Utorak, 30.06.2015.

19:45

Ibanjes u utorak na treningu, u sredu potpis

Argentinac Luis Ibanjes potpisaće trogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, potvrdio je generalni direktor kluba Zvezdan Terzić portalu Mocartsport.

Izvor: AK

Ibanjes u utorak na treningu, u sredu potpis IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

po123

pre 8 godina

Projekti trose novac od gradjana Srbije bez srama godinama. I jos isto tako bez srama se svadjaju koji od njih vise drzavnih para trosi. Kad se uzme u obzir koliko je stanje u zemlji tesko i gde bi ti milioni zivot spasavali, kao npr u bolnicama koje lice na nemacki holokaust, ovo vise nije smesno vec zalosno. Navijam za Zvezdu da ne bude pobuda nekih ali bato, privatizacija ili gasi obe budalastine!

pedja_71

pre 8 godina

@@@(dobrodošao u jedinu instituciju Srbije, 30. jun 2015 19:49)
Ovoliko gluposti na jednom mestu davno nisam pročitao...Strašno...


Šta nije tačno što je čovek napisao?

antiDebil

pre 8 godina

Batko

Koliko li si ti bola pretrpeo i koji si ti samo stres preziveo kada si prodao veru za večeru i preko noci postao panter samo da bi imao sanse da kazes da si navijao za klub koji je pobedio Partizan ? Ali ne brini, nece to jos dugo trajati !

Shomi

pre 8 godina

Ovi tkzv Dinamovci sto se javljaju su stavili Ibaneza u tim decenije...
Toliko.
Momak je odlican fudbaler sa kojim ste igrali LS I LE svih ovih godina.
Naravno doslo je do prezasicenja kod njega i kod vas i zato niste hteli da produzujete ugovor..

Puger

pre 8 godina

Ibanez?
Relativno je brz za prosjek naše lige i...bojim se da je mu je to jedina kvaliteta. Da, od desetak centaršuta jedan pogodi nekog, ne nužno svog igrača.
Uglavnom, trudi se, a za trenutni dinamo je najmanje jedna klasa niže od svih igrača, pogotovo kad vidiš na terenu Pjacu i njega - o bože, ko liga prvaka i naša županijska.
Uglavnom, drago mi je da je ošo...

Dejan

pre 8 godina

Podsecanja radi,Prosinecki je doveden u Zvezdu tako sto je oteran iz Dinama kao neperspektivan i pobratimi su na isti nacin kao i sad Ibaneza ispratili u Zvezdu.Epilog je poznat i dalja konverzacija je suvisna,a vec vidim na golu partizana novog Pandurevica:)ovi stariji grobari znaju o cemu se radi:)))

Dare

pre 8 godina

VK Partizan ima budzet koji ne prelazi 80k, a RK Partizan odustao od Evrope kao i KK.

FK CZ je dobila od samo jednog sponzora koji joj je SPS doveo 40 miliona evra za 10 godina. KK FMP dobija od Telekoma vise nego Partizan u fudbalu.

G. Vesic za RSB, nadji intejvju, kaze da su samo od sponzora, ne od drzave, u periodu od 2004 -- 2008 dobili 20 miliona evra u kosarci i da nisu "drzavni projekat".

Od kada je Vucic dosao na vlast i njegova kamarila u klub, gubici Zvezde se od prosecno 7-8 miliona godisnje (uprkos ugovoru sa Gaspromom od 2009) smanjuju na milion godisnje, pa ko je ovde lud?

TIL Zagreb

pre 8 godina

Nije dobar za Dinamo a pojacanje za vas hahaha
(Tony, 30. jun 2015 22:07)

bez ljutnje ,ali Dinamo je miljama daleko od oba top kluba iz Srbije ,mislim na Partizan i Zvezdu...u rangu s njima je Rijeka...koja u zadnje vrijeme igra top...

botovi-prodali ste veru za sendvic

pre 8 godina

grobarski oumaru ima i vecu platu od ovog lika, a partizan na spisku najvecih poreskih duznika u zemlji...sa nikad otkrivenim stvarnim dugom, koji je sigurno veci od 15 miliona koliko rece lik iz sns uprave....odakle pare i jednima i drugima?

stradivari

pre 8 godina

Placem@ Verovatno ste zato tog kako kazes "diletanta" izabrali u idealnu postavu Dinama zadnjih 10 god na uzorku od 8 hiljada navijaca Dinama...marta ove godine....

Samo pitam

pre 8 godina

Pisto su svi dosli bez obestecenja ne znam sto grobari dizete toliku frku. Jeste plate su im velike, ali to ispadne oko milio po godini. Pa vi svaki prelazni rok toliko ulozite u transfer, tako da mu dodje na isto. Nemoj da se pravimo naivni, i zvezda i partizan trose drzavne pare, milionce gore-dole nista nece promeniti. U buli smo, pa smo u buli...

