Utorak, 30.06.2015.

17:03

Cirbes ostaje u Zvezdi!

Centar Crvene zvezde Majk Cirbes ostaje u redovima šampiona Srbije, saopštio je njegov menadžer Miško Ražnatović.

Izvor: B92

Cirbes ostaje u Zvezdi! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

132 Komentari

Sortiraj po:

Slobodan

pre 8 godina

Gde ide Bobi?
(efempezdaš, 01. jul 2015 13:14)

Pitaj Miska Raznjatovica ! Ugovor sa Zvezdom mu je istekao ... A zar te ne interesuje gde idu Macvan, Tepic, Muric ... Pavlovic ide na pecanje ... Ili Andric recimo ?

ahvek

pre 8 godina

Nastavite da branite Lazica koji je celu karijeru suvi prosek dok nam ne odu svi talenti iz juniora i kadeta. Rebic, Jovic i Lazic pre Aranitovica, Simanic?To samo u Zvezdi moze. Isto tako drzi Cvorovica koji je cele godine povredjen i Kaplanovica koji je ocajan.

Nolan

pre 8 godina

Ako Crvena zvezda sledece godine ode u TOP16 Eurolige,ja cu da pojedem monitor sa sve naponskim kablom ! Lepo sam vam rekao da snimite DVD za proslu sezonu,jer od sledece ste ponovo sledeca !
(J.D.Aleksandar, 01. jul 2015 00:08)

JD Aleksandre, ovaj komentar ću sačuvati na kompjuteru i veruj mi da ću podsetiti sve posetioce ovog portala na jesen kad se bude kompletirao sastav Zvezde.
Drugu ćeš pesmu tada pevati zajedno sa @novinaromSOS i @danilom.
Molim te da kažeš ljudima samo mesto i vreme tvog "performansa", možda bih voleo da to posmatram uživo...

Kum

pre 8 godina

Podrzavam ali ne podrzavam ostanak Jake i Lazica, pogotovo Branka koji je stalno povredjen i zauzima mesto jednom Aranitovicu.
(ahvek, 01. jul 2015 02:01)

Lazic stalno povredjen?? :D Pomesao si ga sa Jovicem.

Meklejn

pre 8 godina

Hvala i deci Gracanice, Gnjilana, Kosovske Mitrovice i Dečana, jer bez njih ne bismo ostavili Zilberta. Sada uzimamo od plata i penzija, jer smo tako u mogućnosti.

dragan

pre 8 godina

Na fudbal ste zaboravili i poceli ste da pratite kosarku. Ako neka. Bice tako dok vas ponovo ne oducimo pa cete da zaboravite na kosarku ko sto ste i na vatrpolo zaboravili brzo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pudlica Coki, 30. jun 2015 21:45)

Mi i kada zaboravimo na fudbal,kako kazes,ima nas vise na utakmicama nego vas koji niste zaboravili

Slobodan

pre 8 godina

Legendi,gotovo da nemaju ! Imaju dve,Moku i Ducija,a cak ih i oni ne vare.Do juce nisu imali koseve,a danas tripuju da su kosarkaska velesila ! Ako Crvena zvezda sledece godine ode u TOP16 Eurolige,ja cu da pojedem monitor sa sve naponskim kablom ! Lepo sam vam rekao da snimite DVD za proslu sezonu,jer od sledece ste ponovo sledeca !
(J.D.Aleksandar, 01. jul 2015 00:08)

A kakvu sezonu vidis za Partizan ? Gledas li u karte ili bacas pasulj ?

Nolan

pre 8 godina

Reci Miško iskreno da nijedan klub ga nije hteo tj.nisi mogao da ga zavaljaš pa makar i u Neptunas!?
(Novinar SoS kanala, 30. jun 2015 17:24)

Imao je ponude Bajerna i Makabija a ti bi do sutra govorio "cedevite" pred svima koji ti se uključe da on dodje kod vas.
Naravno da nije lud, zna pravi klub.

zexy

pre 8 godina

Milutinov dolazi u Zvezdu sigurno.Samo se ceka pravi trenutak da se to objavi.I ceka se da Bobi potpise ugovor i da se pripremi javnost na to.

Gargamel

pre 8 godina

Odlicna stvar i za nas i za njega. Bilo bi steta da ode bas sad kad se aklimatizovao, oslobodio pritiska i poceo da igra sjajno. Ja bih bez problema probao sa njim kao prvim centrom, pratio sam ga jos dok igrao u Nemackoj. U Bambergu je bio prvi centar u Evroligaskoj sezoni.

vidim buducnost

pre 8 godina

Cirbes ostaje jer mu je obecana pozicija prvog centra. Na ovoj poziciji ne treba ocekivati senzacionalna pojacanja. Vilijams najverovatnije ide, zavisi koliko je Covke spreman da se isprsi. Isto vazi i za Djenku. Verovatno samo jedan ostaje.

Pedja

pre 8 godina

Cirbes je strahovito napredovao tokom sezone i od najlosijeg igraca postao neverovatno znacajan u finisu. Sada ostaje sa vecinom ekipe i moze se ocekivati jos bolje jer igra sa uigranom ekipom. Kada bi Dzenkins ostao bilo bi odlicno, jer je on bek koji uvek moze da se sjuri do kosa i da ga. Posto ce Bobi verovatno da ode najbolje bi bilo kada bi jos jedan tako okretan kao Cirbes dosao, time bi centarska linija neprekidno vrsila pritisak.

Trener

pre 8 godina

Ljudi dolazi Kajl Hajns iz CSKA njima ne treba uzimaju svezeg Amera a Misko oce da ga utrapi CZ mada mislim da je Kajl vrh samo jos Will da ostane.

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Legendi,gotovo da nemaju ! Imaju dve,Moku i Ducija,a cak ih i oni ne vare.Do juce nisu imali koseve,a danas tripuju da su kosarkaska velesila ! Ako Crvena zvezda sledece godine ode u TOP16 Eurolige,ja cu da pojedem monitor sa sve naponskim kablom ! Lepo sam vam rekao da snimite DVD za proslu sezonu,jer od sledece ste ponovo sledeca !

da da

pre 8 godina

centar za zvezdu je def Kuzmic! Sumnjam da ce mu dati sansu da igra u NBA, ali ko ga je gledao ove sezone moze da vidi o kakvom se potencijalu radi. Kao Marjanovic malo je kasnije sazreo, ali u evropskom klubu, pogptovo Zvezdi ciji je i navijavac, mogao bi da eksplodira u narednih par godina.

Kum

pre 8 godina

(Luka, 30. jun 2015 21:37)

Polako, korak po korak. Do pre par godina su nam odnosili koseve, i bice ogroman uspeh ako ponovimo ovu sezonu. Top16, prvi Triling u istoriji, malo? Ne budite alavi, nego uzivajte u lepoj kosarci, jakim mecevima i evroligaskim spektaklima.

Kum

pre 8 godina

Kum@ koje duge dvojke,nisam rekao da je los.Odbrana mu je jaca strana to je ok,covek nema sut,videces bez Bobija kakav ce biti.
(nik sloter, 30. jun 2015 20:09)

Cuti, bre, i mene je iznenadio! :D

Covek odjednom zadnjih nekoliko utakmica poceo da trpa i sa strane i sa vrha kapice (penale puca tuzno, al doduse imao je i seriju od nekih 15 uzastopnih). Samo potvrda dobrog rada tokom sezone, i njegovog rasta samopouzdanja.

