Ponedeljak, 27.07.2015.

14:01

Nikola Kalinić ide u Fenerbahče?

Košarkaši Crvene zvezde će u narednoj sezoni biti bez Nikole Kalinića koji prelazi u Fenerbahče, nezvanično saznaje B92.

Izvor: B92

Nikola Kaliniæ ide u Fenerbahèe? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

136 Komentari

Sortiraj po:

Kum

pre 8 godina

Za Kalinića mnogo milion, ne znam, možda jeste možda nije, ali kako je to SA poklonio Čoviću 620 hiljada dolara a nije morao!? da li je iko u ovo poverovao i da li je neko ovo proverio?
(Otkad su to Ameri ljudine?, 27. jul 2015 18:06)

Ameri nisu ljudine, ali postuju ugovore, kao na primer Bobijev, u kojem je jasna stavka da u slucaju odlaska u NBA, aktivira se +1 klauzula. Bobi je sam zeleo da se oduzi Zvezdi, i za to mu skidam kapu. Jos jednom je dokazao kakva je ljudina.

Ne brini ti za Amere, tih 625 000 dolara je za njih kusur.

Ali ovo "da li je neko ovo proverio" ti je HIT! :D

stefan

pre 8 godina

Pravi primer krvavog radnika i timskog igraca. Jedan od retkih, uz Bogdana Bogdanovica, koji je reprezentaciji odmah dao doprinos kao clan domaceg tima.
Imam los predosecaj da ce nam menadzeri unistiti ovo EP.

Otkad su to Ameri ljudine?

pre 8 godina

Za Kalinića mnogo milion, ne znam, možda jeste možda nije, ali kako je to SA poklonio Čoviću 620 hiljada dolara a nije morao!? da li je iko u ovo poverovao i da li je neko ovo proverio?

Tegeltija Vranjanac

pre 8 godina

Одоше сви значајни играчи. Следеће сезоне ништа од врха АБА лиге, а у ЕЛ канта за напуцавање.
(Глобтротер, 27. jul 2015 14:09)

Daa,bas steta Partizan je bio veliki klub ;)

veliki strumf

pre 8 godina

Koliko je vas naivnih, koliko se samo upecalo? I dalje citate vesti kod kojih u naslovu stoji znak pitanja? Kako do sada niste naucili da se radi o obicnom nagadjanju u nedostatku vesti, pa ajde da se nesto napise. A vi odmah poverujete. Citajuci portale, u Zvezdu i Partizan je u zadnje 2 sezone doslo 50 kosarkasa i to jako skupih. Zato takve vesti ne treba citati.

ja

pre 8 godina

Neko je Kalinic a neko Milutinov ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 27. jul 2015 15:08)

A obojica su Nikole. Vidis, moras da slusas Vivaldija, da bi to primetio...

Romanticar

pre 8 godina

Tako se to radi. Kupis jeftino a onda ga uvalis Zeljku i turcima za skupe pare. I stalno dizes cenu. Pa neka se turci odrese.Za te pare i sa budzetom kada se zavrsi trovina u NBA moze da se kupi svasta. A Kalina ne zna da uopste negde ide.Mora da je izvor "novosti"

odmah se javljaju

pre 8 godina

Da li u čitavu transakciju ulazi i neka volšebna pobeda u gostima kao za Bogdana? :-)

Ipak mislim da smo mi MALO ozbiljniji klub i da nam puštanje ne treba.
(011, 27. jul 2015 14:35)

Terzicu ti si?

dfs

pre 8 godina

I sta,dobice lepe pariceee,bice 3 opcija na njegovoj poziciji,imace prosecno negde 5 poena prosecno,otici ce posle godinu dana kada zocu pukne filmu i tako sve u krug! :) Realnooo,nece se naigrati u Feneru,nazalost! :)

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Da li ste vi svesni da ste tek jednu sezonu dobri, kada budete deset i stignete do F4 EL javite se...
(Zli, 27. jul 2015 14:17)
Kojih bre 10 godina , pa prvih 5-6 godina ste bili kanta za napucavanje ...

Vladimir

pre 8 godina

Kalina je neverovantan...Za godinu dana od epizodiste u Radnickom do motora jedne sada vec ozbiljne ekipe.Mislim da nepostoji limit za njega.Bacao se po terenu,krvario,lepio rampe,svugde stizao...On se jednostavno uvukao pod kozu nama zvezdasima i red je da naplati svoju kosarkasku harizmu.Sretno Kalina. P.S. Covic mi nije dao nijedan dobar razlog da bih sumnjao u Zvezdu sledece godine tako da verujem u to da i sledece godine cemo imati dobar tim.

milan h

pre 8 godina

Жу-жу иди се уми молим те ! Фудбалски клуб потроши десет милиона евра и испадне од неког Каирата а кошаркашки са четири уђе међу 16 у европи ! И сад ови што ћуте,раде знају посао треба да свој труд баце у бунар !@@@ cetiri miliona u kosarci je kao da u fudbalu imas 40

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Ја не верујем док сам Калинић то не потврди.Било је пуно лажних "проверених" вести и о њему и другима.Како год да испадне биће добро само да га Бог чува од повреда.Ако остане у Звезди напредоваће још више,поготово у шуту са дистанце и цена ће ми расти.Ако оде Човић ће издејствовати велике паре јер је то превејани вук.Неко помиње Дангубића као замену,али мислим да је Калинић далеко талентованији,интелигентнији,борбенији играч од Дангубића.Протекла сезона је показала потпуни промашај довођење Дангубића.Ја сем великог одраза не видим ништа посебног код њега.Па он после толико играња није престао да прави глупе и нерезонске грешке и исто такве фаилове.А о изгубљеним лоптама да не говоримо.Надам се да ће Гудурић бити међу 12 а Давидовац и Апић међу 15.

Stella

pre 8 godina

Ako je ponuda zaista toliko "masna", treba ga dati na dobrobit sve 3 strane - njemu velika plata od Fenera (kod nas ima 100 hiljada, sto smesna cifra za takvog igraca, zasluzuje vise), Fener dobija dobrog i borbenog krilnog igraca, a Zvezda bas veliko obestecenje za koje moze da se dovede vrhunska zamena + da se isplate plate jos jednom vrhunskom ili dvojici solidnih igraca. Dobar posao, mada bih najradije gledao Kalinu u crveno-belom do kraja karijere!

Johnieee

pre 8 godina

Prvo, veliko hvala Zeljku koji konstantno upumpava znacajna sredstva u nasu kosarku. Posle Bogdana, sada i Kalina. Nesporno dva fantasticna igraca, ali obestecenja koja je Fener platio su zaista dobra.Drugo, za samog igraca odlican klub jer ce imati punu podrsku trenera, minutazu i moci ce da se dalje razvija kako treba.Ono na cemu ce morati da radi su zivci, mora da nauci da se obuzda, da se ne raspravlja sa sudijama, protivnicima, da ga takvi momenti ne izbace iz ritma sto se znalo desiti. Mora biti maksimalno koncentrisan i usmeriti energiju samo na igru jer vise nije anoniman igrac, sada svi znaju ko je Nikola Kalinic, kako igra, koji dribling koristi, itd. Jednostavno je skautiran ove sezone do detalja i sada ce mu biti jos teze da igra, bas zato se mora usresrediti samo na kosarku i unapredjenje svoje igre. Mora podici procenat suta, uneti malo raznovrsnosti pri ulazu, ali sve su to sitnice, finese, koje ce zasigurno vremenom sve vise i vise sredjivati jer zaista ima i vise nego dovoljno talenta i materijala.Sve ovo pisem kao grobar koji pre svega voli sport i kosarku, a kome je drago kada god vidi da iz bilo kog naseg kluba momci prelaze u najjace klubove Evrope.
Mislim da Zvezda sa ovim obestecenjem zatvara mnogo finansijskih pitanja i otvara mogucnost angazovanja ozbiljnih pojacanja, a po meni odlicna zamena Kalinicu moze biti i Dangubic koji tek treba da pokaze sta zna, a zna dosta i moze mnogo.Mogao je i Milutinov kod Zeljka, nama kes, a njima centar, no dobro :)

Borky

pre 8 godina

ali najbolji su ovi sto racunaju koga mogu dovesti za te pare. to je gazdina lova shvatite vec jednom, njegov klub-njegove pare. (dr feelgood, 27. jul 2015 14:29)

Cekaj pare kad dolaze u Partizan su "vase" pare?Ajde ne lupaj naravno da su njuhove pare.Pa taj Covic je i doveo Kalinu i naravno da je svima cilj da zarade al mi se opet nadamo da mu je cilj da napravi dobru ekipu koja ce donjeti top 16 i trofeje, nama navijacima super a igracima raste cena pa je i Covicu super.Izmedju ostalog velika vecina se zalaze za privatizaciju.Bas me briga koliko ce on zaraditi ja samo hocu da gledam konkurentnu i pristojnu Zvezdu a ako to moze napraviti za 0 eura super al ako bude krs ekipa znamo ko je kriv.
Jednostavno.

neshapfc

pre 8 godina

Neko je Kalinic a neko Milutinov ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 27. jul 2015 15:08)

Neko je Partizan a neko je ko zna ko vise...

