Subota, 04.07.2015.

10:42

PSŽ nudi tri miliona za Rajkovića

Golman Crvene zvezde Predrag Rajković nalazi se na meti Pari Sen Žermena, prenosi “Sport”.

Izvor: JT

PSŽ nudi tri miliona za Rajkoviæa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

100 Komentari

Sortiraj po:

racky

pre 8 godina

i dovedes nekog mladjeg a s parama platis porez i onog jadnika sa kosacicom sto mu je lukic jos ostao duzan,vratis FSS pare sto vam je dao garancije,isplatis lazovica sto vam je oprostio dug i kazes evo lova sto si posteno zaradio.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

palma trlja ruke,koliki je procenat jagodini od prodaje?(Zeka bot Nis Bulevar, 04. jul 2015 22:05)

Isto koliko i tvoj!

sve naj bolje rajkovicu i hvala

pre 8 godina

ako je ova vest tacna nema sta da se misli nego da se decko pusti i da zaradi lovu ako ostane samo godinu u nasoj ligi nece uzeti ni pola ovoga sto mu se sada nudi bio je na pijaci za mlade talente i to je to gde ce ga recimo sledece godine gledati u nasoj ligi hajte molim vas sad ili nikad

zika

pre 8 godina

ovaj nas fudbal bi trebalo da ima drugaciji sistem vrednovanja, pa umesto golovo i bodova da se klubovi takmice ko ce vise zaraditi na prodaji igraca.recimo zvezda je zaradila 5 partizan 4 mil.evra ,zvezda je onda prvak

milan26

pre 8 godina

Realno, vredi decko 6 milki sigurno, ili 4 milke plu procenat od sledeceg transfera, 25?%! Do pre 3-4 godine su se vrhunski fudbaleri prodavali za to 30-40 milki, a sad idu cene i do 100 milki! Neko to odvalio, pa onda i neko drugi, u fazonu nije za prodaju, ali posto u ugovoru nesto mora da pise onda stave 100 milki! pa cujem Ramor matori 90 milki! onda Rajkovic vredi po tome 20!

JNA podstanari

pre 8 godina

Sve ispod 10 milki je sramota.  (Deni Krejn, 4. jul 2015 12:12) Dugovati 52 miliona evra je sramota.
(Teska arogancija, 04. jul 2015 14:18)

Sramota je prisvajati tudje.

ludwigx

pre 8 godina

Bolje mu je da ostane u Zvezdi, nego da igra za drugi tim PSG-a. Ako ode, a ne igra, propasce, a jedan je od najtalentovanijih golmana na svetu.

Djoksonidis

pre 8 godina

Moze za 5M i minimum 30% od sledece prodaje! 3M je premalo, a 7,8M je nemoguce dobiti zbog loseg kvaliteta JSL. Jedino da se Parker, Orlandic, Jovic i druzina golovima oduze Rajku za odlicne odbrane i odvedu Zvezdu u narednu rundu. Tada bi imalo smisla traziti i vecu sumu .. ili procente..

goranZM

pre 8 godina

Ako Rajkovic ode, zvezdo reci pa pa tituli. A cuo sam glasine da se zbog krize drzave razmislja o sjedinjavanju Partizana i Crvene zvezde. Ako se to desi svake godine cemo igrati Ligu sampiona. Ali cisto sumnjam u tu glasinu.
(Grobar i po, 04. jul 2015 14:34)

Ma druže kakvo sjedinjavanje partizana i zvezde, nema šanse, kako bi se zvao taj klub? partizvezda ili zveztizan? batali te priče.

doktor

pre 8 godina

Iako sam veliki Zvezdas, Rajkovic treba da ide sto prije.. Naravno ovo zelim zbog njega, jer u Zvezdi moze samo propasti. Realno tebe Zvezda ne zasluzuje...

Grobar i po

pre 8 godina

Ako Rajkovic ode, zvezdo reci pa pa tituli. A cuo sam glasine da se zbog krize drzave razmislja o sjedinjavanju Partizana i Crvene zvezde. Ako se to desi svake godine cemo igrati Ligu sampiona. Ali cisto sumnjam u tu glasinu.

mikan

pre 8 godina

Da je bilo pameti u Zvezdi, Rajkovica bi pravo sa Novog Zelanda poslali da ode da potpise u novi klub (trazili su ga Lion i neki Nemci), pre bilo kakvih doceka, balkona i TV emisija...
Sada mu je cena manja nego pre 2 nedelje. Svakoga dana pojavljuju se novi slobodni igraci.
Vreme nije saveznik ni Rajkovica ni Zvezde...

markobg

pre 8 godina

Momak vredi mnogo vise od4 ili 5 mil.eura,osnovni razlog ove moze se slobodno reci nepristojne ponude je teska situacija kluba u kojem brani i nizak rejting lige iz koje dolazi.

vlade

pre 8 godina

ona igra, FM 2015 skroz realna! isto ga je kupio PSŽ, ove godine, ali za 2,4 miliona €.. Samo cepaj mali, ako ćeš da igraš kod njih, imaš potencijal, da budeš top 5 u svetu!

