Petak, 31.07.2015.

11:00

Prečka spasla Srbiju, direktno u četvrtfinale

Vaterpolisti Srbije savladali su Australiju 10:9 (3:2, 2:2, 1:4, 4:1) i plasirali se direktno u četvrtfinale Svetskog prvenstva u Kazanju.

Izvor: AK

Preèka spasla Srbiju, direktno u èetvrtfinale IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

70 Komentari

Sortiraj po:

auto

pre 8 godina

Posle sva tri meča u grupi, igra Srbije može obradovati samo nepoznavaoce vaterpola. Igra mlitava, bezidejna, k'o da ih neko tera da igraju...
(Da nije "suvog" kvaliteta, već bi pakovali kofere..., 31. jul 2015 13:55)

E tako su "poznavaoci" pametovali i prosle godine u Budimpesti, svaki put kao da zele da momci ispadnu da bi eto strucnjaci pokazali znanje.

auto

pre 8 godina

ovi sto pisu negativne komentare, sta vi hocete 20 razlike protiv svakog protivnika? pre mesec dana su obezbedili Olimpijske igre, pa ne moze niko istu formu da drzi tokom cele godine.

filip

pre 8 godina

kako ste posteno odigrali tako vam se vratilo. ako ste odigrali punom snagom svaka cast ako ste pustili dabogda zavrsili ka proslo svjetsko prvenstvo.

артиљерац

pre 8 godina

Игра је безидејна,млитава,Савић нема појма,играчи још и више,судија није
свирао гол за Аустралију,а и гаће су нам никакве.Господо "стручњаци",шта
пише на семафору,који је резултат?Све остало је небитно.Поправиће се игра,
већ против Амера или Жабара.Све ће их бијемо.Иначе сам био прволигашки
ватерполиста,7 сезона.Тако да понешто ваљда знам о овом спорту.

Van_basten

pre 8 godina

Uopste nema potrebe da se gleda kostur sa kim cemo igrati, jednostavno smo najjaci i pocisticemo sve i osvojiti zlatnu medalju. Shvatite da se svi PLASE Srbije u vaterpolu.

zi zu

pre 8 godina

Au koliko vaterpolo stručnjaka ima u Srbiji.Ova emlja ne treba da brine za vaterpolo bar 150 godina.
Svi koju pljuji Savića i igrače u najmanju ruku treba da se stide,momci u zadnje dve godine nisu osvojili samo turnir koji nisu igrali :)

Vladeta

pre 8 godina

Bravo, momci, igrali loše, a pobedili. Šampionski! Ovde dobar deo komentatora više reči potroši na jednog nebitnog lika i njegovu reč i delo, nego na komentarisanje sporta. Ma ignoriši ili mu daj +; ovako ga činite em bitnim em važnim;)

014Valjevo59

pre 8 godina

Bravo momci! Svaka čast! Iz ovako male zemlje takve momčine. Medalja na tone, dobrih rezultata još više.
Ne pljujte po našim sportistima. Oni se bore časno i pošteno. Ponekad se dešava da je loš dan, pa jednostavno ne ide.
Mnoge, veće, bogatije i razvijnije, zemlje nemaju takve rezultate kao mi. Mnogi imaju daleko više sportista nego mi stanovnika.
Budimo uz naše sportiste i kada ne postižu najbolje (očekivane) rezultate. Pravi navijači znaju da cene i poštuju svaku kap prolivenog znoja pod srpskom trobojkom.
Samo napred i srećno.
SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA!

Da nije "suvog" kvaliteta, već bi pakovali kofere...

pre 8 godina

Posle sva tri meča u grupi, igra Srbije može obradovati samo nepoznavaoce vaterpola. Igra mlitava, bezidejna, k'o da ih neko tera da igraju...

pedala

pre 8 godina

I sa remijem Srbija bi bila prva,ali da je poražena bila bi druga i imala bi lakši raspored. Sada kao prva, u cetvrtfinalu igra sa Italijom pa u polufinalu sa Madjarima, a da je druga prvo sa Južnoafričkom republikom pa sa Grčkom u cetvrtfinalu i Hrvatima u polufinalu što je lakši raspored realno.

Ivan_ue

pre 8 godina

@Julius o koja dva gola pricas,precka se ne racuna kao gol,to je promasaj kao i da gadjas pet metara pored gola.Gol nije prizant jer nije ni bio.Zato malo manje lupetanja,kad bi svaku nasu precku racunali kao gol bili bi prvi na svakom takmicenju.

Ranzo Postavljac Pitanja

pre 8 godina

Jumko sine, a sta je tvoj smisao zivota? Pljujes Novaka, pljujes vaterpoliste, pljujes sve zivo, spavas ovde i komentarises sve, a nizasta nisi kompetentan. Kakva nesreca ti se desila u zivotu, pa si ispao takav? Javi se lepo nekom strucnjaku da ti pomogne ili makar sedi, priuci prirodu i drustvo tokom raspusta ili izadji, probaj da nadjes devojcicu neku, sad ulazis u period kad hormoni bujaju...