A moras da priznas da izgleda mocno kad se zaleti na kos. :)

Pudlica Coki

pre 8 godina

Na fudbal ste zaboravili i poceli ste da pratite kosarku. Ako neka. Bice tako dok vas ponovo ne oducimo pa cete da zaboravite na kosarku ko sto ste i na vatrpolo zaboravili brzo.

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Danke Maik! Bravo za Cirbesa, nije neko zvučno ime, ali dečko je zver, a i kad je došao rekao sam da će da gine na terenu jer to mu je jednostavo u mentalitetu!!

Luka

pre 8 godina

Dobar je Cirbes, iako mi se nimalo nije sviđao kad je došao. Naravno, on ne može biti prvi nego drugi centar, mora se dovesti adekvatna zamena Bobiju. Mislim da će tako i biti i da ćemo imati ekipu makar jednaku ako ne i jaču. Gledajući konkurenciju u ABA ligi, računam da je možemo osvojiti sa pola snage (srpsku i da ne pominjem, to se podrazumeva) pa bi valjalo iskoristiti priliku da dovedemo novog trenera (Radonji svaka čast, ali ja želim da ciljamo F4 za koju godinu). Taj novi bi imao vremena da uigrava tim kroz ABA ligu bez straha od poraza i kikseva, pa da ove sezone budemo pravi i u top16 akobogda.

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Cirbes je zaista strasno napredovao od pocetka sezone i ove bi mogao potpuno da se afirmise i pokupi negdje bas jak ugovor. Sto se nas tice mislim da sledece sezone samo jos bolji mozemo da budemo. Da se uzimaju aba i super liga i da se igra EL i bice sjajno. Cak i ako u grupama ispadnemo nema veze. Svaka cast Covicu sta je napravio od nas uzivanje je pratiti Zvezdu, kad se sjetim onih sezona kad nas je Nimburk raskovavao u BG... Zvezda je trenutno medju 12 najboljih u Evropi sta god ko mislio i Covic je najzasluzniji za to. Ovi komentari ovih ocajnika kako je to Fmp samo pokazuju kolko su pali u svakom smislu jer im je to jedina slamka za koju se hvataju sada kad im je klub realno na nivou nekih Madjara i Rumuna. Ne znam jel to jadno ili smijesno.

ja

pre 8 godina

Neko ce reci da je Partizan ugasio Nolan Smit.Neko ce tvrditi da je to uradio Vujosevic.Ima onih koji ce tvrditi da je to uradio Wiliams trojkama.A ja tvrdim da je to uradio Maik Cirbes.I to ne zakucavanjem,blokadama,odbranom...vec onog trenutka kada je zagrlio onu uplakanu trudnicu ispred Pionira.To je uradio spontano i iskreno.Shvatio je sta ljudima znaci Crvena Zvezda.A ja sam upravo tog trenutka shvatio da ce Zvezda resiti tu seriju u svoju korist i uci ponovo u Evroligu.Ponekad uz neosporne kosarkaske kvalitete moras da posedujes i one ljudske da bi bio veliki igrac.A Maik ih itekako poseduje.

zvezda i to crvena

pre 8 godina

jaooj još jedna uspešna top 16 epizoda fmpa na pomolu...
(2-12, 30. jun 2015 18:16)

Kojih 2-12? Buncas? Zvezda je u prvoj fazi imala 6-4, a u drugoj 4-10.
(Kum, 30. jun 2015 19:13)

nisi razumeo, to je kkp imao 2-12 pre dve sezone

KRIGER

pre 8 godina

Čovek ostaje u Predgradju za 8000 evra mesečno, odbio je tu jednu ponudu koju je imao iz Kazahstana na 9000 evra mesečno!...

@(danilo, 30. jun 2015)


Cekaj bre, navijacu Bostan Seloteksa, pa zar Cibers i MW ne primaju plate od po 2 miliona eura po sezoni, vec godunu dana nam smarate s tim, otkud sad ovih, samo, 8'000eu mesecno.

Borky

pre 8 godina

Covjek je sam izneo centarsku poziciju protiv Partizana u finalu.Drugi dio sezone razbio i samo pokazao koliko je napredovao a koliko ce tek kad bude vjerovatno prvi centar sledece sezone.Velika stvar je ovaj ostanak jer je jako tesko naci kvalitetnog centra ovih dana.

Voip

pre 8 godina

Prvo i osnovno i najvaznije je da je osto trener i moze da se nastavi sa radom. Cirbes je sjajan centar i jako mi je drago da je osto. Sad nam treba jos jedan dobar centar ali ja ne vidim domaceg igraca koji moze dostojno da zameni Bobija. Mozda neki jak crnac ali onda neko od ostalih stranaca mora da napusti ekipu, mozda Jaka jer uopste nije napredovo cak naprotiv. Videcemo bice zanimljivo kakvu ekipu cemo selektovati za sledecu sezonu, ali ovo do sada obecava.

Kića

pre 8 godina

Čovek ostaje u Predgradju za 8000 evra mesečno, odbio je tu jednu ponudu koju je imao iz Kazahstana na 9000 evra mesečno!
To je taj rad: kada igraš u timovima takvog tipa, cena ti je na tržištu svake godine sve manja, ali je ljubav prema klubu sve veća?
Blažića niko ne bi uzeo ni uz doplatu, Tejić i Danguba izgubili sezonu, kao i Jović.
Vilijams isti, Dženkins odličan protiv Partizana, ali prvi deo sezone užas, Mitrović obrnuto, Kalina standardan, ali ne bolji nego na SP.
Bobi jedini napredovao.
Iz Partizana koji ove godine kleca kao nikada, Milutinova je draftovao S.A. Gagi je već u Albi, ozbiljnoj evroligaškoj ekipi, a Murića vezuju za Italijane.
Ostalo su deca.
To je ta za neke nevidljiva razlika:
Kada radiš kod Duleta odlaziš negde kao bogat i igrač i čovek.
Kada radiš za Gazdu, onda si najamni radnik...
(danilo, 30. jun 2015)

Alba ne igra Evroligu.. dalje neću komentarisati...

Slobodan

pre 8 godina

Cestitke naravno ... Ali ... Citajuci komentare Duloovih narikaca Zvezdina ekipa je krs ... Pa mogu samo zamisliti sta misle o svojoj ekipi gde su pre izdaje i bezanije igrali stranac Dalo vec trecu sezonu ,.. NBA Pavlovic i Akojon, novopeceni NBA centar Milutinov , prekaljeni Evroligasi Macvan, Milosavljevic, Tepic, plus mladi Vanja, Andric i Bezbradica .... Zvezda se sprdala sa njima ... E bas smo losi !

Kum

pre 8 godina

Covek koji od elemenata kosarkaske igre zna jedino da zakuca!
(nik sloter, 30. jun 2015 18:25)

Duge dvojke i odbranu zaboravio? A sto se kucanja tice -> brutalno i efikasno, sta ces bolje?

acabMatori

pre 8 godina

Danilo, ae sad opisi igrace partizana i njihovu sezonu. Koji je tvoj razlog zasto nista niste osvojili? Vucic, Arapi, Beograd na vodi, pare, pare, pare? Sta mali?