Ratko

pre 8 godina

Samo tako cepaj. Hteli su da ga otmu za 800 hiljada eura ali klub sa menadzerom nije pristao i cekao je minimum milion. Na kraju milion i dvesta hiljada eura ugovor. To se zove poslovanje. Od Marjanovica 600 hiljada dolara i klub je obezbedjen. Neko kaze da se za milion eura moze dovesti 2 strahovito jaka igraca? Jeste ali nema potrebe za tako nesto. Mogu se dovesti i 3 vrlo ozbiljna igraca za Euroligu a prejaka za nasu ABA ligu. Covic je konacno poceo da ubira plodove poslovanja i trebalo mu je 3-4 godine da razradi posao sa razvijanjem i prodajom mladih talenata. Sada ce to biti mnogo ozbiljnije nego sa FMP-om posto Zvezda ima ogromnu armiju navijaca i veliku gledanost. Kako je samo namirisao gde moze da zaradi grdne pare, ulozio i reskirao. Meni kao navijacu to ne smeta samo neka nastavi tako i svi zadovoljni. Zao mi je sto Kalina odlazi ali zaista je rec o velikoj cifri u kosarkaskim okvirima. Klubovi u Srbiji ako mogu da zaradjuju to je kada prodaju talentovane kosarkase, kojih ima beskonacno u moru talenata. Jednostavno nepresusno jezero.

Trener

pre 8 godina

Milion su davali sada su digli 20% i nama i Kalinicu direktno sto je respektabilno i za sta je zasluzen menadzer i Zoc takodje. Izuzetno mi je zao ali mislim da je na strasno dobrom putu da bude srpski Diao.

Dulo Dino Božo

pre 8 godina

On je jedna od najboljih investicija u istoriji srpskog sporta. Došao je za džabe, mozda ni na sp ne bi otišao da nije bilo povreda, ili otkaza. Potpisao smešan ugovor od 100 000. Odigrao možda i najkonstantnije celu sezonu, bio možda i najbolji igrač tima i prodat za više od milion evra. Teško ćemo naći igrača sličnog njemu i za 5 puta veću cifru, ali brate mili zaslužio je da ode i uzme lovu. Pritom on je svega 9 meseci stariji od Bogdanovića i napreduje meteorskom brzinom. Iz ove perspektive nebo je granica za Kalinu. Neka ti je sa srećom majstore i hvala za sve, a pogotovo za urnisanje onog drugog kluba.

vostani serbie

pre 8 godina

gogi-pfc, 27. jul 2015 14:23
i opet gledas nasu brigu tj slatku brigu...covece dobicemo milku, sto u prevodu znaci 3dzenkinsa..i onda cete opet da kukate kako placamo igraca 1.6 miliona...dok sa druge strane kmecite placete ma zaplakacete jos malo kad vidis kakav ce vas tim biti i ti se smejes nama???

Mirko

pre 8 godina

Srećno mu bilo, ali čovek je nezamenljiv! Ali šta da se radi, to je biznis a ne samo sport... Idemo dalje. Samo se nadam da nas to neće skupo koštati...

Ноле

pre 8 godina

Жу-жу иди се уми молим те ! Фудбалски клуб потроши десет милиона евра и испадне од неког Каирата а кошаркашки са четири уђе међу 16 у европи ! И сад ови што ћуте,раде знају посао треба да свој труд баце у бунар !

*

pre 8 godina

ali najbolji su ovi sto racunaju koga mogu dovesti za te pare. to je gazdina lova shvatite vec jednom, njegov klub-njegove pare. (dr feelgood, 27. jul 2015 14:29)

Mislis na gazda (vaseg kralja) Dulla ili Danilovica?

Slobodan

pre 8 godina

Otišli Marjanović, brat Đenka, Vilijams, Kalinić, s kim u EL? Što ćutite?
(F16 - šesnaest ih je igralo F16, pa šta?, 27. jul 2015 14:16)

Jovic, Dangubic, Cirbes, Mitrovic, Blazic, Tejic, Guduric ... U cemu je problem ? Jos ni jednog igraca nismo kupili a kupicemo ... Nego sta ima kod vas ? kako ide ....

Makarije Ub

pre 8 godina

Kk Partizan Igokea Vizura Mega Laktasi 2015/16 Mašan Vrbica Miša Tumbas Nemanja Bezbradica Boris Omer Dalo Milan Macvan Božo Koprivica Milorad Dodik Slavko Vranes Marko Jošilo Vladan Tegeltija Mimi Oro Nole Seksoman Aleksandar Čubrilo Trener: Dulo Dukljanin
Niko na ić, a navodno iz Srbije !!

Fox

pre 8 godina

gogi-pfc
Mi cemo da igramo evroligu, sa kojim sastavom videcemo... A vi mukice necete igrati ni evrokup, a sa Tepicem i Bezbradicom cete juriti prvo mesto u ABA ligi, hahahahahahaa

ja

pre 8 godina

Dobar potez Zvezde, milion evra za ovog igraca koji nema nikakav talenat, nekako sve igra na silu, ali mora mu se priznati da se radom izborio da bude tu gde jeste

danilo

pre 8 godina

Dobar je Kalina i želim mu sreću!
Sve ostalo:
Kome će lova od ugovora, koliko Zvezdi postoji, hoće li Lazić-Cirbes biti osovina Zvezde sledeće sezone i slično me ne zanima.
Znam da ćemo za sezonu ili dve mi opet biti najbolji, a ovo nešto pauze dobro dodje da se posvetim NFL-u i gledanju dece Partizana kako se kale!

Ноле

pre 8 godina

Гоги-пфц не брини ! Калина има замену а то је Дангубић ! Ту је Гудурић ! Долазе Загорац и Јарамаз ! А,за овај милион два евролигашка странца ! Према томе ми ћемо лако ! Али како ћете ви ! Остали само Дуле,Тумбас и Тодор !

Жу жу

pre 8 godina

Да ли је неком пало на памет да.би могли да „ископирамо" гробље и да се проследе паре из ККЦЗ у ФКЦЗ(капирам да Терза колика год.да је лопужа би ипак морао да то потроши резонски-на добар играчки кадар или да се ЗАИСТА отплати дуг) Просто не сме се дозволити да после 70 година нас коначно престигну, ако би та цифра била 2-3 милиона € могли би направити тим за титулу и можда пласман у ЛЕ.КК јесте ослабио због свих ових трансфера, али је и даље најјачи у региону и могли би се радовати успесима у оба апорта ове сезоне.

Ноле

pre 8 godina

Др.Човић ! Свака част ! На Калинићевом месту имамо не мање квалитетног Дангубића а за милион евра могу да се доведу три играча које ће издоминирати у АБА лиги.А,Никола ће зарадити озбиљне паре што и заслужује !

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

A finansijski mag legenda Nebojša se smeška kad vidi pare ništa ga drugo ne zanima kakva zvezda kakvi bakrači. Umesto zenica tu su sad € € € €

Vuk Samotnjak

pre 8 godina

Koliko god voleo i cenio Kalinu kao igrača, ovakve stvari su u našem sportu neminovne. Ostaje nam da odlazak nadomestimo kvalitetnim, ali značajno jeftinijim pojačanjem i mladim talentima iz omladinskog pogona i FMP-a, od kojih će neki sigurno opravdati poverenje. Tako su prethodno uspešno radili i Partizan i sam FMP i to je potpuno dobar način da se klub održi i napreduje, s time da su novci koji su ušli u Partizan isparili - tu grešku nikako ne smemo da ponovimo.
Srećno Kalina zveri!

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

Za sve Zvezdase koji pljuju i kukaju sto je Kalina otisao moraju jednom da shvate da ne moze Zvezda od vazduha da zivi i da ima tim za final 4. Svi bi zeleli da zadrzi isti tim i da se dovede minimum jos tri igraca iz nba za po 150,000 eur. Trziste je cudo a mi smo imali tim koji je mnogo vredeo a placeni su bili malo, primer su djenka i njegova plata u Armaniju, Bobi pa sad i Kalina. Od ovih para od Kaline i od sponzora plus prodatih karata ne sumnjam da ce Covic napraviti jos bolji tim jer ce imati bolju finansijsku osnovu za razliku od prosle sezone. Bez kukanja samo mnogo je igraca ostalo na trzistu za male pare kao sto je i Kalina kupljen (plata 120,000 eu) a prodat za mozda milion.Nije potop jer i prosle godine u ovo vreme je otislo 5 igraca iz prve postave pa su dosli novi jos bolji. Klub napreduje svake godine pa ce i ove. Vidimo kako su komsije poslovale i gde su dosli sada pu pu daleko bilo.

nyk

pre 8 godina

Koliko god mi bilo krivo, ovo nike losa vest uopste, s jedne strane, Kalina ima mogucnost da napreduje jos vise, s druge strane za taj milion, mozda i vise, ali neka bude milion, mozemo da dovedemo npr 4 igraca kalibra Wilijamsa koji zaradjuju 250k po sezoni, ili npr dva super stara od po 500k..... Samo od obestecenja, bez remecenja sadasnjeg budzeta koji je dva puta veci nego prosle godine, tako da.... Srecno Kalina, i srecno strucnom stabu, da se pametno idradi prelazni rok! Bice Zvezda jaca nego lani!

Srđan

pre 8 godina

Valjda će sad neko da dođe.
Uzeli su pare od Kaline, uzeli pare od Bobija, riješili se Đenkine plate, Markus će da plaća penale zbog duvke, a Čović rekao da će budžet da bude veći nego prošle sezone.
Mogu da se dovedu dobre zamjene, samo ona priča o očuvanju kostura tima ipak pada u vodu.

Xqt

pre 8 godina

Sve najbolje u karijeri, majstore!

Ovi sto lupaju da svi odlaze iz Zvezde i da niko ne dolazi ocigledno nemaju pojma o cemu pricaju.
Jednu stvar moram da vam razjasnim, ne mozemo ocekviati da zvezda za 2 godine igra na fajnal foru, za klub je najbitnije da konstanto ucestvuje u Evroligi i da proizvodimo igrace iz svog pogona uz nekoliko pojacanja.
Pojacanja ce stici, ne brinite nista, ali nemojte samo ziveti u iluziji da pravimo ekipu za fajnal for. Kad budemo imali jos 5-6 konstantih sezona u Evroligi i kad se sve kockice sloze mozda cemo i mi moci da se radujemo velikim evropskim uspesima nase Zvezde u kosarci.

