Petak, 24.07.2015.

13:48

Božović: BIA, CIA, FBI, KGB, UN istražuju Zvezdu

Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da mnogi pokušavaju da uruše ’crveno-bele’ već 20 godina i da takav slučaj nije samo u poslednje vreme.

Izvor: JT

Božoviæ: BIA, CIA, FBI, KGB, UN istražuju Zvezdu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

201 Komentari

Sortiraj po:

the stooges

pre 8 godina

Znaci ni KES pehar nije nista posebno, malo sreca, malo amaterskih klubova na putu do finala, u njemu isto poluamateri(kasnije i sami osvajaci)i to je to. A kad zazmurim niko me ne vidi. Poslednji stadijum. Aauuuuu!

Upucen grobar

pre 8 godina

Izvinite posto nisam bas informisan u zadnje vreme...zar nije ovaj grof isti onaj sto je posle prvog treninga hteo da napusti ekipu?

stanko

pre 8 godina

Razlika izmedju Bozovica i Vujosevica je u tome sto je jedan od njih godinama trenirao ruske timove a drugog su oterali iz te iste Rusije posle cetiri meseca.

branko

pre 8 godina

Tek sad sam pogledao golove sa te utakmice, da vidim zasto se toliko prica o tome. Sad mi je jasno. Ova utakmica moze da udje u top 10 najprovidnije namestenih utakmica komotno.

88

pre 8 godina

Kako sad to da bivsi igraci pljuju zvezdu, pa zar nas delije ne ubedjuju da su se neki "nasi" igraci javili da posvedoce protiv Partizana?

terzakokeza

pre 8 godina

Vidim , popustila išijalgija, izašlo se iz rupe na sunce posle 5 dana... Lepo, lepo... Tu su i pokušaji humora i stara dobra ničim opravdana prepotencija. Ukratko , zvezdizam.

објави те

pre 8 godina

@Whodinny

Тужно је то што "описмени се" једини аргумент већине вас који не знају како да узврате, а дал се "памет не очекује" од мене рече ми неко ко већину времена проводи на сајту уместо на неком бољем месту, то говори о васем животу па и о мени.
Слажем се да је прва лига СФРЈ била јача. Код већине земаља је био фудбал на ниском нивоу (да не кажем аматерском), а сада нема слабих противника не постоји земља у којој се не игра фудбал, док други улажу наш стагнира и пропада. Па дал је теже сада или онда направити добар резултат?

Alex

pre 8 godina

Za godpodina koji kaze da je takmicenje koje smo mi osvojili bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika i finale... Nije 3 vec 4 protivnika i finale , a kad je amaterski nivo bio vec vidim da imate i vi i mnogi odavde da se podicite tim trofejem... Nemate? Kako to, hmmm....cccccc... Tisina.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen
(jel tako zvezdaši, 24. jul 2015 15:35)

Hoćeš da kažeš da su svi klubovi koji su igrali Kup Šampiona i osvajali ga amatetske ekipe? Bože ja veću glupost u mom životu nisam pročitao.
(DedaMiloje, 24. jul 2015 16:08)

Ne znam šta je sporno Deda Miloje? Zvezda je te sezone u Kupu šampiona do finala stigla nakon pobeda nad Grashopersom, Rendžersom, Dinamom iz Drezdena i Bajernom iz Minhena. Dakle, do polufinala boranija, a i u finalu. Sad ti nama objasni šta je to glupo što je autor komentara rekao? Naravno, ne negiram uspeh, ali realno danas ovoliko utakmica ima već u prvoj fazi po grupama. Jednostavno, te godine su vam se kockice poklopile, ali previše se ložite.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Klasičan šarlatan videlismo ga šta je pričao pre nego što je poslat vladin avion po njega! Samozvani grof smejurija obična

Max

pre 8 godina

da li je moguce da zvezdasi nas prozivaju za titule u poslednjih 7-8 godina???
daj ljudi,shvatite da su vama igrali razni Tutorici,Kasalice,Burzanovici,promaseni ili neuklopljeni stranci,dok je Partizan za to vreme napravio Savica,Obradovica,Petrovica,Brasanca,Markovica,Tomica,Ninkovica,Mitrovica,Jovetica,Zivkovica,Babovica..pogodio sa Tosicem,Drincicem,Ivanovim,Zukom,Moreirom,Diarom,Kleom,Rukavinom,Tejgom,Fejsom...
Neki su manje,neki vise dobri,ali bilo je to vise nego dovoljno za titule,par grupnih faza UEFA lige i jednu Ligu sampiona.
samo mi je zao sto nemamo para pa prodajemo sve sto vredi.zamislite postavu sa nasom decom i par igraca koje smo kao mlade doveli.svake godine bismo igrali drugu fazu Lige sampiona
npr Zivkovic
Rukavina,Obradovic,Savic,Ivanov
Fejsa,Petrovic,Zivkovic,Markovic
Jovetic,Mitrovic

Mića

pre 8 godina

Ovaj da nam priča o poštenju i čestitosti?! Vučeliću , pa ti trebaš ispred svih za primer na detektor zbog gomile stvari iz prošlosti. Setimo se samo i njegovih orgijanja na jahtama u vremenu najvećeg pogroma srpskog naroda u Hrvatskoj.

tevez

pre 8 godina

Jednostavno je,15 godina smo bolji od vas duplo,i zato dominiramo,od vas ostalo samo ime,i secanje na nesto sto bese davno.ja stvarno ne kapiram sta tu nije jasno,bolje organizovan klub,sa rezultatima u evropi koji su realnost,cilj plasman u grupnu fazu da se uzmu neke pare,i da se proda po neki igrac da bi se prezivelo,i tako svake godine,a vi preslabi i za ovu nasu ligu,tako da ce nasa dominacija na ovim prostorima dugo trajati.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S. Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen(jel tako zvezdaši, 24. jul 2015 15:35)

Nije lako biti ti!

crveno beli

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA. (Petar, 24. jul 2015 14:13)

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen
(jel tako zvezdaši,

Srecom pa vi ne osvojite u Briselu to takmicenje na nivou kfalifikacija za LS

istrazuj znaces vise

pre 8 godina

Samo hrabro ispitati sve ove godine poštenja iz Humske.
UEFA da reaguje. Slati podhitno obaveštenja da se fudbal u ovoj zemlji pod poštenjačinama ubuđao, pošto vidim samo poštenjačine iz Humske pravdaju svoje poštenje, a tuđe smrdi.
(UEFA u Humskoj, 24. jul 2015 17:01)
@
Evo imas ovde dosta godina slobodno ispitaj ali hrabro:

Crvena zvezda Partizan 05.10.2008 0:2
Partizan Crvena zvezda 08.04.2009 2:0
Crvena zvezda Partizan 28.11.2009 1:2
Partizan Crvena zvezda 08.05.2010 1:0
Crvena zvezda Partizan 23.10.2010 0:1
Partizan Crvena zvezda 23.04.2011 1:0
Crvena zvezda Partizan 26.11.2011 0:2
Partizan Crvena zvezda 18.05.2013 1:0
Partizan Crvena zvezda 26.04.2014 2:1
Partizan Crvena zvezda 18.10.2014 1:0

Je li posteno? UEFA u Humskoj potpuno si u pravu i to UEFA Champions League u Humskoj.

MIRKO

pre 8 godina

Sezona 1971/72
Partizan-Zeljo 0:4 zadnje kolo sa kojim Zeljo postaje pravak(povezite sa sezonom koju je ponistio Sajber kada je Partizan dobio Zelju 4:0)
Sezona 1983/84
Radnicki Nis-Partizan 0:5(0:0).

Dragan

pre 8 godina

Nije neki doktor nauka, ali ovo za Bari, urušavanje Zvezde i balkanski mentalitet je ubo...ja bih još dodao "Srbi će ti sve oprostiti, ali uspeh nikada". Ja iz ličnog iskustva mogu da kažem da su moji neki drugari grobari, koji niti su glupi, niti zli, niti neobrazovani, teško su podneli i dan danas su frustrirani kad im se spomene Bari...jednostavno, uzbude se, izgube razum i krenu da relativizuju, da ne kažem, omalovažavaju.

UEFA u Humskoj

pre 8 godina

Samo hrabro ispitati sve ove godine poštenja iz Humske.
UEFA da reaguje. Slati podhitno obaveštenja da se fudbal u ovoj zemlji pod poštenjačinama ubuđao, pošto vidim samo poštenjačine iz Humske pravdaju svoje poštenje, a tuđe smrdi.

ujka sa Fontane

pre 8 godina

Ovaj Boooožović ko da ne zna ko ga je postavio na mesto trenera u vreme kada duguju 50 milki i kada imaju krš ekipu i kada Partizan treba da uzme više titula

Nenad

pre 8 godina

Prvo, prvak Srbije NIKAD nije bio prvak Evrope!
Ni Partizan, kamo li zvezda.
Zvezda je samo jednom u istoriji bila prvak drzave Srbije, bas zato sto se drzavi prohtelo, a ne na travi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (acomurija, 24. jul 2015 16:16)
Ma da nije tada imala bolji medjusobni skor na travi, vec u vazduhu.Ma da, drzava je kriva sto je Zvezda tada pobedila tvoj Partizan a da joj golman ni rukavice zaprljao nije.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

То такмиченје које сте освојили је смешано, релевантно је данашњим квалификацијама за ЛШ.(објави те, 24. jul 2015 15:39)

To samo tebi i sličnima tebi može da bude "smešano"! Po tebi, ako pratim ovu tvoju "logiku", mnogim klubovima treba oduzeti tu titulu, jer je "relevantno...". Ali, živi tako, tebi je bespredmetno objašnjavati! I, da, reč "objavite" se piše zajedno, "fudbalski i gramatički stručnjače"!

dragan

pre 8 godina

volim sport pogotovo fudbal...pratim nasu ligu i ne navijam za vecite.. ovde vidim pljuste optuzbe za namestanje...bas bi voleo da cujem misljenje od objektivnih zvezdasa o sezoni 2003/04 i od partizanovaca o sezoni 2009/10
sportski pozdrav

Partizan u inat mozgu

pre 8 godina

То такимичење које сте освојили је релевантно на нивоу данасњих квал. за ЛШ. Ето толико(toni, 24. jul 2015 15:50)
Mnogo si glup. Pa sto ga onda vi niste osvojili? Sto niste bar jednom pobedili neku od najjacih Evropskih ekipa nego slavite pobedu nad Kvins Park Rendzersom i neresene sa Anderlehtom i Totenhemom? To su vam najveci uspesi. Ne zna se da li je vise bedno nego smesno.

samo se uspeh pamti

pre 8 godina

za SCur-a
a sta mislis tek koliko vam je zvezda platila da ne pobedite na marakani od 1978-96,sta je to samo 18 godina,sica za nas,trebalo bi proveriti-OBAVEZNO grobarcine
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (beli, 24. jul 2015 15:06) \

Kad se spominju Zvedini uspesi u Jugi, treba se setiti i njihovog nadimka koji su dobili i kojim su se sami zvali...

Toki I

pre 8 godina

@седи, један!, 24. jul 2015 15:11)

Preporučujem (+72) Ne preporučujem (-36)
Ne dopada mi se Vaš komentar, još manje broj pozitivnih ocena.
Ne moraju svi dobro poznavati pravopis, da bi izneli svoje mišljenje.
Izvinjavam se na slobodi da komentarišem Vaš post. Nije zbog njega samog, to je Vaša stvar. Mnogo više mi je zasmetao broj pozitivnih ocena. Pozdrav!

Whodinny

pre 8 godina

@objavi te
Decko, prvo se malo opismeni, pa onda mozes da pocnes da lupetas gluposti (pamet se od tebe ne ocekuje u sledecoj deceniji)!
Prva Liga SFRJ je bila mnogo jaca od danasnjih kvalifikcija za LS i bilo je NEUPOREDIVO teze doci do titule ili mesta u Evropi nego danas. Tada si morao da igras protiv najmanje 8 odlicnih klubova i pobedjujes! Nasi klubovi koji su igrali uvodna kola evropskih takmicenja su protiv "velikih" Gruzijaca i Farana UVEK pobedjivali sa po 7-8 golova razlike, a danas se slavi prolaz u 2. kolo kvalifikacija protiv istih... Tada se na ovim prostorima jos igrao fudbal, a ovo sto sada slavite kao "titule" je PREsmesno! Mi smo septicka jama evropskog fudbala i ljudi nam se podsmevaju preko granice, samo sto ti to ne znas jos uvek... tuzno!

Zvezda

pre 8 godina

Sve ovo potvrdjuje cinjenicu da bi nezvezdaski deo nacije voleo da Zvezdi ugasi i ime. Da ne postoji. Slabo ste gospodo radili na tome. Uspeli ste sa nekim titulicama i to je to. Nenamestenim naravno. Tolici i slicni vama Zvezda ce da postoji i to da postoji.....

DedaMiloje

pre 8 godina

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen
(jel tako zvezdaši, 24. jul 2015 15:35)

Hoćeš da kažeš da su svi klubovi koji su igrali Kup Šampiona i osvajali ga amatetske ekipe? Bože ja veću glupost u mom životu nisam pročitao. Ovako nešto može da napiše samo iskolmpleksirani Grobar koji nikada neće prežalliti to što je Zvezda bila prvak Evrope.

veliki strumf

pre 8 godina

@Poligraf A ti si kao taj drugar kome su pricali? E vidis, ja sam drugar sa dvojicom igraca i meni su rekli da su sve ovo nebuloze, klasucna izmisljotina novinara. I, sta cemo sad? A posto se potpisujes sa poligraf, trebao bi da znas dve stvari: 1. odlazak na poligraf je uvek dobrovoljan, niko se ne moze prinuditi, 2. detektor lazi ne smatra se dokazom u sudskom postupku. Tako da - tvoja prica je skroz trula. Sto se Bozovica tice - covek nije grof, vec CAR! Ala ga je odbrusio novinarima, svaka mu cast! Na inteligentan a kulturan nacin.

Никола

pre 8 godina

Nikola, "звездаш" потписан латиницом, није овај ћирилични коме је Звезда део живота и који никад не може да буде од "оних" који ни стадион свој немају. Живела Србија и у њој Звезда !!!

rex

pre 8 godina

ajde ljudi ta namestenja, nesto ne vidim da ista fali kladionicama, na svvakih 30 metara ima po jedna. ovamo kod mene u vojslava ilica ispod liona, ima 8 kladionica na 150 metara. cak bi trebalo i vise da se namesta, i da se raji dajuinformacije da i ona omrsi brk

#iz#keca#u#dvojku

pre 8 godina

Grof je potpuno u pravu kada govori o urušavanju Zvezde.Navodim samo neke igrače uništivače:Petrović sa 30metara,Kleo u rašlje a Partizan sa igračem manje za pobedu 2:1 u derbiju,Moreira 90.minut,Jojić peca Bajkovića za titulu,Drinčić objašnjava Rajkoviću da lopta može imati jako čudnu putanju sa kojom se u karijeri još nije sreo a Bajković nije uspeo da mu prenese svoje impresije iz susreta sa Drinčićem ,Dijara je takodje svojim golovima dosta doprineo urušavanju......Iz ovoga se može zaključiti samo da je u pitanju udruženo urušavanje za koje su svi drugi krivi osim rukovodstva i igrača urušenog kluba.
(arigo, 24. jul 2015 14:53)

E bas to zato i oni tvrde da ih je Partizan unistio

acomurija

pre 8 godina

Prvo, prvak Srbije NIKAD nije bio prvak Evrope!
Ni Partizan, kamo li zvezda.
Zvezda je samo jednom u istoriji bila prvak drzave Srbije, bas zato sto se drzavi prohtelo, a ne na travi.

.....

pre 8 godina

Koja demagogija samozvanog grofa, ne mora da prica o Ofkical nek pojasni kako je lagano od kazahstanskog giganta mogao da primi 10 golova...kako tu nije mogao gol da da al je zato Ofki dao 6 za 45 minuta...

Petar

pre 8 godina

Svi ovi grobarski komentari su samo izrazi mrznje, neznanja, pakosti, predrasuda i laznih novinarskih izmisljotina.Kao takvi oni su samo dokaz da je Grof rekao istinu.

crise de nerfs

pre 8 godina

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen
(jel tako zvezdaši, 24. jul 2015 15:35

Samo u tvom izvitoperenom pogledu na svet je tako nešto moguće.kažeš tri tima dobiješ i to je to.Odlično razmišljanje,daleko ćeš dogurati.Ono što ja mogu da primetim je da danas možeš da izgubiš 2 tekme u grupi i budeš prvak Evrope,ili da recimo sezonu u prvenstvu završiš kao 4.(LFc iz 2006,tim koji simpatišem,ali istina je istina),i budeš prvak Evrope.Nekad nisi mogao jedno poluvreme da odigraš osrednje,kamoli loše,odmah si završio za celu sezonu.Uostalom niti jedan uspeh ne dolazi slučajno,CZ je igrala i 1/4 i polufinala godinama unazad.Igrala bi i dalje da nema tu zlu srecu da je osnovana na balkanu.

Korto

pre 8 godina

Lažni Grof Miodrag mali. Kako te ba nije stid? Ko će da javi Pižonu da sme bar reč-dve da prozbori? A tebi Barone, pardon, Grofe, nek služi na čast ova izjava. Al za pare i tretman koji imaš lupetao bi ti i veće gluposti.

toni

pre 8 godina

Ja pitao druga, koji je inace zvezdas, sta bi ono u nedelju?
A on onako ironicno `Pa bili smo ubedljivi` , zato se on i okrenu ka basketu vise ne prati fudbal.
To je jasno svim zvezdasima, njih ne mozete da prevarite, ali nazalost ima i onih koji u to ne zele ili ne smeju da poveruju.