nesa

pre 8 godina

PSG igra na kartu mladih talenta, Lukas, Markinjos, Verati, Rabio,Digne i nadam se Rajkovic.Talenat Rajkovica je ogroman i ne vidim razlog da ne dodje u PSG, a i Sirigu je na staklenim nogama, mislim da je PSG pravi izbor.

mick

pre 8 godina

kao i sa svakim igracem zvezde u poslednjih par godina. pojave se ovakvi naslovi da se digne cena i na kraju igrac ode za 200-300k eura u kazahstan, tursku drugu ligu ili u neki slabiji prvoligas zapadne evrope. ako ga stvarno traze u PSG odmah da ide. kakva Zvezda kakvi bakraci, ko moze ovde da napreduje i da nauci nesto a i od koga? Kajrat lagano 2:0 u gostima... nece valjda zvezdan da ga prinauci jos nesto? moze samo da propadne od sponzorusa i splavova.

Topcina

pre 8 godina

Čovek vredi 5 miliona,pa kad vidim koje sve levate evropski klubovi plaćaju po 20-30 miliona njega pustiti za cifru ispod 5 miliona bilo bi van svake pameti

xxx

pre 8 godina

Ne znam cemu se lozite, 3,4,8,20 miliona...ma i 100 da uzmu Zvezda nece da prodje kvalifikacije narednih 10 godina ako se nesto sustinski ne promeni. Nisu pare problem, problem je neznanje i lopovluk. Tako da ni mi, ni klub nece da ima mnogo koristi kakav god transfer da ostvari.

dejavu

pre 8 godina

Komsinica bi trebalo pametno da postupa sa Rajkovicem jer je on jedan od retkih igraca sa SP kojem sigurno nece padati cena u narednom periodu.
Ponuda od 3 miliona za najboljeg golmana prvenstva i kapitena kluba je prilicno mala,a narocito kada dolazi od kluba sa budzetom kakav PSZ ima.
S druge strane u interesu i Rajkovica i srpskog fudbala je da ode u klub u kome ce braniti i PSZ je svakako veliki izazov.Samo da vam Tvorzic ne padne na % na privatnom racunu kao kompenzaciji za koji milion manje obestecenja...Zbog takvih i slicnih varijanti vam je klub i stigao do -50 miliona.

Laza

pre 8 godina

Rajkovic je golman vrhunske klase,ali 3 miliona za golmana,jos iz jsl je posao snova,i to samo budala ne bi realizovala.Sa ovakvim timom i blamiranje sa kajratom i vjerovatno ispadanje vec u prvom kolu, cijena Rajkovicu samo moze pasti( primjer Lazovic).

Illmatic '94

pre 8 godina

Не бих ни разговарао о цифри мањој од 8 милиона. То је минимум. Мамић би га продао за 12 милиона.

aco slino bankomat

pre 8 godina

Niko neplaca preterano golmane,cak su ispod cene.Decko je odlican i treba da mu bude vazno sta on dobija jer klub mu je rupa bez dna.

Vladimir

pre 8 godina

Idi sine,bezi iz ove propasti..Imas kvalitet tako da se mozes izboriti za mesto prvog golmana..Ali zvezda ne smije da ga pusti bez 5 miliona..Za pariz je to sitnica,ali vjerujem da je on vec prodan menedzeru pa da zvezda svakako nece dobiti nista...

only fools and horses

pre 8 godina

Nije Rajković najbolji golman sveta, već je bio najbolji na SP do 20 gidina. Mislim da je razlika ogromna. A te cifre od 10-20 miliona... ja se ne sećam da je bilo koji klub dobio toliko za golmana. Nisu oni baš na ceni, što se transfera tiče.
Problem Rajkovića je što je naša liga slaba, što protiv Zvezde (kao i Partizana) svi igraj bunker, pa i nema neke prilike za napredak. A ako ode u PSŽ, Milan ili sličan klub, tavoriće na klupi godinama. Mislim glupo je da mu mi nešto pametujemo, vidi se da je inteligentan, staložen momak, ali ti menadžeri predsednuci klubova i ostala ološ znaju da zalude ljude pa da urade nešto što im ne donosi korist u karijeri.

Josarian

pre 8 godina

Momak je znaci otisao. Zelim mu sve najbolje. Zasluzio je! U poslednjoj utakmici se videlo koliko mnogo odskace od ostatka tima, ali to nije samo zato sto su ostali katastrofalni, nego je i zbog toga sto on zaista jeste dobar.

Marko

pre 8 godina

Nesposobna uprava hoće hleba preko pogače, to je vrh cena za golmana iz Srbije.

