Nedelja, 26.07.2015.

21:29

Grof: Zvezda bolja za 2-3 godine

Trener Crvene zvezde Miodrag "Grof" Božofić nije zadovoljan igrom tima, a naravno ni rezultatom u Gornjem Milanovcu.

Izvor: AK

Grof: Zvezda bolja za 2-3 godine IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

154 Komentari

Sortiraj po:

Borat iz predgradja

pre 8 godina

desni bek i jedan do dva centralna vezna. lagano prvi
(velja, 27. jul 2015 15:04)....stizu Filip Lam,Mesi i Ronaldo...ali za 2-3 godine,i bicete prvaci 100%,lagano

grobar

pre 8 godina

Ovaj grof je jedna velika sramota, ne shvata u kakav je klub dosao kad ovakve izjave daje...
(Gavra, 27. jul 2015 12:05)

Ne,vi navijaci Zvezde imate laznu sliku o sebi i to vam je dokazao Kairat,dzabe ste nas prozivali zbog evrope zato sto je niste igrali i zbog toga ste mislili da ste i dalje jaki i mocni,bili ste nekada veliki klub ali sada ste dno dna.Nismo ni mi mnogo bolji i mi smo bližu vas na tom dnu.

Petar

pre 8 godina

Grofe,koga ti lažeš?!Pomirite se sa činjenicom da Partizan u ovoj sezoni ima ubedljivo najbolju i najperspektivniju ekipu.Kao i Čukarički.

milos

pre 8 godina

Pa sta vi ocekujete.Covek je morao ovom portugalcu da garantuje da ce mu on dati svoj novac i isplatiti ga ako Zvezda to ne uradi da bi covek dosao.Pa to nije zapamceno u istoriji fudbala.Budite srecni sto je iko dosao.Pa zar se niste sudili sa polovinom igraca i trenera u zadnjih par godina.Ljudi pa sta vi ocekujete.Dajte malo REALNOSTI.

doktor

pre 8 godina

realno...nama ni Lipi ne pomaže. ...cekamo i trpimo...da igraju klinci, koji su solidni i mora da se cekaju da steknu iskustvo, stranci su nam vise nego solidni, trener dobar i pošten, Terza da pokaze zube kada zatreba....sada je tesko, pa prema tome: "...i kad je radost i kada je bol...."

Mirko

pre 8 godina

Pošteno odgovorio čovek. A ovi što obećavaju titulu, samo sebi prave marketing, slabo tu ima materijala, ai ne pravi se tim tako brzo i lako kako bi oni hteli.

mare nis

pre 8 godina

U petak jedino mozete da dobijete Radnicki ako ovi moji dobiju direktivu da se sklanjaju ili eventualno da daju neki autogol jer ste vi nesposobni za to!

Nebojsa

pre 8 godina

Oni koji misle da trener Bozovic los trener grese po meni je najbolji trener u zadnjih 10-15 god. to ce se videti na kraju sezone najveci problem su pojacanja koja su povredjeni oni su trebali da nose ovaj tim izaci oni iz ovog jos jaci u to ne sumljam samo da se pojedini ne ujedu za jezik jer brzo potrcali sa kritikama na racun trenera

Грофе одлази!

pre 8 godina

Чини се, да Гроф све ово одрађује преко воље, да није својевољно преузео Звезду и да једва чека да покупи прње и збрише са Рајка. Он је ментално ван Звезде и сматрам да је боље да се сарадња оконча одмах док нас овај није скроз унередио. Каква је ово превара од тренера.

Milance

pre 8 godina

Uigran tim je jaci od skupa nekih vedeta.
Ali kako imati uigran tim kad svake godine promenis 10 igraca.
Evo primer Partizana. Prvi put da nije rasprodao tim i vec se vidi uigranost iako su svi prosek sem Zivkovica.
Ili, uspeh MU za vreme ser A.F. se nije bazirao na 11 zvezda, vec na tome da je svake godine bilo 8-9 prvotimaca iz prethodne sezone.

nyk

pre 8 godina

Doveli ste tolika pojacanja a sede na klupi.... Dajte Vereda i Matosa sa Petkovicem i Vieirom u 11, pa da vidimo da li ce biti bolje! Malog Vukasina ne vaditi iz 11, decko je vece zlato od Jovica i Savicevica zajedno!

chopp

pre 8 godina

SRAMOTA, pa što onda dovede ova silna pojačanja sada a ne za 2-3 godine,kada oni i menadžeri uzmu pare i odu a i Ti, naravno,kako će onda izgledati Zvezda,ako je tada bude?!

lakrdija

pre 8 godina

Da imaš malo obraza dao bi ostavku i malo pomogao Zvezdi. Čoveče 4 utakmice ekipa gol nije dala. (ne računam drugo poluvreme ofk-e, i nepostojeći penal ). O čemu ti pričaš, još se i sprdaš sa nama. Lalatovic je za tebe Don. Ja sam posle prve utakmice video da ti veze nemaš. Ne znam kada će ostali uvideti. Sastav koji si izveo realno ne može nikog da pobedi. Tako da su porazi isključivo tvoji kvazi treneru.

drugi kraj batine

pre 8 godina

Biće Zvezda bolja bez Terzića i za jedno dva-tri trenera.

Rajevac je za Božovića institucija sa rezultatima, ali je crnogorski lobi presudio.

Whodinny

pre 8 godina

Sa ovakvim fosnama bi i Murinjo bio treci, a mozda i cetvrti. Ne znam samo kada ce "rukovodeci kadar" shvatiti da tu neki biseri poput Cvetkovica nemaju mesta ni u Andori. Pa bre niko vise nije lud da baci pogled na 2-3 amaterska video klipa i kupi igraca. Djubre na deponiju, pa se mozda i zaigra fudbal za te 2-3 godine!

Marko

pre 8 godina

misljenja sam da je najbolje da nas izbace,malo promenimo ime,jbg ustedece se najmanje 40 miliona...
pa ispocetka
(Boris, 27. jul 2015 10:09)

Lepo si to zamislio, samo UEFA nije Uleb pa da mogu takve fuzije. Kada se u fudbalu radi to, onda se kreće iz okružne lige, dakle sa samog dna. Dug ostaje bilo da se zovete zvezda ili Lapovo. Znači nema puj pike ne važi. Da ste uradili to pre 7-8 godina, možda bi se i vratili do sada.

Boris

pre 8 godina

molim vas izbacite nas iz lige ,pa da se borimo za titulu u nekoj trecoj - cetvrtoj ligi,jer nije iskljuceno da ovi nasi igraci mozda nemaju kvalitet ni za tu ligu...
misljenja sam da je najbolje da nas izbace,malo promenimo ime,jbg ustedece se najmanje 40 miliona...
pa ispocetka

Korto

pre 8 godina

@Sremac Realno druže kakvu je ekipu Radonja imao mogli smo ti i ja da je vodimo. Pusti tu priču, poenta je da od prosečnih i limitiranih igrača napraviš uspeh. A to realno ne mogu ni Grof ni Radonja.