Davle

pre 8 godina

Reci Miško iskreno da nijedan klub ga nije hteo tj.nisi mogao da ga zavaljaš pa makar i u Neptunas!?
(Novinar SoS kanala, 30. jun 2015 17:24)

Tegi,kazi cedevita...

Kum

pre 8 godina

jaooj još jedna uspešna top 16 epizoda fmpa na pomolu...
(2-12, 30. jun 2015 18:16)

Kojih 2-12? Buncas? Zvezda je u prvoj fazi imala 6-4, a u drugoj 4-10.

Sabre

pre 8 godina

Čovek ostaje u Predgradju za 8000 evra mesečno, odbio je tu jednu ponudu koju je imao iz Kazahstana na 9000 evra mesečno!
To je taj rad: kada igraš u timovima takvog tipa, cena ti je na tržištu svake godine sve manja, ali je ljubav prema klubu sve veća?
Blažića niko ne bi uzeo ni uz doplatu, Tejić i Danguba izgubili sezonu, kao i Jović.
Vilijams isti, Dženkins odličan protiv Partizana, ali prvi deo sezone užas, Mitrović obrnuto, Kalina standardan, ali ne bolji nego na SP.
Bobi jedini napredovao.
Iz Partizana koji ove godine kleca kao nikada, Milutinova je draftovao S.A. Gagi je već u Albi, ozbiljnoj evroligaškoj ekipi, a Murića vezuju za Italijane.
Ostalo su deca.
To je ta za neke nevidljiva razlika:
Kada radiš kod Duleta odlaziš negde kao bogat i igrač i čovek.
Kada radiš za Gazdu, onda si najamni radnik...
(danilo, 30. jun 2015)

Covece, polako, disi. Znam da ti uzasno tesko pada sto vas kosarkaski ponizavamo u poslednje vreme, a sto je i tebi verovatno jasno da je tek pocelo, i da ce sledece i narednih sezona biti jos gore, ali za tvoje zdravlje - udahni duboko, popi nesto za smirenje, pa ostavi racionalan komentar. Tipa onaj u kome ne prozivas lika koji je tvom timu pravio decu cele prosle sezone.

Dejan

pre 8 godina

Ostanak Zirbesa i Radonje nagovestava pravljenje jos jaceg tima.U najavi jos jedna setnja ligom od Vardara pa do Triglava i uzivanje u EL mecevima gde je i mesto Zvezdi sa takvom organizacijom u klubu.

Nolan

pre 8 godina

Blažića niko ne bi uzeo ni uz doplatu, Tejić i Danguba izgubili sezonu, kao i Jović.
Vilijams isti, Dženkins odličan protiv Partizana, ali prvi deo sezone užas, Mitrović obrnuto, Kalina standardan, ali ne bolji nego na SP.
Bobi jedini napredovao.
Iz Partizana koji ove godine kleca kao nikada, Milutinova je draftovao S.A. Gagi je već u Albi, ozbiljnoj evroligaškoj ekipi, a Murića vezuju za Italijane.
Ostalo su deca.
To je ta za neke nevidljiva razlika:
Kada radiš kod Duleta odlaziš negde kao bogat i igrač i čovek.
Kada radiš za Gazdu, onda si najamni radnik...
(danilo, 30. jun 2015 17:26)

Uplakani brate, ne znam da li su ti javili ali Alba ne igra Evroligu i krš je od ekipe jer su svi zbog toga otišli.
Deo komentara koji je vezan za ocenu Zvezdinih igrača nema potrebe komentarisati, to dovoljno govori o tvom poznavanju košarke i praćenju Zvezde.
Nadam se da si se pozdravio sa Evroligom, nećeš je gledati u skorije vreme...

do Ja ja

pre 8 godina

Meni je bas drago zbog ove vesti. Cirbes je imao odlicnu sezonu u Zvezdi, pogotovo drugi deo.

Brz je i pokretljiv za centra , a opet snazan dovoljno i ono sto je nama navijacima najdraze veliki borac.
Najveci kvalitet je njegova odlicna odbrana i pick and roll igra.

Treba malo da se radi na igri jedan na jedan ledjima i sutu sa poludistance

ja

pre 8 godina

Samo jos jedan dokaz da u tom klubu stranci imaju visoke plate i ne koriste ga, kao Partizan, samo kao prolaznu stanicu, da bi se preko jednogodisnjih ugovora lansirali u neki evroligaski klub, koji nudi vece plate.

Makarije Ub

pre 8 godina

Super !!! Bićemo jos jaci !! Evo i sastava komšija za novu sezonu ! KK Partizan Igokea Vizura Mega Laktasi 2015/16 Mašan Vrbica Nemanja Bezbradica Boris Omer Dalo Milan Macvan Božo Koprivica Milorad Dodik Slavko Vranes Marko Jošilo Vladan Tegeltija Mimi Oro Nole Seksoman Trener: Dulo Dukljanin

Monarhista

pre 8 godina

Toooooo,sad jos Vilijams i kostur tima ostaje....da se zakitimo jednim dobrim centrom umesto Bobija i da dovedemo Nedovica i nista nam vise ne treba....

Savatiye

pre 8 godina

E svaka ti čast momče.Posle kada odeš,pošalji i ti jedno pismo poput Lovernja i Vestermana.Ali za razliku od njih ti tvoje napiši sam!
I još bih dodao,vredeo si svih 750.000 evra što smo te platili a i ovaj milion za sledeću ćeš nadam se pošteno odraditi.Ovo za plate sam rekao čisto da preduhitrim navijače Bostan ekipe!

MJ11

pre 8 godina

Ovo je bilo sasvim očekivano, bilo bi neozbiljno pustiti oba centra iste godine a pošto je stabilna finansijska situacija prodaja Cirbesa nije neophodna.Zvezda će sigurno dovesti centra jer Bobi odlazi,videćemo šta će biti sa Vilijamsom ako on ode doći će plej,Blažića ako neko bude hteo otići će,verovatno ide i Dženkins.Dakle pojačanja će biti centar,plej i možda neki bek plus Davidovac i Gudurić.

mrki

pre 8 godina

Tako je bre. Nur arbeit und Arbeit macht frei... nemacki mentalitet nam treba i to onaj najcvrsci. kad je tesko bio je uvek najbolji.
celicni maik

danilo

pre 8 godina

Čovek ostaje u Predgradju za 8000 evra mesečno, odbio je tu jednu ponudu koju je imao iz Kazahstana na 9000 evra mesečno!
To je taj rad: kada igraš u timovima takvog tipa, cena ti je na tržištu svake godine sve manja, ali je ljubav prema klubu sve veća?
Blažića niko ne bi uzeo ni uz doplatu, Tejić i Danguba izgubili sezonu, kao i Jović.
Vilijams isti, Dženkins odličan protiv Partizana, ali prvi deo sezone užas, Mitrović obrnuto, Kalina standardan, ali ne bolji nego na SP.
Bobi jedini napredovao.
Iz Partizana koji ove godine kleca kao nikada, Milutinova je draftovao S.A. Gagi je već u Albi, ozbiljnoj evroligaškoj ekipi, a Murića vezuju za Italijane.
Ostalo su deca.
To je ta za neke nevidljiva razlika:
Kada radiš kod Duleta odlaziš negde kao bogat i igrač i čovek.
Kada radiš za Gazdu, onda si najamni radnik...