Goblin

pre 8 godina

Za milion € možemo da dovedemo 2 vrhunska igrača, dobar posao sa Fenerom.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mare, 27. jul 2015 14:07)

Pazi ja jesam za to, da dovedemo dva slobodna strana igraca za platu od po 450000 godisnje(na poziciji 1 i 2) Za aba ligu to bi bila paklena pojacanja...Istovremeno sledece sezone ne bi morali da isplatimo zaradu Kalinicu sto znaci da bi smo mogli da dovedemo i jednog dobrog domaceg igraca. Od kalinica Sledece sezone pokrivamo plate za 3 igraca. Mislim da je to stvarno dobar posao, steta je samo sto je domaci igrac, ali mislim da je pravo vreme da ga gurnemo iz gnezda da poleti. Ne znam sta ce Keselj da uradi, ako ne pronadje neki dobar klub (mislim da je hteo da se oproba u nba) ja bih bio zadovoljan da on bude taj treci (domaci) igrac,ili mozda Kuzmic, mada da buddem iskren nisam ga gledao, nadam se samo da ge ne precenjuju jer ga mnogo komentarisu.
Na poziciji br 4 ako smo prosle sezone igrali samo sa mitrovicem mozemo i ove mislim da ce Tejic da napreduje Mitrovic ce da bude odmorniji...
I bio bih zadovoljan sa 3-4 pobede u EL, sve preko bi bio ekstra uspek...

Borat iz predgradja

pre 8 godina

Да ли је неком пало на памет да.би могли да „ископирамо" гробље и да се проследе паре из ККЦЗ у ФКЦЗ(капирам да Терза колика год.да је лопужа би ипак морао да то потроши резонски-на добар играчки кадар или да се ЗАИСТА отплати дуг) Просто не сме се дозволити да после 70 година нас коначно престигну, ако би та цифра била 2-3 милиона € могли би направити тим за титулу и можда пласман у ЛЕ.КК јесте ослабио због свих ових трансфера, али је и даље најјачи у региону и могли би се радовати успесима у оба апорта ове сезоне.
(Жу жу, 27. jul 2015 14:23).....Takva glupost je jedino tebi mogla da padne...na pamet

Normalan partizanovac

pre 8 godina

Ne gotivm nesto puno Kalinu(iako sam partizanovac) ali bez obzira zeli mu sve najbolje u daljoj igrackoj karijeri tj u Feneru gde ce sigurno dosta imati ipozatnu ulogu kod Zeljka i sto je najbitnije igrace zajedno sa Bogdanom...Tako da za njega odlican izbor iako je Zvezda izgubila mnogo ali imaju Covica koji ce sigurno dovesti neko dobra pojacanja.

Djoksonidis

pre 8 godina

Mvila, Jovara, Reba beba .. zver suter, (12+ ppg) Lazo .. Danga, Gudura, Mitar, Teja, Davidovac .. zver centar (10+ p 8+ sk) Maik.
Sad sve zavisi od kvaliteta ta dva dugo ocekivana pojacanja. Od novca pristiglog za Kalinu i Bobija, pa i Jaka da se proda, bice za fine platice i Top 16 minUmum ;)

LecleaR

pre 8 godina

Nek je sa srecom junace ....delije t nece zaboraviti...zaboravice se mnogo toga ali srcanost borbenost i zelja pamtice se zauvek...bio si ratko ali si dao mnogo...

Mmmmmmm

pre 8 godina

Posle ovoga KKP ima isti a možda i jači tim od CZT. Evo,i sami uporedite...Tepić-Rebić? Šehović(rekao je da hoće u KKP)-Blažić? Marinković- ? ? Murić-Mitrović? Đumić-Cirbes? Vujošević-Radonjić? CZT je jača na centru...Ostale su iste a možda i u korist KKP. Za trenera i da ne pričam.......

Nikola

pre 8 godina

Kolko god da smo dobro prosli finansijski ostaje zal za ovim momkom. Iako prosle sezone nije statisticki bio najbolji igrac, tvrdim da je bio najbitniji i najzasluzniji za uspehe. Tolika borbenost, m*da do poda, svaki bitan sut pogodjen kad je trebalo, pa one rampe grobarima kad je zalepio u cini mi se prvom mecu serije, odbrana fantasticna, skokovi ( onaj u podgorici prvi pade na pamet). Jednostavno rodjeni pobednik, i pre svega jako dobar i korektan momak.

DedaMiloje

pre 8 godina

Mnogo mi je žao ovog igrača, šteta, možda je mogao još jednu sezonu. Ipak velike su pare u pitanju. Srećno momak, hvala za sve što si nam podario u zvezdinom dresu. Uvek si dobrodošao svojoj kući i da znaš nikada nećeš biti izdajnik. Uništi ih tamo...

Глобтротер

pre 8 godina

Одоше сви значајни играчи. Следеће сезоне ништа од врха АБА лиге, а у ЕЛ канта за напуцавање.

milanovac

pre 8 godina

Kalini zelim svu srecu, falice nam, bio je uz Bobija sigurno nas najkonstantniji igrac cijele sezone, ali ovo je ogroman novac i mislim da mozemo biti zadovoljni...

Пикенројло Пикенпопоски

pre 8 godina

Раде Загорац, по једна снажна четворка и петица, плеј и бек шутер.
(= Ф8, а идуће године, са златним орлићима, нападамо Ф4)

011

pre 8 godina

Da li u čitavu transakciju ulazi i neka volšebna pobeda u gostima kao za Bogdana? :-)

Ipak mislim da smo mi MALO ozbiljniji klub i da nam puštanje ne treba.

Novi Sad Zvezdin grad

pre 8 godina

nemoguce je da sa ovim parama koje cemo dobiti od bobija,kaline i brata djenke ne napravimo dobar tim,tako da ljudi ne brinite se gosn covic drzi sve pod kontrolom za razliku od komsija...

Dejan

pre 8 godina

Milionce i tesna saradnja kroz grupu da se Zvezda domogne i druge faze,a onda jos 7 puta puna Arena sto ce suma sumarus uciniti jos daleko vecim.Tako to radi pravi menadzment a za tu lovu nace se adekvatna zamena i klub uciniti u finansiskom smislu potpuno stabilnim za neprikosnovenu vladavinu ovih prostora.Oni sto igrace daju bez obestecenja jos dugo ce morati da se uce na primeru velikog kluba kako se domacinski posluje.

Tony

pre 8 godina

E sad za te oar mogu da plate 2,3 vrhunska igraca , pre svih kuzmica da probaju da dovedu ja bi to stavio kao prioritet . A kalini nek je sa srecom bice on igracina tek

nyk

pre 8 godina

Koliko god mi bilo krivo, ovo nike losa vest uopste, s jedne strane, Kalina ima mogucnost da napreduje jos vise, s druge strane za taj milion, mozda i vise, ali neka bude milion, mozemo da dovedemo npr 4 igraca kalibra Wilijamsa koji zaradjuju 250k po sezoni, ili npr dva super stara od po 500k..... Samo od obestecenja, bez remecenja sadasnjeg budzeta koji je dva puta veci nego prosle godine, tako da.... Srecno Kalina, i srecno strucnom stabu, da se pametno idradi prelazni rok! Bice Zvezda jaca nego lani!

Dulo Dino Božo

pre 8 godina

On je jedna od najboljih investicija u istoriji srpskog sporta. Došao je za džabe, mozda ni na sp ne bi otišao da nije bilo povreda, ili otkaza. Potpisao smešan ugovor od 100 000. Odigrao možda i najkonstantnije celu sezonu, bio možda i najbolji igrač tima i prodat za više od milion evra. Teško ćemo naći igrača sličnog njemu i za 5 puta veću cifru, ali brate mili zaslužio je da ode i uzme lovu. Pritom on je svega 9 meseci stariji od Bogdanovića i napreduje meteorskom brzinom. Iz ove perspektive nebo je granica za Kalinu. Neka ti je sa srećom majstore i hvala za sve, a pogotovo za urnisanje onog drugog kluba.

Novi Sad Zvezdin grad

pre 8 godina

nemoguce je da sa ovim parama koje cemo dobiti od bobija,kaline i brata djenke ne napravimo dobar tim,tako da ljudi ne brinite se gosn covic drzi sve pod kontrolom za razliku od komsija...

Vuk Samotnjak

pre 8 godina

Koliko god voleo i cenio Kalinu kao igrača, ovakve stvari su u našem sportu neminovne. Ostaje nam da odlazak nadomestimo kvalitetnim, ali značajno jeftinijim pojačanjem i mladim talentima iz omladinskog pogona i FMP-a, od kojih će neki sigurno opravdati poverenje. Tako su prethodno uspešno radili i Partizan i sam FMP i to je potpuno dobar način da se klub održi i napreduje, s time da su novci koji su ušli u Partizan isparili - tu grešku nikako ne smemo da ponovimo.
Srećno Kalina zveri!

LecleaR

pre 8 godina

Nek je sa srecom junace ....delije t nece zaboraviti...zaboravice se mnogo toga ali srcanost borbenost i zelja pamtice se zauvek...bio si ratko ali si dao mnogo...

Ноле

pre 8 godina

Др.Човић ! Свака част ! На Калинићевом месту имамо не мање квалитетног Дангубића а за милион евра могу да се доведу три играча које ће издоминирати у АБА лиги.А,Никола ће зарадити озбиљне паре што и заслужује !

Srđan

pre 8 godina

Valjda će sad neko da dođe.
Uzeli su pare od Kaline, uzeli pare od Bobija, riješili se Đenkine plate, Markus će da plaća penale zbog duvke, a Čović rekao da će budžet da bude veći nego prošle sezone.
Mogu da se dovedu dobre zamjene, samo ona priča o očuvanju kostura tima ipak pada u vodu.