Tako je bilo i sa onim malim što ga Terzić nije hteo pusti za 2 miliona evra, hteo je da ga proda za godinu dve za 6 ili 8 miliona evra, pa su ga na kraju prodali za milion evra, pa bi pitao upravu da li će Terzić da nadoknadi taj manjak novca.

duca

pre 8 godina

Ako ode Rajkovic,Zvezda ce se boriti za 3 mesto!Sa ovakvim timom i igracima tesko da ce imati veci uspeh.U onom ocajnom porazu od 2-0,Rajkovic je bio najbolji igrac.Pametnom dovoljno

zvezdaš

pre 8 godina

Ako prodaju Rajka za 4 miliona evra, odmah BOJKOT svih navijača Zvezde i krivične prijave protiv čelnika uprave! Naravno da prvi put nude manje, da "opipaju" puls! Ili 10 miliona evra ili 6 miliona odmah + 30% od narednih transfera! U pitanju je najbolji mladi golman sveta!

danguba

pre 8 godina

3 miliona za golmana nisu male pare (ako je solarno placanje u pitanju), uz uslov da ostane jos sezonu u Zvezdi. Udica je bacena i da klub nije u ovakvoj situaciji, mogli bi mirno cekati, da se cifra napumpa na 5 mil. Jedino pitanje je, sta ostaje Zvezdi, da se nelozite dzaba...

decko sa barikada

pre 8 godina

Колико год да дају све паре отићи ће лоповима у звезди клуб неће видети ништа,полако ,али сигурно клуб нам се гаси ,а плаћени навијаче и даље ће нападати толета и терати друге навијаче на стадиону да певају ТОЛЕ ЛОПОВЕ....

Dada

pre 8 godina

Kad je PSZ zainteresovan za nekog igraca odmah mu je dupla cena, tako to radu evropski klubovi kad znaju da se PSZ zainteresuje za nekog njihovog igraca, ako vredi 4 miliona ona za njima neka bude 8, za njih nije velika razlika a za nas je sasvim solidna suma.

Први,други,пети

pre 8 godina

7 милиона 10% од наредне продаје позајмица до краја сезоне Црвеној звезди

rom

pre 8 godina

Koliko god da je bolna situacija u našem fudbalu a samim tim i u zvezdi,mislim da je ipak bolje da ostane kod nas iz sledećih razloga:
1. zvezdina odbrana je očajna i imao bi odličnu šansu da brani ono što golmani u boljim ligama uče samo u teoriji i na treninzima
2.tržište za golmane i nije baš dinamično. cena zna brzo da skoči a teško pada.
3.sigurno će pre ući u A repku iz zvezde nego sa klupe nekog evro-tima(pričamo o B postavi). Niko osim nas neće staviti neiskusnog golmana,bez obzira na kvalitet,medju stative A tima.

vidim buducnost

pre 8 godina

Ako ostane u Zvezdi naprimace se golova u JSL ligi zbog Zvezdine katastrofalne odbrane i pada mu cena lagano. Ovo je odlicna ponuda, jos ispregovarati dobar procenat od sledeceg transfera i zavrsiti posao. Sve najbolje decko, zasluzujes da igras Ligu Sampiona, Zvezda ce morati da saceka neka bolja vremena.

krompir-pire

pre 8 godina

10 I TACKA....Mamic bi ga prodao za 20.
Kad mogu za neke igrace da placaju po 30,40 miliona mogu i za najtalentovanijeg golmana na svetu da daju makar 10....
Dugo pratim fudbal,bio sam i profesionalni igrac ali ovakvog golmana nikad nisam video.

deda

pre 8 godina

Msm da nije pametno da predje... Bolje jos godinu dana da ostane u zvezdi, pa da predje u neku slabije ligu... pare ce doci kad tad... bitno je da brani konstantno...

Josarian

pre 8 godina

Momak je znaci otisao. Zelim mu sve najbolje. Zasluzio je! U poslednjoj utakmici se videlo koliko mnogo odskace od ostatka tima, ali to nije samo zato sto su ostali katastrofalni, nego je i zbog toga sto on zaista jeste dobar.

krompir-pire

pre 8 godina

10 I TACKA....Mamic bi ga prodao za 20.
Kad mogu za neke igrace da placaju po 30,40 miliona mogu i za najtalentovanijeg golmana na svetu da daju makar 10....
Dugo pratim fudbal,bio sam i profesionalni igrac ali ovakvog golmana nikad nisam video.

dejavu

pre 8 godina

Komsinica bi trebalo pametno da postupa sa Rajkovicem jer je on jedan od retkih igraca sa SP kojem sigurno nece padati cena u narednom periodu.
Ponuda od 3 miliona za najboljeg golmana prvenstva i kapitena kluba je prilicno mala,a narocito kada dolazi od kluba sa budzetom kakav PSZ ima.
S druge strane u interesu i Rajkovica i srpskog fudbala je da ode u klub u kome ce braniti i PSZ je svakako veliki izazov.Samo da vam Tvorzic ne padne na % na privatnom racunu kao kompenzaciji za koji milion manje obestecenja...Zbog takvih i slicnih varijanti vam je klub i stigao do -50 miliona.