Siniša

pre 8 godina

Moram. Jednostavno moooorrraaam da pišem jer kad pročitam nebulozne komentare nekih likova koji verovatno neznaju ni da plivaju a kamoli pišu...eee a onda poludim. Pa dali vi shvatate da se ova reprezentacija kvalifikovala na OI. Dali ste svesni da Australija nikad pa ni sada nije baš za podcenjivanje. Znate li i to da je i Hrvatsku "spasila prečka" protiv Brazila.O grupi u kojoj smo i o kosturu daljeg takmičenje bolje da ćutim. Neke stvari su ovde i drugi razjasnili pa je nepotrebmo da objašnjavam da nam je i bod dovoljan. A vama koji se ovde klupski prepucavate samo da kažem jedno.....Dabogda Vojvodina osvojila fudbalsku ligu Evrope pa da svi pocrkate od muke. Inače sam navijač jednog od trenutno dva najgora kluba u Srbiji. A Saviću skidam kapicu što i svima ostalima preporučujem. Čovek odlično vodi tim koji je trenutno najbolji na svetu.

Lazapfc

pre 8 godina

Savicu odlazi!


Bruka i sramota, doveo si nas u rang australije i tako tih egzoticnih zemalja a bili smo prvi.


Hocemo Grobara na celo, Vujas ili Milanovic!

srb

pre 8 godina

Golmani su nam les tu trebamo da trazimo bolja resenja. Prlainovic razocarao nije se video kada je gusto tu se vidi ko ima muda..samo opet da ih ne izbace Zabe ipak su prljavi igraci! Nas mogu da dobiju takve ekipe koje igraju agresivno i napadacki da ne kazem prljavo. Italija Madjarska..

paja

pre 8 godina

pobedio je individualno bolji tim sa lošijim trenerom...očigledna greška sudija kod nedosuđenog gola za australiju..nema nama sreće sa savićem !!

Nenad Stefan

pre 8 godina

Ma, nema da fali, sve stručnjak do stručnjaka! Hoćete ostavku čoveka koji je konačno uspostavio kompletnu srpsku dominaciju u vaterpolu?! Osvojio je sve što se moglo osvojiti, kako reprezentativno, tako i klupski, uzeće akobogda i ovaj šampionat, pa posle konačno i Olimpijadu, naši igrači su opet najcenjeniji, što je dokaz i Pro Recco, koji je uzeo 4. reprezentativca i vi opet cmizdrite!? Jeste, nisu odigrali kako treba, naročito 3. četvrtinu i jeste, ispromašavili su se i Pijetlović nije dobro branio u drugom delu utakmice. Pa šta?! Mislite da oni ne znaju da igraju i da je Fatović došao turistički u Australiju?! Svašta! Na kraju, nije Srbiju spasila prečka, jer bi se ionako plasirali direktno u 1/4 finale i sa nerešenim ishodom, iako misu dobro igrali! ;-) Srbija!

Влада

pre 8 godina

Добро је, и када лоше одиграмо побеђујемо. Биће тешко у четвртфиналу. А шта рећи за овог јумка који покушава на све начине да покаже како је овај спорт мизеран и као да га нико не гледа. А неким чудом увек први оставља коментар и изгледа да не пропушта утакмице. Какав глупан

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Savicu odlazi molim te!
(pera,

Ajde da pogadjam ciji si navijac.

Bez obzira sto smo obezbedili OI nedopustivo je da nam prvo Japanci daju 9 komada. I ovi kenguri nista posebno. Ne moze klinac Jaksic da igra beka. Onda mora da mu drugi pomazu i ostavlja se veliki prostor za protivnika. A za komentatora nije sporan gol Australije, za rezisera jeste

oT

pre 8 godina

Samo cekate neke lose rezultate ili nesto negativno da bi komentarisali,pljujete po reprezentaciji koju treba uvek da podrzavate bez obzira na rezultat.Pa pogledajte u regionu kako podrzavaju svoje zemlje,
samo mi vecito trazimo zamerku u svemu.

Simon

pre 8 godina

Svaka čast momci, idemo dalje u kontinuitetu. Imamo tri puta bolju tehniku od Australijanaca iako su oni fizički jači izgleda mi. I nije prečka "spasila" Srbiju, jednostavno su naši momci sasvim zasluženo pobedili ovu utakmicu. Još jednom, svaka čast!

Aki

pre 8 godina

A da nije bila precka, vec da su Australijanci dali gol tada ne bismo isli direktno u cetvrtfinale!?!?!?!? Naime, cak i da je bilo 10:10, nas tim bi svejedno isao direktno u cetvrtfinale jer smo prethodne dve utakmice pobedili! Molim novinare da se malo bolje informisu pre pisanja svojih tekstova! Nikakva nas precka nije spasila!

Coutinho

pre 8 godina

Njima je dosta da samo sutnu nije bitno kako,bitno je da ide u gol i gol je siguran,nas golman samo statira i odmahuje glavom,a dobar je golman nije tipa Sefik ali dobar je.

Riko

pre 8 godina

Cinjenica je da Pjetlovic i Mitrovic nisu kvalitet golmana kakve smo imali poput Sefika u Sora ali posto bolje nemamo treba im dati podrsku pogotovo Pjetlovicu posto je on prvi golman,ne zaboravite da smo osvojili evropsko i svetsku ligu sa njim kao prvim golmanom,a na evropskom je sjajno branio,a mi po starom obicaju odma drvlje i kamenje posle neke lose utakmice.