Djape

pre 8 godina

Celicni Maik! Ocekujem ostanak Wilijamsa takodje( jer su to bili Radonjicevi uslovi za ostanak) , kao i dolazak Younga, Nedovica, Andersona !

Savatiye

pre 8 godina

E svaka ti čast momče.Posle kada odeš,pošalji i ti jedno pismo poput Lovernja i Vestermana.Ali za razliku od njih ti tvoje napiši sam!
I još bih dodao,vredeo si svih 750.000 evra što smo te platili a i ovaj milion za sledeću ćeš nadam se pošteno odraditi.Ovo za plate sam rekao čisto da preduhitrim navijače Bostan ekipe!

do Ja ja

pre 8 godina

Meni je bas drago zbog ove vesti. Cirbes je imao odlicnu sezonu u Zvezdi, pogotovo drugi deo.

Brz je i pokretljiv za centra , a opet snazan dovoljno i ono sto je nama navijacima najdraze veliki borac.
Najveci kvalitet je njegova odlicna odbrana i pick and roll igra.

Treba malo da se radi na igri jedan na jedan ledjima i sutu sa poludistance

Makarije Ub

pre 8 godina

Super !!! Bićemo jos jaci !! Evo i sastava komšija za novu sezonu ! KK Partizan Igokea Vizura Mega Laktasi 2015/16 Mašan Vrbica Nemanja Bezbradica Boris Omer Dalo Milan Macvan Božo Koprivica Milorad Dodik Slavko Vranes Marko Jošilo Vladan Tegeltija Mimi Oro Nole Seksoman Trener: Dulo Dukljanin

Kića

pre 8 godina

Čovek ostaje u Predgradju za 8000 evra mesečno, odbio je tu jednu ponudu koju je imao iz Kazahstana na 9000 evra mesečno!
To je taj rad: kada igraš u timovima takvog tipa, cena ti je na tržištu svake godine sve manja, ali je ljubav prema klubu sve veća?
Blažića niko ne bi uzeo ni uz doplatu, Tejić i Danguba izgubili sezonu, kao i Jović.
Vilijams isti, Dženkins odličan protiv Partizana, ali prvi deo sezone užas, Mitrović obrnuto, Kalina standardan, ali ne bolji nego na SP.
Bobi jedini napredovao.
Iz Partizana koji ove godine kleca kao nikada, Milutinova je draftovao S.A. Gagi je već u Albi, ozbiljnoj evroligaškoj ekipi, a Murića vezuju za Italijane.
Ostalo su deca.
To je ta za neke nevidljiva razlika:
Kada radiš kod Duleta odlaziš negde kao bogat i igrač i čovek.
Kada radiš za Gazdu, onda si najamni radnik...
(danilo, 30. jun 2015)

Alba ne igra Evroligu.. dalje neću komentarisati...

Djape

pre 8 godina

Celicni Maik! Ocekujem ostanak Wilijamsa takodje( jer su to bili Radonjicevi uslovi za ostanak) , kao i dolazak Younga, Nedovica, Andersona !

Monarhista

pre 8 godina

Toooooo,sad jos Vilijams i kostur tima ostaje....da se zakitimo jednim dobrim centrom umesto Bobija i da dovedemo Nedovica i nista nam vise ne treba....

ja

pre 8 godina

Neko ce reci da je Partizan ugasio Nolan Smit.Neko ce tvrditi da je to uradio Vujosevic.Ima onih koji ce tvrditi da je to uradio Wiliams trojkama.A ja tvrdim da je to uradio Maik Cirbes.I to ne zakucavanjem,blokadama,odbranom...vec onog trenutka kada je zagrlio onu uplakanu trudnicu ispred Pionira.To je uradio spontano i iskreno.Shvatio je sta ljudima znaci Crvena Zvezda.A ja sam upravo tog trenutka shvatio da ce Zvezda resiti tu seriju u svoju korist i uci ponovo u Evroligu.Ponekad uz neosporne kosarkaske kvalitete moras da posedujes i one ljudske da bi bio veliki igrac.A Maik ih itekako poseduje.

Davle

pre 8 godina

Reci Miško iskreno da nijedan klub ga nije hteo tj.nisi mogao da ga zavaljaš pa makar i u Neptunas!?
(Novinar SoS kanala, 30. jun 2015 17:24)

Tegi,kazi cedevita...

MJ11

pre 8 godina

Ovo je bilo sasvim očekivano, bilo bi neozbiljno pustiti oba centra iste godine a pošto je stabilna finansijska situacija prodaja Cirbesa nije neophodna.Zvezda će sigurno dovesti centra jer Bobi odlazi,videćemo šta će biti sa Vilijamsom ako on ode doći će plej,Blažića ako neko bude hteo otići će,verovatno ide i Dženkins.Dakle pojačanja će biti centar,plej i možda neki bek plus Davidovac i Gudurić.

mrki

pre 8 godina

Tako je bre. Nur arbeit und Arbeit macht frei... nemacki mentalitet nam treba i to onaj najcvrsci. kad je tesko bio je uvek najbolji.
celicni maik

Sabre

pre 8 godina

Čovek ostaje u Predgradju za 8000 evra mesečno, odbio je tu jednu ponudu koju je imao iz Kazahstana na 9000 evra mesečno!
To je taj rad: kada igraš u timovima takvog tipa, cena ti je na tržištu svake godine sve manja, ali je ljubav prema klubu sve veća?
Blažića niko ne bi uzeo ni uz doplatu, Tejić i Danguba izgubili sezonu, kao i Jović.
Vilijams isti, Dženkins odličan protiv Partizana, ali prvi deo sezone užas, Mitrović obrnuto, Kalina standardan, ali ne bolji nego na SP.
Bobi jedini napredovao.
Iz Partizana koji ove godine kleca kao nikada, Milutinova je draftovao S.A. Gagi je već u Albi, ozbiljnoj evroligaškoj ekipi, a Murića vezuju za Italijane.
Ostalo su deca.
To je ta za neke nevidljiva razlika:
Kada radiš kod Duleta odlaziš negde kao bogat i igrač i čovek.
Kada radiš za Gazdu, onda si najamni radnik...
(danilo, 30. jun 2015)

Covece, polako, disi. Znam da ti uzasno tesko pada sto vas kosarkaski ponizavamo u poslednje vreme, a sto je i tebi verovatno jasno da je tek pocelo, i da ce sledece i narednih sezona biti jos gore, ali za tvoje zdravlje - udahni duboko, popi nesto za smirenje, pa ostavi racionalan komentar. Tipa onaj u kome ne prozivas lika koji je tvom timu pravio decu cele prosle sezone.

Kum

pre 8 godina

Covek koji od elemenata kosarkaske igre zna jedino da zakuca!
(nik sloter, 30. jun 2015 18:25)

Duge dvojke i odbranu zaboravio? A sto se kucanja tice -> brutalno i efikasno, sta ces bolje?