Vladimir

pre 8 godina

Idi sine,bezi iz ove propasti..Imas kvalitet tako da se mozes izboriti za mesto prvog golmana..Ali zvezda ne smije da ga pusti bez 5 miliona..Za pariz je to sitnica,ali vjerujem da je on vec prodan menedzeru pa da zvezda svakako nece dobiti nista...

xxx

pre 8 godina

Ne znam cemu se lozite, 3,4,8,20 miliona...ma i 100 da uzmu Zvezda nece da prodje kvalifikacije narednih 10 godina ako se nesto sustinski ne promeni. Nisu pare problem, problem je neznanje i lopovluk. Tako da ni mi, ni klub nece da ima mnogo koristi kakav god transfer da ostvari.

only fools and horses

pre 8 godina

Nije Rajković najbolji golman sveta, već je bio najbolji na SP do 20 gidina. Mislim da je razlika ogromna. A te cifre od 10-20 miliona... ja se ne sećam da je bilo koji klub dobio toliko za golmana. Nisu oni baš na ceni, što se transfera tiče.
Problem Rajkovića je što je naša liga slaba, što protiv Zvezde (kao i Partizana) svi igraj bunker, pa i nema neke prilike za napredak. A ako ode u PSŽ, Milan ili sličan klub, tavoriće na klupi godinama. Mislim glupo je da mu mi nešto pametujemo, vidi se da je inteligentan, staložen momak, ali ti menadžeri predsednuci klubova i ostala ološ znaju da zalude ljude pa da urade nešto što im ne donosi korist u karijeri.

doktor

pre 8 godina

Iako sam veliki Zvezdas, Rajkovic treba da ide sto prije.. Naravno ovo zelim zbog njega, jer u Zvezdi moze samo propasti. Realno tebe Zvezda ne zasluzuje...

decko sa barikada

pre 8 godina

Колико год да дају све паре отићи ће лоповима у звезди клуб неће видети ништа,полако ,али сигурно клуб нам се гаси ,а плаћени навијаче и даље ће нападати толета и терати друге навијаче на стадиону да певају ТОЛЕ ЛОПОВЕ....

nesa

pre 8 godina

PSG igra na kartu mladih talenta, Lukas, Markinjos, Verati, Rabio,Digne i nadam se Rajkovic.Talenat Rajkovica je ogroman i ne vidim razlog da ne dodje u PSG, a i Sirigu je na staklenim nogama, mislim da je PSG pravi izbor.

mick

pre 8 godina

kao i sa svakim igracem zvezde u poslednjih par godina. pojave se ovakvi naslovi da se digne cena i na kraju igrac ode za 200-300k eura u kazahstan, tursku drugu ligu ili u neki slabiji prvoligas zapadne evrope. ako ga stvarno traze u PSG odmah da ide. kakva Zvezda kakvi bakraci, ko moze ovde da napreduje i da nauci nesto a i od koga? Kajrat lagano 2:0 u gostima... nece valjda zvezdan da ga prinauci jos nesto? moze samo da propadne od sponzorusa i splavova.

vlade

pre 8 godina

ona igra, FM 2015 skroz realna! isto ga je kupio PSŽ, ove godine, ali za 2,4 miliona €.. Samo cepaj mali, ako ćeš da igraš kod njih, imaš potencijal, da budeš top 5 u svetu!

Laza

pre 8 godina

Rajkovic je golman vrhunske klase,ali 3 miliona za golmana,jos iz jsl je posao snova,i to samo budala ne bi realizovala.Sa ovakvim timom i blamiranje sa kajratom i vjerovatno ispadanje vec u prvom kolu, cijena Rajkovicu samo moze pasti( primjer Lazovic).

goranZM

pre 8 godina

Ako Rajkovic ode, zvezdo reci pa pa tituli. A cuo sam glasine da se zbog krize drzave razmislja o sjedinjavanju Partizana i Crvene zvezde. Ako se to desi svake godine cemo igrati Ligu sampiona. Ali cisto sumnjam u tu glasinu.
(Grobar i po, 04. jul 2015 14:34)

Ma druže kakvo sjedinjavanje partizana i zvezde, nema šanse, kako bi se zvao taj klub? partizvezda ili zveztizan? batali te priče.

Topcina

pre 8 godina

Čovek vredi 5 miliona,pa kad vidim koje sve levate evropski klubovi plaćaju po 20-30 miliona njega pustiti za cifru ispod 5 miliona bilo bi van svake pameti

markobg

pre 8 godina

Momak vredi mnogo vise od4 ili 5 mil.eura,osnovni razlog ove moze se slobodno reci nepristojne ponude je teska situacija kluba u kojem brani i nizak rejting lige iz koje dolazi.

Први,други,пети

pre 8 godina

7 милиона 10% од наредне продаје позајмица до краја сезоне Црвеној звезди

duca

pre 8 godina

Ako ode Rajkovic,Zvezda ce se boriti za 3 mesto!Sa ovakvim timom i igracima tesko da ce imati veci uspeh.U onom ocajnom porazu od 2-0,Rajkovic je bio najbolji igrac.Pametnom dovoljno

Marko

pre 8 godina

Nesposobna uprava hoće hleba preko pogače, to je vrh cena za golmana iz Srbije.