Mikoli

pre 8 godina

Nemam nameru zaista da pljujem i omalovazavam. Vaterpolisti su oduvek ovoj zemlji samo radosti donosili. Ali meni se cini da slabijeg golmana nismo imali poslednjih 20 godina. To je jedina mana ovom timu rekao bih.

mn

pre 8 godina

Imamo odlican tim, ali:
Golman Pijetlovic je daleko od forme sa EP.
Tanki smo na poziciji beka, pogotovu sada, izostankom Radjena. Nama je prvi bek Aleksic, drugi Ranjelovic koji nisu svetska klasa. Po potrebi na toj poziciji bi mogao da igra i Filipovic, ali bi se to osecalo u napadu.
Po meni, najvece razocarenje do sada: tandem sidrasa, D. Pijetlovic i Nikic.
Bezopasni su u napadu, slabi u gradjenju pozicija, posebno D. Pijetlovic.
Ostali u rangu svojih mogucnosti.
Ocekujem puno vise od Prlainovica. On mora po svaku cenu da proradi.

Bane

pre 8 godina

Precka spasila Srbiju?

Mozda nisam upucen, ali i sa neresenim rezultatom mi bismo bili prvi sa gol diferencijalom od +13 (AUS bi imala +5). Dakle, i 10:10 bi bilo po meri.

veliki strumf

pre 8 godina

Jesmo imali malo srece, a mora se priznati i naklonost sudija. Zakazali smo danas u mnogim segmentima igre, narocito u odbrani, a Pjetlovic zaista nije imao svoj dan. I u napadu smo imali 6-7 suteva daleko, daleko od gola. Sledeci protivnik nam je ili Amerika ili Italija, i oni su sigurno ozbiljniji i tezi rival od Australije. Cetvrtfinale je najopasnija utakmica, sve odigrano do sada se brise i sve se moze izgubiti u jednoj utakmici (bas kao sto smo izgubili od Crne Gore pre 2 godine). Ako hocemo polufinale i titulu, a hocemo i mozemo - moramo znacajno podici nivo igre, pre svega u odbrani, jer smo do sada u 3 utakmice primili cak 26 golova, vecinu iz igre, sa jednakim snagama, a mnoge od njih iz daljine, sto je nedopustivo!

savio

pre 8 godina

Pa nama i nereseno bilo dovoljno. Mi smo imali 2 pobede a oni po jednu pobedu i remi pre ove utakmice. I da nije bilo precke bili bi prvi u grupi.

rada

pre 8 godina

Sreca da je Savic promenio Gojka i stavio Baneta i tako smo dobili na samopouzdanju njegovim odbranama. Tek onda je ceo tim poleteo iz odbrane se crpi snaga za napad. Gojku nije bio dan a i ovi Ozi precizni sa svih strana. Ipak smo bolji za nijansu ali bolji.

Mile

pre 8 godina

O Srbi jel vas nije sramota da pljujete reprezentaciju aa najvise medalja? Oni su jedini koji se uvek svim snagama bore za vase boje a vi ih pljujte. Kad se vrate sa medaljom da ih kamenujemo na onom balkonu jer su primili 9 golova .

veliki strumf

pre 8 godina

Odbrana nam je ocaj zivi. Bez snage, bez energije, bez ikakvog pritiska. Za 3/4 smo primili 8 golova, od toga 6 ili 7 iz igre, sa jednakim snagama, a svi sutevi su bili maltene bez bloka, potpuno otvoreni. Napad je danas u 3/4 zakazao, a odbrana je konstantno losa (9 primljenih golova od jednog Japana to najbolje govori). Sa ovakvom odbranom bice velikih problema sa najjacim protivnicima, a to Australija sigurno nije. Ajde da vidimo sta ce doneti poslednja cetvrtina, ali sta god da bude - ova igra danas ne ohrabruje.

Jumko

pre 8 godina

Rasprodate su tribine za ovaj derbi Svetskog prvenstva u ovom sportu? Ili su ljudi ostali kod kuce da gledaju odbojku sa nogama na eurosportu?

Kayser Soze

pre 8 godina

Poraz se bliži, jako smo loši na ovom prvenstvu, što se i videlo protiv Japana, mnogo glupih primljenih golova od najslabije reprezentacije.Crna Gora nije merilo, jer igraju bez nekoliko standardnih i najboljih igrača i u raspadu su..

Aki

pre 8 godina

A da nije bila precka, vec da su Australijanci dali gol tada ne bismo isli direktno u cetvrtfinale!?!?!?!? Naime, cak i da je bilo 10:10, nas tim bi svejedno isao direktno u cetvrtfinale jer smo prethodne dve utakmice pobedili! Molim novinare da se malo bolje informisu pre pisanja svojih tekstova! Nikakva nas precka nije spasila!

oT

pre 8 godina

Samo cekate neke lose rezultate ili nesto negativno da bi komentarisali,pljujete po reprezentaciji koju treba uvek da podrzavate bez obzira na rezultat.Pa pogledajte u regionu kako podrzavaju svoje zemlje,
samo mi vecito trazimo zamerku u svemu.

Bane

pre 8 godina

Precka spasila Srbiju?

Mozda nisam upucen, ali i sa neresenim rezultatom mi bismo bili prvi sa gol diferencijalom od +13 (AUS bi imala +5). Dakle, i 10:10 bi bilo po meri.

Mile

pre 8 godina

O Srbi jel vas nije sramota da pljujete reprezentaciju aa najvise medalja? Oni su jedini koji se uvek svim snagama bore za vase boje a vi ih pljujte. Kad se vrate sa medaljom da ih kamenujemo na onom balkonu jer su primili 9 golova .

Van_basten

pre 8 godina

Uopste nema potrebe da se gleda kostur sa kim cemo igrati, jednostavno smo najjaci i pocisticemo sve i osvojiti zlatnu medalju. Shvatite da se svi PLASE Srbije u vaterpolu.