Dejan

pre 8 godina

Milionce i tesna saradnja kroz grupu da se Zvezda domogne i druge faze,a onda jos 7 puta puna Arena sto ce suma sumarus uciniti jos daleko vecim.Tako to radi pravi menadzment a za tu lovu nace se adekvatna zamena i klub uciniti u finansiskom smislu potpuno stabilnim za neprikosnovenu vladavinu ovih prostora.Oni sto igrace daju bez obestecenja jos dugo ce morati da se uce na primeru velikog kluba kako se domacinski posluje.

Tony

pre 8 godina

E sad za te oar mogu da plate 2,3 vrhunska igraca , pre svih kuzmica da probaju da dovedu ja bi to stavio kao prioritet . A kalini nek je sa srecom bice on igracina tek

011

pre 8 godina

Da li u čitavu transakciju ulazi i neka volšebna pobeda u gostima kao za Bogdana? :-)

Ipak mislim da smo mi MALO ozbiljniji klub i da nam puštanje ne treba.

DedaMiloje

pre 8 godina

Mnogo mi je žao ovog igrača, šteta, možda je mogao još jednu sezonu. Ipak velike su pare u pitanju. Srećno momak, hvala za sve što si nam podario u zvezdinom dresu. Uvek si dobrodošao svojoj kući i da znaš nikada nećeš biti izdajnik. Uništi ih tamo...

Ноле

pre 8 godina

Жу-жу иди се уми молим те ! Фудбалски клуб потроши десет милиона евра и испадне од неког Каирата а кошаркашки са четири уђе међу 16 у европи ! И сад ови што ћуте,раде знају посао треба да свој труд баце у бунар !

Mirko

pre 8 godina

Srećno mu bilo, ali čovek je nezamenljiv! Ali šta da se radi, to je biznis a ne samo sport... Idemo dalje. Samo se nadam da nas to neće skupo koštati...

Trener

pre 8 godina

Milion su davali sada su digli 20% i nama i Kalinicu direktno sto je respektabilno i za sta je zasluzen menadzer i Zoc takodje. Izuzetno mi je zao ali mislim da je na strasno dobrom putu da bude srpski Diao.

Глобтротер

pre 8 godina

Одоше сви значајни играчи. Следеће сезоне ништа од врха АБА лиге, а у ЕЛ канта за напуцавање.

ja

pre 8 godina

Dobar potez Zvezde, milion evra za ovog igraca koji nema nikakav talenat, nekako sve igra na silu, ali mora mu se priznati da se radom izborio da bude tu gde jeste

Borat iz predgradja

pre 8 godina

Да ли је неком пало на памет да.би могли да „ископирамо" гробље и да се проследе паре из ККЦЗ у ФКЦЗ(капирам да Терза колика год.да је лопужа би ипак морао да то потроши резонски-на добар играчки кадар или да се ЗАИСТА отплати дуг) Просто не сме се дозволити да после 70 година нас коначно престигну, ако би та цифра била 2-3 милиона € могли би направити тим за титулу и можда пласман у ЛЕ.КК јесте ослабио због свих ових трансфера, али је и даље најјачи у региону и могли би се радовати успесима у оба апорта ове сезоне.
(Жу жу, 27. jul 2015 14:23).....Takva glupost je jedino tebi mogla da padne...na pamet

*

pre 8 godina

ali najbolji su ovi sto racunaju koga mogu dovesti za te pare. to je gazdina lova shvatite vec jednom, njegov klub-njegove pare. (dr feelgood, 27. jul 2015 14:29)

Mislis na gazda (vaseg kralja) Dulla ili Danilovica?

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Da li ste vi svesni da ste tek jednu sezonu dobri, kada budete deset i stignete do F4 EL javite se...
(Zli, 27. jul 2015 14:17)
Kojih bre 10 godina , pa prvih 5-6 godina ste bili kanta za napucavanje ...

Tegeltija Vranjanac

pre 8 godina

Одоше сви значајни играчи. Следеће сезоне ништа од врха АБА лиге, а у ЕЛ канта за напуцавање.
(Глобтротер, 27. jul 2015 14:09)

Daa,bas steta Partizan je bio veliki klub ;)

Makarije Ub

pre 8 godina

Kk Partizan Igokea Vizura Mega Laktasi 2015/16 Mašan Vrbica Miša Tumbas Nemanja Bezbradica Boris Omer Dalo Milan Macvan Božo Koprivica Milorad Dodik Slavko Vranes Marko Jošilo Vladan Tegeltija Mimi Oro Nole Seksoman Aleksandar Čubrilo Trener: Dulo Dukljanin
Niko na ić, a navodno iz Srbije !!

Stella

pre 8 godina

Ako je ponuda zaista toliko "masna", treba ga dati na dobrobit sve 3 strane - njemu velika plata od Fenera (kod nas ima 100 hiljada, sto smesna cifra za takvog igraca, zasluzuje vise), Fener dobija dobrog i borbenog krilnog igraca, a Zvezda bas veliko obestecenje za koje moze da se dovede vrhunska zamena + da se isplate plate jos jednom vrhunskom ili dvojici solidnih igraca. Dobar posao, mada bih najradije gledao Kalinu u crveno-belom do kraja karijere!

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

Za sve Zvezdase koji pljuju i kukaju sto je Kalina otisao moraju jednom da shvate da ne moze Zvezda od vazduha da zivi i da ima tim za final 4. Svi bi zeleli da zadrzi isti tim i da se dovede minimum jos tri igraca iz nba za po 150,000 eur. Trziste je cudo a mi smo imali tim koji je mnogo vredeo a placeni su bili malo, primer su djenka i njegova plata u Armaniju, Bobi pa sad i Kalina. Od ovih para od Kaline i od sponzora plus prodatih karata ne sumnjam da ce Covic napraviti jos bolji tim jer ce imati bolju finansijsku osnovu za razliku od prosle sezone. Bez kukanja samo mnogo je igraca ostalo na trzistu za male pare kao sto je i Kalina kupljen (plata 120,000 eu) a prodat za mozda milion.Nije potop jer i prosle godine u ovo vreme je otislo 5 igraca iz prve postave pa su dosli novi jos bolji. Klub napreduje svake godine pa ce i ove. Vidimo kako su komsije poslovale i gde su dosli sada pu pu daleko bilo.

Slobodan

pre 8 godina

Otišli Marjanović, brat Đenka, Vilijams, Kalinić, s kim u EL? Što ćutite?
(F16 - šesnaest ih je igralo F16, pa šta?, 27. jul 2015 14:16)

Jovic, Dangubic, Cirbes, Mitrovic, Blazic, Tejic, Guduric ... U cemu je problem ? Jos ni jednog igraca nismo kupili a kupicemo ... Nego sta ima kod vas ? kako ide ....

Vladimir

pre 8 godina

Kalina je neverovantan...Za godinu dana od epizodiste u Radnickom do motora jedne sada vec ozbiljne ekipe.Mislim da nepostoji limit za njega.Bacao se po terenu,krvario,lepio rampe,svugde stizao...On se jednostavno uvukao pod kozu nama zvezdasima i red je da naplati svoju kosarkasku harizmu.Sretno Kalina. P.S. Covic mi nije dao nijedan dobar razlog da bih sumnjao u Zvezdu sledece godine tako da verujem u to da i sledece godine cemo imati dobar tim.

Romanticar

pre 8 godina

Tako se to radi. Kupis jeftino a onda ga uvalis Zeljku i turcima za skupe pare. I stalno dizes cenu. Pa neka se turci odrese.Za te pare i sa budzetom kada se zavrsi trovina u NBA moze da se kupi svasta. A Kalina ne zna da uopste negde ide.Mora da je izvor "novosti"

Ноле

pre 8 godina

Гоги-пфц не брини ! Калина има замену а то је Дангубић ! Ту је Гудурић ! Долазе Загорац и Јарамаз ! А,за овај милион два евролигашка странца ! Према томе ми ћемо лако ! Али како ћете ви ! Остали само Дуле,Тумбас и Тодор !

neshapfc

pre 8 godina

Neko je Kalinic a neko Milutinov ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 27. jul 2015 15:08)

Neko je Partizan a neko je ko zna ko vise...

Nikola

pre 8 godina

Kolko god da smo dobro prosli finansijski ostaje zal za ovim momkom. Iako prosle sezone nije statisticki bio najbolji igrac, tvrdim da je bio najbitniji i najzasluzniji za uspehe. Tolika borbenost, m*da do poda, svaki bitan sut pogodjen kad je trebalo, pa one rampe grobarima kad je zalepio u cini mi se prvom mecu serije, odbrana fantasticna, skokovi ( onaj u podgorici prvi pade na pamet). Jednostavno rodjeni pobednik, i pre svega jako dobar i korektan momak.

Borky

pre 8 godina

ali najbolji su ovi sto racunaju koga mogu dovesti za te pare. to je gazdina lova shvatite vec jednom, njegov klub-njegove pare. (dr feelgood, 27. jul 2015 14:29)

Cekaj pare kad dolaze u Partizan su "vase" pare?Ajde ne lupaj naravno da su njuhove pare.Pa taj Covic je i doveo Kalinu i naravno da je svima cilj da zarade al mi se opet nadamo da mu je cilj da napravi dobru ekipu koja ce donjeti top 16 i trofeje, nama navijacima super a igracima raste cena pa je i Covicu super.Izmedju ostalog velika vecina se zalaze za privatizaciju.Bas me briga koliko ce on zaraditi ja samo hocu da gledam konkurentnu i pristojnu Zvezdu a ako to moze napraviti za 0 eura super al ako bude krs ekipa znamo ko je kriv.
Jednostavno.