Tako je bilo i sa onim malim što ga Terzić nije hteo pusti za 2 miliona evra, hteo je da ga proda za godinu dve za 6 ili 8 miliona evra, pa su ga na kraju prodali za milion evra, pa bi pitao upravu da li će Terzić da nadoknadi taj manjak novca.

vidim buducnost

pre 8 godina

Ako ostane u Zvezdi naprimace se golova u JSL ligi zbog Zvezdine katastrofalne odbrane i pada mu cena lagano. Ovo je odlicna ponuda, jos ispregovarati dobar procenat od sledeceg transfera i zavrsiti posao. Sve najbolje decko, zasluzujes da igras Ligu Sampiona, Zvezda ce morati da saceka neka bolja vremena.

aco slino bankomat

pre 8 godina

Niko neplaca preterano golmane,cak su ispod cene.Decko je odlican i treba da mu bude vazno sta on dobija jer klub mu je rupa bez dna.

Dada

pre 8 godina

Kad je PSZ zainteresovan za nekog igraca odmah mu je dupla cena, tako to radu evropski klubovi kad znaju da se PSZ zainteresuje za nekog njihovog igraca, ako vredi 4 miliona ona za njima neka bude 8, za njih nije velika razlika a za nas je sasvim solidna suma.

JNA podstanari

pre 8 godina

Sve ispod 10 milki je sramota.  (Deni Krejn, 4. jul 2015 12:12) Dugovati 52 miliona evra je sramota.
(Teska arogancija, 04. jul 2015 14:18)

Sramota je prisvajati tudje.

zvezdaš

pre 8 godina

Ako prodaju Rajka za 4 miliona evra, odmah BOJKOT svih navijača Zvezde i krivične prijave protiv čelnika uprave! Naravno da prvi put nude manje, da "opipaju" puls! Ili 10 miliona evra ili 6 miliona odmah + 30% od narednih transfera! U pitanju je najbolji mladi golman sveta!

ludwigx

pre 8 godina

Bolje mu je da ostane u Zvezdi, nego da igra za drugi tim PSG-a. Ako ode, a ne igra, propasce, a jedan je od najtalentovanijih golmana na svetu.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

palma trlja ruke,koliki je procenat jagodini od prodaje?(Zeka bot Nis Bulevar, 04. jul 2015 22:05)

Isto koliko i tvoj!

Illmatic '94

pre 8 godina

Не бих ни разговарао о цифри мањој од 8 милиона. То је минимум. Мамић би га продао за 12 милиона.

sve naj bolje rajkovicu i hvala

pre 8 godina

ako je ova vest tacna nema sta da se misli nego da se decko pusti i da zaradi lovu ako ostane samo godinu u nasoj ligi nece uzeti ni pola ovoga sto mu se sada nudi bio je na pijaci za mlade talente i to je to gde ce ga recimo sledece godine gledati u nasoj ligi hajte molim vas sad ili nikad

deda

pre 8 godina

Msm da nije pametno da predje... Bolje jos godinu dana da ostane u zvezdi, pa da predje u neku slabije ligu... pare ce doci kad tad... bitno je da brani konstantno...

zika

pre 8 godina

ovaj nas fudbal bi trebalo da ima drugaciji sistem vrednovanja, pa umesto golovo i bodova da se klubovi takmice ko ce vise zaraditi na prodaji igraca.recimo zvezda je zaradila 5 partizan 4 mil.evra ,zvezda je onda prvak

danguba

pre 8 godina

3 miliona za golmana nisu male pare (ako je solarno placanje u pitanju), uz uslov da ostane jos sezonu u Zvezdi. Udica je bacena i da klub nije u ovakvoj situaciji, mogli bi mirno cekati, da se cifra napumpa na 5 mil. Jedino pitanje je, sta ostaje Zvezdi, da se nelozite dzaba...

Djoksonidis

pre 8 godina

Moze za 5M i minimum 30% od sledece prodaje! 3M je premalo, a 7,8M je nemoguce dobiti zbog loseg kvaliteta JSL. Jedino da se Parker, Orlandic, Jovic i druzina golovima oduze Rajku za odlicne odbrane i odvedu Zvezdu u narednu rundu. Tada bi imalo smisla traziti i vecu sumu .. ili procente..

mikan

pre 8 godina

Da je bilo pameti u Zvezdi, Rajkovica bi pravo sa Novog Zelanda poslali da ode da potpise u novi klub (trazili su ga Lion i neki Nemci), pre bilo kakvih doceka, balkona i TV emisija...
Sada mu je cena manja nego pre 2 nedelje. Svakoga dana pojavljuju se novi slobodni igraci.
Vreme nije saveznik ni Rajkovica ni Zvezde...