Rudika

pre 8 godina

Ne ulazim u igračke kvalitete Ibaniesa, niti Zvezdinu potrebu i potragu za igračem za to mjesto u ekipi, niti financijsku stranu i premda nije direkt iz Dinama u Zvezdu i nije ga "oterao" Ćiro Blažević ali sama činjenica da će u Zvezdi nastupati igrač koji ima oko 140 utakmica za Dinamo, je ogromna, ogromna stvar za ove prostore. Samo se nadam da ga neće sreća izdati u Zvezdi, da se ne osramoti i ne navuče na sebe gnjev navijača.

Batko

pre 8 godina

Kako je moguče,da klub koji je dužan 50 milki,kupuje igrače bez problema,a da od igrača koje je prodao,nije zaradio neke velike pare.Država financira ciganski klub,jeli panteri?E nečete biti šampioni narednih 5,6 godina.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 30. jun 2015 21:06

Panteri, a tekst o fudbalu, što inplicira da peglanje s pocetka jun jos peče tvoju napaćenu dušu

heja heja

pre 8 godina

btw simpa je lucho pozrtvovan igrac iako je slab prema nazad al vise sam ga vidao po nocnim klubovima nego u prvih 11 dinama, tako da bit ce cest gost splavova budite sigurni hehe

Plačem

pre 8 godina

250.000 eur godišnje???
Dakle ukratko:
Riječ je o jednom od najvećih diletanata koji su ikad zaigrali u Dinamu, a bilo ih je dosta.
Očajan u duelu, taktički katastrofalan, dekoncentriran, tehnički nedorastao, bez smisla za suradnju i bilo kakve ideje (ako ne računamo udarce sa 40 metara).
Želim Zvezdi puno sreće, trebat će joj.
Hahah 250.000 EUR majko mila...

... a 500 hiljada Kineza? cutimo?

pre 8 godina

Odakle pare? Bre odakle pare? Ja i Dule bleimo ispred drakstora i gledamo klipove na jutubu, a ovi pojacanja. Odakle bre? Pitam ja vas odakle?

Pametnjakovic Mladji

pre 8 godina

Inace Ibanjez ce primate 250 hiljada eura godisnje! Zasto ne objavite tu informaciju, drugi portali su objavili!? A takodje trazio je i 200 hiljada avansno da mu se uplati, tu je bilo zapelo!
(navijac, 30. jun 2015 20:45) Covece nadam se da to nije istina. Ovde narod nema leba da jede. Nisam navijac zvezde ali i da je bilo koji drugi klub iz srbije to uradio ili uradi trebao bi se ugasiti i sve pare koje ima dati narodu.

savio

pre 8 godina

Sto vise stranaca to bolje! Mi mozemo da se lazemo ali ovaj i ostali stranci ne igraju za sicu. Zaglibicete ga vi kao sa Bronovickim i svim ostalim koji su vam uputili tuzbe.

Rade

pre 8 godina

Kako je moguče,da klub koji je dužan 50 milki,kupuje igrače bez problema,a da od igrača koje je prodao,nije zaradio neke velike pare.Država financira ciganski klub,jeli panteri?E nečete biti šampioni narednih 5,6 godina.

djoka

pre 8 godina

(dobrodošao u jedinu instituciju Srbije, 30. jun 2015 19:49)

Samo diši duboko i sve će biti u redu.
Inače čestitam na dovodjenju žestoke rupe u odbrani.

Fudbal nogomet i jos ponesto

pre 8 godina

Vest da posle Prosineckog i 28 godina drugi Dinamovac potpisuje za Zvezdu u novinama Slobodna Dalmacija za sad ima vec 1000 lajkova:)Steta sto se i fudbalska liga ne organizuje po uzoru na kosarkasku,po ovome se vidi da secanja na rivalitet velike 4 jos nisu izbledela.

navijac

pre 8 godina

@Što Zvezda dovede više stranaca sa ogromnim ugovorima to sam srećniji. Biće samo- bum, katanac!
(Korto, 30. jun 2015 20:08)

I ja bih voleo da je tako brate, ali nece dok je ove vlasti. Ne bi oni dovodili ovako da im nije neko sa vrha obecao pare!

Sale

pre 8 godina

Nemoj da palite vise grobare nije uredu, pustite ih da uzivaju danas su doveli napadaca koji je u vanseriskoj formi za 2 seozne dao je 3 gola u timu koj se bori za opstanak u Belgijskoj ligi...