TRle

pre 8 godina

U Srbiji je Zvezda po organuzaciji treci klub..Prvi je Partizan,druga Vojvodina a treca Zvezda .....Zvezda ako ovako nastavi ugasice se vrlo brzo ...

dejanddddd

pre 8 godina

Za Zvezdu je bolje da gubi da bi se sto pre PRIVATIZOVALA, ovako je status qvo i sve dok je tu Terrzic ili bilo kao on "SPASIOCI ZVEZDE" nece biti bolje.

VJ

pre 8 godina

Proteklih 10-15 god. se `pravi tim koji ce u narednih 5god..... mladi smo... potrebno je vreme ` i sl.

1991. pred Bari, bilo mi je 12god.i 10m., prvi put sam gledala Crvenu zvezdu uzivo. Narednih desetak sam `kampovala` na nasem stadionu, imala isecaj kao da mi je druga kuca. Ne samo kada su utakmice, vec i kad sam recimo imala neki bzvz dan, sela bih na 14icu, odvezla se do Lj.B.i samim pogledom na teren i tribine osetila neki neverovatan mir i osmeh bi se razlio...
Srecna sam jer sam imala priliku da gledam pravu, veliku ZVEZDU, i zao mi je svih koji to nece doziveti. Od tog kluba ostalo je samo ime, bukvalno.
Bilo je velikih i malih utakmica, pobeda, atmosfere na stadionu za nezaborav, poraza, razocaranja, pa opet pobeda...
Ali to je bila nasa CZV. Igraci su znali ciji dres nose, ponasali se tako i nije bilo ko mogao da bude u timu.

Bolji fudbal se gledao na Balkanovom stadionu 2000./2001.i uopste u toj srpskoj ligi nego sto prikazuju ovi `veciti` danas u tzv.superligi.

Bilo mi je jasno posle eliminacije od kijevskog Dinama da nikada vise necemo ugrati LS, da ce se neki novi klinci pozivati na Bari i Tokio, ali da nikada nece doziveti ono sto smo mi, nesto stariji, doziveli prateci Zvezdu.

I Liga UEFA je nedostizna vec dugo, o prolecu u Evropi da ne pricam...

Ne znam sto sam raspisala ovako...

Majstor

pre 8 godina

Ko da nikad nisu čuli za Bari i Tokio. (pan, 26. jul 2015 22:28)

Uvek je lepo cuti te dve reci. Narocito iz vasih usta.
(Toto-ko-tunjo, 27. jul 2015 00:04)


Dve stvari samo :

1. VHS
2. XX vek

a kako da vam se ne smejemo?

pre 8 godina

Ovaj do zime pakuje kofere.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RASA, 27. jul 2015 08:52)

Polako tek je sezona kupanja!

Sale

pre 8 godina

Dve stvari samo :

1. VHS
2. XX vek
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Majstor, 27. jul 2015 10:20)

Majstore, Vi ni za vek vekova!!!

Bob Sent Kler

pre 8 godina

Cesto volim da se salim sa Zvezdasima, i sa svojim drustvom a i ovde po komentarima, naravno dok je sportski i korektno. Ali posle ovoga resio sam da prestanem, nema svrhe, jer vas ovaj Grof vec opasno zeza!

MKD

pre 8 godina

Savicevic...Pancev...Mihajlovic..Prosinecki..Jugovic...i ostali

U datom vremenu u istoj ekipi se zadesile ovakvi genijalci...
Plus sto je fond igraca Zvezde iz 91 bio domaci..najbolje iz YU
Moze klub da se vrati na stare staze , al samo ako je kupi neki Abramovic ili se osnuje ponovo Jugoslavija
Budimo realni... danasnja Zvezda nije onaj klub sto ga znamo iz vremena Jugoslavije,,,,nije cak ni sjena tog kluba !!!

Zvonko

pre 8 godina

Terzić garantuje titulu a, Grof kaže da će biti bolje tek za 2,3 godine. Zaključujem da Zvezda i ne mora da igra dobro da bi bila prva.

Sremac

pre 8 godina

Uh, kad se samo setim komentara vezanih za košarku i trenera Radonjića. Kakvog je tu pljuvanja i omalovažavanja bilo! Radonja je bio staložen, uporan i svim tim "stručnjacima" zapušio usta. Verujem da tako nešto može učiniti i Grof.
Uzgred, neka izgubimo ne dva, tri nego i deset neočekivanih bodova, samo da se više nikad ne doživi ona bruka kao u meču sa OFK.

Kosovska Mitrovica

pre 8 godina

Meni ne deluje da je dao "duhovit" odgovor . Ko je gledao utakmice Zvezde ne mozecocekivati boljitak bez dve godine uigravanja.

krajisnik

pre 8 godina

Molim da onog Jovanovica ne stavljate u isti kos sa Rajkovicem, Risticem itd. Kiksara u najavi. Pojacanja u vidu Ibanjeza, Vereda i Vijere su vise nego dobra. Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje. Samo vrijeme treba igracima da se uigraju i pokazu mnogo vise. Par igraca (cvetko, vukan, gavric, jovanovic) nisu za zvezdu

Luka

pre 8 godina

Oteraste ono krasno dete i krvnog zvezdaša Lalatovića,da vam Rajo Božović preko ovog bezveznjaka,vodi i rasprodaje klub!!
Lalat je za ovog Murinjo lično!!
(bora, 26. jul 2015 21:52)

Ono nije "krasno dete" nego nevaspitano derište, a da je za Božovića Murinjo - jeste.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Nije kriv sef Bozovic!
On je samo rekao istinu!
Kada mesetari iz uprave u jednom prelaznom roku zamene 20 igraca (10 ode, 10 dodje) za neku normalnu igru treba nekoliko sezona!
Ne moze se nista preko noci!
Tako je to kada u klubu imate nekoga kao sto je Terzic!
Fudbalski je potpumo unistio ekipu svojim mesetarenjima, ali je zato uspeo da baci ogromnu ljagu na ovaj veliki klub sramotom na Vracaru!

nenad

pre 8 godina

Jel terza spakovo kofere. Tralalatović je imao bolju igru i start sezone od Grofa. Ovom tim već treću utakmicu ne zna gde se nalazi.