Ranzo Postavljac Pitanja

pre 8 godina

Jumko sine, a sta je tvoj smisao zivota? Pljujes Novaka, pljujes vaterpoliste, pljujes sve zivo, spavas ovde i komentarises sve, a nizasta nisi kompetentan. Kakva nesreca ti se desila u zivotu, pa si ispao takav? Javi se lepo nekom strucnjaku da ti pomogne ili makar sedi, priuci prirodu i drustvo tokom raspusta ili izadji, probaj da nadjes devojcicu neku, sad ulazis u period kad hormoni bujaju...

Siniša

pre 8 godina

Moram. Jednostavno moooorrraaam da pišem jer kad pročitam nebulozne komentare nekih likova koji verovatno neznaju ni da plivaju a kamoli pišu...eee a onda poludim. Pa dali vi shvatate da se ova reprezentacija kvalifikovala na OI. Dali ste svesni da Australija nikad pa ni sada nije baš za podcenjivanje. Znate li i to da je i Hrvatsku "spasila prečka" protiv Brazila.O grupi u kojoj smo i o kosturu daljeg takmičenje bolje da ćutim. Neke stvari su ovde i drugi razjasnili pa je nepotrebmo da objašnjavam da nam je i bod dovoljan. A vama koji se ovde klupski prepucavate samo da kažem jedno.....Dabogda Vojvodina osvojila fudbalsku ligu Evrope pa da svi pocrkate od muke. Inače sam navijač jednog od trenutno dva najgora kluba u Srbiji. A Saviću skidam kapicu što i svima ostalima preporučujem. Čovek odlično vodi tim koji je trenutno najbolji na svetu.

Nenad Stefan

pre 8 godina

Ma, nema da fali, sve stručnjak do stručnjaka! Hoćete ostavku čoveka koji je konačno uspostavio kompletnu srpsku dominaciju u vaterpolu?! Osvojio je sve što se moglo osvojiti, kako reprezentativno, tako i klupski, uzeće akobogda i ovaj šampionat, pa posle konačno i Olimpijadu, naši igrači su opet najcenjeniji, što je dokaz i Pro Recco, koji je uzeo 4. reprezentativca i vi opet cmizdrite!? Jeste, nisu odigrali kako treba, naročito 3. četvrtinu i jeste, ispromašavili su se i Pijetlović nije dobro branio u drugom delu utakmice. Pa šta?! Mislite da oni ne znaju da igraju i da je Fatović došao turistički u Australiju?! Svašta! Na kraju, nije Srbiju spasila prečka, jer bi se ionako plasirali direktno u 1/4 finale i sa nerešenim ishodom, iako misu dobro igrali! ;-) Srbija!

Simon

pre 8 godina

Svaka čast momci, idemo dalje u kontinuitetu. Imamo tri puta bolju tehniku od Australijanaca iako su oni fizički jači izgleda mi. I nije prečka "spasila" Srbiju, jednostavno su naši momci sasvim zasluženo pobedili ovu utakmicu. Još jednom, svaka čast!

014Valjevo59

pre 8 godina

Bravo momci! Svaka čast! Iz ovako male zemlje takve momčine. Medalja na tone, dobrih rezultata još više.
Ne pljujte po našim sportistima. Oni se bore časno i pošteno. Ponekad se dešava da je loš dan, pa jednostavno ne ide.
Mnoge, veće, bogatije i razvijnije, zemlje nemaju takve rezultate kao mi. Mnogi imaju daleko više sportista nego mi stanovnika.
Budimo uz naše sportiste i kada ne postižu najbolje (očekivane) rezultate. Pravi navijači znaju da cene i poštuju svaku kap prolivenog znoja pod srpskom trobojkom.
Samo napred i srećno.
SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA!

Mikoli

pre 8 godina

Nemam nameru zaista da pljujem i omalovazavam. Vaterpolisti su oduvek ovoj zemlji samo radosti donosili. Ali meni se cini da slabijeg golmana nismo imali poslednjih 20 godina. To je jedina mana ovom timu rekao bih.

Vladeta

pre 8 godina

Bravo, momci, igrali loše, a pobedili. Šampionski! Ovde dobar deo komentatora više reči potroši na jednog nebitnog lika i njegovu reč i delo, nego na komentarisanje sporta. Ma ignoriši ili mu daj +; ovako ga činite em bitnim em važnim;)

Riko

pre 8 godina

Cinjenica je da Pjetlovic i Mitrovic nisu kvalitet golmana kakve smo imali poput Sefika u Sora ali posto bolje nemamo treba im dati podrsku pogotovo Pjetlovicu posto je on prvi golman,ne zaboravite da smo osvojili evropsko i svetsku ligu sa njim kao prvim golmanom,a na evropskom je sjajno branio,a mi po starom obicaju odma drvlje i kamenje posle neke lose utakmice.

zi zu

pre 8 godina

Au koliko vaterpolo stručnjaka ima u Srbiji.Ova emlja ne treba da brine za vaterpolo bar 150 godina.
Svi koju pljuji Savića i igrače u najmanju ruku treba da se stide,momci u zadnje dve godine nisu osvojili samo turnir koji nisu igrali :)

артиљерац

pre 8 godina

Игра је безидејна,млитава,Савић нема појма,играчи још и више,судија није
свирао гол за Аустралију,а и гаће су нам никакве.Господо "стручњаци",шта
пише на семафору,који је резултат?Све остало је небитно.Поправиће се игра,
већ против Амера или Жабара.Све ће их бијемо.Иначе сам био прволигашки
ватерполиста,7 сезона.Тако да понешто ваљда знам о овом спорту.