DS=SNS

pre 8 godina

.
(dobrodošao u jedinu instituciju Srbije, 30. jun 2015 19:49) Gorane Vesicu,pored svih manipulacija i obmana kojima se bavis,ti stizes i komentare da pises! Svaka cast! Ove sto si napisao je dokaz koliko su pojedinci operisani od objektivnosti i kolikom su mrznjom zadojeni!

navijac

pre 8 godina

Inace Ibanjez ce primate 250 hiljada eura godisnje! Zasto ne objavite tu informaciju, drugi portali su objavili!? A takodje trazio je i 200 hiljada avansno da mu se uplati, tu je bilo zapelo!

DZEJ

pre 8 godina

doveli su i zvezda i partizan dobra pojacanja,ima nade da se kvalifikuju na evropska takmicenja. Naravno podrska i za vojvodinu i cukaricki :)

sioux

pre 8 godina

taj se kao lijevi bek znao naci, u toku utakmice, na poziciji desnog krila. ocekujte nekoliko udaraca po utakmici s preko 30 metara. svi idu na tribinu.
ma, sve cete vidjeti. nije toliko los, ali da valja, ostavili bi ga mi sebi.

ganja

pre 8 godina

(dobrodošao u jedinu instituciju Srbije, 30. jun 2015 19:49)

Posle...."Markinjos primao 5 miliona godishnje", prestao sam da citam komentar. Inace, pet miliona je bio transfer.

"Markinjos igra na poziciji ofanzivnog veznog, prošle godine prešao je iz Palmeirasa u Al Nasr za pet miliona dolara, ali se posle pola godine vratio na pozajmici u domovinu. Od januara je igrao za Santos, a u deset nastupa mrežu je zatresao dva puta."

stefan

pre 8 godina

Igrac u rangu volkova i bandalovskog, drago mi je sto se ispostavilo da nije istina i sto ga Partizan nije zeleo. Nema neki veliki kvalitet a trazi ogromnu platu, bezveze rizikujete sa jos jednom tuzbom ali vase dvoriste vasa stvar.

dobrodošao u jedinu instituciju Srbije

pre 8 godina

partizan u dugu 30 miliona evra, vodi ih sns koji je odmah doveo i Telekom da od narodnih para plate Valerija Božinova koji je do juče igrao u najboljim klubovima Evrope, Markinjosa koji je prošle godine primao 5 miliona godišnje, Trujića za koga Zvezda nije imala para prošle godine kad je bio i jeftiniji, Dornelasa čiju platu preuzimaju od bar 200.000 plus obeštećenje za pozajmicu i Jevtovića. I sada još dovode Oumarua. I niko od grobara se ne pita odakle pare klubu koji ima zvanično 3.000 ljudi po utakmici. Kome se Telekom reklamira? Koga ste prodali ove i prošle godine? Zvezda je morala da proda procente od Ristića i Jovića i potrošila ceo sponzorski ugovor (od 100% strane firme tako da građane Srbije to neće ni dinar koštati) da bi uopšte dobila licencu. Zvezda u svim sportovima zajedno dobija koliko partizan u vaterpolu i rukometu. I klub je upravo 60 miliona u dugu zato što ima takav tretman u crnoj Srbiji. Država joj je sve uzela 93. a partizanu napravila Zemunelo koji je i doneo kasnije igrače za prodaju.

dobrodošao u jedinu instituciju Srbije

pre 8 godina

partizan u dugu 30 miliona evra, vodi ih sns koji je odmah doveo i Telekom da od narodnih para plate Valerija Božinova koji je do juče igrao u najboljim klubovima Evrope, Markinjosa koji je prošle godine primao 5 miliona godišnje, Trujića za koga Zvezda nije imala para prošle godine kad je bio i jeftiniji, Dornelasa čiju platu preuzimaju od bar 200.000 plus obeštećenje za pozajmicu i Jevtovića. I sada još dovode Oumarua. I niko od grobara se ne pita odakle pare klubu koji ima zvanično 3.000 ljudi po utakmici. Kome se Telekom reklamira? Koga ste prodali ove i prošle godine? Zvezda je morala da proda procente od Ristića i Jovića i potrošila ceo sponzorski ugovor (od 100% strane firme tako da građane Srbije to neće ni dinar koštati) da bi uopšte dobila licencu. Zvezda u svim sportovima zajedno dobija koliko partizan u vaterpolu i rukometu. I klub je upravo 60 miliona u dugu zato što ima takav tretman u crnoj Srbiji. Država joj je sve uzela 93. a partizanu napravila Zemunelo koji je i doneo kasnije igrače za prodaju.

sioux

pre 8 godina

taj se kao lijevi bek znao naci, u toku utakmice, na poziciji desnog krila. ocekujte nekoliko udaraca po utakmici s preko 30 metara. svi idu na tribinu.
ma, sve cete vidjeti. nije toliko los, ali da valja, ostavili bi ga mi sebi.

navijac

pre 8 godina

Inace Ibanjez ce primate 250 hiljada eura godisnje! Zasto ne objavite tu informaciju, drugi portali su objavili!? A takodje trazio je i 200 hiljada avansno da mu se uplati, tu je bilo zapelo!