Slobodan

pre 8 godina

Cestitke naravno ... Ali ... Citajuci komentare Duloovih narikaca Zvezdina ekipa je krs ... Pa mogu samo zamisliti sta misle o svojoj ekipi gde su pre izdaje i bezanije igrali stranac Dalo vec trecu sezonu ,.. NBA Pavlovic i Akojon, novopeceni NBA centar Milutinov , prekaljeni Evroligasi Macvan, Milosavljevic, Tepic, plus mladi Vanja, Andric i Bezbradica .... Zvezda se sprdala sa njima ... E bas smo losi !

Dejan

pre 8 godina

Ostanak Zirbesa i Radonje nagovestava pravljenje jos jaceg tima.U najavi jos jedna setnja ligom od Vardara pa do Triglava i uzivanje u EL mecevima gde je i mesto Zvezdi sa takvom organizacijom u klubu.

KRIGER

pre 8 godina

Čovek ostaje u Predgradju za 8000 evra mesečno, odbio je tu jednu ponudu koju je imao iz Kazahstana na 9000 evra mesečno!...

@(danilo, 30. jun 2015)


Cekaj bre, navijacu Bostan Seloteksa, pa zar Cibers i MW ne primaju plate od po 2 miliona eura po sezoni, vec godunu dana nam smarate s tim, otkud sad ovih, samo, 8'000eu mesecno.

Nolan

pre 8 godina

Blažića niko ne bi uzeo ni uz doplatu, Tejić i Danguba izgubili sezonu, kao i Jović.
Vilijams isti, Dženkins odličan protiv Partizana, ali prvi deo sezone užas, Mitrović obrnuto, Kalina standardan, ali ne bolji nego na SP.
Bobi jedini napredovao.
Iz Partizana koji ove godine kleca kao nikada, Milutinova je draftovao S.A. Gagi je već u Albi, ozbiljnoj evroligaškoj ekipi, a Murića vezuju za Italijane.
Ostalo su deca.
To je ta za neke nevidljiva razlika:
Kada radiš kod Duleta odlaziš negde kao bogat i igrač i čovek.
Kada radiš za Gazdu, onda si najamni radnik...
(danilo, 30. jun 2015 17:26)

Uplakani brate, ne znam da li su ti javili ali Alba ne igra Evroligu i krš je od ekipe jer su svi zbog toga otišli.
Deo komentara koji je vezan za ocenu Zvezdinih igrača nema potrebe komentarisati, to dovoljno govori o tvom poznavanju košarke i praćenju Zvezde.
Nadam se da si se pozdravio sa Evroligom, nećeš je gledati u skorije vreme...

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Danke Maik! Bravo za Cirbesa, nije neko zvučno ime, ali dečko je zver, a i kad je došao rekao sam da će da gine na terenu jer to mu je jednostavo u mentalitetu!!

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Cirbes je zaista strasno napredovao od pocetka sezone i ove bi mogao potpuno da se afirmise i pokupi negdje bas jak ugovor. Sto se nas tice mislim da sledece sezone samo jos bolji mozemo da budemo. Da se uzimaju aba i super liga i da se igra EL i bice sjajno. Cak i ako u grupama ispadnemo nema veze. Svaka cast Covicu sta je napravio od nas uzivanje je pratiti Zvezdu, kad se sjetim onih sezona kad nas je Nimburk raskovavao u BG... Zvezda je trenutno medju 12 najboljih u Evropi sta god ko mislio i Covic je najzasluzniji za to. Ovi komentari ovih ocajnika kako je to Fmp samo pokazuju kolko su pali u svakom smislu jer im je to jedina slamka za koju se hvataju sada kad im je klub realno na nivou nekih Madjara i Rumuna. Ne znam jel to jadno ili smijesno.

Kum

pre 8 godina

(Luka, 30. jun 2015 21:37)

Polako, korak po korak. Do pre par godina su nam odnosili koseve, i bice ogroman uspeh ako ponovimo ovu sezonu. Top16, prvi Triling u istoriji, malo? Ne budite alavi, nego uzivajte u lepoj kosarci, jakim mecevima i evroligaskim spektaklima.

acabMatori

pre 8 godina

Danilo, ae sad opisi igrace partizana i njihovu sezonu. Koji je tvoj razlog zasto nista niste osvojili? Vucic, Arapi, Beograd na vodi, pare, pare, pare? Sta mali?

Kum

pre 8 godina

jaooj još jedna uspešna top 16 epizoda fmpa na pomolu...
(2-12, 30. jun 2015 18:16)

Kojih 2-12? Buncas? Zvezda je u prvoj fazi imala 6-4, a u drugoj 4-10.

Kum

pre 8 godina

Kum@ koje duge dvojke,nisam rekao da je los.Odbrana mu je jaca strana to je ok,covek nema sut,videces bez Bobija kakav ce biti.
(nik sloter, 30. jun 2015 20:09)

Cuti, bre, i mene je iznenadio! :D

Covek odjednom zadnjih nekoliko utakmica poceo da trpa i sa strane i sa vrha kapice (penale puca tuzno, al doduse imao je i seriju od nekih 15 uzastopnih). Samo potvrda dobrog rada tokom sezone, i njegovog rasta samopouzdanja.

A moras da priznas da izgleda mocno kad se zaleti na kos. :)

Borky

pre 8 godina

Covjek je sam izneo centarsku poziciju protiv Partizana u finalu.Drugi dio sezone razbio i samo pokazao koliko je napredovao a koliko ce tek kad bude vjerovatno prvi centar sledece sezone.Velika stvar je ovaj ostanak jer je jako tesko naci kvalitetnog centra ovih dana.

Voip

pre 8 godina

Prvo i osnovno i najvaznije je da je osto trener i moze da se nastavi sa radom. Cirbes je sjajan centar i jako mi je drago da je osto. Sad nam treba jos jedan dobar centar ali ja ne vidim domaceg igraca koji moze dostojno da zameni Bobija. Mozda neki jak crnac ali onda neko od ostalih stranaca mora da napusti ekipu, mozda Jaka jer uopste nije napredovo cak naprotiv. Videcemo bice zanimljivo kakvu ekipu cemo selektovati za sledecu sezonu, ali ovo do sada obecava.

zvezda i to crvena

pre 8 godina

jaooj još jedna uspešna top 16 epizoda fmpa na pomolu...
(2-12, 30. jun 2015 18:16)

Kojih 2-12? Buncas? Zvezda je u prvoj fazi imala 6-4, a u drugoj 4-10.
(Kum, 30. jun 2015 19:13)

nisi razumeo, to je kkp imao 2-12 pre dve sezone

danilo

pre 8 godina

Čovek ostaje u Predgradju za 8000 evra mesečno, odbio je tu jednu ponudu koju je imao iz Kazahstana na 9000 evra mesečno!
To je taj rad: kada igraš u timovima takvog tipa, cena ti je na tržištu svake godine sve manja, ali je ljubav prema klubu sve veća?
Blažića niko ne bi uzeo ni uz doplatu, Tejić i Danguba izgubili sezonu, kao i Jović.
Vilijams isti, Dženkins odličan protiv Partizana, ali prvi deo sezone užas, Mitrović obrnuto, Kalina standardan, ali ne bolji nego na SP.
Bobi jedini napredovao.
Iz Partizana koji ove godine kleca kao nikada, Milutinova je draftovao S.A. Gagi je već u Albi, ozbiljnoj evroligaškoj ekipi, a Murića vezuju za Italijane.
Ostalo su deca.
To je ta za neke nevidljiva razlika:
Kada radiš kod Duleta odlaziš negde kao bogat i igrač i čovek.
Kada radiš za Gazdu, onda si najamni radnik...

ja

pre 8 godina

Samo jos jedan dokaz da u tom klubu stranci imaju visoke plate i ne koriste ga, kao Partizan, samo kao prolaznu stanicu, da bi se preko jednogodisnjih ugovora lansirali u neki evroligaski klub, koji nudi vece plate.