Mito

pre 8 godina

Karadžića, Mirkova, Terzića i Vučelića pod hitno proterati iz fudbala, pošto imaju toliko masla na glavi, da je krajnje vreme da oslobode naš fudbal od njihove pomoći. Tek kada razjure ove zaljubljenike u fotelje, naš fudbal će možda krenuti dalje.

Владимир

pre 8 godina

Замислите када би неки навијач Барсе рекао навијачу Реала како Реал није био 10 пута шампион Европе него само 4 јер је пре 50 година фудбал био мање развијен, како Ремс није био тежак противник у финалу...
То је наравно немогуће да се деси јер свако ко поштује историју, традицију, претке, свако ко зна где и ко га је основао на исти начин цени свако достигнуће. Замислите да 2040. неки навијач Реала оспори Месија и каже то је било пре 30 година... опет немогуће.
А беше та сезона 1990/91. паклена. Немци шампиони света у фудбалу, Бајерн јак као земља, Порто силан, Милан двоструки шампион Европе са Рајкардом, Гулитом и Ван Бастеном, Наполи са Марадоном шампион Италије (избачен од једне од најбољих генерација московског Спартака у 1/8 финала), па Реал Мадрид, Ренџерс за који су играли најбољи енглески играчи... и чудо од екипе, прва физички доминантна екипа у Европи, марсејски Олимпик (две године касније, 1993. победио Милан у финалу и постао првак Европе).
И тако, хвала ти Звездо Црвена.
Стрпљиво ћемо чекати:
"Нек' нам Бог да среће
да се врате дани,
славни дани наше прошлости.
Да и деца наша на Маракани
радују се светској титули!"

Whodinny

pre 8 godina

Ovo je sve toliko smesno, da vise nije ni zalosno. Nasa liga, raspad raspada, dolazi do toga da "navijaci" iskljucivo raspravljaju ko je sta namestio od 90% dogovorenih meceva... jadno! Svi sve namestaju, dogovaraju, steluju, ali je pravo pitanje ZBOG CEGA i koga je briga vise? Kada je poslednji put neko rekao "bili smo bolji u odlicnoj utakmici"? Zasto mi to jos uvek pratimo, kad to sa fudbalom veze nema? Da neki tamo menadzer uzme jos koji euro?
Nasa liga ne treba da zanima nikog normalnog, imamo toliko uspesnijih sportova, a decenijama se nesto natezemo oko umrlog fudbala. Iskreno bih voleo da se zabrani fudbal u Srbiji na 10 godina, pa da ljudi malo gledaju nesto sto valja, jer je ovo bruka i sramota.
Zvezda je osvojila Kup Sampiona, Partizan je igrao finale...da, jeste, nekada davno, ali to su nasi pravi uspesi, a ova sprdnja sa titulama protiv Donjeg Srema i Metalca je ispod svakog nivoa...razmislite!
Partizan ce pokupiti 230 titula i hvalice se time, ali kome? "Navijacima"? Pa njih to odavno ne zanima, na jug/sever se ne ide zbog fudbala! Ostali "ljubitelji fudbala" dizu ruke, pa ce nasa deca pitati za 10 godina "sta je to srpski fudbal?" i to sa punim pravom. Ovde ce se navijati SAMO za Barcelonu, Chelsea, PSG... mozda cak i za Ludogorec, Spartu, Steauu, Bate, mozda cak i Dinamo, a nasi klubovi ce biti zaboravljeni cim shvati masa da grupna faza LE sa osvojenih 0 bodova NIJE NIKAKAV USPEH, ma ko ga ostvario!
BUDJENJE!

Labud

pre 8 godina

@hlur7.... Samo sto je Dule osvojio poneki trofej. A Njegovo grofovsko visocanatvo.. Neki kup u Rusiji. Cak je i Radonja za njega trofejni trener, usput i gospodin, da vozdignes sesir kad ga vidis.

kole

pre 8 godina

Hehe ma namastaju sve lige i klubovi ali dodju ovi nasi biseri pa se prave pametni kao resavaj u nesto.Pa ja sam xx puta izlazio na te nameste meceve real madrida,7+ i 2-1...kad pogldas nasa liga ispada najmanje namesta.

lol

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA. (Petar, 24. jul 2015 14:13)

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen
(jel tako zvezdaši, 24. jul 2015 15:35)
Ako je takmicenje bilo smesno, onda je partizan jos smesniji jer ga nikada nije ni osvojio! Da ponistimo realu, bajernu, milanu...sve titule. Prijatelju moj to je bilo pravo takmicenje, a ovo sada je smejurija

beli

pre 8 godina

za SCur-a
a sta mislis tek koliko vam je zvezda platila da ne pobedite na marakani od 1978-96,sta je to samo 18 godina,sica za nas,trebalo bi proveriti-OBAVEZNO grobarcine

jel tako zvezdaši

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA. (Petar, 24. jul 2015 14:13)

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen

jel tako zvezdaši

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA. (Petar, 24. jul 2015 14:13)
To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen

toni

pre 8 godina

U tome i jeste draz pobede,sto se nekad nista nije smelo reci a sad na sva zvona,rezultatom iz 1991 zauvek je postavljena granica izmedju velikog i malog,a borba protiv zaostalih partizanskih uzurpatora je utoliko sladja kada se cuje njihov jauk.Samo ti nama donesi grofe titulu da bi jauk bio jos veci a pobeda jos sladja.Sa kosarkom smo zavrsili sve snage usmeriti sada na fudbal i na kraju sezone staviti tacku i na fudbalski crno beli svet.(Dejan, 24. jul 2015 14:17)

То такимичење које сте освојили је релевантно на нивоу данасњих квал. за ЛШ. Ето толико

Nikola

pre 8 godina

Zvezda u 5 poluvremena (4 protiv Kairata i jedno protiv Ofke) primi 5 komada, da jedan iz penala i onda uvali 6 za 45 min. Nisam lud za fudbalom, procitam vesti, znam da je mulj kod nas, svi namestaju, ali ovako ocigledno i smesno namesteno jos nije bilo.

translucent

pre 8 godina

@(Petar, 24. jul 2015 14:13)
Odličan komentar Petre. Baš zbog toga i postoji jedan vic.

Koliko je delija potrebno da se zameni sijalica?
Nijedan, svi je gledaju i sećaju se kako je sijala 1991.

HLUR7U

pre 8 godina

Izgleda da je FK Crvena Zvezda dobila svog Duleta Vujoševića. Barem što se tiče KZŠ pljunuti Dule samo u drugom sportu i drugom dresu, e sad da li će i rezultatski da se poklope videćemo.

VladaNS

pre 8 godina

Iznad svega najgore je sto su Zvezdu unistili ljudi koji su upravljali njom (santa justa, 24. jul 2015 15:41)

Kad to shvati većina zvezdaša, Zvezdi će biti mnogo bolje. Problem je u vama a ne u drugima.

vir

pre 8 godina

UEFA ДA ИCTPAЖИ 8 ГOДИHA ПOШTEЊA.
Пфк -ДСрем 4-3(0-2), 7+&2-1 окт 2010. Црвена звезда 0:1 Pартизан
Пфк -Чукa 4-2(1-2), 2-1&6+ април 2011. Партизан 1:0 Црвена звезда
Пфк -Пaзaр 4-3(0-1), 2-1&7+ нов 2011. Црвена звезда 0:2 Партизан
Бежaнијa -Пфк 3-4(3-1),7+&1-2 мај 2013. Партизан 1:0 Црвена звезда
Пфк -Смедеревo 5-3(2-1),7+ април 2014. Партизан 2:1 Црвена звезда
OФК - Пaртизaн 1-3 (1-0) окт 2014. Партизан 1:0 Црвена звезда

А има и
април 2008. Партизан 1:1 (1:1) Црвена звезда
октобар 2008. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда

објави те

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA. (Petar, 24. jul 2015 14:13)

То такмиченје које сте освојили је смешано, релевантно је данашњим квалификацијама за ЛШ.

translucent

pre 8 godina

@(Petar, 24. jul 2015 14:13)
Odličan komentar Petre. Baš zbog toga i postoji jedan vic.

Koliko je delija potrebno da se zameni sijalica?
Nijedan, svi je gledaju i sećaju se kako je sijala 1991.

op op

pre 8 godina

UEFA ДA ИCTPAЖИ 8 ГOДИHA ПOШTEЊA.
Пфк -ДСрем 4-3(0-2), 7+&2-1 окт 2010. Црвена звезда 0:1 Pартизан
Пфк -Чукa 4-2(1-2), 2-1&6+ април 2011. Партизан 1:0 Црвена звезда
Пфк -Пaзaр 4-3(0-1), 2-1&7+ нов 2011. Црвена звезда 0:2 Партизан
Бежaнијa -Пфк 3-4(3-1),7+&1-2 мај 2013. Партизан 1:0 Црвена звезда
Пфк -Смедеревo 5-3(2-1),7+ април 2014. Партизан 2:1 Црвена звезда
OФК - Пaртизaн 1-3 (1-0) окт 2014. Партизан 1:0 Црвена звезда

А има и
април 2008. Партизан 1:1 (1:1) Црвена звезда
октобар 2008. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда

hahah KRALJU! Dovidjenja prijatno.

седи, један!

pre 8 godina

E moja Srbijo, rasturi Zvezdu, Svoju svetinju, sacuvajmanove potomke, zaboravi Bari, Tokijo i kreni napred, u propast vecni. Meni je 60 i kusur, bio sam u Bariju, sta nudite mladjima, pogotovu Prvacima sveta do 20 godina. Prodajte ih za saku dolara, a grobari ce biti "veciti" sampioni.Dok je Zvezde, bice i SRBIJE.
(vojkan gitaric Resavica, 24. jul 2015 14:12)

Да ли је могуће да за 60 и кусур година ниси научио правопис?

sasa

pre 8 godina

Bari i Tokio ce ostati vecita medja izmedju Zvezde i ostalih lokalnih klubova, bez obzira sta se sve desavalo i sta ce se sve desavati u ovoj rupi od lige.
Da li je ijedan medij tokom svih ovih godina pomenuo da OFK Beograd nije uzeo bod Partizanu 8 godina? 16 utakmica, 16 pobeda Partizana od 2006-e do 2014-e, dok nije dosao Terzic u Zvezdu kada OFK ''iznenada'' uzima bod na JNA. Da li je iko za sve to vreme pisao da su u pitanju prijateljski klubovi i da igraju namestene utakmice, a bilo je i prelaza? Niko nigde, pa tako taj podatak niko ni ne zna. Gde je bila istraga kada je Pajovic hteo da ide na poligraf da dokaze da je igrao namesten mec protiv Partizana? Gde su tada bili Interpoli i Uefe, gde su bili novinari?
Sad se grobarski savez setio pravde, a to sto neko uzme 7 titula u 8 godina nema veze. Ovo ce samo dati inat zvezdinim navijacima i hvala svima na novoj mobilizaciji jer je sve bilo pomalo utihnulo. Osvojicemo titulu u inat svima postenima i necemo dati ono sto je nase 60 godina.

antiDebil

pre 8 godina

Grofe a zasto si ti pobegao sa konferencije posle prvenstvenog debija u tvom novom klubu i sto su igraci pobegli u autobus glavom bez obzira ? Naravno da svi pokusavaju da vas uruse, evo to i pokazuje Gaspromovo sponzorstvo, tipicno urusavanje jednog kluba a i vodja je govorio na RTSu o tome kako vas drzava konstantno urusava poslednjih 15 godina, cak ga je i bilo sramota da govori o brojevima pa je ponavljao NEDVOSMISLENO, NEDVOSMISLENO, NEDVOSMISLENO.... Grof nam je nesto nervozan ?? Grofe za 4 poluvremena protiv Kairata i poluvreme protiv OFK ste 3 puta sutnuli na gol i stvorili ukupno 1,5 gol sansu, onda cujem neko upada u svlacionicu i vi postizete 4 gola za 10 minuta ?? Zao mi je grofe brate, sumnjivi ste kao penal koji vam je sviran u Almatiju !

Vlada

pre 8 godina

Da su novine i novinari postali presmesni, osim par casnih izuzetaka, opste je poznato. I tu je Trener u pravu.

Ali on je takodje dovoljno pametan covek (vidi se razlika ipak u odnosu namnoge prethodne opanke), da u stvari ne odgvori nista, vec da krene da napada, ne spominjuci presmesnu, jasno namestenu utakmicu na Karaburmi.I tu je problem naseg fudbala, sto nema nikoga da se uspravi, rastera bagru i kaze: dosta je.

I ovo pisem kao neko ko je bio u Bariju i seca se fudbala, a ne danasnje poljane.

Milos Madjar

pre 8 godina

Кад пре научи текст... једино Стојановић није понављао овај по дифолту спремљен текст... ццц

Alek

pre 8 godina

Pa zar Vas nije sramota bar malo, OFK-a je znao da mora da izgubi, samo su hteli da Vam pokažu do piluvremena da mogu da pobede ako hoće. Vama neprijatelji nisu potrebni, dovoljni ste sami sebi, svakim danom ste gori i gori.

Sportski pozdrav

pre 8 godina

Dok god vi Cigani na svaku losu vest o Zvezdi pisete o Bariju i Tokiju, klub ce vam tonuti sve dublje. Okrenite se vec jednom sadasnjosti i buducnosti. Ko kod zivi u proslosti nema mu svetle buducnosti. Svaka cast za Bari i Tokio, to verovatno niko sa ovih prostora nece dostici ali nije resenje u slavnoj proslosti vec u mudroj sadasnjosti.

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Nedelju dana posle meca u kome je njegov tim napravio neverovatan preokret za samo 15 min. ovaj vrhunski trener prvi put daje izjavu i ni reci o velikom uspehu svog tima.

munz

pre 8 godina

(dr Zoki, 24. jul 2015 13:58)
Balkanska zamena teza... I Partizan i Zvezdu i srpski fudbal treba ukinuti na 5-10 godina. Matrica i akteri su po karakteru isti. Jedino je sadržaj malo drugačiji i tu je Zvezda gora. U CZ se mnogo više kralo i mnogo je gora ekipa vodila naš "najtrofejniji klub". Tako da nemojte da onu bruku od prošle nedelje pravdate Partizanovim nameštaljkama.

Petar

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA.

Milos

pre 8 godina

Cim je ovaj dosao u ovakvu zvezdu sve je jasno o kome se radi! P.s. Znaci ovi sto su zaradili pare na neki nacin preko zvezde treba da cute o ociglednom namestanju i da nas kao ti i tvoj terzic prave ludima!? SMESNO!

OMMP

pre 8 godina

Stvar je očita i slepcima... Ali, tragom podnaslova, pozabavio bih se izjavom: Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da mnogi pokušavaju da uruše ’crveno-bele’ već 20 godina i da takav slučaj nije samo u poslednje vreme. Pokušavaju da uruše dvadeset godina i takav slučaj nije samo u poslednje vreme!? Kuku... Kao da, da je to urušavanje realno - a sport je ideja takmičenja sa motom biti bolji - je vreme urušavanja drugačije, pa ako traje već dvadeset godina možemo dodati da je aktuelno, i sada...

spaceman

pre 8 godina

Ti majstore bolje da ćutiš i pokriješ jer si u 2 utakmice protiv protivnika koga bi osrednji evropski klub pregazio pokazao da blage veze nemaš.

Grm

pre 8 godina

Pa i jeste tako. Svake godine se kupuje 20 novih igraca, a ne prodaje se niko. Tako naravno rastu dugovi, niko nije ovde lud. A igraci koj su prodati su mendazerovi, pa klubu ne ostane nista. Onda onaj kredit od 17 miliona koj je uzet na zvezdino ime, a zavrsio je ko zna gde. Radovi na stadionu su stali tada. Onda pritisak da se proda klub. Bila je i ideja da se sravne marakana sa zemlje i tu otvori trzni centar. Ocigledno je, zvezdu probaju nacisto da ugase.

Borky

pre 8 godina

Bari i Tokio ce ostati vecita medja izmedju Zvezde i ostalih lokalnih klubova, bez obzira sta se sve desavalo i sta ce se sve desavati u ovoj rupi od lige.
Da li je ijedan medij tokom svih ovih godina pomenuo da OFK Beograd nije uzeo bod Partizanu 8 godina? 16 utakmica, 16 pobeda Partizana od 2006-e do 2014-e, dok nije dosao Terzic u Zvezdu kada OFK ''iznenada'' uzima bod na JNA. Da li je iko za sve to vreme pisao da su u pitanju prijateljski klubovi i da igraju namestene utakmice, a bilo je i prelaza? Niko nigde, pa tako taj podatak niko ni ne zna. Gde je bila istraga kada je Pajovic hteo da ide na poligraf da dokaze da je igrao namesten mec protiv Partizana? Gde su tada bili Interpoli i Uefe, gde su bili novinari?
Sad se grobarski savez setio pravde, a to sto neko uzme 7 titula u 8 godina nema veze. Ovo ce samo dati inat zvezdinim navijacima i hvala svima na novoj mobilizaciji jer je sve bilo pomalo utihnulo. Osvojicemo titulu u inat svima postenima i necemo dati ono sto je nase 60 godina.
(sasa, 24. jul 2015 14:02)

Potpisujem.

cirkus klub

pre 8 godina

Ma ok sve to GROFE nego sta cemo sa utakmicom koju ste ocigledno namestili??? A da najbolje da cete da kazete jesmo jesmo namestili smo...