Fudbal nogomet i jos ponesto

pre 8 godina

Vest da posle Prosineckog i 28 godina drugi Dinamovac potpisuje za Zvezdu u novinama Slobodna Dalmacija za sad ima vec 1000 lajkova:)Steta sto se i fudbalska liga ne organizuje po uzoru na kosarkasku,po ovome se vidi da secanja na rivalitet velike 4 jos nisu izbledela.

Sale

pre 8 godina

Nemoj da palite vise grobare nije uredu, pustite ih da uzivaju danas su doveli napadaca koji je u vanseriskoj formi za 2 seozne dao je 3 gola u timu koj se bori za opstanak u Belgijskoj ligi...

Plačem

pre 8 godina

250.000 eur godišnje???
Dakle ukratko:
Riječ je o jednom od najvećih diletanata koji su ikad zaigrali u Dinamu, a bilo ih je dosta.
Očajan u duelu, taktički katastrofalan, dekoncentriran, tehnički nedorastao, bez smisla za suradnju i bilo kakve ideje (ako ne računamo udarce sa 40 metara).
Želim Zvezdi puno sreće, trebat će joj.
Hahah 250.000 EUR majko mila...

stefan

pre 8 godina

Igrac u rangu volkova i bandalovskog, drago mi je sto se ispostavilo da nije istina i sto ga Partizan nije zeleo. Nema neki veliki kvalitet a trazi ogromnu platu, bezveze rizikujete sa jos jednom tuzbom ali vase dvoriste vasa stvar.

DS=SNS

pre 8 godina

.
(dobrodošao u jedinu instituciju Srbije, 30. jun 2015 19:49) Gorane Vesicu,pored svih manipulacija i obmana kojima se bavis,ti stizes i komentare da pises! Svaka cast! Ove sto si napisao je dokaz koliko su pojedinci operisani od objektivnosti i kolikom su mrznjom zadojeni!

ganja

pre 8 godina

(dobrodošao u jedinu instituciju Srbije, 30. jun 2015 19:49)

Posle...."Markinjos primao 5 miliona godishnje", prestao sam da citam komentar. Inace, pet miliona je bio transfer.

"Markinjos igra na poziciji ofanzivnog veznog, prošle godine prešao je iz Palmeirasa u Al Nasr za pet miliona dolara, ali se posle pola godine vratio na pozajmici u domovinu. Od januara je igrao za Santos, a u deset nastupa mrežu je zatresao dva puta."

Pametnjakovic Mladji

pre 8 godina

Inace Ibanjez ce primate 250 hiljada eura godisnje! Zasto ne objavite tu informaciju, drugi portali su objavili!? A takodje trazio je i 200 hiljada avansno da mu se uplati, tu je bilo zapelo!
(navijac, 30. jun 2015 20:45) Covece nadam se da to nije istina. Ovde narod nema leba da jede. Nisam navijac zvezde ali i da je bilo koji drugi klub iz srbije to uradio ili uradi trebao bi se ugasiti i sve pare koje ima dati narodu.

DZEJ

pre 8 godina

doveli su i zvezda i partizan dobra pojacanja,ima nade da se kvalifikuju na evropska takmicenja. Naravno podrska i za vojvodinu i cukaricki :)

... a 500 hiljada Kineza? cutimo?

pre 8 godina

Odakle pare? Bre odakle pare? Ja i Dule bleimo ispred drakstora i gledamo klipove na jutubu, a ovi pojacanja. Odakle bre? Pitam ja vas odakle?

savio

pre 8 godina

Sto vise stranaca to bolje! Mi mozemo da se lazemo ali ovaj i ostali stranci ne igraju za sicu. Zaglibicete ga vi kao sa Bronovickim i svim ostalim koji su vam uputili tuzbe.