Slobodan

pre 8 godina

Legendi,gotovo da nemaju ! Imaju dve,Moku i Ducija,a cak ih i oni ne vare.Do juce nisu imali koseve,a danas tripuju da su kosarkaska velesila ! Ako Crvena zvezda sledece godine ode u TOP16 Eurolige,ja cu da pojedem monitor sa sve naponskim kablom ! Lepo sam vam rekao da snimite DVD za proslu sezonu,jer od sledece ste ponovo sledeca !
(J.D.Aleksandar, 01. jul 2015 00:08)

A kakvu sezonu vidis za Partizan ? Gledas li u karte ili bacas pasulj ?

Nolan

pre 8 godina

Reci Miško iskreno da nijedan klub ga nije hteo tj.nisi mogao da ga zavaljaš pa makar i u Neptunas!?
(Novinar SoS kanala, 30. jun 2015 17:24)

Imao je ponude Bajerna i Makabija a ti bi do sutra govorio "cedevite" pred svima koji ti se uključe da on dodje kod vas.
Naravno da nije lud, zna pravi klub.

dragan

pre 8 godina

Na fudbal ste zaboravili i poceli ste da pratite kosarku. Ako neka. Bice tako dok vas ponovo ne oducimo pa cete da zaboravite na kosarku ko sto ste i na vatrpolo zaboravili brzo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pudlica Coki, 30. jun 2015 21:45)

Mi i kada zaboravimo na fudbal,kako kazes,ima nas vise na utakmicama nego vas koji niste zaboravili

zexy

pre 8 godina

Milutinov dolazi u Zvezdu sigurno.Samo se ceka pravi trenutak da se to objavi.I ceka se da Bobi potpise ugovor i da se pripremi javnost na to.

Nolan

pre 8 godina

Ako Crvena zvezda sledece godine ode u TOP16 Eurolige,ja cu da pojedem monitor sa sve naponskim kablom ! Lepo sam vam rekao da snimite DVD za proslu sezonu,jer od sledece ste ponovo sledeca !
(J.D.Aleksandar, 01. jul 2015 00:08)

JD Aleksandre, ovaj komentar ću sačuvati na kompjuteru i veruj mi da ću podsetiti sve posetioce ovog portala na jesen kad se bude kompletirao sastav Zvezde.
Drugu ćeš pesmu tada pevati zajedno sa @novinaromSOS i @danilom.
Molim te da kažeš ljudima samo mesto i vreme tvog "performansa", možda bih voleo da to posmatram uživo...

da da

pre 8 godina

centar za zvezdu je def Kuzmic! Sumnjam da ce mu dati sansu da igra u NBA, ali ko ga je gledao ove sezone moze da vidi o kakvom se potencijalu radi. Kao Marjanovic malo je kasnije sazreo, ali u evropskom klubu, pogptovo Zvezdi ciji je i navijavac, mogao bi da eksplodira u narednih par godina.

Kum

pre 8 godina

Podrzavam ali ne podrzavam ostanak Jake i Lazica, pogotovo Branka koji je stalno povredjen i zauzima mesto jednom Aranitovicu.
(ahvek, 01. jul 2015 02:01)

Lazic stalno povredjen?? :D Pomesao si ga sa Jovicem.

Pedja

pre 8 godina

Cirbes je strahovito napredovao tokom sezone i od najlosijeg igraca postao neverovatno znacajan u finisu. Sada ostaje sa vecinom ekipe i moze se ocekivati jos bolje jer igra sa uigranom ekipom. Kada bi Dzenkins ostao bilo bi odlicno, jer je on bek koji uvek moze da se sjuri do kosa i da ga. Posto ce Bobi verovatno da ode najbolje bi bilo kada bi jos jedan tako okretan kao Cirbes dosao, time bi centarska linija neprekidno vrsila pritisak.

Trener

pre 8 godina

Ljudi dolazi Kajl Hajns iz CSKA njima ne treba uzimaju svezeg Amera a Misko oce da ga utrapi CZ mada mislim da je Kajl vrh samo jos Will da ostane.

Gargamel

pre 8 godina

Odlicna stvar i za nas i za njega. Bilo bi steta da ode bas sad kad se aklimatizovao, oslobodio pritiska i poceo da igra sjajno. Ja bih bez problema probao sa njim kao prvim centrom, pratio sam ga jos dok igrao u Nemackoj. U Bambergu je bio prvi centar u Evroligaskoj sezoni.

Pudlica Coki

pre 8 godina

Na fudbal ste zaboravili i poceli ste da pratite kosarku. Ako neka. Bice tako dok vas ponovo ne oducimo pa cete da zaboravite na kosarku ko sto ste i na vatrpolo zaboravili brzo.

Luka

pre 8 godina

Dobar je Cirbes, iako mi se nimalo nije sviđao kad je došao. Naravno, on ne može biti prvi nego drugi centar, mora se dovesti adekvatna zamena Bobiju. Mislim da će tako i biti i da ćemo imati ekipu makar jednaku ako ne i jaču. Gledajući konkurenciju u ABA ligi, računam da je možemo osvojiti sa pola snage (srpsku i da ne pominjem, to se podrazumeva) pa bi valjalo iskoristiti priliku da dovedemo novog trenera (Radonji svaka čast, ali ja želim da ciljamo F4 za koju godinu). Taj novi bi imao vremena da uigrava tim kroz ABA ligu bez straha od poraza i kikseva, pa da ove sezone budemo pravi i u top16 akobogda.

Meklejn

pre 8 godina

Hvala i deci Gracanice, Gnjilana, Kosovske Mitrovice i Dečana, jer bez njih ne bismo ostavili Zilberta. Sada uzimamo od plata i penzija, jer smo tako u mogućnosti.

Slobodan

pre 8 godina

Gde ide Bobi?
(efempezdaš, 01. jul 2015 13:14)

Pitaj Miska Raznjatovica ! Ugovor sa Zvezdom mu je istekao ... A zar te ne interesuje gde idu Macvan, Tepic, Muric ... Pavlovic ide na pecanje ... Ili Andric recimo ?

vidim buducnost

pre 8 godina

Cirbes ostaje jer mu je obecana pozicija prvog centra. Na ovoj poziciji ne treba ocekivati senzacionalna pojacanja. Vilijams najverovatnije ide, zavisi koliko je Covke spreman da se isprsi. Isto vazi i za Djenku. Verovatno samo jedan ostaje.