Humska 1

pre 8 godina

Grofe u tim drzavama gde bi novinare ispitivali, koliko utakmica bi tebi bilo zabranjeno da sedis na klupi zbog onakvog napada na sudiju?

Dejan

pre 8 godina

U tome i jeste draz pobede,sto se nekad nista nije smelo reci a sad na sva zvona,rezultatom iz 1991 zauvek je postavljena granica izmedju velikog i malog,a borba protiv zaostalih partizanskih uzurpatora je utoliko sladja kada se cuje njihov jauk.Samo ti nama donesi grofe titulu da bi jauk bio jos veci a pobeda jos sladja.Sa kosarkom smo zavrsili sve snage usmeriti sada na fudbal i na kraju sezone staviti tacku i na fudbalski crno beli svet.

kimi

pre 8 godina

Ovog trenera su u Zvezdu doveli Brano Mićunović i njegovi vojnici Rajo Božović i Zvezdan Terzić, ova Zvezda može komotno da se preseli u Podgoricu i niko neće ni primetiti.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Mislio sam da samo članovi fakulteta "Madera" zvezda Srbija nikad Jugoslavija mogu ovako da se izlupaju! Grof!? Izgleda je sam sebi nadenuo titulu bolje da je Serdar od Duklje...

Miroslav

pre 8 godina

"Pomalo se osecam na znoj jer je vruce". "Mozete svasta da napisete u onim petparackim novinama...". Hahaha!!! Dobi I Zvezda svog Vujosevica. Osto I beskompromisno u zastitu svog kluba. Tako I treba!

Nenad

pre 8 godina

Eto....mesec dana i odmah se uklopio.Kosmopolit , nema sta !!!
Jadan li si "grofe'
(GROBAR mkd., 24. jul 2015 14:00)
Zasto je jadan?Zato sto je rekao da su mediji vec presudili da je utakmica na Vracaru namestena?Dominiraju naslovi tipa namestaljka na Vracaru, pa je l normalno da tako nesto pise i ako istraga skoro da nije ni pocela?Ili ti mozda smeta to sto je rekao da se Zvezda urusava jos od Barija?Hm...Vujosevic tako nesto slicno prica za KK Partizan vec nekoliko godina, pa sto onda i za njega ne kazes da je jadan?

SCur

pre 8 godina

UEFA ДA ИCTPAЖИ 8 ГOДИHA ПOШTEЊA.
Пфк -ДСрем 4-3(0-2), 7+&2-1
Пфк -Чукa 4-2(1-2), 2-1&6+
Пфк -Пaзaр 4-3(0-1), 2-1&7+
Бежaнијa -Пфк 3-4(3-1),7+&1-2
Пфк -Смедеревo 5-3(2-1),7+
OФК - Пaртизaн 1-3 (1-0)
Ово све сасвим нормално?

Zaboravio si i ove utakmice...

Crvena zvezda Partizan 05.10.2008 0:2
Partizan Crvena zvezda 08.04.2009 2:0
Crvena zvezda Partizan 28.11.2009 1:2
Partizan Crvena zvezda 08.05.2010 1:0
Crvena zvezda Partizan 23.10.2010 0:1
Partizan Crvena zvezda 23.04.2011 1:0
Crvena zvezda Partizan 26.11.2011 0:2
Partizan Crvena zvezda 18.05.2013 1:0
Partizan Crvena zvezda 26.04.2014 2:1
Partizan Crvena zvezda 18.10.2014 1:0

Ove su najsumnjivije....trebalo bi te najpre proveriti...a ja naivan cuo sam jos 1992 da je Arkan kupio Bari za 30 mil maraka...

Poligraf

pre 8 godina

Samo pozovite makar jednog igraca Ofk-e na poligraf i resen posao! Jedno deca pricaju u drustvu,a drugo za javnos,sto je razumljivo jer se plase! Pitajte sta je jedan od klinaca odbrusio zvezdinoj zvezdi Pizonu koji nije smeo da pisne dok ga ih je dr. Terza vredjao u svlacionici!!! Zamislite,igraci Ofk-e imaju drugove kojima govore istinu sta se desavalo.Samo poligraf i gotovo je se postenjacinama iz banjickog kolektora!

vojkan gitaric Resavica

pre 8 godina

E moja Srbijo, rasturi Zvezdu, Svoju svetinju, sacuvajmanove potomke, zaboravi Bari, Tokijo i kreni napred, u propast vecni. Meni je 60 i kusur, bio sam u Bariju, sta nudite mladjima, pogotovu Prvacima sveta do 20 godina. Prodajte ih za saku dolara, a grobari ce biti "veciti" sampioni.Dok je Zvezde, bice i SRBIJE.

trt

pre 8 godina

e pa "grofe",da imas malo mozga ukapirao bi neke stvari.zvezdasi su urusili zvezdu.ne neko sa strane,negi vase "legende".to najvise boli i to je vas problem.dok mitrovic daje pare za kk,vas prosinecki tuzi jer necete da mu odgovorite na poziv.to je razlika,sto se partizan ophodi prema svojima kao prema ljudima koliko god da je tesko.to je i moka slavnic priznao.inace si savrsen za zvezdu,pravi lajavac i demagog

pozdrav fudbalu

pre 8 godina

Svako ko navija za Zvezdu morao bi da se crveni od sramote. Svako ko navija za Partizan takodje. I jedni i drugi navijaci bi trebalo da apsolutno bojkotuju utakmice, kao i novinari (dakle poseta konferencijama 0, poseta stadionu 0). Pa nek igraju sami za sebe.
A svakog ko staje na bilo ciju stranu o ovom 'sukobu' trebalo bi posebno da bude sramota. Koje su to vase vrednosti? Kako to pristupate zivotu kada vam je dobro da se krade ako je neko drugi krao vise? Koliko vam je to vazan sam sport fudbal kada posle svega smatrate da je iko u pravu? Normalna zemlja bi ovo rasturila na pet godina, ukinula sve profi lige i krenula od 0. Mozda bi nam trebalo i 30 godina da se oporavimo, ali bar vise ne bismo imali -2 u kvalifikacijama i cirkus sa namestanjem svake nedelje.

dok

pre 8 godina

Grofe, objasni ti zasto si jurio sudiju na poluvremenu i uputio mu bezbroj socnih psovki i uvreda, a gol koji ste bili je regularan.Dosao si da budes trener jer ti je neko obecao titulu, zato se videlo kakav si ti trener protiv Kairata.

kakogodd

pre 8 godina

Pokrij se usima i cuti. Kolicina bezobrazluka koju emitujes, pokusavajuci da imitiras predsednika svog kluba i saveza, ne prilici jednom Grofu :P

GNS

pre 8 godina

Svojevremeno je u najgoroj domaćoj seriji svih vremena bio lik Grof Mario Marco del Tintoreto... Rekao bih da se konačno pojavio jedan "grof" koji može da mu parira po imidžu i poštenju...

lazni sampinjoni Evrope

pre 8 godina

Istraziti utakmicu Crvena zvezda - Olimpik Marsej iz 1991. Olimpiku iz Marseja je sledece godine oduzeta titula. Dok nema macke (Liverpul i Ajaks izbaceni iz Evrope kao sampioni Engleske i Holandije) misevi kolo vode (Crvena zvezda, Olimpik iz Marseja). Imate izjave Savicevica kako im je nudjeno 500 hiljada maraka da nameste mec...

Vodoinstalater

pre 8 godina

Pa ko ce drugi da istrazuje kad MUP i tuzilastvo ne radi svoj posao, kad niko ne odgovara za stanje u klubu, kad minus iz sezone u sezonu raste, a tim i igra sve losiji i losiji.

scorpion2x

pre 8 godina

Nije potrebno da BIA i CIA istražuju već samo jedan pošten istražitelj i tužilac sa velikim mu...a. Na žalost takav se na Balkanu još nije pojavio i zato živimo kako živimo.

arigo

pre 8 godina

Grof je potpuno u pravu kada govori o urušavanju Zvezde.Navodim samo neke igrače uništivače:Petrović sa 30metara,Kleo u rašlje a Partizan sa igračem manje za pobedu 2:1 u derbiju,Moreira 90.minut,Jojić peca Bajkovića za titulu,Drinčić objašnjava Rajkoviću da lopta može imati jako čudnu putanju sa kojom se u karijeri još nije sreo a Bajković nije uspeo da mu prenese svoje impresije iz susreta sa Drinčićem ,Dijara je takodje svojim golovima dosta doprineo urušavanju......Iz ovoga se može zaključiti samo da je u pitanju udruženo urušavanje za koje su svi drugi krivi osim rukovodstva i igrača urušenog kluba.

kole

pre 8 godina

Pusti Grofe suplju priču.Nego da se mi dotaknemo sportskih tema.O meču na Karaburmi sud ce dati nadležni organi, a ti kao najodgovorniji za igru svog kluba mogao bi da odgovoriš na sledeća pitanja:1.Zašto blamaža od Kairata? 2.Zašto posle crvenog stoperu, menjaš zadnjeg veznog, a ne napadača i ima li tu tvoje odgovornosti za očajan rezultat? 3.Šta si imm rekao u poluvremenu protiv OFK-a, pa da ekipa koja je imala jednu šansu u 1.pol. počne da igra onakav atomski fudbal,pa da to udje u trenerske udžbenike? 4.Kako si preko noći od Parkera napravio vodećeg strelca lige 5. Čemu ono prostačko ponašanje posle drugog gola OFK-a(na usporenom snimku vidi se da igrač nije u ofsajdu) i da li ćeš se izviniti javnosti i sudijama? Ima još,ali za početak toliko,gospodine Grofe.

Pavloglu

pre 8 godina

UEFA ДA ИCTPAЖИ 8 ГOДИHA ПOШTEЊA.
Пфк -ДСрем 4-3(0-2), 7+&2-1
Пфк -Чукa 4-2(1-2), 2-1&6+
Пфк -Пaзaр 4-3(0-1), 2-1&7+
Бежaнијa -Пфк 3-4(3-1),7+&1-2
Пфк -Смедеревo 5-3(2-1),7+
OФК - Пaртизaн 1-3 (1-0)
Ово све сасвим нормално?
(dr Zoki, 24. jul 2015 13:58)

Neću zalaziti u to da li su te utakmice nameštene ili ne, ali sasvim je realno da jednom-dvaput po sezoni bude takvih goleada i preokreta u svim ligama sveta, bez izuzetaka... A ovih 6 utakmica su u rasponu od 8 sezona.

John Terry

pre 8 godina

Od svega ovoga ostace samo cinjenica da je nasa liga ukaljana vec u prvom kolu. Na samom startu silne neregularnosti i sumnje. Nekome to mozda odgovara, nama ne.

Deki

pre 8 godina

Najveci klub na ovim prostorima je u poslednje 24 godine osvojio celih 8 titula... To je drzavni projekat Crvena zvezda... Pokusavaju dve i po decenije da uniste prvaka sveta!

Darkstar

pre 8 godina

'...nisu bili tako hrabri kao ranijih godina'.

Slugi ne treba hrabrost. Sluga sledi naređenja, a većeg slugeranje od srpskog novinara, teško da će se pronaći na zemljinom šaru.

dr Zoki

pre 8 godina

UEFA ДA ИCTPAЖИ 8 ГOДИHA ПOШTEЊA.
Пфк -ДСрем 4-3(0-2), 7+&2-1
Пфк -Чукa 4-2(1-2), 2-1&6+
Пфк -Пaзaр 4-3(0-1), 2-1&7+
Бежaнијa -Пфк 3-4(3-1),7+&1-2
Пфк -Смедеревo 5-3(2-1),7+
OФК - Пaртизaн 1-3 (1-0)
Ово све сасвим нормално?

dr Zoki

pre 8 godina

UEFA ДA ИCTPAЖИ 8 ГOДИHA ПOШTEЊA.
Пфк -ДСрем 4-3(0-2), 7+&2-1
Пфк -Чукa 4-2(1-2), 2-1&6+
Пфк -Пaзaр 4-3(0-1), 2-1&7+
Бежaнијa -Пфк 3-4(3-1),7+&1-2
Пфк -Смедеревo 5-3(2-1),7+
OФК - Пaртизaн 1-3 (1-0)
Ово све сасвим нормално?

Darkstar

pre 8 godina

'...nisu bili tako hrabri kao ranijih godina'.

Slugi ne treba hrabrost. Sluga sledi naređenja, a većeg slugeranje od srpskog novinara, teško da će se pronaći na zemljinom šaru.

kole

pre 8 godina

Pusti Grofe suplju priču.Nego da se mi dotaknemo sportskih tema.O meču na Karaburmi sud ce dati nadležni organi, a ti kao najodgovorniji za igru svog kluba mogao bi da odgovoriš na sledeća pitanja:1.Zašto blamaža od Kairata? 2.Zašto posle crvenog stoperu, menjaš zadnjeg veznog, a ne napadača i ima li tu tvoje odgovornosti za očajan rezultat? 3.Šta si imm rekao u poluvremenu protiv OFK-a, pa da ekipa koja je imala jednu šansu u 1.pol. počne da igra onakav atomski fudbal,pa da to udje u trenerske udžbenike? 4.Kako si preko noći od Parkera napravio vodećeg strelca lige 5. Čemu ono prostačko ponašanje posle drugog gola OFK-a(na usporenom snimku vidi se da igrač nije u ofsajdu) i da li ćeš se izviniti javnosti i sudijama? Ima još,ali za početak toliko,gospodine Grofe.

SCur

pre 8 godina

UEFA ДA ИCTPAЖИ 8 ГOДИHA ПOШTEЊA.
Пфк -ДСрем 4-3(0-2), 7+&2-1
Пфк -Чукa 4-2(1-2), 2-1&6+
Пфк -Пaзaр 4-3(0-1), 2-1&7+
Бежaнијa -Пфк 3-4(3-1),7+&1-2
Пфк -Смедеревo 5-3(2-1),7+
OФК - Пaртизaн 1-3 (1-0)
Ово све сасвим нормално?

Zaboravio si i ove utakmice...

Crvena zvezda Partizan 05.10.2008 0:2
Partizan Crvena zvezda 08.04.2009 2:0
Crvena zvezda Partizan 28.11.2009 1:2
Partizan Crvena zvezda 08.05.2010 1:0
Crvena zvezda Partizan 23.10.2010 0:1
Partizan Crvena zvezda 23.04.2011 1:0
Crvena zvezda Partizan 26.11.2011 0:2
Partizan Crvena zvezda 18.05.2013 1:0
Partizan Crvena zvezda 26.04.2014 2:1
Partizan Crvena zvezda 18.10.2014 1:0

Ove su najsumnjivije....trebalo bi te najpre proveriti...a ja naivan cuo sam jos 1992 da je Arkan kupio Bari za 30 mil maraka...

Poligraf

pre 8 godina

Samo pozovite makar jednog igraca Ofk-e na poligraf i resen posao! Jedno deca pricaju u drustvu,a drugo za javnos,sto je razumljivo jer se plase! Pitajte sta je jedan od klinaca odbrusio zvezdinoj zvezdi Pizonu koji nije smeo da pisne dok ga ih je dr. Terza vredjao u svlacionici!!! Zamislite,igraci Ofk-e imaju drugove kojima govore istinu sta se desavalo.Samo poligraf i gotovo je se postenjacinama iz banjickog kolektora!

kimi

pre 8 godina

Ovog trenera su u Zvezdu doveli Brano Mićunović i njegovi vojnici Rajo Božović i Zvezdan Terzić, ova Zvezda može komotno da se preseli u Podgoricu i niko neće ni primetiti.

antiDebil

pre 8 godina

Grofe a zasto si ti pobegao sa konferencije posle prvenstvenog debija u tvom novom klubu i sto su igraci pobegli u autobus glavom bez obzira ? Naravno da svi pokusavaju da vas uruse, evo to i pokazuje Gaspromovo sponzorstvo, tipicno urusavanje jednog kluba a i vodja je govorio na RTSu o tome kako vas drzava konstantno urusava poslednjih 15 godina, cak ga je i bilo sramota da govori o brojevima pa je ponavljao NEDVOSMISLENO, NEDVOSMISLENO, NEDVOSMISLENO.... Grof nam je nesto nervozan ?? Grofe za 4 poluvremena protiv Kairata i poluvreme protiv OFK ste 3 puta sutnuli na gol i stvorili ukupno 1,5 gol sansu, onda cujem neko upada u svlacionicu i vi postizete 4 gola za 10 minuta ?? Zao mi je grofe brate, sumnjivi ste kao penal koji vam je sviran u Almatiju !

Deki

pre 8 godina

Najveci klub na ovim prostorima je u poslednje 24 godine osvojio celih 8 titula... To je drzavni projekat Crvena zvezda... Pokusavaju dve i po decenije da uniste prvaka sveta!

dok

pre 8 godina

Grofe, objasni ti zasto si jurio sudiju na poluvremenu i uputio mu bezbroj socnih psovki i uvreda, a gol koji ste bili je regularan.Dosao si da budes trener jer ti je neko obecao titulu, zato se videlo kakav si ti trener protiv Kairata.

cirkus klub

pre 8 godina

Ma ok sve to GROFE nego sta cemo sa utakmicom koju ste ocigledno namestili??? A da najbolje da cete da kazete jesmo jesmo namestili smo...