Rade

pre 8 godina

Kako je moguče,da klub koji je dužan 50 milki,kupuje igrače bez problema,a da od igrača koje je prodao,nije zaradio neke velike pare.Država financira ciganski klub,jeli panteri?E nečete biti šampioni narednih 5,6 godina.

djoka

pre 8 godina

(dobrodošao u jedinu instituciju Srbije, 30. jun 2015 19:49)

Samo diši duboko i sve će biti u redu.
Inače čestitam na dovodjenju žestoke rupe u odbrani.

navijac

pre 8 godina

@Što Zvezda dovede više stranaca sa ogromnim ugovorima to sam srećniji. Biće samo- bum, katanac!
(Korto, 30. jun 2015 20:08)

I ja bih voleo da je tako brate, ali nece dok je ove vlasti. Ne bi oni dovodili ovako da im nije neko sa vrha obecao pare!

Batko

pre 8 godina

Kako je moguče,da klub koji je dužan 50 milki,kupuje igrače bez problema,a da od igrača koje je prodao,nije zaradio neke velike pare.Država financira ciganski klub,jeli panteri?E nečete biti šampioni narednih 5,6 godina.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 30. jun 2015 21:06

Panteri, a tekst o fudbalu, što inplicira da peglanje s pocetka jun jos peče tvoju napaćenu dušu

Shomi

pre 8 godina

Ovi tkzv Dinamovci sto se javljaju su stavili Ibaneza u tim decenije...
Toliko.
Momak je odlican fudbaler sa kojim ste igrali LS I LE svih ovih godina.
Naravno doslo je do prezasicenja kod njega i kod vas i zato niste hteli da produzujete ugovor..

stradivari

pre 8 godina

Placem@ Verovatno ste zato tog kako kazes "diletanta" izabrali u idealnu postavu Dinama zadnjih 10 god na uzorku od 8 hiljada navijaca Dinama...marta ove godine....

heja heja

pre 8 godina

btw simpa je lucho pozrtvovan igrac iako je slab prema nazad al vise sam ga vidao po nocnim klubovima nego u prvih 11 dinama, tako da bit ce cest gost splavova budite sigurni hehe

botovi-prodali ste veru za sendvic

pre 8 godina

grobarski oumaru ima i vecu platu od ovog lika, a partizan na spisku najvecih poreskih duznika u zemlji...sa nikad otkrivenim stvarnim dugom, koji je sigurno veci od 15 miliona koliko rece lik iz sns uprave....odakle pare i jednima i drugima?

TIL Zagreb

pre 8 godina

Nije dobar za Dinamo a pojacanje za vas hahaha
(Tony, 30. jun 2015 22:07)

bez ljutnje ,ali Dinamo je miljama daleko od oba top kluba iz Srbije ,mislim na Partizan i Zvezdu...u rangu s njima je Rijeka...koja u zadnje vrijeme igra top...

Dejan

pre 8 godina

Podsecanja radi,Prosinecki je doveden u Zvezdu tako sto je oteran iz Dinama kao neperspektivan i pobratimi su na isti nacin kao i sad Ibaneza ispratili u Zvezdu.Epilog je poznat i dalja konverzacija je suvisna,a vec vidim na golu partizana novog Pandurevica:)ovi stariji grobari znaju o cemu se radi:)))

Rudika

pre 8 godina

Ne ulazim u igračke kvalitete Ibaniesa, niti Zvezdinu potrebu i potragu za igračem za to mjesto u ekipi, niti financijsku stranu i premda nije direkt iz Dinama u Zvezdu i nije ga "oterao" Ćiro Blažević ali sama činjenica da će u Zvezdi nastupati igrač koji ima oko 140 utakmica za Dinamo, je ogromna, ogromna stvar za ove prostore. Samo se nadam da ga neće sreća izdati u Zvezdi, da se ne osramoti i ne navuče na sebe gnjev navijača.

Dare

pre 8 godina

VK Partizan ima budzet koji ne prelazi 80k, a RK Partizan odustao od Evrope kao i KK.

FK CZ je dobila od samo jednog sponzora koji joj je SPS doveo 40 miliona evra za 10 godina. KK FMP dobija od Telekoma vise nego Partizan u fudbalu.

G. Vesic za RSB, nadji intejvju, kaze da su samo od sponzora, ne od drzave, u periodu od 2004 -- 2008 dobili 20 miliona evra u kosarci i da nisu "drzavni projekat".

Od kada je Vucic dosao na vlast i njegova kamarila u klub, gubici Zvezde se od prosecno 7-8 miliona godisnje (uprkos ugovoru sa Gaspromom od 2009) smanjuju na milion godisnje, pa ko je ovde lud?

Samo pitam

pre 8 godina

Pisto su svi dosli bez obestecenja ne znam sto grobari dizete toliku frku. Jeste plate su im velike, ali to ispadne oko milio po godini. Pa vi svaki prelazni rok toliko ulozite u transfer, tako da mu dodje na isto. Nemoj da se pravimo naivni, i zvezda i partizan trose drzavne pare, milionce gore-dole nista nece promeniti. U buli smo, pa smo u buli...