Djoksonidis

pre 8 godina

Mvila, Jovara, Reba beba .. zver suter, (12+ ppg) Lazo .. Danga, Gudura, Mitar, Teja, Davidovac .. zver centar (10+ p 8+ sk) Maik.
Sad sve zavisi od kvaliteta ta dva dugo ocekivana pojacanja. Od novca pristiglog za Kalinu i Bobija, pa i Jaka da se proda, bice za fine platice i Top 16 minUmum ;)

Ratko

pre 8 godina

Samo tako cepaj. Hteli su da ga otmu za 800 hiljada eura ali klub sa menadzerom nije pristao i cekao je minimum milion. Na kraju milion i dvesta hiljada eura ugovor. To se zove poslovanje. Od Marjanovica 600 hiljada dolara i klub je obezbedjen. Neko kaze da se za milion eura moze dovesti 2 strahovito jaka igraca? Jeste ali nema potrebe za tako nesto. Mogu se dovesti i 3 vrlo ozbiljna igraca za Euroligu a prejaka za nasu ABA ligu. Covic je konacno poceo da ubira plodove poslovanja i trebalo mu je 3-4 godine da razradi posao sa razvijanjem i prodajom mladih talenata. Sada ce to biti mnogo ozbiljnije nego sa FMP-om posto Zvezda ima ogromnu armiju navijaca i veliku gledanost. Kako je samo namirisao gde moze da zaradi grdne pare, ulozio i reskirao. Meni kao navijacu to ne smeta samo neka nastavi tako i svi zadovoljni. Zao mi je sto Kalina odlazi ali zaista je rec o velikoj cifri u kosarkaskim okvirima. Klubovi u Srbiji ako mogu da zaradjuju to je kada prodaju talentovane kosarkase, kojih ima beskonacno u moru talenata. Jednostavno nepresusno jezero.

Xqt

pre 8 godina

Sve najbolje u karijeri, majstore!

Ovi sto lupaju da svi odlaze iz Zvezde i da niko ne dolazi ocigledno nemaju pojma o cemu pricaju.
Jednu stvar moram da vam razjasnim, ne mozemo ocekviati da zvezda za 2 godine igra na fajnal foru, za klub je najbitnije da konstanto ucestvuje u Evroligi i da proizvodimo igrace iz svog pogona uz nekoliko pojacanja.
Pojacanja ce stici, ne brinite nista, ali nemojte samo ziveti u iluziji da pravimo ekipu za fajnal for. Kad budemo imali jos 5-6 konstantih sezona u Evroligi i kad se sve kockice sloze mozda cemo i mi moci da se radujemo velikim evropskim uspesima nase Zvezde u kosarci.

Johnieee

pre 8 godina

Prvo, veliko hvala Zeljku koji konstantno upumpava znacajna sredstva u nasu kosarku. Posle Bogdana, sada i Kalina. Nesporno dva fantasticna igraca, ali obestecenja koja je Fener platio su zaista dobra.Drugo, za samog igraca odlican klub jer ce imati punu podrsku trenera, minutazu i moci ce da se dalje razvija kako treba.Ono na cemu ce morati da radi su zivci, mora da nauci da se obuzda, da se ne raspravlja sa sudijama, protivnicima, da ga takvi momenti ne izbace iz ritma sto se znalo desiti. Mora biti maksimalno koncentrisan i usmeriti energiju samo na igru jer vise nije anoniman igrac, sada svi znaju ko je Nikola Kalinic, kako igra, koji dribling koristi, itd. Jednostavno je skautiran ove sezone do detalja i sada ce mu biti jos teze da igra, bas zato se mora usresrediti samo na kosarku i unapredjenje svoje igre. Mora podici procenat suta, uneti malo raznovrsnosti pri ulazu, ali sve su to sitnice, finese, koje ce zasigurno vremenom sve vise i vise sredjivati jer zaista ima i vise nego dovoljno talenta i materijala.Sve ovo pisem kao grobar koji pre svega voli sport i kosarku, a kome je drago kada god vidi da iz bilo kog naseg kluba momci prelaze u najjace klubove Evrope.
Mislim da Zvezda sa ovim obestecenjem zatvara mnogo finansijskih pitanja i otvara mogucnost angazovanja ozbiljnih pojacanja, a po meni odlicna zamena Kalinicu moze biti i Dangubic koji tek treba da pokaze sta zna, a zna dosta i moze mnogo.Mogao je i Milutinov kod Zeljka, nama kes, a njima centar, no dobro :)

ja

pre 8 godina

Neko je Kalinic a neko Milutinov ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 27. jul 2015 15:08)

A obojica su Nikole. Vidis, moras da slusas Vivaldija, da bi to primetio...

Goblin

pre 8 godina

Za milion € možemo da dovedemo 2 vrhunska igrača, dobar posao sa Fenerom.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mare, 27. jul 2015 14:07)

Pazi ja jesam za to, da dovedemo dva slobodna strana igraca za platu od po 450000 godisnje(na poziciji 1 i 2) Za aba ligu to bi bila paklena pojacanja...Istovremeno sledece sezone ne bi morali da isplatimo zaradu Kalinicu sto znaci da bi smo mogli da dovedemo i jednog dobrog domaceg igraca. Od kalinica Sledece sezone pokrivamo plate za 3 igraca. Mislim da je to stvarno dobar posao, steta je samo sto je domaci igrac, ali mislim da je pravo vreme da ga gurnemo iz gnezda da poleti. Ne znam sta ce Keselj da uradi, ako ne pronadje neki dobar klub (mislim da je hteo da se oproba u nba) ja bih bio zadovoljan da on bude taj treci (domaci) igrac,ili mozda Kuzmic, mada da buddem iskren nisam ga gledao, nadam se samo da ge ne precenjuju jer ga mnogo komentarisu.
Na poziciji br 4 ako smo prosle sezone igrali samo sa mitrovicem mozemo i ove mislim da ce Tejic da napreduje Mitrovic ce da bude odmorniji...
I bio bih zadovoljan sa 3-4 pobede u EL, sve preko bi bio ekstra uspek...

vostani serbie

pre 8 godina

gogi-pfc, 27. jul 2015 14:23
i opet gledas nasu brigu tj slatku brigu...covece dobicemo milku, sto u prevodu znaci 3dzenkinsa..i onda cete opet da kukate kako placamo igraca 1.6 miliona...dok sa druge strane kmecite placete ma zaplakacete jos malo kad vidis kakav ce vas tim biti i ti se smejes nama???

Fox

pre 8 godina

gogi-pfc
Mi cemo da igramo evroligu, sa kojim sastavom videcemo... A vi mukice necete igrati ni evrokup, a sa Tepicem i Bezbradicom cete juriti prvo mesto u ABA ligi, hahahahahahaa

milanovac

pre 8 godina

Kalini zelim svu srecu, falice nam, bio je uz Bobija sigurno nas najkonstantniji igrac cijele sezone, ali ovo je ogroman novac i mislim da mozemo biti zadovoljni...

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Ја не верујем док сам Калинић то не потврди.Било је пуно лажних "проверених" вести и о њему и другима.Како год да испадне биће добро само да га Бог чува од повреда.Ако остане у Звезди напредоваће још више,поготово у шуту са дистанце и цена ће ми расти.Ако оде Човић ће издејствовати велике паре јер је то превејани вук.Неко помиње Дангубића као замену,али мислим да је Калинић далеко талентованији,интелигентнији,борбенији играч од Дангубића.Протекла сезона је показала потпуни промашај довођење Дангубића.Ја сем великог одраза не видим ништа посебног код њега.Па он после толико играња није престао да прави глупе и нерезонске грешке и исто такве фаилове.А о изгубљеним лоптама да не говоримо.Надам се да ће Гудурић бити међу 12 а Давидовац и Апић међу 15.

odmah se javljaju

pre 8 godina

Da li u čitavu transakciju ulazi i neka volšebna pobeda u gostima kao za Bogdana? :-)

Ipak mislim da smo mi MALO ozbiljniji klub i da nam puštanje ne treba.
(011, 27. jul 2015 14:35)

Terzicu ti si?

milan h

pre 8 godina

Жу-жу иди се уми молим те ! Фудбалски клуб потроши десет милиона евра и испадне од неког Каирата а кошаркашки са четири уђе међу 16 у европи ! И сад ови што ћуте,раде знају посао треба да свој труд баце у бунар !@@@ cetiri miliona u kosarci je kao da u fudbalu imas 40

Normalan partizanovac

pre 8 godina

Ne gotivm nesto puno Kalinu(iako sam partizanovac) ali bez obzira zeli mu sve najbolje u daljoj igrackoj karijeri tj u Feneru gde ce sigurno dosta imati ipozatnu ulogu kod Zeljka i sto je najbitnije igrace zajedno sa Bogdanom...Tako da za njega odlican izbor iako je Zvezda izgubila mnogo ali imaju Covica koji ce sigurno dovesti neko dobra pojacanja.

Пикенројло Пикенпопоски

pre 8 godina

Раде Загорац, по једна снажна четворка и петица, плеј и бек шутер.
(= Ф8, а идуће године, са златним орлићима, нападамо Ф4)

Жу жу

pre 8 godina

Да ли је неком пало на памет да.би могли да „ископирамо" гробље и да се проследе паре из ККЦЗ у ФКЦЗ(капирам да Терза колика год.да је лопужа би ипак морао да то потроши резонски-на добар играчки кадар или да се ЗАИСТА отплати дуг) Просто не сме се дозволити да после 70 година нас коначно престигну, ако би та цифра била 2-3 милиона € могли би направити тим за титулу и можда пласман у ЛЕ.КК јесте ослабио због свих ових трансфера, али је и даље најјачи у региону и могли би се радовати успесима у оба апорта ове сезоне.

danilo

pre 8 godina

Dobar je Kalina i želim mu sreću!
Sve ostalo:
Kome će lova od ugovora, koliko Zvezdi postoji, hoće li Lazić-Cirbes biti osovina Zvezde sledeće sezone i slično me ne zanima.
Znam da ćemo za sezonu ili dve mi opet biti najbolji, a ovo nešto pauze dobro dodje da se posvetim NFL-u i gledanju dece Partizana kako se kale!