milan26

pre 8 godina

Realno, vredi decko 6 milki sigurno, ili 4 milke plu procenat od sledeceg transfera, 25?%! Do pre 3-4 godine su se vrhunski fudbaleri prodavali za to 30-40 milki, a sad idu cene i do 100 milki! Neko to odvalio, pa onda i neko drugi, u fazonu nije za prodaju, ali posto u ugovoru nesto mora da pise onda stave 100 milki! pa cujem Ramor matori 90 milki! onda Rajkovic vredi po tome 20!

rom

pre 8 godina

Koliko god da je bolna situacija u našem fudbalu a samim tim i u zvezdi,mislim da je ipak bolje da ostane kod nas iz sledećih razloga:
1. zvezdina odbrana je očajna i imao bi odličnu šansu da brani ono što golmani u boljim ligama uče samo u teoriji i na treninzima
2.tržište za golmane i nije baš dinamično. cena zna brzo da skoči a teško pada.
3.sigurno će pre ući u A repku iz zvezde nego sa klupe nekog evro-tima(pričamo o B postavi). Niko osim nas neće staviti neiskusnog golmana,bez obzira na kvalitet,medju stative A tima.

racky

pre 8 godina

i dovedes nekog mladjeg a s parama platis porez i onog jadnika sa kosacicom sto mu je lukic jos ostao duzan,vratis FSS pare sto vam je dao garancije,isplatis lazovica sto vam je oprostio dug i kazes evo lova sto si posteno zaradio.

Grobar i po

pre 8 godina

Ako Rajkovic ode, zvezdo reci pa pa tituli. A cuo sam glasine da se zbog krize drzave razmislja o sjedinjavanju Partizana i Crvene zvezde. Ako se to desi svake godine cemo igrati Ligu sampiona. Ali cisto sumnjam u tu glasinu.

Grobar i po

pre 8 godina

Ako Rajkovic ode, zvezdo reci pa pa tituli. A cuo sam glasine da se zbog krize drzave razmislja o sjedinjavanju Partizana i Crvene zvezde. Ako se to desi svake godine cemo igrati Ligu sampiona. Ali cisto sumnjam u tu glasinu.

deda

pre 8 godina

Msm da nije pametno da predje... Bolje jos godinu dana da ostane u zvezdi, pa da predje u neku slabije ligu... pare ce doci kad tad... bitno je da brani konstantno...

krompir-pire

pre 8 godina

10 I TACKA....Mamic bi ga prodao za 20.
Kad mogu za neke igrace da placaju po 30,40 miliona mogu i za najtalentovanijeg golmana na svetu da daju makar 10....
Dugo pratim fudbal,bio sam i profesionalni igrac ali ovakvog golmana nikad nisam video.

mikan

pre 8 godina

Da je bilo pameti u Zvezdi, Rajkovica bi pravo sa Novog Zelanda poslali da ode da potpise u novi klub (trazili su ga Lion i neki Nemci), pre bilo kakvih doceka, balkona i TV emisija...
Sada mu je cena manja nego pre 2 nedelje. Svakoga dana pojavljuju se novi slobodni igraci.
Vreme nije saveznik ni Rajkovica ni Zvezde...

Illmatic '94

pre 8 godina

Не бих ни разговарао о цифри мањој од 8 милиона. То је минимум. Мамић би га продао за 12 милиона.

zvezdaš

pre 8 godina

Ako prodaju Rajka za 4 miliona evra, odmah BOJKOT svih navijača Zvezde i krivične prijave protiv čelnika uprave! Naravno da prvi put nude manje, da "opipaju" puls! Ili 10 miliona evra ili 6 miliona odmah + 30% od narednih transfera! U pitanju je najbolji mladi golman sveta!

JNA podstanari

pre 8 godina

Sve ispod 10 milki je sramota.  (Deni Krejn, 4. jul 2015 12:12) Dugovati 52 miliona evra je sramota.
(Teska arogancija, 04. jul 2015 14:18)

Sramota je prisvajati tudje.

rom

pre 8 godina

Koliko god da je bolna situacija u našem fudbalu a samim tim i u zvezdi,mislim da je ipak bolje da ostane kod nas iz sledećih razloga:
1. zvezdina odbrana je očajna i imao bi odličnu šansu da brani ono što golmani u boljim ligama uče samo u teoriji i na treninzima
2.tržište za golmane i nije baš dinamično. cena zna brzo da skoči a teško pada.
3.sigurno će pre ući u A repku iz zvezde nego sa klupe nekog evro-tima(pričamo o B postavi). Niko osim nas neće staviti neiskusnog golmana,bez obzira na kvalitet,medju stative A tima.