Puger

pre 8 godina

Ibanez?
Relativno je brz za prosjek naše lige i...bojim se da je mu je to jedina kvaliteta. Da, od desetak centaršuta jedan pogodi nekog, ne nužno svog igrača.
Uglavnom, trudi se, a za trenutni dinamo je najmanje jedna klasa niže od svih igrača, pogotovo kad vidiš na terenu Pjacu i njega - o bože, ko liga prvaka i naša županijska.
Uglavnom, drago mi je da je ošo...

pedja_71

pre 8 godina

@@@(dobrodošao u jedinu instituciju Srbije, 30. jun 2015 19:49)
Ovoliko gluposti na jednom mestu davno nisam pročitao...Strašno...


Šta nije tačno što je čovek napisao?

po123

pre 8 godina

Projekti trose novac od gradjana Srbije bez srama godinama. I jos isto tako bez srama se svadjaju koji od njih vise drzavnih para trosi. Kad se uzme u obzir koliko je stanje u zemlji tesko i gde bi ti milioni zivot spasavali, kao npr u bolnicama koje lice na nemacki holokaust, ovo vise nije smesno vec zalosno. Navijam za Zvezdu da ne bude pobuda nekih ali bato, privatizacija ili gasi obe budalastine!

antiDebil

pre 8 godina

Batko

Koliko li si ti bola pretrpeo i koji si ti samo stres preziveo kada si prodao veru za večeru i preko noci postao panter samo da bi imao sanse da kazes da si navijao za klub koji je pobedio Partizan ? Ali ne brini, nece to jos dugo trajati !

dobrodošao u jedinu instituciju Srbije

pre 8 godina

partizan u dugu 30 miliona evra, vodi ih sns koji je odmah doveo i Telekom da od narodnih para plate Valerija Božinova koji je do juče igrao u najboljim klubovima Evrope, Markinjosa koji je prošle godine primao 5 miliona godišnje, Trujića za koga Zvezda nije imala para prošle godine kad je bio i jeftiniji, Dornelasa čiju platu preuzimaju od bar 200.000 plus obeštećenje za pozajmicu i Jevtovića. I sada još dovode Oumarua. I niko od grobara se ne pita odakle pare klubu koji ima zvanično 3.000 ljudi po utakmici. Kome se Telekom reklamira? Koga ste prodali ove i prošle godine? Zvezda je morala da proda procente od Ristića i Jovića i potrošila ceo sponzorski ugovor (od 100% strane firme tako da građane Srbije to neće ni dinar koštati) da bi uopšte dobila licencu. Zvezda u svim sportovima zajedno dobija koliko partizan u vaterpolu i rukometu. I klub je upravo 60 miliona u dugu zato što ima takav tretman u crnoj Srbiji. Država joj je sve uzela 93. a partizanu napravila Zemunelo koji je i doneo kasnije igrače za prodaju.

stefan

pre 8 godina

Igrac u rangu volkova i bandalovskog, drago mi je sto se ispostavilo da nije istina i sto ga Partizan nije zeleo. Nema neki veliki kvalitet a trazi ogromnu platu, bezveze rizikujete sa jos jednom tuzbom ali vase dvoriste vasa stvar.

Pametnjakovic Mladji

pre 8 godina

Inace Ibanjez ce primate 250 hiljada eura godisnje! Zasto ne objavite tu informaciju, drugi portali su objavili!? A takodje trazio je i 200 hiljada avansno da mu se uplati, tu je bilo zapelo!
(navijac, 30. jun 2015 20:45) Covece nadam se da to nije istina. Ovde narod nema leba da jede. Nisam navijac zvezde ali i da je bilo koji drugi klub iz srbije to uradio ili uradi trebao bi se ugasiti i sve pare koje ima dati narodu.

Rade

pre 8 godina

Kako je moguče,da klub koji je dužan 50 milki,kupuje igrače bez problema,a da od igrača koje je prodao,nije zaradio neke velike pare.Država financira ciganski klub,jeli panteri?E nečete biti šampioni narednih 5,6 godina.

DS=SNS

pre 8 godina

.
(dobrodošao u jedinu instituciju Srbije, 30. jun 2015 19:49) Gorane Vesicu,pored svih manipulacija i obmana kojima se bavis,ti stizes i komentare da pises! Svaka cast! Ove sto si napisao je dokaz koliko su pojedinci operisani od objektivnosti i kolikom su mrznjom zadojeni!