Влада

pre 8 godina

Добро је, и када лоше одиграмо побеђујемо. Биће тешко у четвртфиналу. А шта рећи за овог јумка који покушава на све начине да покаже како је овај спорт мизеран и као да га нико не гледа. А неким чудом увек први оставља коментар и изгледа да не пропушта утакмице. Какав глупан

pedala

pre 8 godina

I sa remijem Srbija bi bila prva,ali da je poražena bila bi druga i imala bi lakši raspored. Sada kao prva, u cetvrtfinalu igra sa Italijom pa u polufinalu sa Madjarima, a da je druga prvo sa Južnoafričkom republikom pa sa Grčkom u cetvrtfinalu i Hrvatima u polufinalu što je lakši raspored realno.

auto

pre 8 godina

Posle sva tri meča u grupi, igra Srbije može obradovati samo nepoznavaoce vaterpola. Igra mlitava, bezidejna, k'o da ih neko tera da igraju...
(Da nije "suvog" kvaliteta, već bi pakovali kofere..., 31. jul 2015 13:55)

E tako su "poznavaoci" pametovali i prosle godine u Budimpesti, svaki put kao da zele da momci ispadnu da bi eto strucnjaci pokazali znanje.

mn

pre 8 godina

Imamo odlican tim, ali:
Golman Pijetlovic je daleko od forme sa EP.
Tanki smo na poziciji beka, pogotovu sada, izostankom Radjena. Nama je prvi bek Aleksic, drugi Ranjelovic koji nisu svetska klasa. Po potrebi na toj poziciji bi mogao da igra i Filipovic, ali bi se to osecalo u napadu.
Po meni, najvece razocarenje do sada: tandem sidrasa, D. Pijetlovic i Nikic.
Bezopasni su u napadu, slabi u gradjenju pozicija, posebno D. Pijetlovic.
Ostali u rangu svojih mogucnosti.
Ocekujem puno vise od Prlainovica. On mora po svaku cenu da proradi.

rada

pre 8 godina

Sreca da je Savic promenio Gojka i stavio Baneta i tako smo dobili na samopouzdanju njegovim odbranama. Tek onda je ceo tim poleteo iz odbrane se crpi snaga za napad. Gojku nije bio dan a i ovi Ozi precizni sa svih strana. Ipak smo bolji za nijansu ali bolji.

veliki strumf

pre 8 godina

Jesmo imali malo srece, a mora se priznati i naklonost sudija. Zakazali smo danas u mnogim segmentima igre, narocito u odbrani, a Pjetlovic zaista nije imao svoj dan. I u napadu smo imali 6-7 suteva daleko, daleko od gola. Sledeci protivnik nam je ili Amerika ili Italija, i oni su sigurno ozbiljniji i tezi rival od Australije. Cetvrtfinale je najopasnija utakmica, sve odigrano do sada se brise i sve se moze izgubiti u jednoj utakmici (bas kao sto smo izgubili od Crne Gore pre 2 godine). Ako hocemo polufinale i titulu, a hocemo i mozemo - moramo znacajno podici nivo igre, pre svega u odbrani, jer smo do sada u 3 utakmice primili cak 26 golova, vecinu iz igre, sa jednakim snagama, a mnoge od njih iz daljine, sto je nedopustivo!

savio

pre 8 godina

Pa nama i nereseno bilo dovoljno. Mi smo imali 2 pobede a oni po jednu pobedu i remi pre ove utakmice. I da nije bilo precke bili bi prvi u grupi.

Ivan_ue

pre 8 godina

@Julius o koja dva gola pricas,precka se ne racuna kao gol,to je promasaj kao i da gadjas pet metara pored gola.Gol nije prizant jer nije ni bio.Zato malo manje lupetanja,kad bi svaku nasu precku racunali kao gol bili bi prvi na svakom takmicenju.

auto

pre 8 godina

ovi sto pisu negativne komentare, sta vi hocete 20 razlike protiv svakog protivnika? pre mesec dana su obezbedili Olimpijske igre, pa ne moze niko istu formu da drzi tokom cele godine.

Jumko

pre 8 godina

Rasprodate su tribine za ovaj derbi Svetskog prvenstva u ovom sportu? Ili su ljudi ostali kod kuce da gledaju odbojku sa nogama na eurosportu?

Lazapfc

pre 8 godina

Savicu odlazi!


Bruka i sramota, doveo si nas u rang australije i tako tih egzoticnih zemalja a bili smo prvi.


Hocemo Grobara na celo, Vujas ili Milanovic!

Coutinho

pre 8 godina

Njima je dosta da samo sutnu nije bitno kako,bitno je da ide u gol i gol je siguran,nas golman samo statira i odmahuje glavom,a dobar je golman nije tipa Sefik ali dobar je.

Da nije "suvog" kvaliteta, već bi pakovali kofere...

pre 8 godina

Posle sva tri meča u grupi, igra Srbije može obradovati samo nepoznavaoce vaterpola. Igra mlitava, bezidejna, k'o da ih neko tera da igraju...

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Savicu odlazi molim te!
(pera,

Ajde da pogadjam ciji si navijac.

