Paunović: Druga liga je prolazna stanica za mene

Nakon serije slabih igara, odlaskom Linena, tim je počeo da igra na nivou očekivanja sa početka sezone... Dolaskom trenera Amarala pobedili smo u tri utakmice u nizu, a naš skok na tabeli je primetan.Trenutno smo 7. na tabeli sa 8 bodova zaostatka u odnosu na klubove u vrhu, i od mesta koje vodi u primeru. Ima još dosta kola, i puno vremena da se priključimo klubovima u samom vrhu. Naravno, uslov je da nastavimo sa ovakvim igrama i održimo pobednički mentalitet koji trenutno imamo.

Pošaljite komentar
 1. Paune care samo nastavi tako , predstavljas nas na pravi nacin i trenutno si jedan od najjacih igraca u Es 2.ligi ( pored mog ljubimca Davida Vilje iz S.Hihona, inace mladog reprezentativca Spanije ).Posto pratim i 1.i 2.ligu preko satelita i putem stampe ("Marca" , "As" i "Mundo Deportivo"),a sve to zbog kladjenja , mogu ti reci da sam video sve tvoje golove i da su neki prava remek dela , a ljudi to ovde ne znaju i ne pisu o tebi , ali sve bi to trebalo da vidi nas selektor i da te pozove ne na nekakvu probu ili sta ti ja znam , nego da budes standarni spic ili poluspic nase reprezentacije, jer si igrama to zasluzio , ali neee - on se lepo isfolira i standardno zove svog prijatelja iz Levantea , koji ne igra ama bas nista narocito (jer nece da shvate svi da je njegovo vreme proslo i da je bio isto tako dobar igrac , ali pre nekoliko godina , a sada pika i zivi od stare slave).Zato majstore samo nastavi sa dobrim igrama i budi i dalje napast za protivnicke odbrane , a ovu nepravdu sa reprezentacijom zaboravi jer je nje bilo i uvek ce je biti , a ja ti zelim da sledece sezone opet zaigras u najjacoj ligi na svetu - "Primeri" , jer ti je po kvalitetu tamo i mesto !!!
  (Moca Bgd, 20. februar 2003 10:09)

  # Link komentara

 2. Je li Dejo sto ti ovaj decko ne igra????
  Verovatno nam ide dobro pogotovo u srednjem redu.A mozda decko ne igra jer je trenutno u Drugoj ligi( gde li nam je kapiten) koja je sigurno jedno osam puta jaca od nase prve.
  Pozdrav za sve
  (lepi cane, 22. februar 2003 12:56)

  # Link komentara