Sale

pre 8 godina

Nemoj da palite vise grobare nije uredu, pustite ih da uzivaju danas su doveli napadaca koji je u vanseriskoj formi za 2 seozne dao je 3 gola u timu koj se bori za opstanak u Belgijskoj ligi...

navijac

pre 8 godina

Inace Ibanjez ce primate 250 hiljada eura godisnje! Zasto ne objavite tu informaciju, drugi portali su objavili!? A takodje trazio je i 200 hiljada avansno da mu se uplati, tu je bilo zapelo!

djoka

pre 8 godina

(dobrodošao u jedinu instituciju Srbije, 30. jun 2015 19:49)

Samo diši duboko i sve će biti u redu.
Inače čestitam na dovodjenju žestoke rupe u odbrani.

... a 500 hiljada Kineza? cutimo?

pre 8 godina

Odakle pare? Bre odakle pare? Ja i Dule bleimo ispred drakstora i gledamo klipove na jutubu, a ovi pojacanja. Odakle bre? Pitam ja vas odakle?

Plačem

pre 8 godina

250.000 eur godišnje???
Dakle ukratko:
Riječ je o jednom od najvećih diletanata koji su ikad zaigrali u Dinamu, a bilo ih je dosta.
Očajan u duelu, taktički katastrofalan, dekoncentriran, tehnički nedorastao, bez smisla za suradnju i bilo kakve ideje (ako ne računamo udarce sa 40 metara).
Želim Zvezdi puno sreće, trebat će joj.
Hahah 250.000 EUR majko mila...

savio

pre 8 godina

Sto vise stranaca to bolje! Mi mozemo da se lazemo ali ovaj i ostali stranci ne igraju za sicu. Zaglibicete ga vi kao sa Bronovickim i svim ostalim koji su vam uputili tuzbe.

navijac

pre 8 godina

@Što Zvezda dovede više stranaca sa ogromnim ugovorima to sam srećniji. Biće samo- bum, katanac!
(Korto, 30. jun 2015 20:08)

I ja bih voleo da je tako brate, ali nece dok je ove vlasti. Ne bi oni dovodili ovako da im nije neko sa vrha obecao pare!

sioux

pre 8 godina

taj se kao lijevi bek znao naci, u toku utakmice, na poziciji desnog krila. ocekujte nekoliko udaraca po utakmici s preko 30 metara. svi idu na tribinu.
ma, sve cete vidjeti. nije toliko los, ali da valja, ostavili bi ga mi sebi.

ganja

pre 8 godina

(dobrodošao u jedinu instituciju Srbije, 30. jun 2015 19:49)

Posle...."Markinjos primao 5 miliona godishnje", prestao sam da citam komentar. Inace, pet miliona je bio transfer.

"Markinjos igra na poziciji ofanzivnog veznog, prošle godine prešao je iz Palmeirasa u Al Nasr za pet miliona dolara, ali se posle pola godine vratio na pozajmici u domovinu. Od januara je igrao za Santos, a u deset nastupa mrežu je zatresao dva puta."

pedja_71

pre 8 godina

@@@(dobrodošao u jedinu instituciju Srbije, 30. jun 2015 19:49)
Ovoliko gluposti na jednom mestu davno nisam pročitao...Strašno...


Šta nije tačno što je čovek napisao?

Dare

pre 8 godina

VK Partizan ima budzet koji ne prelazi 80k, a RK Partizan odustao od Evrope kao i KK.

FK CZ je dobila od samo jednog sponzora koji joj je SPS doveo 40 miliona evra za 10 godina. KK FMP dobija od Telekoma vise nego Partizan u fudbalu.

G. Vesic za RSB, nadji intejvju, kaze da su samo od sponzora, ne od drzave, u periodu od 2004 -- 2008 dobili 20 miliona evra u kosarci i da nisu "drzavni projekat".

Od kada je Vucic dosao na vlast i njegova kamarila u klub, gubici Zvezde se od prosecno 7-8 miliona godisnje (uprkos ugovoru sa Gaspromom od 2009) smanjuju na milion godisnje, pa ko je ovde lud?

antiDebil

pre 8 godina

Batko

Koliko li si ti bola pretrpeo i koji si ti samo stres preziveo kada si prodao veru za večeru i preko noci postao panter samo da bi imao sanse da kazes da si navijao za klub koji je pobedio Partizan ? Ali ne brini, nece to jos dugo trajati !

Fudbal nogomet i jos ponesto

pre 8 godina

Vest da posle Prosineckog i 28 godina drugi Dinamovac potpisuje za Zvezdu u novinama Slobodna Dalmacija za sad ima vec 1000 lajkova:)Steta sto se i fudbalska liga ne organizuje po uzoru na kosarkasku,po ovome se vidi da secanja na rivalitet velike 4 jos nisu izbledela.