седи, један!

pre 8 godina

E moja Srbijo, rasturi Zvezdu, Svoju svetinju, sacuvajmanove potomke, zaboravi Bari, Tokijo i kreni napred, u propast vecni. Meni je 60 i kusur, bio sam u Bariju, sta nudite mladjima, pogotovu Prvacima sveta do 20 godina. Prodajte ih za saku dolara, a grobari ce biti "veciti" sampioni.Dok je Zvezde, bice i SRBIJE.
(vojkan gitaric Resavica, 24. jul 2015 14:12)

Да ли је могуће да за 60 и кусур година ниси научио правопис?

trt

pre 8 godina

e pa "grofe",da imas malo mozga ukapirao bi neke stvari.zvezdasi su urusili zvezdu.ne neko sa strane,negi vase "legende".to najvise boli i to je vas problem.dok mitrovic daje pare za kk,vas prosinecki tuzi jer necete da mu odgovorite na poziv.to je razlika,sto se partizan ophodi prema svojima kao prema ljudima koliko god da je tesko.to je i moka slavnic priznao.inace si savrsen za zvezdu,pravi lajavac i demagog

op op

pre 8 godina

UEFA ДA ИCTPAЖИ 8 ГOДИHA ПOШTEЊA.
Пфк -ДСрем 4-3(0-2), 7+&2-1 окт 2010. Црвена звезда 0:1 Pартизан
Пфк -Чукa 4-2(1-2), 2-1&6+ април 2011. Партизан 1:0 Црвена звезда
Пфк -Пaзaр 4-3(0-1), 2-1&7+ нов 2011. Црвена звезда 0:2 Партизан
Бежaнијa -Пфк 3-4(3-1),7+&1-2 мај 2013. Партизан 1:0 Црвена звезда
Пфк -Смедеревo 5-3(2-1),7+ април 2014. Партизан 2:1 Црвена звезда
OФК - Пaртизaн 1-3 (1-0) окт 2014. Партизан 1:0 Црвена звезда

А има и
април 2008. Партизан 1:1 (1:1) Црвена звезда
октобар 2008. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда

hahah KRALJU! Dovidjenja prijatno.

објави те

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA. (Petar, 24. jul 2015 14:13)

То такмиченје које сте освојили је смешано, релевантно је данашњим квалификацијама за ЛШ.

sasa

pre 8 godina

Bari i Tokio ce ostati vecita medja izmedju Zvezde i ostalih lokalnih klubova, bez obzira sta se sve desavalo i sta ce se sve desavati u ovoj rupi od lige.
Da li je ijedan medij tokom svih ovih godina pomenuo da OFK Beograd nije uzeo bod Partizanu 8 godina? 16 utakmica, 16 pobeda Partizana od 2006-e do 2014-e, dok nije dosao Terzic u Zvezdu kada OFK ''iznenada'' uzima bod na JNA. Da li je iko za sve to vreme pisao da su u pitanju prijateljski klubovi i da igraju namestene utakmice, a bilo je i prelaza? Niko nigde, pa tako taj podatak niko ni ne zna. Gde je bila istraga kada je Pajovic hteo da ide na poligraf da dokaze da je igrao namesten mec protiv Partizana? Gde su tada bili Interpoli i Uefe, gde su bili novinari?
Sad se grobarski savez setio pravde, a to sto neko uzme 7 titula u 8 godina nema veze. Ovo ce samo dati inat zvezdinim navijacima i hvala svima na novoj mobilizaciji jer je sve bilo pomalo utihnulo. Osvojicemo titulu u inat svima postenima i necemo dati ono sto je nase 60 godina.

John Terry

pre 8 godina

Od svega ovoga ostace samo cinjenica da je nasa liga ukaljana vec u prvom kolu. Na samom startu silne neregularnosti i sumnje. Nekome to mozda odgovara, nama ne.

branko

pre 8 godina

Tek sad sam pogledao golove sa te utakmice, da vidim zasto se toliko prica o tome. Sad mi je jasno. Ova utakmica moze da udje u top 10 najprovidnije namestenih utakmica komotno.

kakogodd

pre 8 godina

Pokrij se usima i cuti. Kolicina bezobrazluka koju emitujes, pokusavajuci da imitiras predsednika svog kluba i saveza, ne prilici jednom Grofu :P

arigo

pre 8 godina

Grof je potpuno u pravu kada govori o urušavanju Zvezde.Navodim samo neke igrače uništivače:Petrović sa 30metara,Kleo u rašlje a Partizan sa igračem manje za pobedu 2:1 u derbiju,Moreira 90.minut,Jojić peca Bajkovića za titulu,Drinčić objašnjava Rajkoviću da lopta može imati jako čudnu putanju sa kojom se u karijeri još nije sreo a Bajković nije uspeo da mu prenese svoje impresije iz susreta sa Drinčićem ,Dijara je takodje svojim golovima dosta doprineo urušavanju......Iz ovoga se može zaključiti samo da je u pitanju udruženo urušavanje za koje su svi drugi krivi osim rukovodstva i igrača urušenog kluba.

spaceman

pre 8 godina

Ti majstore bolje da ćutiš i pokriješ jer si u 2 utakmice protiv protivnika koga bi osrednji evropski klub pregazio pokazao da blage veze nemaš.

Milos

pre 8 godina

Cim je ovaj dosao u ovakvu zvezdu sve je jasno o kome se radi! P.s. Znaci ovi sto su zaradili pare na neki nacin preko zvezde treba da cute o ociglednom namestanju i da nas kao ti i tvoj terzic prave ludima!? SMESNO!

Alek

pre 8 godina

Pa zar Vas nije sramota bar malo, OFK-a je znao da mora da izgubi, samo su hteli da Vam pokažu do piluvremena da mogu da pobede ako hoće. Vama neprijatelji nisu potrebni, dovoljni ste sami sebi, svakim danom ste gori i gori.

Nikola

pre 8 godina

Zvezda u 5 poluvremena (4 protiv Kairata i jedno protiv Ofke) primi 5 komada, da jedan iz penala i onda uvali 6 za 45 min. Nisam lud za fudbalom, procitam vesti, znam da je mulj kod nas, svi namestaju, ali ovako ocigledno i smesno namesteno jos nije bilo.

Korto

pre 8 godina

Lažni Grof Miodrag mali. Kako te ba nije stid? Ko će da javi Pižonu da sme bar reč-dve da prozbori? A tebi Barone, pardon, Grofe, nek služi na čast ova izjava. Al za pare i tretman koji imaš lupetao bi ti i veće gluposti.

translucent

pre 8 godina

@(Petar, 24. jul 2015 14:13)
Odličan komentar Petre. Baš zbog toga i postoji jedan vic.

Koliko je delija potrebno da se zameni sijalica?
Nijedan, svi je gledaju i sećaju se kako je sijala 1991.

vir

pre 8 godina

UEFA ДA ИCTPAЖИ 8 ГOДИHA ПOШTEЊA.
Пфк -ДСрем 4-3(0-2), 7+&2-1 окт 2010. Црвена звезда 0:1 Pартизан
Пфк -Чукa 4-2(1-2), 2-1&6+ април 2011. Партизан 1:0 Црвена звезда
Пфк -Пaзaр 4-3(0-1), 2-1&7+ нов 2011. Црвена звезда 0:2 Партизан
Бежaнијa -Пфк 3-4(3-1),7+&1-2 мај 2013. Партизан 1:0 Црвена звезда
Пфк -Смедеревo 5-3(2-1),7+ април 2014. Партизан 2:1 Црвена звезда
OФК - Пaртизaн 1-3 (1-0) окт 2014. Партизан 1:0 Црвена звезда

А има и
април 2008. Партизан 1:1 (1:1) Црвена звезда
октобар 2008. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда

Max

pre 8 godina

da li je moguce da zvezdasi nas prozivaju za titule u poslednjih 7-8 godina???
daj ljudi,shvatite da su vama igrali razni Tutorici,Kasalice,Burzanovici,promaseni ili neuklopljeni stranci,dok je Partizan za to vreme napravio Savica,Obradovica,Petrovica,Brasanca,Markovica,Tomica,Ninkovica,Mitrovica,Jovetica,Zivkovica,Babovica..pogodio sa Tosicem,Drincicem,Ivanovim,Zukom,Moreirom,Diarom,Kleom,Rukavinom,Tejgom,Fejsom...
Neki su manje,neki vise dobri,ali bilo je to vise nego dovoljno za titule,par grupnih faza UEFA lige i jednu Ligu sampiona.
samo mi je zao sto nemamo para pa prodajemo sve sto vredi.zamislite postavu sa nasom decom i par igraca koje smo kao mlade doveli.svake godine bismo igrali drugu fazu Lige sampiona
npr Zivkovic
Rukavina,Obradovic,Savic,Ivanov
Fejsa,Petrovic,Zivkovic,Markovic
Jovetic,Mitrovic

jel tako zvezdaši

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA. (Petar, 24. jul 2015 14:13)

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen

munz

pre 8 godina

(dr Zoki, 24. jul 2015 13:58)
Balkanska zamena teza... I Partizan i Zvezdu i srpski fudbal treba ukinuti na 5-10 godina. Matrica i akteri su po karakteru isti. Jedino je sadržaj malo drugačiji i tu je Zvezda gora. U CZ se mnogo više kralo i mnogo je gora ekipa vodila naš "najtrofejniji klub". Tako da nemojte da onu bruku od prošle nedelje pravdate Partizanovim nameštaljkama.

Sportski pozdrav

pre 8 godina

Dok god vi Cigani na svaku losu vest o Zvezdi pisete o Bariju i Tokiju, klub ce vam tonuti sve dublje. Okrenite se vec jednom sadasnjosti i buducnosti. Ko kod zivi u proslosti nema mu svetle buducnosti. Svaka cast za Bari i Tokio, to verovatno niko sa ovih prostora nece dostici ali nije resenje u slavnoj proslosti vec u mudroj sadasnjosti.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Mislio sam da samo članovi fakulteta "Madera" zvezda Srbija nikad Jugoslavija mogu ovako da se izlupaju! Grof!? Izgleda je sam sebi nadenuo titulu bolje da je Serdar od Duklje...

Pavloglu

pre 8 godina

UEFA ДA ИCTPAЖИ 8 ГOДИHA ПOШTEЊA.
Пфк -ДСрем 4-3(0-2), 7+&2-1
Пфк -Чукa 4-2(1-2), 2-1&6+
Пфк -Пaзaр 4-3(0-1), 2-1&7+
Бежaнијa -Пфк 3-4(3-1),7+&1-2
Пфк -Смедеревo 5-3(2-1),7+
OФК - Пaртизaн 1-3 (1-0)
Ово све сасвим нормално?
(dr Zoki, 24. jul 2015 13:58)

Neću zalaziti u to da li su te utakmice nameštene ili ne, ali sasvim je realno da jednom-dvaput po sezoni bude takvih goleada i preokreta u svim ligama sveta, bez izuzetaka... A ovih 6 utakmica su u rasponu od 8 sezona.

scorpion2x

pre 8 godina

Nije potrebno da BIA i CIA istražuju već samo jedan pošten istražitelj i tužilac sa velikim mu...a. Na žalost takav se na Balkanu još nije pojavio i zato živimo kako živimo.

GNS

pre 8 godina

Svojevremeno je u najgoroj domaćoj seriji svih vremena bio lik Grof Mario Marco del Tintoreto... Rekao bih da se konačno pojavio jedan "grof" koji može da mu parira po imidžu i poštenju...

Upucen grobar

pre 8 godina

Izvinite posto nisam bas informisan u zadnje vreme...zar nije ovaj grof isti onaj sto je posle prvog treninga hteo da napusti ekipu?

.....

pre 8 godina

Koja demagogija samozvanog grofa, ne mora da prica o Ofkical nek pojasni kako je lagano od kazahstanskog giganta mogao da primi 10 golova...kako tu nije mogao gol da da al je zato Ofki dao 6 za 45 minuta...

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Nedelju dana posle meca u kome je njegov tim napravio neverovatan preokret za samo 15 min. ovaj vrhunski trener prvi put daje izjavu i ni reci o velikom uspehu svog tima.

terzakokeza

pre 8 godina

Vidim , popustila išijalgija, izašlo se iz rupe na sunce posle 5 dana... Lepo, lepo... Tu su i pokušaji humora i stara dobra ničim opravdana prepotencija. Ukratko , zvezdizam.

Abolirani predsednik

pre 8 godina

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen
(jel tako zvezdaši, 24. jul 2015 15:35)

Hoćeš da kažeš da su svi klubovi koji su igrali Kup Šampiona i osvajali ga amatetske ekipe? Bože ja veću glupost u mom životu nisam pročitao.
(DedaMiloje, 24. jul 2015 16:08)

Ne znam šta je sporno Deda Miloje? Zvezda je te sezone u Kupu šampiona do finala stigla nakon pobeda nad Grashopersom, Rendžersom, Dinamom iz Drezdena i Bajernom iz Minhena. Dakle, do polufinala boranija, a i u finalu. Sad ti nama objasni šta je to glupo što je autor komentara rekao? Naravno, ne negiram uspeh, ali realno danas ovoliko utakmica ima već u prvoj fazi po grupama. Jednostavno, te godine su vam se kockice poklopile, ali previše se ložite.

Владимир

pre 8 godina

Замислите када би неки навијач Барсе рекао навијачу Реала како Реал није био 10 пута шампион Европе него само 4 јер је пре 50 година фудбал био мање развијен, како Ремс није био тежак противник у финалу...
То је наравно немогуће да се деси јер свако ко поштује историју, традицију, претке, свако ко зна где и ко га је основао на исти начин цени свако достигнуће. Замислите да 2040. неки навијач Реала оспори Месија и каже то је било пре 30 година... опет немогуће.
А беше та сезона 1990/91. паклена. Немци шампиони света у фудбалу, Бајерн јак као земља, Порто силан, Милан двоструки шампион Европе са Рајкардом, Гулитом и Ван Бастеном, Наполи са Марадоном шампион Италије (избачен од једне од најбољих генерација московског Спартака у 1/8 финала), па Реал Мадрид, Ренџерс за који су играли најбољи енглески играчи... и чудо од екипе, прва физички доминантна екипа у Европи, марсејски Олимпик (две године касније, 1993. победио Милан у финалу и постао првак Европе).
И тако, хвала ти Звездо Црвена.
Стрпљиво ћемо чекати:
"Нек' нам Бог да среће
да се врате дани,
славни дани наше прошлости.
Да и деца наша на Маракани
радују се светској титули!"

Vlada

pre 8 godina

Da su novine i novinari postali presmesni, osim par casnih izuzetaka, opste je poznato. I tu je Trener u pravu.

Ali on je takodje dovoljno pametan covek (vidi se razlika ipak u odnosu namnoge prethodne opanke), da u stvari ne odgvori nista, vec da krene da napada, ne spominjuci presmesnu, jasno namestenu utakmicu na Karaburmi.I tu je problem naseg fudbala, sto nema nikoga da se uspravi, rastera bagru i kaze: dosta je.

I ovo pisem kao neko ko je bio u Bariju i seca se fudbala, a ne danasnje poljane.

Humska 1

pre 8 godina

Grofe u tim drzavama gde bi novinare ispitivali, koliko utakmica bi tebi bilo zabranjeno da sedis na klupi zbog onakvog napada na sudiju?

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

То такмиченје које сте освојили је смешано, релевантно је данашњим квалификацијама за ЛШ.(објави те, 24. jul 2015 15:39)

To samo tebi i sličnima tebi može da bude "smešano"! Po tebi, ako pratim ovu tvoju "logiku", mnogim klubovima treba oduzeti tu titulu, jer je "relevantno...". Ali, živi tako, tebi je bespredmetno objašnjavati! I, da, reč "objavite" se piše zajedno, "fudbalski i gramatički stručnjače"!

istrazuj znaces vise

pre 8 godina

Samo hrabro ispitati sve ove godine poštenja iz Humske.
UEFA da reaguje. Slati podhitno obaveštenja da se fudbal u ovoj zemlji pod poštenjačinama ubuđao, pošto vidim samo poštenjačine iz Humske pravdaju svoje poštenje, a tuđe smrdi.
(UEFA u Humskoj, 24. jul 2015 17:01)
@
Evo imas ovde dosta godina slobodno ispitaj ali hrabro:

Crvena zvezda Partizan 05.10.2008 0:2
Partizan Crvena zvezda 08.04.2009 2:0
Crvena zvezda Partizan 28.11.2009 1:2
Partizan Crvena zvezda 08.05.2010 1:0
Crvena zvezda Partizan 23.10.2010 0:1
Partizan Crvena zvezda 23.04.2011 1:0
Crvena zvezda Partizan 26.11.2011 0:2
Partizan Crvena zvezda 18.05.2013 1:0
Partizan Crvena zvezda 26.04.2014 2:1
Partizan Crvena zvezda 18.10.2014 1:0

Je li posteno? UEFA u Humskoj potpuno si u pravu i to UEFA Champions League u Humskoj.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Klasičan šarlatan videlismo ga šta je pričao pre nego što je poslat vladin avion po njega! Samozvani grof smejurija obična

pozdrav fudbalu

pre 8 godina

Svako ko navija za Zvezdu morao bi da se crveni od sramote. Svako ko navija za Partizan takodje. I jedni i drugi navijaci bi trebalo da apsolutno bojkotuju utakmice, kao i novinari (dakle poseta konferencijama 0, poseta stadionu 0). Pa nek igraju sami za sebe.
A svakog ko staje na bilo ciju stranu o ovom 'sukobu' trebalo bi posebno da bude sramota. Koje su to vase vrednosti? Kako to pristupate zivotu kada vam je dobro da se krade ako je neko drugi krao vise? Koliko vam je to vazan sam sport fudbal kada posle svega smatrate da je iko u pravu? Normalna zemlja bi ovo rasturila na pet godina, ukinula sve profi lige i krenula od 0. Mozda bi nam trebalo i 30 godina da se oporavimo, ali bar vise ne bismo imali -2 u kvalifikacijama i cirkus sa namestanjem svake nedelje.