Први,други,пети

pre 8 godina

7 милиона 10% од наредне продаје позајмица до краја сезоне Црвеној звезди

mick

pre 8 godina

kao i sa svakim igracem zvezde u poslednjih par godina. pojave se ovakvi naslovi da se digne cena i na kraju igrac ode za 200-300k eura u kazahstan, tursku drugu ligu ili u neki slabiji prvoligas zapadne evrope. ako ga stvarno traze u PSG odmah da ide. kakva Zvezda kakvi bakraci, ko moze ovde da napreduje i da nauci nesto a i od koga? Kajrat lagano 2:0 u gostima... nece valjda zvezdan da ga prinauci jos nesto? moze samo da propadne od sponzorusa i splavova.

dejavu

pre 8 godina

Komsinica bi trebalo pametno da postupa sa Rajkovicem jer je on jedan od retkih igraca sa SP kojem sigurno nece padati cena u narednom periodu.
Ponuda od 3 miliona za najboljeg golmana prvenstva i kapitena kluba je prilicno mala,a narocito kada dolazi od kluba sa budzetom kakav PSZ ima.
S druge strane u interesu i Rajkovica i srpskog fudbala je da ode u klub u kome ce braniti i PSZ je svakako veliki izazov.Samo da vam Tvorzic ne padne na % na privatnom racunu kao kompenzaciji za koji milion manje obestecenja...Zbog takvih i slicnih varijanti vam je klub i stigao do -50 miliona.

milan26

pre 8 godina

Realno, vredi decko 6 milki sigurno, ili 4 milke plu procenat od sledeceg transfera, 25?%! Do pre 3-4 godine su se vrhunski fudbaleri prodavali za to 30-40 milki, a sad idu cene i do 100 milki! Neko to odvalio, pa onda i neko drugi, u fazonu nije za prodaju, ali posto u ugovoru nesto mora da pise onda stave 100 milki! pa cujem Ramor matori 90 milki! onda Rajkovic vredi po tome 20!

Topcina

pre 8 godina

Čovek vredi 5 miliona,pa kad vidim koje sve levate evropski klubovi plaćaju po 20-30 miliona njega pustiti za cifru ispod 5 miliona bilo bi van svake pameti

only fools and horses

pre 8 godina

Nije Rajković najbolji golman sveta, već je bio najbolji na SP do 20 gidina. Mislim da je razlika ogromna. A te cifre od 10-20 miliona... ja se ne sećam da je bilo koji klub dobio toliko za golmana. Nisu oni baš na ceni, što se transfera tiče.
Problem Rajkovića je što je naša liga slaba, što protiv Zvezde (kao i Partizana) svi igraj bunker, pa i nema neke prilike za napredak. A ako ode u PSŽ, Milan ili sličan klub, tavoriće na klupi godinama. Mislim glupo je da mu mi nešto pametujemo, vidi se da je inteligentan, staložen momak, ali ti menadžeri predsednuci klubova i ostala ološ znaju da zalude ljude pa da urade nešto što im ne donosi korist u karijeri.

ludwigx

pre 8 godina

Bolje mu je da ostane u Zvezdi, nego da igra za drugi tim PSG-a. Ako ode, a ne igra, propasce, a jedan je od najtalentovanijih golmana na svetu.

duca

pre 8 godina

Ako ode Rajkovic,Zvezda ce se boriti za 3 mesto!Sa ovakvim timom i igracima tesko da ce imati veci uspeh.U onom ocajnom porazu od 2-0,Rajkovic je bio najbolji igrac.Pametnom dovoljno

vlade

pre 8 godina

ona igra, FM 2015 skroz realna! isto ga je kupio PSŽ, ove godine, ali za 2,4 miliona €.. Samo cepaj mali, ako ćeš da igraš kod njih, imaš potencijal, da budeš top 5 u svetu!

goranZM

pre 8 godina

Ako Rajkovic ode, zvezdo reci pa pa tituli. A cuo sam glasine da se zbog krize drzave razmislja o sjedinjavanju Partizana i Crvene zvezde. Ako se to desi svake godine cemo igrati Ligu sampiona. Ali cisto sumnjam u tu glasinu.
(Grobar i po, 04. jul 2015 14:34)

Ma druže kakvo sjedinjavanje partizana i zvezde, nema šanse, kako bi se zvao taj klub? partizvezda ili zveztizan? batali te priče.

srpski nikad nisi bio...

pre 8 godina

palma trlja ruke,koliki je procenat jagodini od prodaje?(Zeka bot Nis Bulevar, 04. jul 2015 22:05)

Isto koliko i tvoj!

Vladimir

pre 8 godina

Idi sine,bezi iz ove propasti..Imas kvalitet tako da se mozes izboriti za mesto prvog golmana..Ali zvezda ne smije da ga pusti bez 5 miliona..Za pariz je to sitnica,ali vjerujem da je on vec prodan menedzeru pa da zvezda svakako nece dobiti nista...