NeLePFC

pre 8 godina

Sta kaze Ibanjez? Najavio je nekih 5 komada Metalcu :D Nesto su zatajili. Sve bi drugacije bilo posle jedne male intervencije na poluvremenu...

saeKN

pre 8 godina

Budimo realni da je i Murinjo tu nebi uzeli titulu,a kada stvarno budu razmisljali 2-3 godine unapred titule ce biti nase,Nepratim fudbal zadnjih godina samo rezultate ali takodje znam da ovaj trener nije madjionicar uprava je za sve kriva.

Realno

pre 8 godina

Ekipa totalno nespremna,pojacanja najvise od svih a uz to i skloni povredama,tako da ogromna vecina njih i ne igra.Starteri su momci koji nemaju sta da traze u Zvezdi,poput Cvetkovica,Gavrica,Parkera,Savicevica,Kovacevica a ja bih rekao i Jovanovica,koji je postao velika rupa a najavljivan kao veliki potencijal.Generalno,ovo danas bi trebao biti B tim Zvezde a ovi povredjeni i oni sto su bili na klupi,da pocinju.

vvv zvezdas

pre 8 godina

samo grobari na vesti o Zvezdi.. Zvezdasi sada treba da budu slozniji nego ikada, samo se kudi, i to od kuce, uz limunadu, propali su ljudi moralno u ovoj zemlji, lece komplekse sa komentarima na elektronskim medijima.. Partizan je bolji zadnjih 7,8 godina to je istina, kadrovski i igracki.. a propali smo generalno svi..

sok

pre 8 godina

nego kako na ovakvim vestima nema onih strucnjaka Batka i Nolana Smita zar nemaju nesto pametno da kazu ili oni prate samo Partizanove vesti

Ko je kriv igračima CZ što imaju dve leve noge?

pre 8 godina

Izjave su mu dobre, ironične, vidi i on gde je došao, mislim da jedva čeka da ode, čeka samo da mu saopšte - državni vazduplohov je spreman, pravac Surčin, a bićeš isplaćen posle novog smanjenja penzija.

Del Boy

pre 8 godina

Ako je Grof birao ovaj tim danas onda nema pojma. I treba da ode!
Ako mu je neko sugerisao onda je pogazio svoju teč. I treba da ode!
Kako objasniti da u ekipi igraju Cvetković, Gavrić, Parker? Da mu istovremeno igraju Katai i Vukan, dva slična igrača ograničenih mogućnosti? Da protiv Metalca igramo bez pravog centarfora? Da vezni red nije u stanju tri akcije za 90 minuta da napravi?
Tačno smo nivo OFK Brodarac!
Pravi Zvezdaši će prepoznati ko stoji iza svega ovoga, pa će ti isti da osete tvrd orah kad bude trebalo. Popravnog im nema!

Botovi sever

pre 8 godina

Čika Gorane, šta sad da radimo? Kako da spinujemo? Da ga hvalimo i dalje ili ne? Ili da ga ne pominjemo, a da opljunemo malo po Toletu? Javite, čekamo uputstva!

miodrag baron bozovic

pre 8 godina

ljudi bre,bod u gostima nije mala stvar.imamo prosek tri gola po utakmici.pa ne moze bas svaka da se pobjedi.ja sam zadovoljan.

323

pre 8 godina

Kao sto sam pisao u proslom kolu, videcete posle 6 golova za 20 min. koliko ce CZ dati u sledecem kolu. NI JEDAN. Ali ja razumem, Tole je kriv..

kimiko

pre 8 godina

Bice ovo veoma teska sezona za Zvezdu(a koja nije bila).I poluvreme smo odigrali ocajno.U II-om je bilo bolje,ali opsti utisak je isti.Ovde se debelo mora raditi.Na organizaciji igre,na pokrivanju i dinamici.Na svemu.
Veliki posao je pred ovim Grofom.Cini mi se da ce ipak pronaci pravi model igre.Nekako imam takav utisak.Samo,treba mu vremena.
Mozda nisam u pravu,ali da sacekamo i vidimo.

Владимир

pre 8 godina

Само мирно.
ФК Црвена Звезда осваја ове године са Грофом 27. титулу!
Пуна подршка!

Misa Tumbas

pre 8 godina

Pa dobro,
Izgleda stvarno imate jaku ekipu
Na 4 utakmice ove sezone gol razlika vam je 7:6
Od toga ste 6 golova dali za 45min ( u utakmici koja nikako nije bila namestena ) a u ostalih 315min samo jedan gol I to iz nepostojeceg penala!!!
A od 7 golova vec 2 iz penala!
Na 4 utakmice! Znaci prosek 0,5 penala po mecu!
Nema sta,
Ako ne uzmete titulu mora da je opet Tole kriv

bora

pre 8 godina

Oteraste ono krasno dete i krvnog zvezdaša Lalatovića,da vam Rajo Božović preko ovog bezveznjaka,vodi i rasprodaje klub!!
Lalat je za ovog Murinjo lično!!

Misa Tumbas

pre 8 godina

Pa dobro,
Izgleda stvarno imate jaku ekipu
Na 4 utakmice ove sezone gol razlika vam je 7:6
Od toga ste 6 golova dali za 45min ( u utakmici koja nikako nije bila namestena ) a u ostalih 315min samo jedan gol I to iz nepostojeceg penala!!!
A od 7 golova vec 2 iz penala!
Na 4 utakmice! Znaci prosek 0,5 penala po mecu!
Nema sta,
Ako ne uzmete titulu mora da je opet Tole kriv

Botovi sever

pre 8 godina

Čika Gorane, šta sad da radimo? Kako da spinujemo? Da ga hvalimo i dalje ili ne? Ili da ga ne pominjemo, a da opljunemo malo po Toletu? Javite, čekamo uputstva!

323

pre 8 godina

Kao sto sam pisao u proslom kolu, videcete posle 6 golova za 20 min. koliko ce CZ dati u sledecem kolu. NI JEDAN. Ali ja razumem, Tole je kriv..

bora

pre 8 godina

Oteraste ono krasno dete i krvnog zvezdaša Lalatovića,da vam Rajo Božović preko ovog bezveznjaka,vodi i rasprodaje klub!!
Lalat je za ovog Murinjo lično!!

miodrag baron bozovic

pre 8 godina

ljudi bre,bod u gostima nije mala stvar.imamo prosek tri gola po utakmici.pa ne moze bas svaka da se pobjedi.ja sam zadovoljan.

Luka

pre 8 godina

Oteraste ono krasno dete i krvnog zvezdaša Lalatovića,da vam Rajo Božović preko ovog bezveznjaka,vodi i rasprodaje klub!!
Lalat je za ovog Murinjo lično!!
(bora, 26. jul 2015 21:52)

Ono nije "krasno dete" nego nevaspitano derište, a da je za Božovića Murinjo - jeste.