Otkad su to Ameri ljudine?

pre 8 godina

Za Kalinića mnogo milion, ne znam, možda jeste možda nije, ali kako je to SA poklonio Čoviću 620 hiljada dolara a nije morao!? da li je iko u ovo poverovao i da li je neko ovo proverio?

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

A finansijski mag legenda Nebojša se smeška kad vidi pare ništa ga drugo ne zanima kakva zvezda kakvi bakrači. Umesto zenica tu su sad € € € €

stefan

pre 8 godina

Pravi primer krvavog radnika i timskog igraca. Jedan od retkih, uz Bogdana Bogdanovica, koji je reprezentaciji odmah dao doprinos kao clan domaceg tima.
Imam los predosecaj da ce nam menadzeri unistiti ovo EP.

Mmmmmmm

pre 8 godina

Posle ovoga KKP ima isti a možda i jači tim od CZT. Evo,i sami uporedite...Tepić-Rebić? Šehović(rekao je da hoće u KKP)-Blažić? Marinković- ? ? Murić-Mitrović? Đumić-Cirbes? Vujošević-Radonjić? CZT je jača na centru...Ostale su iste a možda i u korist KKP. Za trenera i da ne pričam.......

veliki strumf

pre 8 godina

Koliko je vas naivnih, koliko se samo upecalo? I dalje citate vesti kod kojih u naslovu stoji znak pitanja? Kako do sada niste naucili da se radi o obicnom nagadjanju u nedostatku vesti, pa ajde da se nesto napise. A vi odmah poverujete. Citajuci portale, u Zvezdu i Partizan je u zadnje 2 sezone doslo 50 kosarkasa i to jako skupih. Zato takve vesti ne treba citati.

dfs

pre 8 godina

I sta,dobice lepe pariceee,bice 3 opcija na njegovoj poziciji,imace prosecno negde 5 poena prosecno,otici ce posle godinu dana kada zocu pukne filmu i tako sve u krug! :) Realnooo,nece se naigrati u Feneru,nazalost! :)

Kum

pre 8 godina

Za Kalinića mnogo milion, ne znam, možda jeste možda nije, ali kako je to SA poklonio Čoviću 620 hiljada dolara a nije morao!? da li je iko u ovo poverovao i da li je neko ovo proverio?
(Otkad su to Ameri ljudine?, 27. jul 2015 18:06)

Ameri nisu ljudine, ali postuju ugovore, kao na primer Bobijev, u kojem je jasna stavka da u slucaju odlaska u NBA, aktivira se +1 klauzula. Bobi je sam zeleo da se oduzi Zvezdi, i za to mu skidam kapu. Jos jednom je dokazao kakva je ljudina.

Ne brini ti za Amere, tih 625 000 dolara je za njih kusur.

Ali ovo "da li je neko ovo proverio" ti je HIT! :D

Жу жу

pre 8 godina

Да ли је неком пало на памет да.би могли да „ископирамо" гробље и да се проследе паре из ККЦЗ у ФКЦЗ(капирам да Терза колика год.да је лопужа би ипак морао да то потроши резонски-на добар играчки кадар или да се ЗАИСТА отплати дуг) Просто не сме се дозволити да после 70 година нас коначно престигну, ако би та цифра била 2-3 милиона € могли би направити тим за титулу и можда пласман у ЛЕ.КК јесте ослабио због свих ових трансфера, али је и даље најјачи у региону и могли би се радовати успесима у оба апорта ове сезоне.

ja

pre 8 godina

Dobar potez Zvezde, milion evra za ovog igraca koji nema nikakav talenat, nekako sve igra na silu, ali mora mu se priznati da se radom izborio da bude tu gde jeste

Глобтротер

pre 8 godina

Одоше сви значајни играчи. Следеће сезоне ништа од врха АБА лиге, а у ЕЛ канта за напуцавање.

danilo

pre 8 godina

Dobar je Kalina i želim mu sreću!
Sve ostalo:
Kome će lova od ugovora, koliko Zvezdi postoji, hoće li Lazić-Cirbes biti osovina Zvezde sledeće sezone i slično me ne zanima.
Znam da ćemo za sezonu ili dve mi opet biti najbolji, a ovo nešto pauze dobro dodje da se posvetim NFL-u i gledanju dece Partizana kako se kale!

Novi Sad Zvezdin grad

pre 8 godina

nemoguce je da sa ovim parama koje cemo dobiti od bobija,kaline i brata djenke ne napravimo dobar tim,tako da ljudi ne brinite se gosn covic drzi sve pod kontrolom za razliku od komsija...

nyk

pre 8 godina

Koliko god mi bilo krivo, ovo nike losa vest uopste, s jedne strane, Kalina ima mogucnost da napreduje jos vise, s druge strane za taj milion, mozda i vise, ali neka bude milion, mozemo da dovedemo npr 4 igraca kalibra Wilijamsa koji zaradjuju 250k po sezoni, ili npr dva super stara od po 500k..... Samo od obestecenja, bez remecenja sadasnjeg budzeta koji je dva puta veci nego prosle godine, tako da.... Srecno Kalina, i srecno strucnom stabu, da se pametno idradi prelazni rok! Bice Zvezda jaca nego lani!

Mmmmmmm

pre 8 godina

Posle ovoga KKP ima isti a možda i jači tim od CZT. Evo,i sami uporedite...Tepić-Rebić? Šehović(rekao je da hoće u KKP)-Blažić? Marinković- ? ? Murić-Mitrović? Đumić-Cirbes? Vujošević-Radonjić? CZT je jača na centru...Ostale su iste a možda i u korist KKP. Za trenera i da ne pričam.......

Dulo Dino Božo

pre 8 godina

On je jedna od najboljih investicija u istoriji srpskog sporta. Došao je za džabe, mozda ni na sp ne bi otišao da nije bilo povreda, ili otkaza. Potpisao smešan ugovor od 100 000. Odigrao možda i najkonstantnije celu sezonu, bio možda i najbolji igrač tima i prodat za više od milion evra. Teško ćemo naći igrača sličnog njemu i za 5 puta veću cifru, ali brate mili zaslužio je da ode i uzme lovu. Pritom on je svega 9 meseci stariji od Bogdanovića i napreduje meteorskom brzinom. Iz ove perspektive nebo je granica za Kalinu. Neka ti je sa srećom majstore i hvala za sve, a pogotovo za urnisanje onog drugog kluba.

dfs

pre 8 godina

I sta,dobice lepe pariceee,bice 3 opcija na njegovoj poziciji,imace prosecno negde 5 poena prosecno,otici ce posle godinu dana kada zocu pukne filmu i tako sve u krug! :) Realnooo,nece se naigrati u Feneru,nazalost! :)

neshapfc

pre 8 godina

Neko je Kalinic a neko Milutinov ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 27. jul 2015 15:08)

Neko je Partizan a neko je ko zna ko vise...

011

pre 8 godina

Da li u čitavu transakciju ulazi i neka volšebna pobeda u gostima kao za Bogdana? :-)

Ipak mislim da smo mi MALO ozbiljniji klub i da nam puštanje ne treba.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

A finansijski mag legenda Nebojša se smeška kad vidi pare ništa ga drugo ne zanima kakva zvezda kakvi bakrači. Umesto zenica tu su sad € € € €

Ноле

pre 8 godina

Др.Човић ! Свака част ! На Калинићевом месту имамо не мање квалитетног Дангубића а за милион евра могу да се доведу три играча које ће издоминирати у АБА лиги.А,Никола ће зарадити озбиљне паре што и заслужује !

Makarije Ub

pre 8 godina

Kk Partizan Igokea Vizura Mega Laktasi 2015/16 Mašan Vrbica Miša Tumbas Nemanja Bezbradica Boris Omer Dalo Milan Macvan Božo Koprivica Milorad Dodik Slavko Vranes Marko Jošilo Vladan Tegeltija Mimi Oro Nole Seksoman Aleksandar Čubrilo Trener: Dulo Dukljanin
Niko na ić, a navodno iz Srbije !!

odmah se javljaju

pre 8 godina

Da li u čitavu transakciju ulazi i neka volšebna pobeda u gostima kao za Bogdana? :-)

Ipak mislim da smo mi MALO ozbiljniji klub i da nam puštanje ne treba.
(011, 27. jul 2015 14:35)

Terzicu ti si?

Dejan

pre 8 godina

Milionce i tesna saradnja kroz grupu da se Zvezda domogne i druge faze,a onda jos 7 puta puna Arena sto ce suma sumarus uciniti jos daleko vecim.Tako to radi pravi menadzment a za tu lovu nace se adekvatna zamena i klub uciniti u finansiskom smislu potpuno stabilnim za neprikosnovenu vladavinu ovih prostora.Oni sto igrace daju bez obestecenja jos dugo ce morati da se uce na primeru velikog kluba kako se domacinski posluje.

Vuk Samotnjak

pre 8 godina

Koliko god voleo i cenio Kalinu kao igrača, ovakve stvari su u našem sportu neminovne. Ostaje nam da odlazak nadomestimo kvalitetnim, ali značajno jeftinijim pojačanjem i mladim talentima iz omladinskog pogona i FMP-a, od kojih će neki sigurno opravdati poverenje. Tako su prethodno uspešno radili i Partizan i sam FMP i to je potpuno dobar način da se klub održi i napreduje, s time da su novci koji su ušli u Partizan isparili - tu grešku nikako ne smemo da ponovimo.
Srećno Kalina zveri!