Dada

pre 8 godina

Kad je PSZ zainteresovan za nekog igraca odmah mu je dupla cena, tako to radu evropski klubovi kad znaju da se PSZ zainteresuje za nekog njihovog igraca, ako vredi 4 miliona ona za njima neka bude 8, za njih nije velika razlika a za nas je sasvim solidna suma.

xxx

pre 8 godina

Ne znam cemu se lozite, 3,4,8,20 miliona...ma i 100 da uzmu Zvezda nece da prodje kvalifikacije narednih 10 godina ako se nesto sustinski ne promeni. Nisu pare problem, problem je neznanje i lopovluk. Tako da ni mi, ni klub nece da ima mnogo koristi kakav god transfer da ostvari.

markobg

pre 8 godina

Momak vredi mnogo vise od4 ili 5 mil.eura,osnovni razlog ove moze se slobodno reci nepristojne ponude je teska situacija kluba u kojem brani i nizak rejting lige iz koje dolazi.

Laza

pre 8 godina

Rajkovic je golman vrhunske klase,ali 3 miliona za golmana,jos iz jsl je posao snova,i to samo budala ne bi realizovala.Sa ovakvim timom i blamiranje sa kajratom i vjerovatno ispadanje vec u prvom kolu, cijena Rajkovicu samo moze pasti( primjer Lazovic).

Marko

pre 8 godina

Nesposobna uprava hoće hleba preko pogače, to je vrh cena za golmana iz Srbije.

Tako je bilo i sa onim malim što ga Terzić nije hteo pusti za 2 miliona evra, hteo je da ga proda za godinu dve za 6 ili 8 miliona evra, pa su ga na kraju prodali za milion evra, pa bi pitao upravu da li će Terzić da nadoknadi taj manjak novca.

doktor

pre 8 godina

Iako sam veliki Zvezdas, Rajkovic treba da ide sto prije.. Naravno ovo zelim zbog njega, jer u Zvezdi moze samo propasti. Realno tebe Zvezda ne zasluzuje...

sve naj bolje rajkovicu i hvala

pre 8 godina

ako je ova vest tacna nema sta da se misli nego da se decko pusti i da zaradi lovu ako ostane samo godinu u nasoj ligi nece uzeti ni pola ovoga sto mu se sada nudi bio je na pijaci za mlade talente i to je to gde ce ga recimo sledece godine gledati u nasoj ligi hajte molim vas sad ili nikad

Josarian

pre 8 godina

Momak je znaci otisao. Zelim mu sve najbolje. Zasluzio je! U poslednjoj utakmici se videlo koliko mnogo odskace od ostatka tima, ali to nije samo zato sto su ostali katastrofalni, nego je i zbog toga sto on zaista jeste dobar.

decko sa barikada

pre 8 godina

Колико год да дају све паре отићи ће лоповима у звезди клуб неће видети ништа,полако ,али сигурно клуб нам се гаси ,а плаћени навијаче и даље ће нападати толета и терати друге навијаче на стадиону да певају ТОЛЕ ЛОПОВЕ....

aco slino bankomat

pre 8 godina

Niko neplaca preterano golmane,cak su ispod cene.Decko je odlican i treba da mu bude vazno sta on dobija jer klub mu je rupa bez dna.

vidim buducnost

pre 8 godina

Ako ostane u Zvezdi naprimace se golova u JSL ligi zbog Zvezdine katastrofalne odbrane i pada mu cena lagano. Ovo je odlicna ponuda, jos ispregovarati dobar procenat od sledeceg transfera i zavrsiti posao. Sve najbolje decko, zasluzujes da igras Ligu Sampiona, Zvezda ce morati da saceka neka bolja vremena.

Djoksonidis

pre 8 godina

Moze za 5M i minimum 30% od sledece prodaje! 3M je premalo, a 7,8M je nemoguce dobiti zbog loseg kvaliteta JSL. Jedino da se Parker, Orlandic, Jovic i druzina golovima oduze Rajku za odlicne odbrane i odvedu Zvezdu u narednu rundu. Tada bi imalo smisla traziti i vecu sumu .. ili procente..

zika

pre 8 godina

ovaj nas fudbal bi trebalo da ima drugaciji sistem vrednovanja, pa umesto golovo i bodova da se klubovi takmice ko ce vise zaraditi na prodaji igraca.recimo zvezda je zaradila 5 partizan 4 mil.evra ,zvezda je onda prvak

danguba

pre 8 godina

3 miliona za golmana nisu male pare (ako je solarno placanje u pitanju), uz uslov da ostane jos sezonu u Zvezdi. Udica je bacena i da klub nije u ovakvoj situaciji, mogli bi mirno cekati, da se cifra napumpa na 5 mil. Jedino pitanje je, sta ostaje Zvezdi, da se nelozite dzaba...

nesa

pre 8 godina

PSG igra na kartu mladih talenta, Lukas, Markinjos, Verati, Rabio,Digne i nadam se Rajkovic.Talenat Rajkovica je ogroman i ne vidim razlog da ne dodje u PSG, a i Sirigu je na staklenim nogama, mislim da je PSG pravi izbor.

racky

pre 8 godina

i dovedes nekog mladjeg a s parama platis porez i onog jadnika sa kosacicom sto mu je lukic jos ostao duzan,vratis FSS pare sto vam je dao garancije,isplatis lazovica sto vam je oprostio dug i kazes evo lova sto si posteno zaradio.