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Legendi,gotovo da nemaju ! Imaju dve,Moku i Ducija,a cak ih i oni ne vare.Do juce nisu imali koseve,a danas tripuju da su kosarkaska velesila ! Ako Crvena zvezda sledece godine ode u TOP16 Eurolige,ja cu da pojedem monitor sa sve naponskim kablom ! Lepo sam vam rekao da snimite DVD za proslu sezonu,jer od sledece ste ponovo sledeca !

ahvek

pre 8 godina

Nastavite da branite Lazica koji je celu karijeru suvi prosek dok nam ne odu svi talenti iz juniora i kadeta. Rebic, Jovic i Lazic pre Aranitovica, Simanic?To samo u Zvezdi moze. Isto tako drzi Cvorovica koji je cele godine povredjen i Kaplanovica koji je ocajan.

danilo

pre 8 godina

Čovek ostaje u Predgradju za 8000 evra mesečno, odbio je tu jednu ponudu koju je imao iz Kazahstana na 9000 evra mesečno!
To je taj rad: kada igraš u timovima takvog tipa, cena ti je na tržištu svake godine sve manja, ali je ljubav prema klubu sve veća?
Blažića niko ne bi uzeo ni uz doplatu, Tejić i Danguba izgubili sezonu, kao i Jović.
Vilijams isti, Dženkins odličan protiv Partizana, ali prvi deo sezone užas, Mitrović obrnuto, Kalina standardan, ali ne bolji nego na SP.
Bobi jedini napredovao.
Iz Partizana koji ove godine kleca kao nikada, Milutinova je draftovao S.A. Gagi je već u Albi, ozbiljnoj evroligaškoj ekipi, a Murića vezuju za Italijane.
Ostalo su deca.
To je ta za neke nevidljiva razlika:
Kada radiš kod Duleta odlaziš negde kao bogat i igrač i čovek.
Kada radiš za Gazdu, onda si najamni radnik...

Pudlica Coki

pre 8 godina

Na fudbal ste zaboravili i poceli ste da pratite kosarku. Ako neka. Bice tako dok vas ponovo ne oducimo pa cete da zaboravite na kosarku ko sto ste i na vatrpolo zaboravili brzo.

Luka

pre 8 godina

Dobar je Cirbes, iako mi se nimalo nije sviđao kad je došao. Naravno, on ne može biti prvi nego drugi centar, mora se dovesti adekvatna zamena Bobiju. Mislim da će tako i biti i da ćemo imati ekipu makar jednaku ako ne i jaču. Gledajući konkurenciju u ABA ligi, računam da je možemo osvojiti sa pola snage (srpsku i da ne pominjem, to se podrazumeva) pa bi valjalo iskoristiti priliku da dovedemo novog trenera (Radonji svaka čast, ali ja želim da ciljamo F4 za koju godinu). Taj novi bi imao vremena da uigrava tim kroz ABA ligu bez straha od poraza i kikseva, pa da ove sezone budemo pravi i u top16 akobogda.

Makarije Ub

pre 8 godina

Super !!! Bićemo jos jaci !! Evo i sastava komšija za novu sezonu ! KK Partizan Igokea Vizura Mega Laktasi 2015/16 Mašan Vrbica Nemanja Bezbradica Boris Omer Dalo Milan Macvan Božo Koprivica Milorad Dodik Slavko Vranes Marko Jošilo Vladan Tegeltija Mimi Oro Nole Seksoman Trener: Dulo Dukljanin

J.D.Aleksandar

pre 8 godina

Legendi,gotovo da nemaju ! Imaju dve,Moku i Ducija,a cak ih i oni ne vare.Do juce nisu imali koseve,a danas tripuju da su kosarkaska velesila ! Ako Crvena zvezda sledece godine ode u TOP16 Eurolige,ja cu da pojedem monitor sa sve naponskim kablom ! Lepo sam vam rekao da snimite DVD za proslu sezonu,jer od sledece ste ponovo sledeca !

Savatiye

pre 8 godina

E svaka ti čast momče.Posle kada odeš,pošalji i ti jedno pismo poput Lovernja i Vestermana.Ali za razliku od njih ti tvoje napiši sam!
I još bih dodao,vredeo si svih 750.000 evra što smo te platili a i ovaj milion za sledeću ćeš nadam se pošteno odraditi.Ovo za plate sam rekao čisto da preduhitrim navijače Bostan ekipe!

Meklejn

pre 8 godina

Hvala i deci Gracanice, Gnjilana, Kosovske Mitrovice i Dečana, jer bez njih ne bismo ostavili Zilberta. Sada uzimamo od plata i penzija, jer smo tako u mogućnosti.

ahvek

pre 8 godina

Nastavite da branite Lazica koji je celu karijeru suvi prosek dok nam ne odu svi talenti iz juniora i kadeta. Rebic, Jovic i Lazic pre Aranitovica, Simanic?To samo u Zvezdi moze. Isto tako drzi Cvorovica koji je cele godine povredjen i Kaplanovica koji je ocajan.

Kića

pre 8 godina

Čovek ostaje u Predgradju za 8000 evra mesečno, odbio je tu jednu ponudu koju je imao iz Kazahstana na 9000 evra mesečno!
To je taj rad: kada igraš u timovima takvog tipa, cena ti je na tržištu svake godine sve manja, ali je ljubav prema klubu sve veća?
Blažića niko ne bi uzeo ni uz doplatu, Tejić i Danguba izgubili sezonu, kao i Jović.
Vilijams isti, Dženkins odličan protiv Partizana, ali prvi deo sezone užas, Mitrović obrnuto, Kalina standardan, ali ne bolji nego na SP.
Bobi jedini napredovao.
Iz Partizana koji ove godine kleca kao nikada, Milutinova je draftovao S.A. Gagi je već u Albi, ozbiljnoj evroligaškoj ekipi, a Murića vezuju za Italijane.
Ostalo su deca.
To je ta za neke nevidljiva razlika:
Kada radiš kod Duleta odlaziš negde kao bogat i igrač i čovek.
Kada radiš za Gazdu, onda si najamni radnik...
(danilo, 30. jun 2015)

Alba ne igra Evroligu.. dalje neću komentarisati...

ja

pre 8 godina

Samo jos jedan dokaz da u tom klubu stranci imaju visoke plate i ne koriste ga, kao Partizan, samo kao prolaznu stanicu, da bi se preko jednogodisnjih ugovora lansirali u neki evroligaski klub, koji nudi vece plate.

mrki

pre 8 godina

Tako je bre. Nur arbeit und Arbeit macht frei... nemacki mentalitet nam treba i to onaj najcvrsci. kad je tesko bio je uvek najbolji.
celicni maik

Djape

pre 8 godina

Celicni Maik! Ocekujem ostanak Wilijamsa takodje( jer su to bili Radonjicevi uslovi za ostanak) , kao i dolazak Younga, Nedovica, Andersona !