88

pre 8 godina

Kako sad to da bivsi igraci pljuju zvezdu, pa zar nas delije ne ubedjuju da su se neki "nasi" igraci javili da posvedoce protiv Partizana?

translucent

pre 8 godina

@(Petar, 24. jul 2015 14:13)
Odličan komentar Petre. Baš zbog toga i postoji jedan vic.

Koliko je delija potrebno da se zameni sijalica?
Nijedan, svi je gledaju i sećaju se kako je sijala 1991.

lazni sampinjoni Evrope

pre 8 godina

Istraziti utakmicu Crvena zvezda - Olimpik Marsej iz 1991. Olimpiku iz Marseja je sledece godine oduzeta titula. Dok nema macke (Liverpul i Ajaks izbaceni iz Evrope kao sampioni Engleske i Holandije) misevi kolo vode (Crvena zvezda, Olimpik iz Marseja). Imate izjave Savicevica kako im je nudjeno 500 hiljada maraka da nameste mec...

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S. Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen(jel tako zvezdaši, 24. jul 2015 15:35)

Nije lako biti ti!

stanko

pre 8 godina

Razlika izmedju Bozovica i Vujosevica je u tome sto je jedan od njih godinama trenirao ruske timove a drugog su oterali iz te iste Rusije posle cetiri meseca.

Nenad

pre 8 godina

Eto....mesec dana i odmah se uklopio.Kosmopolit , nema sta !!!
Jadan li si "grofe'
(GROBAR mkd., 24. jul 2015 14:00)
Zasto je jadan?Zato sto je rekao da su mediji vec presudili da je utakmica na Vracaru namestena?Dominiraju naslovi tipa namestaljka na Vracaru, pa je l normalno da tako nesto pise i ako istraga skoro da nije ni pocela?Ili ti mozda smeta to sto je rekao da se Zvezda urusava jos od Barija?Hm...Vujosevic tako nesto slicno prica za KK Partizan vec nekoliko godina, pa sto onda i za njega ne kazes da je jadan?

#iz#keca#u#dvojku

pre 8 godina

Grof je potpuno u pravu kada govori o urušavanju Zvezde.Navodim samo neke igrače uništivače:Petrović sa 30metara,Kleo u rašlje a Partizan sa igračem manje za pobedu 2:1 u derbiju,Moreira 90.minut,Jojić peca Bajkovića za titulu,Drinčić objašnjava Rajkoviću da lopta može imati jako čudnu putanju sa kojom se u karijeri još nije sreo a Bajković nije uspeo da mu prenese svoje impresije iz susreta sa Drinčićem ,Dijara je takodje svojim golovima dosta doprineo urušavanju......Iz ovoga se može zaključiti samo da je u pitanju udruženo urušavanje za koje su svi drugi krivi osim rukovodstva i igrača urušenog kluba.
(arigo, 24. jul 2015 14:53)

E bas to zato i oni tvrde da ih je Partizan unistio

UEFA u Humskoj

pre 8 godina

Samo hrabro ispitati sve ove godine poštenja iz Humske.
UEFA da reaguje. Slati podhitno obaveštenja da se fudbal u ovoj zemlji pod poštenjačinama ubuđao, pošto vidim samo poštenjačine iz Humske pravdaju svoje poštenje, a tuđe smrdi.

acomurija

pre 8 godina

Prvo, prvak Srbije NIKAD nije bio prvak Evrope!
Ni Partizan, kamo li zvezda.
Zvezda je samo jednom u istoriji bila prvak drzave Srbije, bas zato sto se drzavi prohtelo, a ne na travi.

Petar

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA.

Milos Madjar

pre 8 godina

Кад пре научи текст... једино Стојановић није понављао овај по дифолту спремљен текст... ццц

Dejan

pre 8 godina

U tome i jeste draz pobede,sto se nekad nista nije smelo reci a sad na sva zvona,rezultatom iz 1991 zauvek je postavljena granica izmedju velikog i malog,a borba protiv zaostalih partizanskih uzurpatora je utoliko sladja kada se cuje njihov jauk.Samo ti nama donesi grofe titulu da bi jauk bio jos veci a pobeda jos sladja.Sa kosarkom smo zavrsili sve snage usmeriti sada na fudbal i na kraju sezone staviti tacku i na fudbalski crno beli svet.

Mito

pre 8 godina

Karadžića, Mirkova, Terzića i Vučelića pod hitno proterati iz fudbala, pošto imaju toliko masla na glavi, da je krajnje vreme da oslobode naš fudbal od njihove pomoći. Tek kada razjure ove zaljubljenike u fotelje, naš fudbal će možda krenuti dalje.

Grm

pre 8 godina

Pa i jeste tako. Svake godine se kupuje 20 novih igraca, a ne prodaje se niko. Tako naravno rastu dugovi, niko nije ovde lud. A igraci koj su prodati su mendazerovi, pa klubu ne ostane nista. Onda onaj kredit od 17 miliona koj je uzet na zvezdino ime, a zavrsio je ko zna gde. Radovi na stadionu su stali tada. Onda pritisak da se proda klub. Bila je i ideja da se sravne marakana sa zemlje i tu otvori trzni centar. Ocigledno je, zvezdu probaju nacisto da ugase.

tevez

pre 8 godina

Jednostavno je,15 godina smo bolji od vas duplo,i zato dominiramo,od vas ostalo samo ime,i secanje na nesto sto bese davno.ja stvarno ne kapiram sta tu nije jasno,bolje organizovan klub,sa rezultatima u evropi koji su realnost,cilj plasman u grupnu fazu da se uzmu neke pare,i da se proda po neki igrac da bi se prezivelo,i tako svake godine,a vi preslabi i za ovu nasu ligu,tako da ce nasa dominacija na ovim prostorima dugo trajati.

crveno beli

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA. (Petar, 24. jul 2015 14:13)

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen
(jel tako zvezdaši,

Srecom pa vi ne osvojite u Briselu to takmicenje na nivou kfalifikacija za LS

vojkan gitaric Resavica

pre 8 godina

E moja Srbijo, rasturi Zvezdu, Svoju svetinju, sacuvajmanove potomke, zaboravi Bari, Tokijo i kreni napred, u propast vecni. Meni je 60 i kusur, bio sam u Bariju, sta nudite mladjima, pogotovu Prvacima sveta do 20 godina. Prodajte ih za saku dolara, a grobari ce biti "veciti" sampioni.Dok je Zvezde, bice i SRBIJE.

toni

pre 8 godina

Ja pitao druga, koji je inace zvezdas, sta bi ono u nedelju?
A on onako ironicno `Pa bili smo ubedljivi` , zato se on i okrenu ka basketu vise ne prati fudbal.
To je jasno svim zvezdasima, njih ne mozete da prevarite, ali nazalost ima i onih koji u to ne zele ili ne smeju da poveruju.

ujka sa Fontane

pre 8 godina

Ovaj Boooožović ko da ne zna ko ga je postavio na mesto trenera u vreme kada duguju 50 milki i kada imaju krš ekipu i kada Partizan treba da uzme više titula

Vodoinstalater

pre 8 godina

Pa ko ce drugi da istrazuje kad MUP i tuzilastvo ne radi svoj posao, kad niko ne odgovara za stanje u klubu, kad minus iz sezone u sezonu raste, a tim i igra sve losiji i losiji.

OMMP

pre 8 godina

Stvar je očita i slepcima... Ali, tragom podnaslova, pozabavio bih se izjavom: Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da mnogi pokušavaju da uruše ’crveno-bele’ već 20 godina i da takav slučaj nije samo u poslednje vreme. Pokušavaju da uruše dvadeset godina i takav slučaj nije samo u poslednje vreme!? Kuku... Kao da, da je to urušavanje realno - a sport je ideja takmičenja sa motom biti bolji - je vreme urušavanja drugačije, pa ako traje već dvadeset godina možemo dodati da je aktuelno, i sada...

beli

pre 8 godina

za SCur-a
a sta mislis tek koliko vam je zvezda platila da ne pobedite na marakani od 1978-96,sta je to samo 18 godina,sica za nas,trebalo bi proveriti-OBAVEZNO grobarcine

Alex

pre 8 godina

Za godpodina koji kaze da je takmicenje koje smo mi osvojili bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika i finale... Nije 3 vec 4 protivnika i finale , a kad je amaterski nivo bio vec vidim da imate i vi i mnogi odavde da se podicite tim trofejem... Nemate? Kako to, hmmm....cccccc... Tisina.

Borky

pre 8 godina

Bari i Tokio ce ostati vecita medja izmedju Zvezde i ostalih lokalnih klubova, bez obzira sta se sve desavalo i sta ce se sve desavati u ovoj rupi od lige.
Da li je ijedan medij tokom svih ovih godina pomenuo da OFK Beograd nije uzeo bod Partizanu 8 godina? 16 utakmica, 16 pobeda Partizana od 2006-e do 2014-e, dok nije dosao Terzic u Zvezdu kada OFK ''iznenada'' uzima bod na JNA. Da li je iko za sve to vreme pisao da su u pitanju prijateljski klubovi i da igraju namestene utakmice, a bilo je i prelaza? Niko nigde, pa tako taj podatak niko ni ne zna. Gde je bila istraga kada je Pajovic hteo da ide na poligraf da dokaze da je igrao namesten mec protiv Partizana? Gde su tada bili Interpoli i Uefe, gde su bili novinari?
Sad se grobarski savez setio pravde, a to sto neko uzme 7 titula u 8 godina nema veze. Ovo ce samo dati inat zvezdinim navijacima i hvala svima na novoj mobilizaciji jer je sve bilo pomalo utihnulo. Osvojicemo titulu u inat svima postenima i necemo dati ono sto je nase 60 godina.
(sasa, 24. jul 2015 14:02)

Potpisujem.

DedaMiloje

pre 8 godina

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen
(jel tako zvezdaši, 24. jul 2015 15:35)

Hoćeš da kažeš da su svi klubovi koji su igrali Kup Šampiona i osvajali ga amatetske ekipe? Bože ja veću glupost u mom životu nisam pročitao. Ovako nešto može da napiše samo iskolmpleksirani Grobar koji nikada neće prežalliti to što je Zvezda bila prvak Evrope.

Miroslav

pre 8 godina

"Pomalo se osecam na znoj jer je vruce". "Mozete svasta da napisete u onim petparackim novinama...". Hahaha!!! Dobi I Zvezda svog Vujosevica. Osto I beskompromisno u zastitu svog kluba. Tako I treba!

HLUR7U

pre 8 godina

Izgleda da je FK Crvena Zvezda dobila svog Duleta Vujoševića. Barem što se tiče KZŠ pljunuti Dule samo u drugom sportu i drugom dresu, e sad da li će i rezultatski da se poklope videćemo.

VladaNS

pre 8 godina

Iznad svega najgore je sto su Zvezdu unistili ljudi koji su upravljali njom (santa justa, 24. jul 2015 15:41)

Kad to shvati većina zvezdaša, Zvezdi će biti mnogo bolje. Problem je u vama a ne u drugima.

Mića

pre 8 godina

Ovaj da nam priča o poštenju i čestitosti?! Vučeliću , pa ti trebaš ispred svih za primer na detektor zbog gomile stvari iz prošlosti. Setimo se samo i njegovih orgijanja na jahtama u vremenu najvećeg pogroma srpskog naroda u Hrvatskoj.

Labud

pre 8 godina

@hlur7.... Samo sto je Dule osvojio poneki trofej. A Njegovo grofovsko visocanatvo.. Neki kup u Rusiji. Cak je i Radonja za njega trofejni trener, usput i gospodin, da vozdignes sesir kad ga vidis.

Zvezda

pre 8 godina

Sve ovo potvrdjuje cinjenicu da bi nezvezdaski deo nacije voleo da Zvezdi ugasi i ime. Da ne postoji. Slabo ste gospodo radili na tome. Uspeli ste sa nekim titulicama i to je to. Nenamestenim naravno. Tolici i slicni vama Zvezda ce da postoji i to da postoji.....

Никола

pre 8 godina

Nikola, "звездаш" потписан латиницом, није овај ћирилични коме је Звезда део живота и који никад не може да буде од "оних" који ни стадион свој немају. Живела Србија и у њој Звезда !!!

Dragan

pre 8 godina

Nije neki doktor nauka, ali ovo za Bari, urušavanje Zvezde i balkanski mentalitet je ubo...ja bih još dodao "Srbi će ti sve oprostiti, ali uspeh nikada". Ja iz ličnog iskustva mogu da kažem da su moji neki drugari grobari, koji niti su glupi, niti zli, niti neobrazovani, teško su podneli i dan danas su frustrirani kad im se spomene Bari...jednostavno, uzbude se, izgube razum i krenu da relativizuju, da ne kažem, omalovažavaju.

crise de nerfs

pre 8 godina

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen
(jel tako zvezdaši, 24. jul 2015 15:35

Samo u tvom izvitoperenom pogledu na svet je tako nešto moguće.kažeš tri tima dobiješ i to je to.Odlično razmišljanje,daleko ćeš dogurati.Ono što ja mogu da primetim je da danas možeš da izgubiš 2 tekme u grupi i budeš prvak Evrope,ili da recimo sezonu u prvenstvu završiš kao 4.(LFc iz 2006,tim koji simpatišem,ali istina je istina),i budeš prvak Evrope.Nekad nisi mogao jedno poluvreme da odigraš osrednje,kamoli loše,odmah si završio za celu sezonu.Uostalom niti jedan uspeh ne dolazi slučajno,CZ je igrala i 1/4 i polufinala godinama unazad.Igrala bi i dalje da nema tu zlu srecu da je osnovana na balkanu.

Whodinny

pre 8 godina

@objavi te
Decko, prvo se malo opismeni, pa onda mozes da pocnes da lupetas gluposti (pamet se od tebe ne ocekuje u sledecoj deceniji)!
Prva Liga SFRJ je bila mnogo jaca od danasnjih kvalifikcija za LS i bilo je NEUPOREDIVO teze doci do titule ili mesta u Evropi nego danas. Tada si morao da igras protiv najmanje 8 odlicnih klubova i pobedjujes! Nasi klubovi koji su igrali uvodna kola evropskih takmicenja su protiv "velikih" Gruzijaca i Farana UVEK pobedjivali sa po 7-8 golova razlike, a danas se slavi prolaz u 2. kolo kvalifikacija protiv istih... Tada se na ovim prostorima jos igrao fudbal, a ovo sto sada slavite kao "titule" je PREsmesno! Mi smo septicka jama evropskog fudbala i ljudi nam se podsmevaju preko granice, samo sto ti to ne znas jos uvek... tuzno!

veliki strumf

pre 8 godina

@Poligraf A ti si kao taj drugar kome su pricali? E vidis, ja sam drugar sa dvojicom igraca i meni su rekli da su sve ovo nebuloze, klasucna izmisljotina novinara. I, sta cemo sad? A posto se potpisujes sa poligraf, trebao bi da znas dve stvari: 1. odlazak na poligraf je uvek dobrovoljan, niko se ne moze prinuditi, 2. detektor lazi ne smatra se dokazom u sudskom postupku. Tako da - tvoja prica je skroz trula. Sto se Bozovica tice - covek nije grof, vec CAR! Ala ga je odbrusio novinarima, svaka mu cast! Na inteligentan a kulturan nacin.

Whodinny

pre 8 godina

Ovo je sve toliko smesno, da vise nije ni zalosno. Nasa liga, raspad raspada, dolazi do toga da "navijaci" iskljucivo raspravljaju ko je sta namestio od 90% dogovorenih meceva... jadno! Svi sve namestaju, dogovaraju, steluju, ali je pravo pitanje ZBOG CEGA i koga je briga vise? Kada je poslednji put neko rekao "bili smo bolji u odlicnoj utakmici"? Zasto mi to jos uvek pratimo, kad to sa fudbalom veze nema? Da neki tamo menadzer uzme jos koji euro?
Nasa liga ne treba da zanima nikog normalnog, imamo toliko uspesnijih sportova, a decenijama se nesto natezemo oko umrlog fudbala. Iskreno bih voleo da se zabrani fudbal u Srbiji na 10 godina, pa da ljudi malo gledaju nesto sto valja, jer je ovo bruka i sramota.
Zvezda je osvojila Kup Sampiona, Partizan je igrao finale...da, jeste, nekada davno, ali to su nasi pravi uspesi, a ova sprdnja sa titulama protiv Donjeg Srema i Metalca je ispod svakog nivoa...razmislite!
Partizan ce pokupiti 230 titula i hvalice se time, ali kome? "Navijacima"? Pa njih to odavno ne zanima, na jug/sever se ne ide zbog fudbala! Ostali "ljubitelji fudbala" dizu ruke, pa ce nasa deca pitati za 10 godina "sta je to srpski fudbal?" i to sa punim pravom. Ovde ce se navijati SAMO za Barcelonu, Chelsea, PSG... mozda cak i za Ludogorec, Spartu, Steauu, Bate, mozda cak i Dinamo, a nasi klubovi ce biti zaboravljeni cim shvati masa da grupna faza LE sa osvojenih 0 bodova NIJE NIKAKAV USPEH, ma ko ga ostvario!
BUDJENJE!