Bez obzira sto smo obezbedili OI nedopustivo je da nam prvo Japanci daju 9 komada. I ovi kenguri nista posebno. Ne moze klinac Jaksic da igra beka. Onda mora da mu drugi pomazu i ostavlja se veliki prostor za protivnika. A za komentatora nije sporan gol Australije, za rezisera jeste

paja

pre 8 godina

pobedio je individualno bolji tim sa lošijim trenerom...očigledna greška sudija kod nedosuđenog gola za australiju..nema nama sreće sa savićem !!

srb

pre 8 godina

Golmani su nam les tu trebamo da trazimo bolja resenja. Prlainovic razocarao nije se video kada je gusto tu se vidi ko ima muda..samo opet da ih ne izbace Zabe ipak su prljavi igraci! Nas mogu da dobiju takve ekipe koje igraju agresivno i napadacki da ne kazem prljavo. Italija Madjarska..

veliki strumf

pre 8 godina

Odbrana nam je ocaj zivi. Bez snage, bez energije, bez ikakvog pritiska. Za 3/4 smo primili 8 golova, od toga 6 ili 7 iz igre, sa jednakim snagama, a svi sutevi su bili maltene bez bloka, potpuno otvoreni. Napad je danas u 3/4 zakazao, a odbrana je konstantno losa (9 primljenih golova od jednog Japana to najbolje govori). Sa ovakvom odbranom bice velikih problema sa najjacim protivnicima, a to Australija sigurno nije. Ajde da vidimo sta ce doneti poslednja cetvrtina, ali sta god da bude - ova igra danas ne ohrabruje.

Kayser Soze

pre 8 godina

Poraz se bliži, jako smo loši na ovom prvenstvu, što se i videlo protiv Japana, mnogo glupih primljenih golova od najslabije reprezentacije.Crna Gora nije merilo, jer igraju bez nekoliko standardnih i najboljih igrača i u raspadu su..

filip

pre 8 godina

kako ste posteno odigrali tako vam se vratilo. ako ste odigrali punom snagom svaka cast ako ste pustili dabogda zavrsili ka proslo svjetsko prvenstvo.

Jumko

pre 8 godina

Rasprodate su tribine za ovaj derbi Svetskog prvenstva u ovom sportu? Ili su ljudi ostali kod kuce da gledaju odbojku sa nogama na eurosportu?

Lazapfc

pre 8 godina

Savicu odlazi!


Bruka i sramota, doveo si nas u rang australije i tako tih egzoticnih zemalja a bili smo prvi.


Hocemo Grobara na celo, Vujas ili Milanovic!

paja

pre 8 godina

pobedio je individualno bolji tim sa lošijim trenerom...očigledna greška sudija kod nedosuđenog gola za australiju..nema nama sreće sa savićem !!

Kayser Soze

pre 8 godina

Poraz se bliži, jako smo loši na ovom prvenstvu, što se i videlo protiv Japana, mnogo glupih primljenih golova od najslabije reprezentacije.Crna Gora nije merilo, jer igraju bez nekoliko standardnih i najboljih igrača i u raspadu su..

Da nije "suvog" kvaliteta, već bi pakovali kofere...

pre 8 godina

Posle sva tri meča u grupi, igra Srbije može obradovati samo nepoznavaoce vaterpola. Igra mlitava, bezidejna, k'o da ih neko tera da igraju...

veliki strumf

pre 8 godina

Odbrana nam je ocaj zivi. Bez snage, bez energije, bez ikakvog pritiska. Za 3/4 smo primili 8 golova, od toga 6 ili 7 iz igre, sa jednakim snagama, a svi sutevi su bili maltene bez bloka, potpuno otvoreni. Napad je danas u 3/4 zakazao, a odbrana je konstantno losa (9 primljenih golova od jednog Japana to najbolje govori). Sa ovakvom odbranom bice velikih problema sa najjacim protivnicima, a to Australija sigurno nije. Ajde da vidimo sta ce doneti poslednja cetvrtina, ali sta god da bude - ova igra danas ne ohrabruje.

Navijac iz fotelje

pre 8 godina

Savicu odlazi molim te!
(pera,

Ajde da pogadjam ciji si navijac.

Bez obzira sto smo obezbedili OI nedopustivo je da nam prvo Japanci daju 9 komada. I ovi kenguri nista posebno. Ne moze klinac Jaksic da igra beka. Onda mora da mu drugi pomazu i ostavlja se veliki prostor za protivnika. A za komentatora nije sporan gol Australije, za rezisera jeste

Coutinho

pre 8 godina

Njima je dosta da samo sutnu nije bitno kako,bitno je da ide u gol i gol je siguran,nas golman samo statira i odmahuje glavom,a dobar je golman nije tipa Sefik ali dobar je.

filip

pre 8 godina

kako ste posteno odigrali tako vam se vratilo. ako ste odigrali punom snagom svaka cast ako ste pustili dabogda zavrsili ka proslo svjetsko prvenstvo.

srb

pre 8 godina

Golmani su nam les tu trebamo da trazimo bolja resenja. Prlainovic razocarao nije se video kada je gusto tu se vidi ko ima muda..samo opet da ih ne izbace Zabe ipak su prljavi igraci! Nas mogu da dobiju takve ekipe koje igraju agresivno i napadacki da ne kazem prljavo. Italija Madjarska..