Dejan

pre 8 godina

Podsecanja radi,Prosinecki je doveden u Zvezdu tako sto je oteran iz Dinama kao neperspektivan i pobratimi su na isti nacin kao i sad Ibaneza ispratili u Zvezdu.Epilog je poznat i dalja konverzacija je suvisna,a vec vidim na golu partizana novog Pandurevica:)ovi stariji grobari znaju o cemu se radi:)))

Puger

pre 8 godina

Ibanez?
Relativno je brz za prosjek naše lige i...bojim se da je mu je to jedina kvaliteta. Da, od desetak centaršuta jedan pogodi nekog, ne nužno svog igrača.
Uglavnom, trudi se, a za trenutni dinamo je najmanje jedna klasa niže od svih igrača, pogotovo kad vidiš na terenu Pjacu i njega - o bože, ko liga prvaka i naša županijska.
Uglavnom, drago mi je da je ošo...

botovi-prodali ste veru za sendvic

pre 8 godina

grobarski oumaru ima i vecu platu od ovog lika, a partizan na spisku najvecih poreskih duznika u zemlji...sa nikad otkrivenim stvarnim dugom, koji je sigurno veci od 15 miliona koliko rece lik iz sns uprave....odakle pare i jednima i drugima?

Samo pitam

pre 8 godina

Pisto su svi dosli bez obestecenja ne znam sto grobari dizete toliku frku. Jeste plate su im velike, ali to ispadne oko milio po godini. Pa vi svaki prelazni rok toliko ulozite u transfer, tako da mu dodje na isto. Nemoj da se pravimo naivni, i zvezda i partizan trose drzavne pare, milionce gore-dole nista nece promeniti. U buli smo, pa smo u buli...

Shomi

pre 8 godina

Ovi tkzv Dinamovci sto se javljaju su stavili Ibaneza u tim decenije...
Toliko.
Momak je odlican fudbaler sa kojim ste igrali LS I LE svih ovih godina.
Naravno doslo je do prezasicenja kod njega i kod vas i zato niste hteli da produzujete ugovor..

stradivari

pre 8 godina

Placem@ Verovatno ste zato tog kako kazes "diletanta" izabrali u idealnu postavu Dinama zadnjih 10 god na uzorku od 8 hiljada navijaca Dinama...marta ove godine....

TIL Zagreb

pre 8 godina

Nije dobar za Dinamo a pojacanje za vas hahaha
(Tony, 30. jun 2015 22:07)

bez ljutnje ,ali Dinamo je miljama daleko od oba top kluba iz Srbije ,mislim na Partizan i Zvezdu...u rangu s njima je Rijeka...koja u zadnje vrijeme igra top...

Batko

pre 8 godina

Kako je moguče,da klub koji je dužan 50 milki,kupuje igrače bez problema,a da od igrača koje je prodao,nije zaradio neke velike pare.Država financira ciganski klub,jeli panteri?E nečete biti šampioni narednih 5,6 godina.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Rade, 30. jun 2015 21:06

Panteri, a tekst o fudbalu, što inplicira da peglanje s pocetka jun jos peče tvoju napaćenu dušu

po123

pre 8 godina

Projekti trose novac od gradjana Srbije bez srama godinama. I jos isto tako bez srama se svadjaju koji od njih vise drzavnih para trosi. Kad se uzme u obzir koliko je stanje u zemlji tesko i gde bi ti milioni zivot spasavali, kao npr u bolnicama koje lice na nemacki holokaust, ovo vise nije smesno vec zalosno. Navijam za Zvezdu da ne bude pobuda nekih ali bato, privatizacija ili gasi obe budalastine!

heja heja

pre 8 godina

btw simpa je lucho pozrtvovan igrac iako je slab prema nazad al vise sam ga vidao po nocnim klubovima nego u prvih 11 dinama, tako da bit ce cest gost splavova budite sigurni hehe

DZEJ

pre 8 godina

doveli su i zvezda i partizan dobra pojacanja,ima nade da se kvalifikuju na evropska takmicenja. Naravno podrska i za vojvodinu i cukaricki :)

Rudika

pre 8 godina

Ne ulazim u igračke kvalitete Ibaniesa, niti Zvezdinu potrebu i potragu za igračem za to mjesto u ekipi, niti financijsku stranu i premda nije direkt iz Dinama u Zvezdu i nije ga "oterao" Ćiro Blažević ali sama činjenica da će u Zvezdi nastupati igrač koji ima oko 140 utakmica za Dinamo, je ogromna, ogromna stvar za ove prostore. Samo se nadam da ga neće sreća izdati u Zvezdi, da se ne osramoti i ne navuče na sebe gnjev navijača.