Petar

pre 8 godina

Svi ovi grobarski komentari su samo izrazi mrznje, neznanja, pakosti, predrasuda i laznih novinarskih izmisljotina.Kao takvi oni su samo dokaz da je Grof rekao istinu.

samo se uspeh pamti

pre 8 godina

za SCur-a
a sta mislis tek koliko vam je zvezda platila da ne pobedite na marakani od 1978-96,sta je to samo 18 godina,sica za nas,trebalo bi proveriti-OBAVEZNO grobarcine
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (beli, 24. jul 2015 15:06) \

Kad se spominju Zvedini uspesi u Jugi, treba se setiti i njihovog nadimka koji su dobili i kojim su se sami zvali...

rex

pre 8 godina

ajde ljudi ta namestenja, nesto ne vidim da ista fali kladionicama, na svvakih 30 metara ima po jedna. ovamo kod mene u vojslava ilica ispod liona, ima 8 kladionica na 150 metara. cak bi trebalo i vise da se namesta, i da se raji dajuinformacije da i ona omrsi brk

Partizan u inat mozgu

pre 8 godina

То такимичење које сте освојили је релевантно на нивоу данасњих квал. за ЛШ. Ето толико(toni, 24. jul 2015 15:50)
Mnogo si glup. Pa sto ga onda vi niste osvojili? Sto niste bar jednom pobedili neku od najjacih Evropskih ekipa nego slavite pobedu nad Kvins Park Rendzersom i neresene sa Anderlehtom i Totenhemom? To su vam najveci uspesi. Ne zna se da li je vise bedno nego smesno.

lol

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA. (Petar, 24. jul 2015 14:13)

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen
(jel tako zvezdaši, 24. jul 2015 15:35)
Ako je takmicenje bilo smesno, onda je partizan jos smesniji jer ga nikada nije ni osvojio! Da ponistimo realu, bajernu, milanu...sve titule. Prijatelju moj to je bilo pravo takmicenje, a ovo sada je smejurija

the stooges

pre 8 godina

Znaci ni KES pehar nije nista posebno, malo sreca, malo amaterskih klubova na putu do finala, u njemu isto poluamateri(kasnije i sami osvajaci)i to je to. A kad zazmurim niko me ne vidi. Poslednji stadijum. Aauuuuu!

jel tako zvezdaši

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA. (Petar, 24. jul 2015 14:13)
To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen

toni

pre 8 godina

U tome i jeste draz pobede,sto se nekad nista nije smelo reci a sad na sva zvona,rezultatom iz 1991 zauvek je postavljena granica izmedju velikog i malog,a borba protiv zaostalih partizanskih uzurpatora je utoliko sladja kada se cuje njihov jauk.Samo ti nama donesi grofe titulu da bi jauk bio jos veci a pobeda jos sladja.Sa kosarkom smo zavrsili sve snage usmeriti sada na fudbal i na kraju sezone staviti tacku i na fudbalski crno beli svet.(Dejan, 24. jul 2015 14:17)

То такимичење које сте освојили је релевантно на нивоу данасњих квал. за ЛШ. Ето толико

kole

pre 8 godina

Hehe ma namastaju sve lige i klubovi ali dodju ovi nasi biseri pa se prave pametni kao resavaj u nesto.Pa ja sam xx puta izlazio na te nameste meceve real madrida,7+ i 2-1...kad pogldas nasa liga ispada najmanje namesta.

објави те

pre 8 godina

@Whodinny

Тужно је то што "описмени се" једини аргумент већине вас који не знају како да узврате, а дал се "памет не очекује" од мене рече ми неко ко већину времена проводи на сајту уместо на неком бољем месту, то говори о васем животу па и о мени.
Слажем се да је прва лига СФРЈ била јача. Код већине земаља је био фудбал на ниском нивоу (да не кажем аматерском), а сада нема слабих противника не постоји земља у којој се не игра фудбал, док други улажу наш стагнира и пропада. Па дал је теже сада или онда направити добар резултат?

Toki I

pre 8 godina

@седи, један!, 24. jul 2015 15:11)

Preporučujem (+72) Ne preporučujem (-36)
Ne dopada mi se Vaš komentar, još manje broj pozitivnih ocena.
Ne moraju svi dobro poznavati pravopis, da bi izneli svoje mišljenje.
Izvinjavam se na slobodi da komentarišem Vaš post. Nije zbog njega samog, to je Vaša stvar. Mnogo više mi je zasmetao broj pozitivnih ocena. Pozdrav!

Nenad

pre 8 godina

Prvo, prvak Srbije NIKAD nije bio prvak Evrope!
Ni Partizan, kamo li zvezda.
Zvezda je samo jednom u istoriji bila prvak drzave Srbije, bas zato sto se drzavi prohtelo, a ne na travi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (acomurija, 24. jul 2015 16:16)
Ma da nije tada imala bolji medjusobni skor na travi, vec u vazduhu.Ma da, drzava je kriva sto je Zvezda tada pobedila tvoj Partizan a da joj golman ni rukavice zaprljao nije.

dragan

pre 8 godina

volim sport pogotovo fudbal...pratim nasu ligu i ne navijam za vecite.. ovde vidim pljuste optuzbe za namestanje...bas bi voleo da cujem misljenje od objektivnih zvezdasa o sezoni 2003/04 i od partizanovaca o sezoni 2009/10
sportski pozdrav

MIRKO

pre 8 godina

Sezona 1971/72
Partizan-Zeljo 0:4 zadnje kolo sa kojim Zeljo postaje pravak(povezite sa sezonom koju je ponistio Sajber kada je Partizan dobio Zelju 4:0)
Sezona 1983/84
Radnicki Nis-Partizan 0:5(0:0).

dr Zoki

pre 8 godina

UEFA ДA ИCTPAЖИ 8 ГOДИHA ПOШTEЊA.
Пфк -ДСрем 4-3(0-2), 7+&2-1
Пфк -Чукa 4-2(1-2), 2-1&6+
Пфк -Пaзaр 4-3(0-1), 2-1&7+
Бежaнијa -Пфк 3-4(3-1),7+&1-2
Пфк -Смедеревo 5-3(2-1),7+
OФК - Пaртизaн 1-3 (1-0)
Ово све сасвим нормално?

sasa

pre 8 godina

Bari i Tokio ce ostati vecita medja izmedju Zvezde i ostalih lokalnih klubova, bez obzira sta se sve desavalo i sta ce se sve desavati u ovoj rupi od lige.
Da li je ijedan medij tokom svih ovih godina pomenuo da OFK Beograd nije uzeo bod Partizanu 8 godina? 16 utakmica, 16 pobeda Partizana od 2006-e do 2014-e, dok nije dosao Terzic u Zvezdu kada OFK ''iznenada'' uzima bod na JNA. Da li je iko za sve to vreme pisao da su u pitanju prijateljski klubovi i da igraju namestene utakmice, a bilo je i prelaza? Niko nigde, pa tako taj podatak niko ni ne zna. Gde je bila istraga kada je Pajovic hteo da ide na poligraf da dokaze da je igrao namesten mec protiv Partizana? Gde su tada bili Interpoli i Uefe, gde su bili novinari?
Sad se grobarski savez setio pravde, a to sto neko uzme 7 titula u 8 godina nema veze. Ovo ce samo dati inat zvezdinim navijacima i hvala svima na novoj mobilizaciji jer je sve bilo pomalo utihnulo. Osvojicemo titulu u inat svima postenima i necemo dati ono sto je nase 60 godina.

Deki

pre 8 godina

Najveci klub na ovim prostorima je u poslednje 24 godine osvojio celih 8 titula... To je drzavni projekat Crvena zvezda... Pokusavaju dve i po decenije da uniste prvaka sveta!

SCur

pre 8 godina

UEFA ДA ИCTPAЖИ 8 ГOДИHA ПOШTEЊA.
Пфк -ДСрем 4-3(0-2), 7+&2-1
Пфк -Чукa 4-2(1-2), 2-1&6+
Пфк -Пaзaр 4-3(0-1), 2-1&7+
Бежaнијa -Пфк 3-4(3-1),7+&1-2
Пфк -Смедеревo 5-3(2-1),7+
OФК - Пaртизaн 1-3 (1-0)
Ово све сасвим нормално?

Zaboravio si i ove utakmice...

Crvena zvezda Partizan 05.10.2008 0:2
Partizan Crvena zvezda 08.04.2009 2:0
Crvena zvezda Partizan 28.11.2009 1:2
Partizan Crvena zvezda 08.05.2010 1:0
Crvena zvezda Partizan 23.10.2010 0:1
Partizan Crvena zvezda 23.04.2011 1:0
Crvena zvezda Partizan 26.11.2011 0:2
Partizan Crvena zvezda 18.05.2013 1:0
Partizan Crvena zvezda 26.04.2014 2:1
Partizan Crvena zvezda 18.10.2014 1:0

Ove su najsumnjivije....trebalo bi te najpre proveriti...a ja naivan cuo sam jos 1992 da je Arkan kupio Bari za 30 mil maraka...

објави те

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA. (Petar, 24. jul 2015 14:13)

То такмиченје које сте освојили је смешано, релевантно је данашњим квалификацијама за ЛШ.

stanko

pre 8 godina

Razlika izmedju Bozovica i Vujosevica je u tome sto je jedan od njih godinama trenirao ruske timove a drugog su oterali iz te iste Rusije posle cetiri meseca.

Petar

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA.

vojkan gitaric Resavica

pre 8 godina

E moja Srbijo, rasturi Zvezdu, Svoju svetinju, sacuvajmanove potomke, zaboravi Bari, Tokijo i kreni napred, u propast vecni. Meni je 60 i kusur, bio sam u Bariju, sta nudite mladjima, pogotovu Prvacima sveta do 20 godina. Prodajte ih za saku dolara, a grobari ce biti "veciti" sampioni.Dok je Zvezde, bice i SRBIJE.

Nenad

pre 8 godina

Eto....mesec dana i odmah se uklopio.Kosmopolit , nema sta !!!
Jadan li si "grofe'
(GROBAR mkd., 24. jul 2015 14:00)
Zasto je jadan?Zato sto je rekao da su mediji vec presudili da je utakmica na Vracaru namestena?Dominiraju naslovi tipa namestaljka na Vracaru, pa je l normalno da tako nesto pise i ako istraga skoro da nije ni pocela?Ili ti mozda smeta to sto je rekao da se Zvezda urusava jos od Barija?Hm...Vujosevic tako nesto slicno prica za KK Partizan vec nekoliko godina, pa sto onda i za njega ne kazes da je jadan?

Dejan

pre 8 godina

U tome i jeste draz pobede,sto se nekad nista nije smelo reci a sad na sva zvona,rezultatom iz 1991 zauvek je postavljena granica izmedju velikog i malog,a borba protiv zaostalih partizanskih uzurpatora je utoliko sladja kada se cuje njihov jauk.Samo ti nama donesi grofe titulu da bi jauk bio jos veci a pobeda jos sladja.Sa kosarkom smo zavrsili sve snage usmeriti sada na fudbal i na kraju sezone staviti tacku i na fudbalski crno beli svet.

kole

pre 8 godina

Pusti Grofe suplju priču.Nego da se mi dotaknemo sportskih tema.O meču na Karaburmi sud ce dati nadležni organi, a ti kao najodgovorniji za igru svog kluba mogao bi da odgovoriš na sledeća pitanja:1.Zašto blamaža od Kairata? 2.Zašto posle crvenog stoperu, menjaš zadnjeg veznog, a ne napadača i ima li tu tvoje odgovornosti za očajan rezultat? 3.Šta si imm rekao u poluvremenu protiv OFK-a, pa da ekipa koja je imala jednu šansu u 1.pol. počne da igra onakav atomski fudbal,pa da to udje u trenerske udžbenike? 4.Kako si preko noći od Parkera napravio vodećeg strelca lige 5. Čemu ono prostačko ponašanje posle drugog gola OFK-a(na usporenom snimku vidi se da igrač nije u ofsajdu) i da li ćeš se izviniti javnosti i sudijama? Ima još,ali za početak toliko,gospodine Grofe.

UEFA u Humskoj

pre 8 godina

Samo hrabro ispitati sve ove godine poštenja iz Humske.
UEFA da reaguje. Slati podhitno obaveštenja da se fudbal u ovoj zemlji pod poštenjačinama ubuđao, pošto vidim samo poštenjačine iz Humske pravdaju svoje poštenje, a tuđe smrdi.

HLUR7U

pre 8 godina

Izgleda da je FK Crvena Zvezda dobila svog Duleta Vujoševića. Barem što se tiče KZŠ pljunuti Dule samo u drugom sportu i drugom dresu, e sad da li će i rezultatski da se poklope videćemo.

jel tako zvezdaši

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA. (Petar, 24. jul 2015 14:13)

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen

Poligraf

pre 8 godina

Samo pozovite makar jednog igraca Ofk-e na poligraf i resen posao! Jedno deca pricaju u drustvu,a drugo za javnos,sto je razumljivo jer se plase! Pitajte sta je jedan od klinaca odbrusio zvezdinoj zvezdi Pizonu koji nije smeo da pisne dok ga ih je dr. Terza vredjao u svlacionici!!! Zamislite,igraci Ofk-e imaju drugove kojima govore istinu sta se desavalo.Samo poligraf i gotovo je se postenjacinama iz banjickog kolektora!

Borky

pre 8 godina

Bari i Tokio ce ostati vecita medja izmedju Zvezde i ostalih lokalnih klubova, bez obzira sta se sve desavalo i sta ce se sve desavati u ovoj rupi od lige.
Da li je ijedan medij tokom svih ovih godina pomenuo da OFK Beograd nije uzeo bod Partizanu 8 godina? 16 utakmica, 16 pobeda Partizana od 2006-e do 2014-e, dok nije dosao Terzic u Zvezdu kada OFK ''iznenada'' uzima bod na JNA. Da li je iko za sve to vreme pisao da su u pitanju prijateljski klubovi i da igraju namestene utakmice, a bilo je i prelaza? Niko nigde, pa tako taj podatak niko ni ne zna. Gde je bila istraga kada je Pajovic hteo da ide na poligraf da dokaze da je igrao namesten mec protiv Partizana? Gde su tada bili Interpoli i Uefe, gde su bili novinari?
Sad se grobarski savez setio pravde, a to sto neko uzme 7 titula u 8 godina nema veze. Ovo ce samo dati inat zvezdinim navijacima i hvala svima na novoj mobilizaciji jer je sve bilo pomalo utihnulo. Osvojicemo titulu u inat svima postenima i necemo dati ono sto je nase 60 godina.
(sasa, 24. jul 2015 14:02)

Potpisujem.

седи, један!

pre 8 godina

E moja Srbijo, rasturi Zvezdu, Svoju svetinju, sacuvajmanove potomke, zaboravi Bari, Tokijo i kreni napred, u propast vecni. Meni je 60 i kusur, bio sam u Bariju, sta nudite mladjima, pogotovu Prvacima sveta do 20 godina. Prodajte ih za saku dolara, a grobari ce biti "veciti" sampioni.Dok je Zvezde, bice i SRBIJE.
(vojkan gitaric Resavica, 24. jul 2015 14:12)

Да ли је могуће да за 60 и кусур година ниси научио правопис?

Никола

pre 8 godina

Nikola, "звездаш" потписан латиницом, није овај ћирилични коме је Звезда део живота и који никад не може да буде од "оних" који ни стадион свој немају. Живела Србија и у њој Звезда !!!

cirkus klub

pre 8 godina

Ma ok sve to GROFE nego sta cemo sa utakmicom koju ste ocigledno namestili??? A da najbolje da cete da kazete jesmo jesmo namestili smo...

veliki strumf

pre 8 godina

@Poligraf A ti si kao taj drugar kome su pricali? E vidis, ja sam drugar sa dvojicom igraca i meni su rekli da su sve ovo nebuloze, klasucna izmisljotina novinara. I, sta cemo sad? A posto se potpisujes sa poligraf, trebao bi da znas dve stvari: 1. odlazak na poligraf je uvek dobrovoljan, niko se ne moze prinuditi, 2. detektor lazi ne smatra se dokazom u sudskom postupku. Tako da - tvoja prica je skroz trula. Sto se Bozovica tice - covek nije grof, vec CAR! Ala ga je odbrusio novinarima, svaka mu cast! Na inteligentan a kulturan nacin.

beli

pre 8 godina

za SCur-a
a sta mislis tek koliko vam je zvezda platila da ne pobedite na marakani od 1978-96,sta je to samo 18 godina,sica za nas,trebalo bi proveriti-OBAVEZNO grobarcine

Dragan

pre 8 godina

Nije neki doktor nauka, ali ovo za Bari, urušavanje Zvezde i balkanski mentalitet je ubo...ja bih još dodao "Srbi će ti sve oprostiti, ali uspeh nikada". Ja iz ličnog iskustva mogu da kažem da su moji neki drugari grobari, koji niti su glupi, niti zli, niti neobrazovani, teško su podneli i dan danas su frustrirani kad im se spomene Bari...jednostavno, uzbude se, izgube razum i krenu da relativizuju, da ne kažem, omalovažavaju.

Zvezda

pre 8 godina

Sve ovo potvrdjuje cinjenicu da bi nezvezdaski deo nacije voleo da Zvezdi ugasi i ime. Da ne postoji. Slabo ste gospodo radili na tome. Uspeli ste sa nekim titulicama i to je to. Nenamestenim naravno. Tolici i slicni vama Zvezda ce da postoji i to da postoji.....