Bob Sent Kler

pre 8 godina

Cesto volim da se salim sa Zvezdasima, i sa svojim drustvom a i ovde po komentarima, naravno dok je sportski i korektno. Ali posle ovoga resio sam da prestanem, nema svrhe, jer vas ovaj Grof vec opasno zeza!

MKD

pre 8 godina

Savicevic...Pancev...Mihajlovic..Prosinecki..Jugovic...i ostali

U datom vremenu u istoj ekipi se zadesile ovakvi genijalci...
Plus sto je fond igraca Zvezde iz 91 bio domaci..najbolje iz YU
Moze klub da se vrati na stare staze , al samo ako je kupi neki Abramovic ili se osnuje ponovo Jugoslavija
Budimo realni... danasnja Zvezda nije onaj klub sto ga znamo iz vremena Jugoslavije,,,,nije cak ni sjena tog kluba !!!

Zvonko

pre 8 godina

Terzić garantuje titulu a, Grof kaže da će biti bolje tek za 2,3 godine. Zaključujem da Zvezda i ne mora da igra dobro da bi bila prva.

VJ

pre 8 godina

Proteklih 10-15 god. se `pravi tim koji ce u narednih 5god..... mladi smo... potrebno je vreme ` i sl.

1991. pred Bari, bilo mi je 12god.i 10m., prvi put sam gledala Crvenu zvezdu uzivo. Narednih desetak sam `kampovala` na nasem stadionu, imala isecaj kao da mi je druga kuca. Ne samo kada su utakmice, vec i kad sam recimo imala neki bzvz dan, sela bih na 14icu, odvezla se do Lj.B.i samim pogledom na teren i tribine osetila neki neverovatan mir i osmeh bi se razlio...
Srecna sam jer sam imala priliku da gledam pravu, veliku ZVEZDU, i zao mi je svih koji to nece doziveti. Od tog kluba ostalo je samo ime, bukvalno.
Bilo je velikih i malih utakmica, pobeda, atmosfere na stadionu za nezaborav, poraza, razocaranja, pa opet pobeda...
Ali to je bila nasa CZV. Igraci su znali ciji dres nose, ponasali se tako i nije bilo ko mogao da bude u timu.

Bolji fudbal se gledao na Balkanovom stadionu 2000./2001.i uopste u toj srpskoj ligi nego sto prikazuju ovi `veciti` danas u tzv.superligi.

Bilo mi je jasno posle eliminacije od kijevskog Dinama da nikada vise necemo ugrati LS, da ce se neki novi klinci pozivati na Bari i Tokio, ali da nikada nece doziveti ono sto smo mi, nesto stariji, doziveli prateci Zvezdu.

I Liga UEFA je nedostizna vec dugo, o prolecu u Evropi da ne pricam...

Ne znam sto sam raspisala ovako...

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Nije kriv sef Bozovic!
On je samo rekao istinu!
Kada mesetari iz uprave u jednom prelaznom roku zamene 20 igraca (10 ode, 10 dodje) za neku normalnu igru treba nekoliko sezona!
Ne moze se nista preko noci!
Tako je to kada u klubu imate nekoga kao sto je Terzic!
Fudbalski je potpumo unistio ekipu svojim mesetarenjima, ali je zato uspeo da baci ogromnu ljagu na ovaj veliki klub sramotom na Vracaru!

Korto

pre 8 godina

@Sremac Realno druže kakvu je ekipu Radonja imao mogli smo ti i ja da je vodimo. Pusti tu priču, poenta je da od prosečnih i limitiranih igrača napraviš uspeh. A to realno ne mogu ni Grof ni Radonja.

Ko je kriv igračima CZ što imaju dve leve noge?

pre 8 godina

Izjave su mu dobre, ironične, vidi i on gde je došao, mislim da jedva čeka da ode, čeka samo da mu saopšte - državni vazduplohov je spreman, pravac Surčin, a bićeš isplaćen posle novog smanjenja penzija.

sok

pre 8 godina

nego kako na ovakvim vestima nema onih strucnjaka Batka i Nolana Smita zar nemaju nesto pametno da kazu ili oni prate samo Partizanove vesti

Владимир

pre 8 godina

Само мирно.
ФК Црвена Звезда осваја ове године са Грофом 27. титулу!
Пуна подршка!

Majstor

pre 8 godina

Ko da nikad nisu čuli za Bari i Tokio. (pan, 26. jul 2015 22:28)

Uvek je lepo cuti te dve reci. Narocito iz vasih usta.
(Toto-ko-tunjo, 27. jul 2015 00:04)


Dve stvari samo :

1. VHS
2. XX vek

a kako da vam se ne smejemo?

pre 8 godina

Ovaj do zime pakuje kofere.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RASA, 27. jul 2015 08:52)

Polako tek je sezona kupanja!

Kosovska Mitrovica

pre 8 godina

Meni ne deluje da je dao "duhovit" odgovor . Ko je gledao utakmice Zvezde ne mozecocekivati boljitak bez dve godine uigravanja.

Boris

pre 8 godina

molim vas izbacite nas iz lige ,pa da se borimo za titulu u nekoj trecoj - cetvrtoj ligi,jer nije iskljuceno da ovi nasi igraci mozda nemaju kvalitet ni za tu ligu...
misljenja sam da je najbolje da nas izbace,malo promenimo ime,jbg ustedece se najmanje 40 miliona...
pa ispocetka

TRle

pre 8 godina

U Srbiji je Zvezda po organuzaciji treci klub..Prvi je Partizan,druga Vojvodina a treca Zvezda .....Zvezda ako ovako nastavi ugasice se vrlo brzo ...

dejanddddd

pre 8 godina

Za Zvezdu je bolje da gubi da bi se sto pre PRIVATIZOVALA, ovako je status qvo i sve dok je tu Terrzic ili bilo kao on "SPASIOCI ZVEZDE" nece biti bolje.

NeLePFC

pre 8 godina

Sta kaze Ibanjez? Najavio je nekih 5 komada Metalcu :D Nesto su zatajili. Sve bi drugacije bilo posle jedne male intervencije na poluvremenu...

nenad

pre 8 godina

Jel terza spakovo kofere. Tralalatović je imao bolju igru i start sezone od Grofa. Ovom tim već treću utakmicu ne zna gde se nalazi.

kimiko

pre 8 godina

Bice ovo veoma teska sezona za Zvezdu(a koja nije bila).I poluvreme smo odigrali ocajno.U II-om je bilo bolje,ali opsti utisak je isti.Ovde se debelo mora raditi.Na organizaciji igre,na pokrivanju i dinamici.Na svemu.
Veliki posao je pred ovim Grofom.Cini mi se da ce ipak pronaci pravi model igre.Nekako imam takav utisak.Samo,treba mu vremena.
Mozda nisam u pravu,ali da sacekamo i vidimo.