Mikoli

pre 8 godina

Nemam nameru zaista da pljujem i omalovazavam. Vaterpolisti su oduvek ovoj zemlji samo radosti donosili. Ali meni se cini da slabijeg golmana nismo imali poslednjih 20 godina. To je jedina mana ovom timu rekao bih.

mn

pre 8 godina

Imamo odlican tim, ali:
Golman Pijetlovic je daleko od forme sa EP.
Tanki smo na poziciji beka, pogotovu sada, izostankom Radjena. Nama je prvi bek Aleksic, drugi Ranjelovic koji nisu svetska klasa. Po potrebi na toj poziciji bi mogao da igra i Filipovic, ali bi se to osecalo u napadu.
Po meni, najvece razocarenje do sada: tandem sidrasa, D. Pijetlovic i Nikic.
Bezopasni su u napadu, slabi u gradjenju pozicija, posebno D. Pijetlovic.
Ostali u rangu svojih mogucnosti.
Ocekujem puno vise od Prlainovica. On mora po svaku cenu da proradi.

pedala

pre 8 godina

I sa remijem Srbija bi bila prva,ali da je poražena bila bi druga i imala bi lakši raspored. Sada kao prva, u cetvrtfinalu igra sa Italijom pa u polufinalu sa Madjarima, a da je druga prvo sa Južnoafričkom republikom pa sa Grčkom u cetvrtfinalu i Hrvatima u polufinalu što je lakši raspored realno.

артиљерац

pre 8 godina

Игра је безидејна,млитава,Савић нема појма,играчи још и више,судија није
свирао гол за Аустралију,а и гаће су нам никакве.Господо "стручњаци",шта
пише на семафору,који је резултат?Све остало је небитно.Поправиће се игра,
већ против Амера или Жабара.Све ће их бијемо.Иначе сам био прволигашки
ватерполиста,7 сезона.Тако да понешто ваљда знам о овом спорту.

Bane

pre 8 godina

Precka spasila Srbiju?

Mozda nisam upucen, ali i sa neresenim rezultatom mi bismo bili prvi sa gol diferencijalom od +13 (AUS bi imala +5). Dakle, i 10:10 bi bilo po meri.

veliki strumf

pre 8 godina

Jesmo imali malo srece, a mora se priznati i naklonost sudija. Zakazali smo danas u mnogim segmentima igre, narocito u odbrani, a Pjetlovic zaista nije imao svoj dan. I u napadu smo imali 6-7 suteva daleko, daleko od gola. Sledeci protivnik nam je ili Amerika ili Italija, i oni su sigurno ozbiljniji i tezi rival od Australije. Cetvrtfinale je najopasnija utakmica, sve odigrano do sada se brise i sve se moze izgubiti u jednoj utakmici (bas kao sto smo izgubili od Crne Gore pre 2 godine). Ako hocemo polufinale i titulu, a hocemo i mozemo - moramo znacajno podici nivo igre, pre svega u odbrani, jer smo do sada u 3 utakmice primili cak 26 golova, vecinu iz igre, sa jednakim snagama, a mnoge od njih iz daljine, sto je nedopustivo!

Siniša

pre 8 godina

Moram. Jednostavno moooorrraaam da pišem jer kad pročitam nebulozne komentare nekih likova koji verovatno neznaju ni da plivaju a kamoli pišu...eee a onda poludim. Pa dali vi shvatate da se ova reprezentacija kvalifikovala na OI. Dali ste svesni da Australija nikad pa ni sada nije baš za podcenjivanje. Znate li i to da je i Hrvatsku "spasila prečka" protiv Brazila.O grupi u kojoj smo i o kosturu daljeg takmičenje bolje da ćutim. Neke stvari su ovde i drugi razjasnili pa je nepotrebmo da objašnjavam da nam je i bod dovoljan. A vama koji se ovde klupski prepucavate samo da kažem jedno.....Dabogda Vojvodina osvojila fudbalsku ligu Evrope pa da svi pocrkate od muke. Inače sam navijač jednog od trenutno dva najgora kluba u Srbiji. A Saviću skidam kapicu što i svima ostalima preporučujem. Čovek odlično vodi tim koji je trenutno najbolji na svetu.

oT

pre 8 godina

Samo cekate neke lose rezultate ili nesto negativno da bi komentarisali,pljujete po reprezentaciji koju treba uvek da podrzavate bez obzira na rezultat.Pa pogledajte u regionu kako podrzavaju svoje zemlje,
samo mi vecito trazimo zamerku u svemu.

Simon

pre 8 godina

Svaka čast momci, idemo dalje u kontinuitetu. Imamo tri puta bolju tehniku od Australijanaca iako su oni fizički jači izgleda mi. I nije prečka "spasila" Srbiju, jednostavno su naši momci sasvim zasluženo pobedili ovu utakmicu. Još jednom, svaka čast!

Van_basten

pre 8 godina

Uopste nema potrebe da se gleda kostur sa kim cemo igrati, jednostavno smo najjaci i pocisticemo sve i osvojiti zlatnu medalju. Shvatite da se svi PLASE Srbije u vaterpolu.

Aki

pre 8 godina

A da nije bila precka, vec da su Australijanci dali gol tada ne bismo isli direktno u cetvrtfinale!?!?!?!? Naime, cak i da je bilo 10:10, nas tim bi svejedno isao direktno u cetvrtfinale jer smo prethodne dve utakmice pobedili! Molim novinare da se malo bolje informisu pre pisanja svojih tekstova! Nikakva nas precka nije spasila!