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S. Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen(jel tako zvezdaši, 24. jul 2015 15:35)

Nije lako biti ti!

crveno beli

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA. (Petar, 24. jul 2015 14:13)

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen
(jel tako zvezdaši,

Srecom pa vi ne osvojite u Briselu to takmicenje na nivou kfalifikacija za LS

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

То такмиченје које сте освојили је смешано, релевантно је данашњим квалификацијама за ЛШ.(објави те, 24. jul 2015 15:39)

To samo tebi i sličnima tebi može da bude "smešano"! Po tebi, ako pratim ovu tvoju "logiku", mnogim klubovima treba oduzeti tu titulu, jer je "relevantno...". Ali, živi tako, tebi je bespredmetno objašnjavati! I, da, reč "objavite" se piše zajedno, "fudbalski i gramatički stručnjače"!

MIRKO

pre 8 godina

Sezona 1971/72
Partizan-Zeljo 0:4 zadnje kolo sa kojim Zeljo postaje pravak(povezite sa sezonom koju je ponistio Sajber kada je Partizan dobio Zelju 4:0)
Sezona 1983/84
Radnicki Nis-Partizan 0:5(0:0).

kakogodd

pre 8 godina

Pokrij se usima i cuti. Kolicina bezobrazluka koju emitujes, pokusavajuci da imitiras predsednika svog kluba i saveza, ne prilici jednom Grofu :P

op op

pre 8 godina

UEFA ДA ИCTPAЖИ 8 ГOДИHA ПOШTEЊA.
Пфк -ДСрем 4-3(0-2), 7+&2-1 окт 2010. Црвена звезда 0:1 Pартизан
Пфк -Чукa 4-2(1-2), 2-1&6+ април 2011. Партизан 1:0 Црвена звезда
Пфк -Пaзaр 4-3(0-1), 2-1&7+ нов 2011. Црвена звезда 0:2 Партизан
Бежaнијa -Пфк 3-4(3-1),7+&1-2 мај 2013. Партизан 1:0 Црвена звезда
Пфк -Смедеревo 5-3(2-1),7+ април 2014. Партизан 2:1 Црвена звезда
OФК - Пaртизaн 1-3 (1-0) окт 2014. Партизан 1:0 Црвена звезда

А има и
април 2008. Партизан 1:1 (1:1) Црвена звезда
октобар 2008. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда

hahah KRALJU! Dovidjenja prijatno.

Partizan u inat mozgu

pre 8 godina

То такимичење које сте освојили је релевантно на нивоу данасњих квал. за ЛШ. Ето толико(toni, 24. jul 2015 15:50)
Mnogo si glup. Pa sto ga onda vi niste osvojili? Sto niste bar jednom pobedili neku od najjacih Evropskih ekipa nego slavite pobedu nad Kvins Park Rendzersom i neresene sa Anderlehtom i Totenhemom? To su vam najveci uspesi. Ne zna se da li je vise bedno nego smesno.

Alex

pre 8 godina

Za godpodina koji kaze da je takmicenje koje smo mi osvojili bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika i finale... Nije 3 vec 4 protivnika i finale , a kad je amaterski nivo bio vec vidim da imate i vi i mnogi odavde da se podicite tim trofejem... Nemate? Kako to, hmmm....cccccc... Tisina.

dok

pre 8 godina

Grofe, objasni ti zasto si jurio sudiju na poluvremenu i uputio mu bezbroj socnih psovki i uvreda, a gol koji ste bili je regularan.Dosao si da budes trener jer ti je neko obecao titulu, zato se videlo kakav si ti trener protiv Kairata.

Pavloglu

pre 8 godina

UEFA ДA ИCTPAЖИ 8 ГOДИHA ПOШTEЊA.
Пфк -ДСрем 4-3(0-2), 7+&2-1
Пфк -Чукa 4-2(1-2), 2-1&6+
Пфк -Пaзaр 4-3(0-1), 2-1&7+
Бежaнијa -Пфк 3-4(3-1),7+&1-2
Пфк -Смедеревo 5-3(2-1),7+
OФК - Пaртизaн 1-3 (1-0)
Ово све сасвим нормално?
(dr Zoki, 24. jul 2015 13:58)

Neću zalaziti u to da li su te utakmice nameštene ili ne, ali sasvim je realno da jednom-dvaput po sezoni bude takvih goleada i preokreta u svim ligama sveta, bez izuzetaka... A ovih 6 utakmica su u rasponu od 8 sezona.

antiDebil

pre 8 godina

Grofe a zasto si ti pobegao sa konferencije posle prvenstvenog debija u tvom novom klubu i sto su igraci pobegli u autobus glavom bez obzira ? Naravno da svi pokusavaju da vas uruse, evo to i pokazuje Gaspromovo sponzorstvo, tipicno urusavanje jednog kluba a i vodja je govorio na RTSu o tome kako vas drzava konstantno urusava poslednjih 15 godina, cak ga je i bilo sramota da govori o brojevima pa je ponavljao NEDVOSMISLENO, NEDVOSMISLENO, NEDVOSMISLENO.... Grof nam je nesto nervozan ?? Grofe za 4 poluvremena protiv Kairata i poluvreme protiv OFK ste 3 puta sutnuli na gol i stvorili ukupno 1,5 gol sansu, onda cujem neko upada u svlacionicu i vi postizete 4 gola za 10 minuta ?? Zao mi je grofe brate, sumnjivi ste kao penal koji vam je sviran u Almatiju !

Владимир

pre 8 godina

Замислите када би неки навијач Барсе рекао навијачу Реала како Реал није био 10 пута шампион Европе него само 4 јер је пре 50 година фудбал био мање развијен, како Ремс није био тежак противник у финалу...
То је наравно немогуће да се деси јер свако ко поштује историју, традицију, претке, свако ко зна где и ко га је основао на исти начин цени свако достигнуће. Замислите да 2040. неки навијач Реала оспори Месија и каже то је било пре 30 година... опет немогуће.
А беше та сезона 1990/91. паклена. Немци шампиони света у фудбалу, Бајерн јак као земља, Порто силан, Милан двоструки шампион Европе са Рајкардом, Гулитом и Ван Бастеном, Наполи са Марадоном шампион Италије (избачен од једне од најбољих генерација московског Спартака у 1/8 финала), па Реал Мадрид, Ренџерс за који су играли најбољи енглески играчи... и чудо од екипе, прва физички доминантна екипа у Европи, марсејски Олимпик (две године касније, 1993. победио Милан у финалу и постао првак Европе).
И тако, хвала ти Звездо Црвена.
Стрпљиво ћемо чекати:
"Нек' нам Бог да среће
да се врате дани,
славни дани наше прошлости.
Да и деца наша на Маракани
радују се светској титули!"

Darkstar

pre 8 godina

'...nisu bili tako hrabri kao ranijih godina'.

Slugi ne treba hrabrost. Sluga sledi naređenja, a većeg slugeranje od srpskog novinara, teško da će se pronaći na zemljinom šaru.

kimi

pre 8 godina

Ovog trenera su u Zvezdu doveli Brano Mićunović i njegovi vojnici Rajo Božović i Zvezdan Terzić, ova Zvezda može komotno da se preseli u Podgoricu i niko neće ni primetiti.

arigo

pre 8 godina

Grof je potpuno u pravu kada govori o urušavanju Zvezde.Navodim samo neke igrače uništivače:Petrović sa 30metara,Kleo u rašlje a Partizan sa igračem manje za pobedu 2:1 u derbiju,Moreira 90.minut,Jojić peca Bajkovića za titulu,Drinčić objašnjava Rajkoviću da lopta može imati jako čudnu putanju sa kojom se u karijeri još nije sreo a Bajković nije uspeo da mu prenese svoje impresije iz susreta sa Drinčićem ,Dijara je takodje svojim golovima dosta doprineo urušavanju......Iz ovoga se može zaključiti samo da je u pitanju udruženo urušavanje za koje su svi drugi krivi osim rukovodstva i igrača urušenog kluba.

trt

pre 8 godina

e pa "grofe",da imas malo mozga ukapirao bi neke stvari.zvezdasi su urusili zvezdu.ne neko sa strane,negi vase "legende".to najvise boli i to je vas problem.dok mitrovic daje pare za kk,vas prosinecki tuzi jer necete da mu odgovorite na poziv.to je razlika,sto se partizan ophodi prema svojima kao prema ljudima koliko god da je tesko.to je i moka slavnic priznao.inace si savrsen za zvezdu,pravi lajavac i demagog

Nenad

pre 8 godina

Prvo, prvak Srbije NIKAD nije bio prvak Evrope!
Ni Partizan, kamo li zvezda.
Zvezda je samo jednom u istoriji bila prvak drzave Srbije, bas zato sto se drzavi prohtelo, a ne na travi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (acomurija, 24. jul 2015 16:16)
Ma da nije tada imala bolji medjusobni skor na travi, vec u vazduhu.Ma da, drzava je kriva sto je Zvezda tada pobedila tvoj Partizan a da joj golman ni rukavice zaprljao nije.

lazni sampinjoni Evrope

pre 8 godina

Istraziti utakmicu Crvena zvezda - Olimpik Marsej iz 1991. Olimpiku iz Marseja je sledece godine oduzeta titula. Dok nema macke (Liverpul i Ajaks izbaceni iz Evrope kao sampioni Engleske i Holandije) misevi kolo vode (Crvena zvezda, Olimpik iz Marseja). Imate izjave Savicevica kako im je nudjeno 500 hiljada maraka da nameste mec...

Petar

pre 8 godina

Svi ovi grobarski komentari su samo izrazi mrznje, neznanja, pakosti, predrasuda i laznih novinarskih izmisljotina.Kao takvi oni su samo dokaz da je Grof rekao istinu.

branko

pre 8 godina

Tek sad sam pogledao golove sa te utakmice, da vidim zasto se toliko prica o tome. Sad mi je jasno. Ova utakmica moze da udje u top 10 najprovidnije namestenih utakmica komotno.

vir

pre 8 godina

UEFA ДA ИCTPAЖИ 8 ГOДИHA ПOШTEЊA.
Пфк -ДСрем 4-3(0-2), 7+&2-1 окт 2010. Црвена звезда 0:1 Pартизан
Пфк -Чукa 4-2(1-2), 2-1&6+ април 2011. Партизан 1:0 Црвена звезда
Пфк -Пaзaр 4-3(0-1), 2-1&7+ нов 2011. Црвена звезда 0:2 Партизан
Бежaнијa -Пфк 3-4(3-1),7+&1-2 мај 2013. Партизан 1:0 Црвена звезда
Пфк -Смедеревo 5-3(2-1),7+ април 2014. Партизан 2:1 Црвена звезда
OФК - Пaртизaн 1-3 (1-0) окт 2014. Партизан 1:0 Црвена звезда

А има и
април 2008. Партизан 1:1 (1:1) Црвена звезда
октобар 2008. Црвена звезда 0:2 (0:0) Партизан
април 2009. Партизан 2:0 (1:0) Црвена звезда
новембар 2009. Црвена звезда 1:2 (1:1) Партизан
мај 2010. Партизан 1:0 (0:0) Црвена звезда

Abolirani predsednik

pre 8 godina

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen
(jel tako zvezdaši, 24. jul 2015 15:35)

Hoćeš da kažeš da su svi klubovi koji su igrali Kup Šampiona i osvajali ga amatetske ekipe? Bože ja veću glupost u mom životu nisam pročitao.
(DedaMiloje, 24. jul 2015 16:08)

Ne znam šta je sporno Deda Miloje? Zvezda je te sezone u Kupu šampiona do finala stigla nakon pobeda nad Grashopersom, Rendžersom, Dinamom iz Drezdena i Bajernom iz Minhena. Dakle, do polufinala boranija, a i u finalu. Sad ti nama objasni šta je to glupo što je autor komentara rekao? Naravno, ne negiram uspeh, ali realno danas ovoliko utakmica ima već u prvoj fazi po grupama. Jednostavno, te godine su vam se kockice poklopile, ali previše se ložite.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Mislio sam da samo članovi fakulteta "Madera" zvezda Srbija nikad Jugoslavija mogu ovako da se izlupaju! Grof!? Izgleda je sam sebi nadenuo titulu bolje da je Serdar od Duklje...

spaceman

pre 8 godina

Ti majstore bolje da ćutiš i pokriješ jer si u 2 utakmice protiv protivnika koga bi osrednji evropski klub pregazio pokazao da blage veze nemaš.

Nikola

pre 8 godina

Zvezda u 5 poluvremena (4 protiv Kairata i jedno protiv Ofke) primi 5 komada, da jedan iz penala i onda uvali 6 za 45 min. Nisam lud za fudbalom, procitam vesti, znam da je mulj kod nas, svi namestaju, ali ovako ocigledno i smesno namesteno jos nije bilo.

translucent

pre 8 godina

@(Petar, 24. jul 2015 14:13)
Odličan komentar Petre. Baš zbog toga i postoji jedan vic.

Koliko je delija potrebno da se zameni sijalica?
Nijedan, svi je gledaju i sećaju se kako je sijala 1991.

Alek

pre 8 godina

Pa zar Vas nije sramota bar malo, OFK-a je znao da mora da izgubi, samo su hteli da Vam pokažu do piluvremena da mogu da pobede ako hoće. Vama neprijatelji nisu potrebni, dovoljni ste sami sebi, svakim danom ste gori i gori.

John Terry

pre 8 godina

Od svega ovoga ostace samo cinjenica da je nasa liga ukaljana vec u prvom kolu. Na samom startu silne neregularnosti i sumnje. Nekome to mozda odgovara, nama ne.

translucent

pre 8 godina

@(Petar, 24. jul 2015 14:13)
Odličan komentar Petre. Baš zbog toga i postoji jedan vic.

Koliko je delija potrebno da se zameni sijalica?
Nijedan, svi je gledaju i sećaju se kako je sijala 1991.

Milos

pre 8 godina

Cim je ovaj dosao u ovakvu zvezdu sve je jasno o kome se radi! P.s. Znaci ovi sto su zaradili pare na neki nacin preko zvezde treba da cute o ociglednom namestanju i da nas kao ti i tvoj terzic prave ludima!? SMESNO!

Sportski pozdrav

pre 8 godina

Dok god vi Cigani na svaku losu vest o Zvezdi pisete o Bariju i Tokiju, klub ce vam tonuti sve dublje. Okrenite se vec jednom sadasnjosti i buducnosti. Ko kod zivi u proslosti nema mu svetle buducnosti. Svaka cast za Bari i Tokio, to verovatno niko sa ovih prostora nece dostici ali nije resenje u slavnoj proslosti vec u mudroj sadasnjosti.

GNS

pre 8 godina

Svojevremeno je u najgoroj domaćoj seriji svih vremena bio lik Grof Mario Marco del Tintoreto... Rekao bih da se konačno pojavio jedan "grof" koji može da mu parira po imidžu i poštenju...

Korto

pre 8 godina

Lažni Grof Miodrag mali. Kako te ba nije stid? Ko će da javi Pižonu da sme bar reč-dve da prozbori? A tebi Barone, pardon, Grofe, nek služi na čast ova izjava. Al za pare i tretman koji imaš lupetao bi ti i veće gluposti.

munz

pre 8 godina

(dr Zoki, 24. jul 2015 13:58)
Balkanska zamena teza... I Partizan i Zvezdu i srpski fudbal treba ukinuti na 5-10 godina. Matrica i akteri su po karakteru isti. Jedino je sadržaj malo drugačiji i tu je Zvezda gora. U CZ se mnogo više kralo i mnogo je gora ekipa vodila naš "najtrofejniji klub". Tako da nemojte da onu bruku od prošle nedelje pravdate Partizanovim nameštaljkama.

the stooges

pre 8 godina

Znaci ni KES pehar nije nista posebno, malo sreca, malo amaterskih klubova na putu do finala, u njemu isto poluamateri(kasnije i sami osvajaci)i to je to. A kad zazmurim niko me ne vidi. Poslednji stadijum. Aauuuuu!

Max

pre 8 godina

da li je moguce da zvezdasi nas prozivaju za titule u poslednjih 7-8 godina???
daj ljudi,shvatite da su vama igrali razni Tutorici,Kasalice,Burzanovici,promaseni ili neuklopljeni stranci,dok je Partizan za to vreme napravio Savica,Obradovica,Petrovica,Brasanca,Markovica,Tomica,Ninkovica,Mitrovica,Jovetica,Zivkovica,Babovica..pogodio sa Tosicem,Drincicem,Ivanovim,Zukom,Moreirom,Diarom,Kleom,Rukavinom,Tejgom,Fejsom...
Neki su manje,neki vise dobri,ali bilo je to vise nego dovoljno za titule,par grupnih faza UEFA lige i jednu Ligu sampiona.
samo mi je zao sto nemamo para pa prodajemo sve sto vredi.zamislite postavu sa nasom decom i par igraca koje smo kao mlade doveli.svake godine bismo igrali drugu fazu Lige sampiona
npr Zivkovic
Rukavina,Obradovic,Savic,Ivanov
Fejsa,Petrovic,Zivkovic,Markovic
Jovetic,Mitrovic

Grm

pre 8 godina

Pa i jeste tako. Svake godine se kupuje 20 novih igraca, a ne prodaje se niko. Tako naravno rastu dugovi, niko nije ovde lud. A igraci koj su prodati su mendazerovi, pa klubu ne ostane nista. Onda onaj kredit od 17 miliona koj je uzet na zvezdino ime, a zavrsio je ko zna gde. Radovi na stadionu su stali tada. Onda pritisak da se proda klub. Bila je i ideja da se sravne marakana sa zemlje i tu otvori trzni centar. Ocigledno je, zvezdu probaju nacisto da ugase.