Del Boy

pre 8 godina

Ako je Grof birao ovaj tim danas onda nema pojma. I treba da ode!
Ako mu je neko sugerisao onda je pogazio svoju teč. I treba da ode!
Kako objasniti da u ekipi igraju Cvetković, Gavrić, Parker? Da mu istovremeno igraju Katai i Vukan, dva slična igrača ograničenih mogućnosti? Da protiv Metalca igramo bez pravog centarfora? Da vezni red nije u stanju tri akcije za 90 minuta da napravi?
Tačno smo nivo OFK Brodarac!
Pravi Zvezdaši će prepoznati ko stoji iza svega ovoga, pa će ti isti da osete tvrd orah kad bude trebalo. Popravnog im nema!

Marko

pre 8 godina

misljenja sam da je najbolje da nas izbace,malo promenimo ime,jbg ustedece se najmanje 40 miliona...
pa ispocetka
(Boris, 27. jul 2015 10:09)

Lepo si to zamislio, samo UEFA nije Uleb pa da mogu takve fuzije. Kada se u fudbalu radi to, onda se kreće iz okružne lige, dakle sa samog dna. Dug ostaje bilo da se zovete zvezda ili Lapovo. Znači nema puj pike ne važi. Da ste uradili to pre 7-8 godina, možda bi se i vratili do sada.

Sremac

pre 8 godina

Uh, kad se samo setim komentara vezanih za košarku i trenera Radonjića. Kakvog je tu pljuvanja i omalovažavanja bilo! Radonja je bio staložen, uporan i svim tim "stručnjacima" zapušio usta. Verujem da tako nešto može učiniti i Grof.
Uzgred, neka izgubimo ne dva, tri nego i deset neočekivanih bodova, samo da se više nikad ne doživi ona bruka kao u meču sa OFK.

Whodinny

pre 8 godina

Sa ovakvim fosnama bi i Murinjo bio treci, a mozda i cetvrti. Ne znam samo kada ce "rukovodeci kadar" shvatiti da tu neki biseri poput Cvetkovica nemaju mesta ni u Andori. Pa bre niko vise nije lud da baci pogled na 2-3 amaterska video klipa i kupi igraca. Djubre na deponiju, pa se mozda i zaigra fudbal za te 2-3 godine!

Realno

pre 8 godina

Ekipa totalno nespremna,pojacanja najvise od svih a uz to i skloni povredama,tako da ogromna vecina njih i ne igra.Starteri su momci koji nemaju sta da traze u Zvezdi,poput Cvetkovica,Gavrica,Parkera,Savicevica,Kovacevica a ja bih rekao i Jovanovica,koji je postao velika rupa a najavljivan kao veliki potencijal.Generalno,ovo danas bi trebao biti B tim Zvezde a ovi povredjeni i oni sto su bili na klupi,da pocinju.

lakrdija

pre 8 godina

Da imaš malo obraza dao bi ostavku i malo pomogao Zvezdi. Čoveče 4 utakmice ekipa gol nije dala. (ne računam drugo poluvreme ofk-e, i nepostojeći penal ). O čemu ti pričaš, još se i sprdaš sa nama. Lalatovic je za tebe Don. Ja sam posle prve utakmice video da ti veze nemaš. Ne znam kada će ostali uvideti. Sastav koji si izveo realno ne može nikog da pobedi. Tako da su porazi isključivo tvoji kvazi treneru.

drugi kraj batine

pre 8 godina

Biće Zvezda bolja bez Terzića i za jedno dva-tri trenera.

Rajevac je za Božovića institucija sa rezultatima, ali je crnogorski lobi presudio.

saeKN

pre 8 godina

Budimo realni da je i Murinjo tu nebi uzeli titulu,a kada stvarno budu razmisljali 2-3 godine unapred titule ce biti nase,Nepratim fudbal zadnjih godina samo rezultate ali takodje znam da ovaj trener nije madjionicar uprava je za sve kriva.

Sale

pre 8 godina

Dve stvari samo :

1. VHS
2. XX vek
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Majstor, 27. jul 2015 10:20)

Majstore, Vi ni za vek vekova!!!

milos

pre 8 godina

Pa sta vi ocekujete.Covek je morao ovom portugalcu da garantuje da ce mu on dati svoj novac i isplatiti ga ako Zvezda to ne uradi da bi covek dosao.Pa to nije zapamceno u istoriji fudbala.Budite srecni sto je iko dosao.Pa zar se niste sudili sa polovinom igraca i trenera u zadnjih par godina.Ljudi pa sta vi ocekujete.Dajte malo REALNOSTI.

grobar

pre 8 godina

Ovaj grof je jedna velika sramota, ne shvata u kakav je klub dosao kad ovakve izjave daje...
(Gavra, 27. jul 2015 12:05)

Ne,vi navijaci Zvezde imate laznu sliku o sebi i to vam je dokazao Kairat,dzabe ste nas prozivali zbog evrope zato sto je niste igrali i zbog toga ste mislili da ste i dalje jaki i mocni,bili ste nekada veliki klub ali sada ste dno dna.Nismo ni mi mnogo bolji i mi smo bližu vas na tom dnu.

chopp

pre 8 godina

SRAMOTA, pa što onda dovede ova silna pojačanja sada a ne za 2-3 godine,kada oni i menadžeri uzmu pare i odu a i Ti, naravno,kako će onda izgledati Zvezda,ako je tada bude?!

mare nis

pre 8 godina

U petak jedino mozete da dobijete Radnicki ako ovi moji dobiju direktivu da se sklanjaju ili eventualno da daju neki autogol jer ste vi nesposobni za to!

krajisnik

pre 8 godina

Molim da onog Jovanovica ne stavljate u isti kos sa Rajkovicem, Risticem itd. Kiksara u najavi. Pojacanja u vidu Ibanjeza, Vereda i Vijere su vise nego dobra. Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje. Samo vrijeme treba igracima da se uigraju i pokazu mnogo vise. Par igraca (cvetko, vukan, gavric, jovanovic) nisu za zvezdu

Petar

pre 8 godina

Grofe,koga ti lažeš?!Pomirite se sa činjenicom da Partizan u ovoj sezoni ima ubedljivo najbolju i najperspektivniju ekipu.Kao i Čukarički.

Грофе одлази!

pre 8 godina

Чини се, да Гроф све ово одрађује преко воље, да није својевољно преузео Звезду и да једва чека да покупи прње и збрише са Рајка. Он је ментално ван Звезде и сматрам да је боље да се сарадња оконча одмах док нас овај није скроз унередио. Каква је ово превара од тренера.

vvv zvezdas

pre 8 godina

samo grobari na vesti o Zvezdi.. Zvezdasi sada treba da budu slozniji nego ikada, samo se kudi, i to od kuce, uz limunadu, propali su ljudi moralno u ovoj zemlji, lece komplekse sa komentarima na elektronskim medijima.. Partizan je bolji zadnjih 7,8 godina to je istina, kadrovski i igracki.. a propali smo generalno svi..