Tegeltija Vranjanac

pre 8 godina

Одоше сви значајни играчи. Следеће сезоне ништа од врха АБА лиге, а у ЕЛ канта за напуцавање.
(Глобтротер, 27. jul 2015 14:09)

Daa,bas steta Partizan je bio veliki klub ;)

Sta uradi to Nolane Smithe ??!

pre 8 godina

Da li ste vi svesni da ste tek jednu sezonu dobri, kada budete deset i stignete do F4 EL javite se...
(Zli, 27. jul 2015 14:17)
Kojih bre 10 godina , pa prvih 5-6 godina ste bili kanta za napucavanje ...

Otkad su to Ameri ljudine?

pre 8 godina

Za Kalinića mnogo milion, ne znam, možda jeste možda nije, ali kako je to SA poklonio Čoviću 620 hiljada dolara a nije morao!? da li je iko u ovo poverovao i da li je neko ovo proverio?

ja

pre 8 godina

Neko je Kalinic a neko Milutinov ...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sta uradi to Nolane Smithe ??!, 27. jul 2015 15:08)

A obojica su Nikole. Vidis, moras da slusas Vivaldija, da bi to primetio...

LecleaR

pre 8 godina

Nek je sa srecom junace ....delije t nece zaboraviti...zaboravice se mnogo toga ali srcanost borbenost i zelja pamtice se zauvek...bio si ratko ali si dao mnogo...

Djoksonidis

pre 8 godina

Mvila, Jovara, Reba beba .. zver suter, (12+ ppg) Lazo .. Danga, Gudura, Mitar, Teja, Davidovac .. zver centar (10+ p 8+ sk) Maik.
Sad sve zavisi od kvaliteta ta dva dugo ocekivana pojacanja. Od novca pristiglog za Kalinu i Bobija, pa i Jaka da se proda, bice za fine platice i Top 16 minUmum ;)

Tony

pre 8 godina

E sad za te oar mogu da plate 2,3 vrhunska igraca , pre svih kuzmica da probaju da dovedu ja bi to stavio kao prioritet . A kalini nek je sa srecom bice on igracina tek

Srđan

pre 8 godina

Valjda će sad neko da dođe.
Uzeli su pare od Kaline, uzeli pare od Bobija, riješili se Đenkine plate, Markus će da plaća penale zbog duvke, a Čović rekao da će budžet da bude veći nego prošle sezone.
Mogu da se dovedu dobre zamjene, samo ona priča o očuvanju kostura tima ipak pada u vodu.

Borat iz predgradja

pre 8 godina

Да ли је неком пало на памет да.би могли да „ископирамо" гробље и да се проследе паре из ККЦЗ у ФКЦЗ(капирам да Терза колика год.да је лопужа би ипак морао да то потроши резонски-на добар играчки кадар или да се ЗАИСТА отплати дуг) Просто не сме се дозволити да после 70 година нас коначно престигну, ако би та цифра била 2-3 милиона € могли би направити тим за титулу и можда пласман у ЛЕ.КК јесте ослабио због свих ових трансфера, али је и даље најјачи у региону и могли би се радовати успесима у оба апорта ове сезоне.
(Жу жу, 27. jul 2015 14:23).....Takva glupost je jedino tebi mogla da padne...na pamet

*

pre 8 godina

ali najbolji su ovi sto racunaju koga mogu dovesti za te pare. to je gazdina lova shvatite vec jednom, njegov klub-njegove pare. (dr feelgood, 27. jul 2015 14:29)

Mislis na gazda (vaseg kralja) Dulla ili Danilovica?

Stari Zvezdas

pre 8 godina

Ја не верујем док сам Калинић то не потврди.Било је пуно лажних "проверених" вести и о њему и другима.Како год да испадне биће добро само да га Бог чува од повреда.Ако остане у Звезди напредоваће још више,поготово у шуту са дистанце и цена ће ми расти.Ако оде Човић ће издејствовати велике паре јер је то превејани вук.Неко помиње Дангубића као замену,али мислим да је Калинић далеко талентованији,интелигентнији,борбенији играч од Дангубића.Протекла сезона је показала потпуни промашај довођење Дангубића.Ја сем великог одраза не видим ништа посебног код њега.Па он после толико играња није престао да прави глупе и нерезонске грешке и исто такве фаилове.А о изгубљеним лоптама да не говоримо.Надам се да ће Гудурић бити међу 12 а Давидовац и Апић међу 15.

Stella

pre 8 godina

Ako je ponuda zaista toliko "masna", treba ga dati na dobrobit sve 3 strane - njemu velika plata od Fenera (kod nas ima 100 hiljada, sto smesna cifra za takvog igraca, zasluzuje vise), Fener dobija dobrog i borbenog krilnog igraca, a Zvezda bas veliko obestecenje za koje moze da se dovede vrhunska zamena + da se isplate plate jos jednom vrhunskom ili dvojici solidnih igraca. Dobar posao, mada bih najradije gledao Kalinu u crveno-belom do kraja karijere!

DedaMiloje

pre 8 godina

Mnogo mi je žao ovog igrača, šteta, možda je mogao još jednu sezonu. Ipak velike su pare u pitanju. Srećno momak, hvala za sve što si nam podario u zvezdinom dresu. Uvek si dobrodošao svojoj kući i da znaš nikada nećeš biti izdajnik. Uništi ih tamo...

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

Za sve Zvezdase koji pljuju i kukaju sto je Kalina otisao moraju jednom da shvate da ne moze Zvezda od vazduha da zivi i da ima tim za final 4. Svi bi zeleli da zadrzi isti tim i da se dovede minimum jos tri igraca iz nba za po 150,000 eur. Trziste je cudo a mi smo imali tim koji je mnogo vredeo a placeni su bili malo, primer su djenka i njegova plata u Armaniju, Bobi pa sad i Kalina. Od ovih para od Kaline i od sponzora plus prodatih karata ne sumnjam da ce Covic napraviti jos bolji tim jer ce imati bolju finansijsku osnovu za razliku od prosle sezone. Bez kukanja samo mnogo je igraca ostalo na trzistu za male pare kao sto je i Kalina kupljen (plata 120,000 eu) a prodat za mozda milion.Nije potop jer i prosle godine u ovo vreme je otislo 5 igraca iz prve postave pa su dosli novi jos bolji. Klub napreduje svake godine pa ce i ove. Vidimo kako su komsije poslovale i gde su dosli sada pu pu daleko bilo.

Vladimir

pre 8 godina

Kalina je neverovantan...Za godinu dana od epizodiste u Radnickom do motora jedne sada vec ozbiljne ekipe.Mislim da nepostoji limit za njega.Bacao se po terenu,krvario,lepio rampe,svugde stizao...On se jednostavno uvukao pod kozu nama zvezdasima i red je da naplati svoju kosarkasku harizmu.Sretno Kalina. P.S. Covic mi nije dao nijedan dobar razlog da bih sumnjao u Zvezdu sledece godine tako da verujem u to da i sledece godine cemo imati dobar tim.

Slobodan

pre 8 godina

Otišli Marjanović, brat Đenka, Vilijams, Kalinić, s kim u EL? Što ćutite?
(F16 - šesnaest ih je igralo F16, pa šta?, 27. jul 2015 14:16)

Jovic, Dangubic, Cirbes, Mitrovic, Blazic, Tejic, Guduric ... U cemu je problem ? Jos ni jednog igraca nismo kupili a kupicemo ... Nego sta ima kod vas ? kako ide ....

Пикенројло Пикенпопоски

pre 8 godina

Раде Загорац, по једна снажна четворка и петица, плеј и бек шутер.
(= Ф8, а идуће године, са златним орлићима, нападамо Ф4)

milan h

pre 8 godina

Жу-жу иди се уми молим те ! Фудбалски клуб потроши десет милиона евра и испадне од неког Каирата а кошаркашки са четири уђе међу 16 у европи ! И сад ови што ћуте,раде знају посао треба да свој труд баце у бунар !@@@ cetiri miliona u kosarci je kao da u fudbalu imas 40

Ноле

pre 8 godina

Гоги-пфц не брини ! Калина има замену а то је Дангубић ! Ту је Гудурић ! Долазе Загорац и Јарамаз ! А,за овај милион два евролигашка странца ! Према томе ми ћемо лако ! Али како ћете ви ! Остали само Дуле,Тумбас и Тодор !

Borky

pre 8 godina

ali najbolji su ovi sto racunaju koga mogu dovesti za te pare. to je gazdina lova shvatite vec jednom, njegov klub-njegove pare. (dr feelgood, 27. jul 2015 14:29)

Cekaj pare kad dolaze u Partizan su "vase" pare?Ajde ne lupaj naravno da su njuhove pare.Pa taj Covic je i doveo Kalinu i naravno da je svima cilj da zarade al mi se opet nadamo da mu je cilj da napravi dobru ekipu koja ce donjeti top 16 i trofeje, nama navijacima super a igracima raste cena pa je i Covicu super.Izmedju ostalog velika vecina se zalaze za privatizaciju.Bas me briga koliko ce on zaraditi ja samo hocu da gledam konkurentnu i pristojnu Zvezdu a ako to moze napraviti za 0 eura super al ako bude krs ekipa znamo ko je kriv.
Jednostavno.

Trener

pre 8 godina

Milion su davali sada su digli 20% i nama i Kalinicu direktno sto je respektabilno i za sta je zasluzen menadzer i Zoc takodje. Izuzetno mi je zao ali mislim da je na strasno dobrom putu da bude srpski Diao.