Mića

pre 8 godina

Ovaj da nam priča o poštenju i čestitosti?! Vučeliću , pa ti trebaš ispred svih za primer na detektor zbog gomile stvari iz prošlosti. Setimo se samo i njegovih orgijanja na jahtama u vremenu najvećeg pogroma srpskog naroda u Hrvatskoj.

Vlada

pre 8 godina

Da su novine i novinari postali presmesni, osim par casnih izuzetaka, opste je poznato. I tu je Trener u pravu.

Ali on je takodje dovoljno pametan covek (vidi se razlika ipak u odnosu namnoge prethodne opanke), da u stvari ne odgvori nista, vec da krene da napada, ne spominjuci presmesnu, jasno namestenu utakmicu na Karaburmi.I tu je problem naseg fudbala, sto nema nikoga da se uspravi, rastera bagru i kaze: dosta je.

I ovo pisem kao neko ko je bio u Bariju i seca se fudbala, a ne danasnje poljane.

toni

pre 8 godina

Ja pitao druga, koji je inace zvezdas, sta bi ono u nedelju?
A on onako ironicno `Pa bili smo ubedljivi` , zato se on i okrenu ka basketu vise ne prati fudbal.
To je jasno svim zvezdasima, njih ne mozete da prevarite, ali nazalost ima i onih koji u to ne zele ili ne smeju da poveruju.

OMMP

pre 8 godina

Stvar je očita i slepcima... Ali, tragom podnaslova, pozabavio bih se izjavom: Trener Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da mnogi pokušavaju da uruše ’crveno-bele’ već 20 godina i da takav slučaj nije samo u poslednje vreme. Pokušavaju da uruše dvadeset godina i takav slučaj nije samo u poslednje vreme!? Kuku... Kao da, da je to urušavanje realno - a sport je ideja takmičenja sa motom biti bolji - je vreme urušavanja drugačije, pa ako traje već dvadeset godina možemo dodati da je aktuelno, i sada...

.....

pre 8 godina

Koja demagogija samozvanog grofa, ne mora da prica o Ofkical nek pojasni kako je lagano od kazahstanskog giganta mogao da primi 10 golova...kako tu nije mogao gol da da al je zato Ofki dao 6 za 45 minuta...

Miroslav

pre 8 godina

"Pomalo se osecam na znoj jer je vruce". "Mozete svasta da napisete u onim petparackim novinama...". Hahaha!!! Dobi I Zvezda svog Vujosevica. Osto I beskompromisno u zastitu svog kluba. Tako I treba!

toni

pre 8 godina

U tome i jeste draz pobede,sto se nekad nista nije smelo reci a sad na sva zvona,rezultatom iz 1991 zauvek je postavljena granica izmedju velikog i malog,a borba protiv zaostalih partizanskih uzurpatora je utoliko sladja kada se cuje njihov jauk.Samo ti nama donesi grofe titulu da bi jauk bio jos veci a pobeda jos sladja.Sa kosarkom smo zavrsili sve snage usmeriti sada na fudbal i na kraju sezone staviti tacku i na fudbalski crno beli svet.(Dejan, 24. jul 2015 14:17)

То такимичење које сте освојили је релевантно на нивоу данасњих квал. за ЛШ. Ето толико

acomurija

pre 8 godina

Prvo, prvak Srbije NIKAD nije bio prvak Evrope!
Ni Partizan, kamo li zvezda.
Zvezda je samo jednom u istoriji bila prvak drzave Srbije, bas zato sto se drzavi prohtelo, a ne na travi.

lol

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA. (Petar, 24. jul 2015 14:13)

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen
(jel tako zvezdaši, 24. jul 2015 15:35)
Ako je takmicenje bilo smesno, onda je partizan jos smesniji jer ga nikada nije ni osvojio! Da ponistimo realu, bajernu, milanu...sve titule. Prijatelju moj to je bilo pravo takmicenje, a ovo sada je smejurija

pozdrav fudbalu

pre 8 godina

Svako ko navija za Zvezdu morao bi da se crveni od sramote. Svako ko navija za Partizan takodje. I jedni i drugi navijaci bi trebalo da apsolutno bojkotuju utakmice, kao i novinari (dakle poseta konferencijama 0, poseta stadionu 0). Pa nek igraju sami za sebe.
A svakog ko staje na bilo ciju stranu o ovom 'sukobu' trebalo bi posebno da bude sramota. Koje su to vase vrednosti? Kako to pristupate zivotu kada vam je dobro da se krade ako je neko drugi krao vise? Koliko vam je to vazan sam sport fudbal kada posle svega smatrate da je iko u pravu? Normalna zemlja bi ovo rasturila na pet godina, ukinula sve profi lige i krenula od 0. Mozda bi nam trebalo i 30 godina da se oporavimo, ali bar vise ne bismo imali -2 u kvalifikacijama i cirkus sa namestanjem svake nedelje.

jel tako zvezdaši

pre 8 godina

Ne mogu se pomiriti sa činjenicom da je Zvezda najbolja...na Balkanu.Partizan,Ludogorec,Galata,Fener,Dinamo Zagreb,i ostali javite se kada postanete prvaci SVETA. (Petar, 24. jul 2015 14:13)
To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen

#iz#keca#u#dvojku

pre 8 godina

Grof je potpuno u pravu kada govori o urušavanju Zvezde.Navodim samo neke igrače uništivače:Petrović sa 30metara,Kleo u rašlje a Partizan sa igračem manje za pobedu 2:1 u derbiju,Moreira 90.minut,Jojić peca Bajkovića za titulu,Drinčić objašnjava Rajkoviću da lopta može imati jako čudnu putanju sa kojom se u karijeri još nije sreo a Bajković nije uspeo da mu prenese svoje impresije iz susreta sa Drinčićem ,Dijara je takodje svojim golovima dosta doprineo urušavanju......Iz ovoga se može zaključiti samo da je u pitanju udruženo urušavanje za koje su svi drugi krivi osim rukovodstva i igrača urušenog kluba.
(arigo, 24. jul 2015 14:53)

E bas to zato i oni tvrde da ih je Partizan unistio

Humska 1

pre 8 godina

Grofe u tim drzavama gde bi novinare ispitivali, koliko utakmica bi tebi bilo zabranjeno da sedis na klupi zbog onakvog napada na sudiju?

DedaMiloje

pre 8 godina

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen
(jel tako zvezdaši, 24. jul 2015 15:35)

Hoćeš da kažeš da su svi klubovi koji su igrali Kup Šampiona i osvajali ga amatetske ekipe? Bože ja veću glupost u mom životu nisam pročitao. Ovako nešto može da napiše samo iskolmpleksirani Grobar koji nikada neće prežalliti to što je Zvezda bila prvak Evrope.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Klasičan šarlatan videlismo ga šta je pričao pre nego što je poslat vladin avion po njega! Samozvani grof smejurija obična

terzakokeza

pre 8 godina

Vidim , popustila išijalgija, izašlo se iz rupe na sunce posle 5 dana... Lepo, lepo... Tu su i pokušaji humora i stara dobra ničim opravdana prepotencija. Ukratko , zvezdizam.

scorpion2x

pre 8 godina

Nije potrebno da BIA i CIA istražuju već samo jedan pošten istražitelj i tužilac sa velikim mu...a. Na žalost takav se na Balkanu još nije pojavio i zato živimo kako živimo.

istrazuj znaces vise

pre 8 godina

Samo hrabro ispitati sve ove godine poštenja iz Humske.
UEFA da reaguje. Slati podhitno obaveštenja da se fudbal u ovoj zemlji pod poštenjačinama ubuđao, pošto vidim samo poštenjačine iz Humske pravdaju svoje poštenje, a tuđe smrdi.
(UEFA u Humskoj, 24. jul 2015 17:01)
@
Evo imas ovde dosta godina slobodno ispitaj ali hrabro:

Crvena zvezda Partizan 05.10.2008 0:2
Partizan Crvena zvezda 08.04.2009 2:0
Crvena zvezda Partizan 28.11.2009 1:2
Partizan Crvena zvezda 08.05.2010 1:0
Crvena zvezda Partizan 23.10.2010 0:1
Partizan Crvena zvezda 23.04.2011 1:0
Crvena zvezda Partizan 26.11.2011 0:2
Partizan Crvena zvezda 18.05.2013 1:0
Partizan Crvena zvezda 26.04.2014 2:1
Partizan Crvena zvezda 18.10.2014 1:0

Je li posteno? UEFA u Humskoj potpuno si u pravu i to UEFA Champions League u Humskoj.

Upucen grobar

pre 8 godina

Izvinite posto nisam bas informisan u zadnje vreme...zar nije ovaj grof isti onaj sto je posle prvog treninga hteo da napusti ekipu?

Trandafil Karanfilovski

pre 8 godina

Nedelju dana posle meca u kome je njegov tim napravio neverovatan preokret za samo 15 min. ovaj vrhunski trener prvi put daje izjavu i ni reci o velikom uspehu svog tima.

Milos Madjar

pre 8 godina

Кад пре научи текст... једино Стојановић није понављао овај по дифолту спремљен текст... ццц

tevez

pre 8 godina

Jednostavno je,15 godina smo bolji od vas duplo,i zato dominiramo,od vas ostalo samo ime,i secanje na nesto sto bese davno.ja stvarno ne kapiram sta tu nije jasno,bolje organizovan klub,sa rezultatima u evropi koji su realnost,cilj plasman u grupnu fazu da se uzmu neke pare,i da se proda po neki igrac da bi se prezivelo,i tako svake godine,a vi preslabi i za ovu nasu ligu,tako da ce nasa dominacija na ovim prostorima dugo trajati.

samo se uspeh pamti

pre 8 godina

za SCur-a
a sta mislis tek koliko vam je zvezda platila da ne pobedite na marakani od 1978-96,sta je to samo 18 godina,sica za nas,trebalo bi proveriti-OBAVEZNO grobarcine
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (beli, 24. jul 2015 15:06) \

Kad se spominju Zvedini uspesi u Jugi, treba se setiti i njihovog nadimka koji su dobili i kojim su se sami zvali...

crise de nerfs

pre 8 godina

To takmicenje koje ste osvojili tada je bilo na amaterskom nivou, 3 protivnika prodjes i eto te u finalu, to je odprilike na nivou danasnjih kvalifikacija za l.S.
Po tvojim recima Aston vila i Nots Kaunti su veci klubovi od Arsenala i Sitija, moze al malo morgen
(jel tako zvezdaši, 24. jul 2015 15:35

Samo u tvom izvitoperenom pogledu na svet je tako nešto moguće.kažeš tri tima dobiješ i to je to.Odlično razmišljanje,daleko ćeš dogurati.Ono što ja mogu da primetim je da danas možeš da izgubiš 2 tekme u grupi i budeš prvak Evrope,ili da recimo sezonu u prvenstvu završiš kao 4.(LFc iz 2006,tim koji simpatišem,ali istina je istina),i budeš prvak Evrope.Nekad nisi mogao jedno poluvreme da odigraš osrednje,kamoli loše,odmah si završio za celu sezonu.Uostalom niti jedan uspeh ne dolazi slučajno,CZ je igrala i 1/4 i polufinala godinama unazad.Igrala bi i dalje da nema tu zlu srecu da je osnovana na balkanu.

ujka sa Fontane

pre 8 godina

Ovaj Boooožović ko da ne zna ko ga je postavio na mesto trenera u vreme kada duguju 50 milki i kada imaju krš ekipu i kada Partizan treba da uzme više titula

Whodinny

pre 8 godina

Ovo je sve toliko smesno, da vise nije ni zalosno. Nasa liga, raspad raspada, dolazi do toga da "navijaci" iskljucivo raspravljaju ko je sta namestio od 90% dogovorenih meceva... jadno! Svi sve namestaju, dogovaraju, steluju, ali je pravo pitanje ZBOG CEGA i koga je briga vise? Kada je poslednji put neko rekao "bili smo bolji u odlicnoj utakmici"? Zasto mi to jos uvek pratimo, kad to sa fudbalom veze nema? Da neki tamo menadzer uzme jos koji euro?
Nasa liga ne treba da zanima nikog normalnog, imamo toliko uspesnijih sportova, a decenijama se nesto natezemo oko umrlog fudbala. Iskreno bih voleo da se zabrani fudbal u Srbiji na 10 godina, pa da ljudi malo gledaju nesto sto valja, jer je ovo bruka i sramota.
Zvezda je osvojila Kup Sampiona, Partizan je igrao finale...da, jeste, nekada davno, ali to su nasi pravi uspesi, a ova sprdnja sa titulama protiv Donjeg Srema i Metalca je ispod svakog nivoa...razmislite!
Partizan ce pokupiti 230 titula i hvalice se time, ali kome? "Navijacima"? Pa njih to odavno ne zanima, na jug/sever se ne ide zbog fudbala! Ostali "ljubitelji fudbala" dizu ruke, pa ce nasa deca pitati za 10 godina "sta je to srpski fudbal?" i to sa punim pravom. Ovde ce se navijati SAMO za Barcelonu, Chelsea, PSG... mozda cak i za Ludogorec, Spartu, Steauu, Bate, mozda cak i Dinamo, a nasi klubovi ce biti zaboravljeni cim shvati masa da grupna faza LE sa osvojenih 0 bodova NIJE NIKAKAV USPEH, ma ko ga ostvario!
BUDJENJE!

Labud

pre 8 godina

@hlur7.... Samo sto je Dule osvojio poneki trofej. A Njegovo grofovsko visocanatvo.. Neki kup u Rusiji. Cak je i Radonja za njega trofejni trener, usput i gospodin, da vozdignes sesir kad ga vidis.

Toki I

pre 8 godina

@седи, један!, 24. jul 2015 15:11)

Preporučujem (+72) Ne preporučujem (-36)
Ne dopada mi se Vaš komentar, još manje broj pozitivnih ocena.
Ne moraju svi dobro poznavati pravopis, da bi izneli svoje mišljenje.
Izvinjavam se na slobodi da komentarišem Vaš post. Nije zbog njega samog, to je Vaša stvar. Mnogo više mi je zasmetao broj pozitivnih ocena. Pozdrav!

VladaNS

pre 8 godina

Iznad svega najgore je sto su Zvezdu unistili ljudi koji su upravljali njom (santa justa, 24. jul 2015 15:41)

Kad to shvati većina zvezdaša, Zvezdi će biti mnogo bolje. Problem je u vama a ne u drugima.

Whodinny

pre 8 godina

@objavi te
Decko, prvo se malo opismeni, pa onda mozes da pocnes da lupetas gluposti (pamet se od tebe ne ocekuje u sledecoj deceniji)!
Prva Liga SFRJ je bila mnogo jaca od danasnjih kvalifikcija za LS i bilo je NEUPOREDIVO teze doci do titule ili mesta u Evropi nego danas. Tada si morao da igras protiv najmanje 8 odlicnih klubova i pobedjujes! Nasi klubovi koji su igrali uvodna kola evropskih takmicenja su protiv "velikih" Gruzijaca i Farana UVEK pobedjivali sa po 7-8 golova razlike, a danas se slavi prolaz u 2. kolo kvalifikacija protiv istih... Tada se na ovim prostorima jos igrao fudbal, a ovo sto sada slavite kao "titule" je PREsmesno! Mi smo septicka jama evropskog fudbala i ljudi nam se podsmevaju preko granice, samo sto ti to ne znas jos uvek... tuzno!

Mito

pre 8 godina

Karadžića, Mirkova, Terzića i Vučelića pod hitno proterati iz fudbala, pošto imaju toliko masla na glavi, da je krajnje vreme da oslobode naš fudbal od njihove pomoći. Tek kada razjure ove zaljubljenike u fotelje, naš fudbal će možda krenuti dalje.

kole

pre 8 godina

Hehe ma namastaju sve lige i klubovi ali dodju ovi nasi biseri pa se prave pametni kao resavaj u nesto.Pa ja sam xx puta izlazio na te nameste meceve real madrida,7+ i 2-1...kad pogldas nasa liga ispada najmanje namesta.

dragan

pre 8 godina

volim sport pogotovo fudbal...pratim nasu ligu i ne navijam za vecite.. ovde vidim pljuste optuzbe za namestanje...bas bi voleo da cujem misljenje od objektivnih zvezdasa o sezoni 2003/04 i od partizanovaca o sezoni 2009/10
sportski pozdrav

88

pre 8 godina

Kako sad to da bivsi igraci pljuju zvezdu, pa zar nas delije ne ubedjuju da su se neki "nasi" igraci javili da posvedoce protiv Partizana?

Vodoinstalater

pre 8 godina

Pa ko ce drugi da istrazuje kad MUP i tuzilastvo ne radi svoj posao, kad niko ne odgovara za stanje u klubu, kad minus iz sezone u sezonu raste, a tim i igra sve losiji i losiji.

rex

pre 8 godina

ajde ljudi ta namestenja, nesto ne vidim da ista fali kladionicama, na svvakih 30 metara ima po jedna. ovamo kod mene u vojslava ilica ispod liona, ima 8 kladionica na 150 metara. cak bi trebalo i vise da se namesta, i da se raji dajuinformacije da i ona omrsi brk

објави те

pre 8 godina

@Whodinny

Тужно је то што "описмени се" једини аргумент већине вас који не знају како да узврате, а дал се "памет не очекује" од мене рече ми неко ко већину времена проводи на сајту уместо на неком бољем месту, то говори о васем животу па и о мени.
Слажем се да је прва лига СФРЈ била јача. Код већине земаља је био фудбал на ниском нивоу (да не кажем аматерском), а сада нема слабих противника не постоји земља у којој се не игра фудбал, док други улажу наш стагнира и пропада. Па дал је теже сада или онда направити добар резултат?