Mirko

pre 8 godina

Pošteno odgovorio čovek. A ovi što obećavaju titulu, samo sebi prave marketing, slabo tu ima materijala, ai ne pravi se tim tako brzo i lako kako bi oni hteli.

Borat iz predgradja

pre 8 godina

desni bek i jedan do dva centralna vezna. lagano prvi
(velja, 27. jul 2015 15:04)....stizu Filip Lam,Mesi i Ronaldo...ali za 2-3 godine,i bicete prvaci 100%,lagano

Milance

pre 8 godina

Uigran tim je jaci od skupa nekih vedeta.
Ali kako imati uigran tim kad svake godine promenis 10 igraca.
Evo primer Partizana. Prvi put da nije rasprodao tim i vec se vidi uigranost iako su svi prosek sem Zivkovica.
Ili, uspeh MU za vreme ser A.F. se nije bazirao na 11 zvezda, vec na tome da je svake godine bilo 8-9 prvotimaca iz prethodne sezone.

Nebojsa

pre 8 godina

Oni koji misle da trener Bozovic los trener grese po meni je najbolji trener u zadnjih 10-15 god. to ce se videti na kraju sezone najveci problem su pojacanja koja su povredjeni oni su trebali da nose ovaj tim izaci oni iz ovog jos jaci u to ne sumljam samo da se pojedini ne ujedu za jezik jer brzo potrcali sa kritikama na racun trenera

doktor

pre 8 godina

realno...nama ni Lipi ne pomaže. ...cekamo i trpimo...da igraju klinci, koji su solidni i mora da se cekaju da steknu iskustvo, stranci su nam vise nego solidni, trener dobar i pošten, Terza da pokaze zube kada zatreba....sada je tesko, pa prema tome: "...i kad je radost i kada je bol...."

nyk

pre 8 godina

Doveli ste tolika pojacanja a sede na klupi.... Dajte Vereda i Matosa sa Petkovicem i Vieirom u 11, pa da vidimo da li ce biti bolje! Malog Vukasina ne vaditi iz 11, decko je vece zlato od Jovica i Savicevica zajedno!

Владимир

pre 8 godina

Само мирно.
ФК Црвена Звезда осваја ове године са Грофом 27. титулу!
Пуна подршка!

kimiko

pre 8 godina

Bice ovo veoma teska sezona za Zvezdu(a koja nije bila).I poluvreme smo odigrali ocajno.U II-om je bilo bolje,ali opsti utisak je isti.Ovde se debelo mora raditi.Na organizaciji igre,na pokrivanju i dinamici.Na svemu.
Veliki posao je pred ovim Grofom.Cini mi se da ce ipak pronaci pravi model igre.Nekako imam takav utisak.Samo,treba mu vremena.
Mozda nisam u pravu,ali da sacekamo i vidimo.

Sale

pre 8 godina

Dve stvari samo :

1. VHS
2. XX vek
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Majstor, 27. jul 2015 10:20)

Majstore, Vi ni za vek vekova!!!

Sremac

pre 8 godina

Uh, kad se samo setim komentara vezanih za košarku i trenera Radonjića. Kakvog je tu pljuvanja i omalovažavanja bilo! Radonja je bio staložen, uporan i svim tim "stručnjacima" zapušio usta. Verujem da tako nešto može učiniti i Grof.
Uzgred, neka izgubimo ne dva, tri nego i deset neočekivanih bodova, samo da se više nikad ne doživi ona bruka kao u meču sa OFK.

Misa Tumbas

pre 8 godina

Pa dobro,
Izgleda stvarno imate jaku ekipu
Na 4 utakmice ove sezone gol razlika vam je 7:6
Od toga ste 6 golova dali za 45min ( u utakmici koja nikako nije bila namestena ) a u ostalih 315min samo jedan gol I to iz nepostojeceg penala!!!
A od 7 golova vec 2 iz penala!
Na 4 utakmice! Znaci prosek 0,5 penala po mecu!
Nema sta,
Ako ne uzmete titulu mora da je opet Tole kriv

bora

pre 8 godina

Oteraste ono krasno dete i krvnog zvezdaša Lalatovića,da vam Rajo Božović preko ovog bezveznjaka,vodi i rasprodaje klub!!
Lalat je za ovog Murinjo lično!!

Botovi sever

pre 8 godina

Čika Gorane, šta sad da radimo? Kako da spinujemo? Da ga hvalimo i dalje ili ne? Ili da ga ne pominjemo, a da opljunemo malo po Toletu? Javite, čekamo uputstva!

vvv zvezdas

pre 8 godina

samo grobari na vesti o Zvezdi.. Zvezdasi sada treba da budu slozniji nego ikada, samo se kudi, i to od kuce, uz limunadu, propali su ljudi moralno u ovoj zemlji, lece komplekse sa komentarima na elektronskim medijima.. Partizan je bolji zadnjih 7,8 godina to je istina, kadrovski i igracki.. a propali smo generalno svi..

miodrag baron bozovic

pre 8 godina

ljudi bre,bod u gostima nije mala stvar.imamo prosek tri gola po utakmici.pa ne moze bas svaka da se pobjedi.ja sam zadovoljan.

323

pre 8 godina

Kao sto sam pisao u proslom kolu, videcete posle 6 golova za 20 min. koliko ce CZ dati u sledecem kolu. NI JEDAN. Ali ja razumem, Tole je kriv..

krajisnik

pre 8 godina

Molim da onog Jovanovica ne stavljate u isti kos sa Rajkovicem, Risticem itd. Kiksara u najavi. Pojacanja u vidu Ibanjeza, Vereda i Vijere su vise nego dobra. Drugo poluvreme je bilo mnogo bolje. Samo vrijeme treba igracima da se uigraju i pokazu mnogo vise. Par igraca (cvetko, vukan, gavric, jovanovic) nisu za zvezdu

TRle

pre 8 godina

U Srbiji je Zvezda po organuzaciji treci klub..Prvi je Partizan,druga Vojvodina a treca Zvezda .....Zvezda ako ovako nastavi ugasice se vrlo brzo ...