Nenad Stefan

pre 8 godina

Ma, nema da fali, sve stručnjak do stručnjaka! Hoćete ostavku čoveka koji je konačno uspostavio kompletnu srpsku dominaciju u vaterpolu?! Osvojio je sve što se moglo osvojiti, kako reprezentativno, tako i klupski, uzeće akobogda i ovaj šampionat, pa posle konačno i Olimpijadu, naši igrači su opet najcenjeniji, što je dokaz i Pro Recco, koji je uzeo 4. reprezentativca i vi opet cmizdrite!? Jeste, nisu odigrali kako treba, naročito 3. četvrtinu i jeste, ispromašavili su se i Pijetlović nije dobro branio u drugom delu utakmice. Pa šta?! Mislite da oni ne znaju da igraju i da je Fatović došao turistički u Australiju?! Svašta! Na kraju, nije Srbiju spasila prečka, jer bi se ionako plasirali direktno u 1/4 finale i sa nerešenim ishodom, iako misu dobro igrali! ;-) Srbija!

Mile

pre 8 godina

O Srbi jel vas nije sramota da pljujete reprezentaciju aa najvise medalja? Oni su jedini koji se uvek svim snagama bore za vase boje a vi ih pljujte. Kad se vrate sa medaljom da ih kamenujemo na onom balkonu jer su primili 9 golova .

rada

pre 8 godina

Sreca da je Savic promenio Gojka i stavio Baneta i tako smo dobili na samopouzdanju njegovim odbranama. Tek onda je ceo tim poleteo iz odbrane se crpi snaga za napad. Gojku nije bio dan a i ovi Ozi precizni sa svih strana. Ipak smo bolji za nijansu ali bolji.

Ranzo Postavljac Pitanja

pre 8 godina

Jumko sine, a sta je tvoj smisao zivota? Pljujes Novaka, pljujes vaterpoliste, pljujes sve zivo, spavas ovde i komentarises sve, a nizasta nisi kompetentan. Kakva nesreca ti se desila u zivotu, pa si ispao takav? Javi se lepo nekom strucnjaku da ti pomogne ili makar sedi, priuci prirodu i drustvo tokom raspusta ili izadji, probaj da nadjes devojcicu neku, sad ulazis u period kad hormoni bujaju...

Riko

pre 8 godina

Cinjenica je da Pjetlovic i Mitrovic nisu kvalitet golmana kakve smo imali poput Sefika u Sora ali posto bolje nemamo treba im dati podrsku pogotovo Pjetlovicu posto je on prvi golman,ne zaboravite da smo osvojili evropsko i svetsku ligu sa njim kao prvim golmanom,a na evropskom je sjajno branio,a mi po starom obicaju odma drvlje i kamenje posle neke lose utakmice.

Влада

pre 8 godina

Добро је, и када лоше одиграмо побеђујемо. Биће тешко у четвртфиналу. А шта рећи за овог јумка који покушава на све начине да покаже како је овај спорт мизеран и као да га нико не гледа. А неким чудом увек први оставља коментар и изгледа да не пропушта утакмице. Какав глупан

014Valjevo59

pre 8 godina

Bravo momci! Svaka čast! Iz ovako male zemlje takve momčine. Medalja na tone, dobrih rezultata još više.
Ne pljujte po našim sportistima. Oni se bore časno i pošteno. Ponekad se dešava da je loš dan, pa jednostavno ne ide.
Mnoge, veće, bogatije i razvijnije, zemlje nemaju takve rezultate kao mi. Mnogi imaju daleko više sportista nego mi stanovnika.
Budimo uz naše sportiste i kada ne postižu najbolje (očekivane) rezultate. Pravi navijači znaju da cene i poštuju svaku kap prolivenog znoja pod srpskom trobojkom.
Samo napred i srećno.
SRBIJA, SRBIJA, SRBIJA!

Vladeta

pre 8 godina

Bravo, momci, igrali loše, a pobedili. Šampionski! Ovde dobar deo komentatora više reči potroši na jednog nebitnog lika i njegovu reč i delo, nego na komentarisanje sporta. Ma ignoriši ili mu daj +; ovako ga činite em bitnim em važnim;)

savio

pre 8 godina

Pa nama i nereseno bilo dovoljno. Mi smo imali 2 pobede a oni po jednu pobedu i remi pre ove utakmice. I da nije bilo precke bili bi prvi u grupi.

auto

pre 8 godina

Posle sva tri meča u grupi, igra Srbije može obradovati samo nepoznavaoce vaterpola. Igra mlitava, bezidejna, k'o da ih neko tera da igraju...
(Da nije "suvog" kvaliteta, već bi pakovali kofere..., 31. jul 2015 13:55)

E tako su "poznavaoci" pametovali i prosle godine u Budimpesti, svaki put kao da zele da momci ispadnu da bi eto strucnjaci pokazali znanje.

auto

pre 8 godina

ovi sto pisu negativne komentare, sta vi hocete 20 razlike protiv svakog protivnika? pre mesec dana su obezbedili Olimpijske igre, pa ne moze niko istu formu da drzi tokom cele godine.

Ivan_ue

pre 8 godina

@Julius o koja dva gola pricas,precka se ne racuna kao gol,to je promasaj kao i da gadjas pet metara pored gola.Gol nije prizant jer nije ni bio.Zato malo manje lupetanja,kad bi svaku nasu precku racunali kao gol bili bi prvi na svakom takmicenju.

zi zu

pre 8 godina

Au koliko vaterpolo stručnjaka ima u Srbiji.Ova emlja ne treba da brine za vaterpolo bar 150 godina.
Svi koju pljuji Savića i igrače u najmanju ruku treba da se stide,momci u zadnje dve godine nisu osvojili samo turnir koji nisu igrali :)