Ноле

pre 8 godina

Жу-жу иди се уми молим те ! Фудбалски клуб потроши десет милиона евра и испадне од неког Каирата а кошаркашки са четири уђе међу 16 у европи ! И сад ови што ћуте,раде знају посао треба да свој труд баце у бунар !

vostani serbie

pre 8 godina

gogi-pfc, 27. jul 2015 14:23
i opet gledas nasu brigu tj slatku brigu...covece dobicemo milku, sto u prevodu znaci 3dzenkinsa..i onda cete opet da kukate kako placamo igraca 1.6 miliona...dok sa druge strane kmecite placete ma zaplakacete jos malo kad vidis kakav ce vas tim biti i ti se smejes nama???

Xqt

pre 8 godina

Sve najbolje u karijeri, majstore!

Ovi sto lupaju da svi odlaze iz Zvezde i da niko ne dolazi ocigledno nemaju pojma o cemu pricaju.
Jednu stvar moram da vam razjasnim, ne mozemo ocekviati da zvezda za 2 godine igra na fajnal foru, za klub je najbitnije da konstanto ucestvuje u Evroligi i da proizvodimo igrace iz svog pogona uz nekoliko pojacanja.
Pojacanja ce stici, ne brinite nista, ali nemojte samo ziveti u iluziji da pravimo ekipu za fajnal for. Kad budemo imali jos 5-6 konstantih sezona u Evroligi i kad se sve kockice sloze mozda cemo i mi moci da se radujemo velikim evropskim uspesima nase Zvezde u kosarci.

Ratko

pre 8 godina

Samo tako cepaj. Hteli su da ga otmu za 800 hiljada eura ali klub sa menadzerom nije pristao i cekao je minimum milion. Na kraju milion i dvesta hiljada eura ugovor. To se zove poslovanje. Od Marjanovica 600 hiljada dolara i klub je obezbedjen. Neko kaze da se za milion eura moze dovesti 2 strahovito jaka igraca? Jeste ali nema potrebe za tako nesto. Mogu se dovesti i 3 vrlo ozbiljna igraca za Euroligu a prejaka za nasu ABA ligu. Covic je konacno poceo da ubira plodove poslovanja i trebalo mu je 3-4 godine da razradi posao sa razvijanjem i prodajom mladih talenata. Sada ce to biti mnogo ozbiljnije nego sa FMP-om posto Zvezda ima ogromnu armiju navijaca i veliku gledanost. Kako je samo namirisao gde moze da zaradi grdne pare, ulozio i reskirao. Meni kao navijacu to ne smeta samo neka nastavi tako i svi zadovoljni. Zao mi je sto Kalina odlazi ali zaista je rec o velikoj cifri u kosarkaskim okvirima. Klubovi u Srbiji ako mogu da zaradjuju to je kada prodaju talentovane kosarkase, kojih ima beskonacno u moru talenata. Jednostavno nepresusno jezero.

Mirko

pre 8 godina

Srećno mu bilo, ali čovek je nezamenljiv! Ali šta da se radi, to je biznis a ne samo sport... Idemo dalje. Samo se nadam da nas to neće skupo koštati...

milanovac

pre 8 godina

Kalini zelim svu srecu, falice nam, bio je uz Bobija sigurno nas najkonstantniji igrac cijele sezone, ali ovo je ogroman novac i mislim da mozemo biti zadovoljni...

Johnieee

pre 8 godina

Prvo, veliko hvala Zeljku koji konstantno upumpava znacajna sredstva u nasu kosarku. Posle Bogdana, sada i Kalina. Nesporno dva fantasticna igraca, ali obestecenja koja je Fener platio su zaista dobra.Drugo, za samog igraca odlican klub jer ce imati punu podrsku trenera, minutazu i moci ce da se dalje razvija kako treba.Ono na cemu ce morati da radi su zivci, mora da nauci da se obuzda, da se ne raspravlja sa sudijama, protivnicima, da ga takvi momenti ne izbace iz ritma sto se znalo desiti. Mora biti maksimalno koncentrisan i usmeriti energiju samo na igru jer vise nije anoniman igrac, sada svi znaju ko je Nikola Kalinic, kako igra, koji dribling koristi, itd. Jednostavno je skautiran ove sezone do detalja i sada ce mu biti jos teze da igra, bas zato se mora usresrediti samo na kosarku i unapredjenje svoje igre. Mora podici procenat suta, uneti malo raznovrsnosti pri ulazu, ali sve su to sitnice, finese, koje ce zasigurno vremenom sve vise i vise sredjivati jer zaista ima i vise nego dovoljno talenta i materijala.Sve ovo pisem kao grobar koji pre svega voli sport i kosarku, a kome je drago kada god vidi da iz bilo kog naseg kluba momci prelaze u najjace klubove Evrope.
Mislim da Zvezda sa ovim obestecenjem zatvara mnogo finansijskih pitanja i otvara mogucnost angazovanja ozbiljnih pojacanja, a po meni odlicna zamena Kalinicu moze biti i Dangubic koji tek treba da pokaze sta zna, a zna dosta i moze mnogo.Mogao je i Milutinov kod Zeljka, nama kes, a njima centar, no dobro :)

Goblin

pre 8 godina

Za milion € možemo da dovedemo 2 vrhunska igrača, dobar posao sa Fenerom.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (mare, 27. jul 2015 14:07)

Pazi ja jesam za to, da dovedemo dva slobodna strana igraca za platu od po 450000 godisnje(na poziciji 1 i 2) Za aba ligu to bi bila paklena pojacanja...Istovremeno sledece sezone ne bi morali da isplatimo zaradu Kalinicu sto znaci da bi smo mogli da dovedemo i jednog dobrog domaceg igraca. Od kalinica Sledece sezone pokrivamo plate za 3 igraca. Mislim da je to stvarno dobar posao, steta je samo sto je domaci igrac, ali mislim da je pravo vreme da ga gurnemo iz gnezda da poleti. Ne znam sta ce Keselj da uradi, ako ne pronadje neki dobar klub (mislim da je hteo da se oproba u nba) ja bih bio zadovoljan da on bude taj treci (domaci) igrac,ili mozda Kuzmic, mada da buddem iskren nisam ga gledao, nadam se samo da ge ne precenjuju jer ga mnogo komentarisu.
Na poziciji br 4 ako smo prosle sezone igrali samo sa mitrovicem mozemo i ove mislim da ce Tejic da napreduje Mitrovic ce da bude odmorniji...
I bio bih zadovoljan sa 3-4 pobede u EL, sve preko bi bio ekstra uspek...

Nikola

pre 8 godina

Kolko god da smo dobro prosli finansijski ostaje zal za ovim momkom. Iako prosle sezone nije statisticki bio najbolji igrac, tvrdim da je bio najbitniji i najzasluzniji za uspehe. Tolika borbenost, m*da do poda, svaki bitan sut pogodjen kad je trebalo, pa one rampe grobarima kad je zalepio u cini mi se prvom mecu serije, odbrana fantasticna, skokovi ( onaj u podgorici prvi pade na pamet). Jednostavno rodjeni pobednik, i pre svega jako dobar i korektan momak.

Romanticar

pre 8 godina

Tako se to radi. Kupis jeftino a onda ga uvalis Zeljku i turcima za skupe pare. I stalno dizes cenu. Pa neka se turci odrese.Za te pare i sa budzetom kada se zavrsi trovina u NBA moze da se kupi svasta. A Kalina ne zna da uopste negde ide.Mora da je izvor "novosti"

Kum

pre 8 godina

Za Kalinića mnogo milion, ne znam, možda jeste možda nije, ali kako je to SA poklonio Čoviću 620 hiljada dolara a nije morao!? da li je iko u ovo poverovao i da li je neko ovo proverio?
(Otkad su to Ameri ljudine?, 27. jul 2015 18:06)

Ameri nisu ljudine, ali postuju ugovore, kao na primer Bobijev, u kojem je jasna stavka da u slucaju odlaska u NBA, aktivira se +1 klauzula. Bobi je sam zeleo da se oduzi Zvezdi, i za to mu skidam kapu. Jos jednom je dokazao kakva je ljudina.

Ne brini ti za Amere, tih 625 000 dolara je za njih kusur.

Ali ovo "da li je neko ovo proverio" ti je HIT! :D

Fox

pre 8 godina

gogi-pfc
Mi cemo da igramo evroligu, sa kojim sastavom videcemo... A vi mukice necete igrati ni evrokup, a sa Tepicem i Bezbradicom cete juriti prvo mesto u ABA ligi, hahahahahahaa

Normalan partizanovac

pre 8 godina

Ne gotivm nesto puno Kalinu(iako sam partizanovac) ali bez obzira zeli mu sve najbolje u daljoj igrackoj karijeri tj u Feneru gde ce sigurno dosta imati ipozatnu ulogu kod Zeljka i sto je najbitnije igrace zajedno sa Bogdanom...Tako da za njega odlican izbor iako je Zvezda izgubila mnogo ali imaju Covica koji ce sigurno dovesti neko dobra pojacanja.

veliki strumf

pre 8 godina

Koliko je vas naivnih, koliko se samo upecalo? I dalje citate vesti kod kojih u naslovu stoji znak pitanja? Kako do sada niste naucili da se radi o obicnom nagadjanju u nedostatku vesti, pa ajde da se nesto napise. A vi odmah poverujete. Citajuci portale, u Zvezdu i Partizan je u zadnje 2 sezone doslo 50 kosarkasa i to jako skupih. Zato takve vesti ne treba citati.

stefan

pre 8 godina

Pravi primer krvavog radnika i timskog igraca. Jedan od retkih, uz Bogdana Bogdanovica, koji je reprezentaciji odmah dao doprinos kao clan domaceg tima.
Imam los predosecaj da ce nam menadzeri unistiti ovo EP.