Majstor

pre 8 godina

Ko da nikad nisu čuli za Bari i Tokio. (pan, 26. jul 2015 22:28)

Uvek je lepo cuti te dve reci. Narocito iz vasih usta.
(Toto-ko-tunjo, 27. jul 2015 00:04)


Dve stvari samo :

1. VHS
2. XX vek

Nebojsa

pre 8 godina

Oni koji misle da trener Bozovic los trener grese po meni je najbolji trener u zadnjih 10-15 god. to ce se videti na kraju sezone najveci problem su pojacanja koja su povredjeni oni su trebali da nose ovaj tim izaci oni iz ovog jos jaci u to ne sumljam samo da se pojedini ne ujedu za jezik jer brzo potrcali sa kritikama na racun trenera

doktor

pre 8 godina

realno...nama ni Lipi ne pomaže. ...cekamo i trpimo...da igraju klinci, koji su solidni i mora da se cekaju da steknu iskustvo, stranci su nam vise nego solidni, trener dobar i pošten, Terza da pokaze zube kada zatreba....sada je tesko, pa prema tome: "...i kad je radost i kada je bol...."

Luka

pre 8 godina

Oteraste ono krasno dete i krvnog zvezdaša Lalatovića,da vam Rajo Božović preko ovog bezveznjaka,vodi i rasprodaje klub!!
Lalat je za ovog Murinjo lično!!
(bora, 26. jul 2015 21:52)

Ono nije "krasno dete" nego nevaspitano derište, a da je za Božovića Murinjo - jeste.

MKD

pre 8 godina

Savicevic...Pancev...Mihajlovic..Prosinecki..Jugovic...i ostali

U datom vremenu u istoj ekipi se zadesile ovakvi genijalci...
Plus sto je fond igraca Zvezde iz 91 bio domaci..najbolje iz YU
Moze klub da se vrati na stare staze , al samo ako je kupi neki Abramovic ili se osnuje ponovo Jugoslavija
Budimo realni... danasnja Zvezda nije onaj klub sto ga znamo iz vremena Jugoslavije,,,,nije cak ni sjena tog kluba !!!

saeKN

pre 8 godina

Budimo realni da je i Murinjo tu nebi uzeli titulu,a kada stvarno budu razmisljali 2-3 godine unapred titule ce biti nase,Nepratim fudbal zadnjih godina samo rezultate ali takodje znam da ovaj trener nije madjionicar uprava je za sve kriva.

NeLePFC

pre 8 godina

Sta kaze Ibanjez? Najavio je nekih 5 komada Metalcu :D Nesto su zatajili. Sve bi drugacije bilo posle jedne male intervencije na poluvremenu...

dejanddddd

pre 8 godina

Za Zvezdu je bolje da gubi da bi se sto pre PRIVATIZOVALA, ovako je status qvo i sve dok je tu Terrzic ili bilo kao on "SPASIOCI ZVEZDE" nece biti bolje.

lakrdija

pre 8 godina

Da imaš malo obraza dao bi ostavku i malo pomogao Zvezdi. Čoveče 4 utakmice ekipa gol nije dala. (ne računam drugo poluvreme ofk-e, i nepostojeći penal ). O čemu ti pričaš, još se i sprdaš sa nama. Lalatovic je za tebe Don. Ja sam posle prve utakmice video da ti veze nemaš. Ne znam kada će ostali uvideti. Sastav koji si izveo realno ne može nikog da pobedi. Tako da su porazi isključivo tvoji kvazi treneru.

nyk

pre 8 godina

Doveli ste tolika pojacanja a sede na klupi.... Dajte Vereda i Matosa sa Petkovicem i Vieirom u 11, pa da vidimo da li ce biti bolje! Malog Vukasina ne vaditi iz 11, decko je vece zlato od Jovica i Savicevica zajedno!

VJ

pre 8 godina

Proteklih 10-15 god. se `pravi tim koji ce u narednih 5god..... mladi smo... potrebno je vreme ` i sl.

1991. pred Bari, bilo mi je 12god.i 10m., prvi put sam gledala Crvenu zvezdu uzivo. Narednih desetak sam `kampovala` na nasem stadionu, imala isecaj kao da mi je druga kuca. Ne samo kada su utakmice, vec i kad sam recimo imala neki bzvz dan, sela bih na 14icu, odvezla se do Lj.B.i samim pogledom na teren i tribine osetila neki neverovatan mir i osmeh bi se razlio...
Srecna sam jer sam imala priliku da gledam pravu, veliku ZVEZDU, i zao mi je svih koji to nece doziveti. Od tog kluba ostalo je samo ime, bukvalno.
Bilo je velikih i malih utakmica, pobeda, atmosfere na stadionu za nezaborav, poraza, razocaranja, pa opet pobeda...
Ali to je bila nasa CZV. Igraci su znali ciji dres nose, ponasali se tako i nije bilo ko mogao da bude u timu.

Bolji fudbal se gledao na Balkanovom stadionu 2000./2001.i uopste u toj srpskoj ligi nego sto prikazuju ovi `veciti` danas u tzv.superligi.

Bilo mi je jasno posle eliminacije od kijevskog Dinama da nikada vise necemo ugrati LS, da ce se neki novi klinci pozivati na Bari i Tokio, ali da nikada nece doziveti ono sto smo mi, nesto stariji, doziveli prateci Zvezdu.

I Liga UEFA je nedostizna vec dugo, o prolecu u Evropi da ne pricam...

Ne znam sto sam raspisala ovako...

Boris

pre 8 godina

molim vas izbacite nas iz lige ,pa da se borimo za titulu u nekoj trecoj - cetvrtoj ligi,jer nije iskljuceno da ovi nasi igraci mozda nemaju kvalitet ni za tu ligu...
misljenja sam da je najbolje da nas izbace,malo promenimo ime,jbg ustedece se najmanje 40 miliona...
pa ispocetka

Korto

pre 8 godina

@Sremac Realno druže kakvu je ekipu Radonja imao mogli smo ti i ja da je vodimo. Pusti tu priču, poenta je da od prosečnih i limitiranih igrača napraviš uspeh. A to realno ne mogu ni Grof ni Radonja.

fudbalski ekspert

pre 8 godina

Nije kriv sef Bozovic!
On je samo rekao istinu!
Kada mesetari iz uprave u jednom prelaznom roku zamene 20 igraca (10 ode, 10 dodje) za neku normalnu igru treba nekoliko sezona!
Ne moze se nista preko noci!
Tako je to kada u klubu imate nekoga kao sto je Terzic!
Fudbalski je potpumo unistio ekipu svojim mesetarenjima, ali je zato uspeo da baci ogromnu ljagu na ovaj veliki klub sramotom na Vracaru!

Kosovska Mitrovica

pre 8 godina

Meni ne deluje da je dao "duhovit" odgovor . Ko je gledao utakmice Zvezde ne mozecocekivati boljitak bez dve godine uigravanja.

a kako da vam se ne smejemo?

pre 8 godina

Ovaj do zime pakuje kofere.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (RASA, 27. jul 2015 08:52)

Polako tek je sezona kupanja!

Ko je kriv igračima CZ što imaju dve leve noge?

pre 8 godina

Izjave su mu dobre, ironične, vidi i on gde je došao, mislim da jedva čeka da ode, čeka samo da mu saopšte - državni vazduplohov je spreman, pravac Surčin, a bićeš isplaćen posle novog smanjenja penzija.

sok

pre 8 godina

nego kako na ovakvim vestima nema onih strucnjaka Batka i Nolana Smita zar nemaju nesto pametno da kazu ili oni prate samo Partizanove vesti

drugi kraj batine

pre 8 godina

Biće Zvezda bolja bez Terzića i za jedno dva-tri trenera.

Rajevac je za Božovića institucija sa rezultatima, ali je crnogorski lobi presudio.

Marko

pre 8 godina

misljenja sam da je najbolje da nas izbace,malo promenimo ime,jbg ustedece se najmanje 40 miliona...
pa ispocetka
(Boris, 27. jul 2015 10:09)

Lepo si to zamislio, samo UEFA nije Uleb pa da mogu takve fuzije. Kada se u fudbalu radi to, onda se kreće iz okružne lige, dakle sa samog dna. Dug ostaje bilo da se zovete zvezda ili Lapovo. Znači nema puj pike ne važi. Da ste uradili to pre 7-8 godina, možda bi se i vratili do sada.

Milance

pre 8 godina

Uigran tim je jaci od skupa nekih vedeta.
Ali kako imati uigran tim kad svake godine promenis 10 igraca.
Evo primer Partizana. Prvi put da nije rasprodao tim i vec se vidi uigranost iako su svi prosek sem Zivkovica.
Ili, uspeh MU za vreme ser A.F. se nije bazirao na 11 zvezda, vec na tome da je svake godine bilo 8-9 prvotimaca iz prethodne sezone.

Petar

pre 8 godina

Grofe,koga ti lažeš?!Pomirite se sa činjenicom da Partizan u ovoj sezoni ima ubedljivo najbolju i najperspektivniju ekipu.Kao i Čukarički.

grobar

pre 8 godina

Ovaj grof je jedna velika sramota, ne shvata u kakav je klub dosao kad ovakve izjave daje...
(Gavra, 27. jul 2015 12:05)

Ne,vi navijaci Zvezde imate laznu sliku o sebi i to vam je dokazao Kairat,dzabe ste nas prozivali zbog evrope zato sto je niste igrali i zbog toga ste mislili da ste i dalje jaki i mocni,bili ste nekada veliki klub ali sada ste dno dna.Nismo ni mi mnogo bolji i mi smo bližu vas na tom dnu.

Del Boy

pre 8 godina

Ako je Grof birao ovaj tim danas onda nema pojma. I treba da ode!
Ako mu je neko sugerisao onda je pogazio svoju teč. I treba da ode!
Kako objasniti da u ekipi igraju Cvetković, Gavrić, Parker? Da mu istovremeno igraju Katai i Vukan, dva slična igrača ograničenih mogućnosti? Da protiv Metalca igramo bez pravog centarfora? Da vezni red nije u stanju tri akcije za 90 minuta da napravi?
Tačno smo nivo OFK Brodarac!
Pravi Zvezdaši će prepoznati ko stoji iza svega ovoga, pa će ti isti da osete tvrd orah kad bude trebalo. Popravnog im nema!

Bob Sent Kler

pre 8 godina

Cesto volim da se salim sa Zvezdasima, i sa svojim drustvom a i ovde po komentarima, naravno dok je sportski i korektno. Ali posle ovoga resio sam da prestanem, nema svrhe, jer vas ovaj Grof vec opasno zeza!

chopp

pre 8 godina

SRAMOTA, pa što onda dovede ova silna pojačanja sada a ne za 2-3 godine,kada oni i menadžeri uzmu pare i odu a i Ti, naravno,kako će onda izgledati Zvezda,ako je tada bude?!

Whodinny

pre 8 godina

Sa ovakvim fosnama bi i Murinjo bio treci, a mozda i cetvrti. Ne znam samo kada ce "rukovodeci kadar" shvatiti da tu neki biseri poput Cvetkovica nemaju mesta ni u Andori. Pa bre niko vise nije lud da baci pogled na 2-3 amaterska video klipa i kupi igraca. Djubre na deponiju, pa se mozda i zaigra fudbal za te 2-3 godine!

Zvonko

pre 8 godina

Terzić garantuje titulu a, Grof kaže da će biti bolje tek za 2,3 godine. Zaključujem da Zvezda i ne mora da igra dobro da bi bila prva.

Mirko

pre 8 godina

Pošteno odgovorio čovek. A ovi što obećavaju titulu, samo sebi prave marketing, slabo tu ima materijala, ai ne pravi se tim tako brzo i lako kako bi oni hteli.

Borat iz predgradja

pre 8 godina

desni bek i jedan do dva centralna vezna. lagano prvi
(velja, 27. jul 2015 15:04)....stizu Filip Lam,Mesi i Ronaldo...ali za 2-3 godine,i bicete prvaci 100%,lagano

Realno

pre 8 godina

Ekipa totalno nespremna,pojacanja najvise od svih a uz to i skloni povredama,tako da ogromna vecina njih i ne igra.Starteri su momci koji nemaju sta da traze u Zvezdi,poput Cvetkovica,Gavrica,Parkera,Savicevica,Kovacevica a ja bih rekao i Jovanovica,koji je postao velika rupa a najavljivan kao veliki potencijal.Generalno,ovo danas bi trebao biti B tim Zvezde a ovi povredjeni i oni sto su bili na klupi,da pocinju.

nenad

pre 8 godina

Jel terza spakovo kofere. Tralalatović je imao bolju igru i start sezone od Grofa. Ovom tim već treću utakmicu ne zna gde se nalazi.

mare nis

pre 8 godina

U petak jedino mozete da dobijete Radnicki ako ovi moji dobiju direktivu da se sklanjaju ili eventualno da daju neki autogol jer ste vi nesposobni za to!

Грофе одлази!

pre 8 godina

Чини се, да Гроф све ово одрађује преко воље, да није својевољно преузео Звезду и да једва чека да покупи прње и збрише са Рајка. Он је ментално ван Звезде и сматрам да је боље да се сарадња оконча одмах док нас овај није скроз унередио. Каква је ово превара од тренера.

milos

pre 8 godina

Pa sta vi ocekujete.Covek je morao ovom portugalcu da garantuje da ce mu on dati svoj novac i isplatiti ga ako Zvezda to ne uradi da bi covek dosao.Pa to nije zapamceno u istoriji fudbala.Budite srecni sto je iko dosao.Pa zar se niste sudili sa polovinom igraca i trenera u zadnjih par godina.Ljudi pa sta vi ocekujete.Dajte malo REALNOSTI.