MJ11

pre 8 godina

Ovo je bilo sasvim očekivano, bilo bi neozbiljno pustiti oba centra iste godine a pošto je stabilna finansijska situacija prodaja Cirbesa nije neophodna.Zvezda će sigurno dovesti centra jer Bobi odlazi,videćemo šta će biti sa Vilijamsom ako on ode doći će plej,Blažića ako neko bude hteo otići će,verovatno ide i Dženkins.Dakle pojačanja će biti centar,plej i možda neki bek plus Davidovac i Gudurić.

do Ja ja

pre 8 godina

Meni je bas drago zbog ove vesti. Cirbes je imao odlicnu sezonu u Zvezdi, pogotovo drugi deo.

Brz je i pokretljiv za centra , a opet snazan dovoljno i ono sto je nama navijacima najdraze veliki borac.
Najveci kvalitet je njegova odlicna odbrana i pick and roll igra.

Treba malo da se radi na igri jedan na jedan ledjima i sutu sa poludistance

Monarhista

pre 8 godina

Toooooo,sad jos Vilijams i kostur tima ostaje....da se zakitimo jednim dobrim centrom umesto Bobija i da dovedemo Nedovica i nista nam vise ne treba....

ja

pre 8 godina

Neko ce reci da je Partizan ugasio Nolan Smit.Neko ce tvrditi da je to uradio Vujosevic.Ima onih koji ce tvrditi da je to uradio Wiliams trojkama.A ja tvrdim da je to uradio Maik Cirbes.I to ne zakucavanjem,blokadama,odbranom...vec onog trenutka kada je zagrlio onu uplakanu trudnicu ispred Pionira.To je uradio spontano i iskreno.Shvatio je sta ljudima znaci Crvena Zvezda.A ja sam upravo tog trenutka shvatio da ce Zvezda resiti tu seriju u svoju korist i uci ponovo u Evroligu.Ponekad uz neosporne kosarkaske kvalitete moras da posedujes i one ljudske da bi bio veliki igrac.A Maik ih itekako poseduje.

Slobodan

pre 8 godina

Cestitke naravno ... Ali ... Citajuci komentare Duloovih narikaca Zvezdina ekipa je krs ... Pa mogu samo zamisliti sta misle o svojoj ekipi gde su pre izdaje i bezanije igrali stranac Dalo vec trecu sezonu ,.. NBA Pavlovic i Akojon, novopeceni NBA centar Milutinov , prekaljeni Evroligasi Macvan, Milosavljevic, Tepic, plus mladi Vanja, Andric i Bezbradica .... Zvezda se sprdala sa njima ... E bas smo losi !

vidim buducnost

pre 8 godina

Cirbes ostaje jer mu je obecana pozicija prvog centra. Na ovoj poziciji ne treba ocekivati senzacionalna pojacanja. Vilijams najverovatnije ide, zavisi koliko je Covke spreman da se isprsi. Isto vazi i za Djenku. Verovatno samo jedan ostaje.

Sabre

pre 8 godina

Čovek ostaje u Predgradju za 8000 evra mesečno, odbio je tu jednu ponudu koju je imao iz Kazahstana na 9000 evra mesečno!
To je taj rad: kada igraš u timovima takvog tipa, cena ti je na tržištu svake godine sve manja, ali je ljubav prema klubu sve veća?
Blažića niko ne bi uzeo ni uz doplatu, Tejić i Danguba izgubili sezonu, kao i Jović.
Vilijams isti, Dženkins odličan protiv Partizana, ali prvi deo sezone užas, Mitrović obrnuto, Kalina standardan, ali ne bolji nego na SP.
Bobi jedini napredovao.
Iz Partizana koji ove godine kleca kao nikada, Milutinova je draftovao S.A. Gagi je već u Albi, ozbiljnoj evroligaškoj ekipi, a Murića vezuju za Italijane.
Ostalo su deca.
To je ta za neke nevidljiva razlika:
Kada radiš kod Duleta odlaziš negde kao bogat i igrač i čovek.
Kada radiš za Gazdu, onda si najamni radnik...
(danilo, 30. jun 2015)

Covece, polako, disi. Znam da ti uzasno tesko pada sto vas kosarkaski ponizavamo u poslednje vreme, a sto je i tebi verovatno jasno da je tek pocelo, i da ce sledece i narednih sezona biti jos gore, ali za tvoje zdravlje - udahni duboko, popi nesto za smirenje, pa ostavi racionalan komentar. Tipa onaj u kome ne prozivas lika koji je tvom timu pravio decu cele prosle sezone.

acabMatori

pre 8 godina

Danilo, ae sad opisi igrace partizana i njihovu sezonu. Koji je tvoj razlog zasto nista niste osvojili? Vucic, Arapi, Beograd na vodi, pare, pare, pare? Sta mali?

KRIGER

pre 8 godina

Čovek ostaje u Predgradju za 8000 evra mesečno, odbio je tu jednu ponudu koju je imao iz Kazahstana na 9000 evra mesečno!...

@(danilo, 30. jun 2015)


Cekaj bre, navijacu Bostan Seloteksa, pa zar Cibers i MW ne primaju plate od po 2 miliona eura po sezoni, vec godunu dana nam smarate s tim, otkud sad ovih, samo, 8'000eu mesecno.

Admiral Horatio Nelson

pre 8 godina

Cirbes je zaista strasno napredovao od pocetka sezone i ove bi mogao potpuno da se afirmise i pokupi negdje bas jak ugovor. Sto se nas tice mislim da sledece sezone samo jos bolji mozemo da budemo. Da se uzimaju aba i super liga i da se igra EL i bice sjajno. Cak i ako u grupama ispadnemo nema veze. Svaka cast Covicu sta je napravio od nas uzivanje je pratiti Zvezdu, kad se sjetim onih sezona kad nas je Nimburk raskovavao u BG... Zvezda je trenutno medju 12 najboljih u Evropi sta god ko mislio i Covic je najzasluzniji za to. Ovi komentari ovih ocajnika kako je to Fmp samo pokazuju kolko su pali u svakom smislu jer im je to jedina slamka za koju se hvataju sada kad im je klub realno na nivou nekih Madjara i Rumuna. Ne znam jel to jadno ili smijesno.

Kum

pre 8 godina

Covek koji od elemenata kosarkaske igre zna jedino da zakuca!
(nik sloter, 30. jun 2015 18:25)

Duge dvojke i odbranu zaboravio? A sto se kucanja tice -> brutalno i efikasno, sta ces bolje?

Dejan

pre 8 godina

Ostanak Zirbesa i Radonje nagovestava pravljenje jos jaceg tima.U najavi jos jedna setnja ligom od Vardara pa do Triglava i uzivanje u EL mecevima gde je i mesto Zvezdi sa takvom organizacijom u klubu.

zvezda i to crvena

pre 8 godina

jaooj još jedna uspešna top 16 epizoda fmpa na pomolu...
(2-12, 30. jun 2015 18:16)

Kojih 2-12? Buncas? Zvezda je u prvoj fazi imala 6-4, a u drugoj 4-10.
(Kum, 30. jun 2015 19:13)

nisi razumeo, to je kkp imao 2-12 pre dve sezone

Kum

pre 8 godina

jaooj još jedna uspešna top 16 epizoda fmpa na pomolu...
(2-12, 30. jun 2015 18:16)

Kojih 2-12? Buncas? Zvezda je u prvoj fazi imala 6-4, a u drugoj 4-10.

Voip

pre 8 godina

Prvo i osnovno i najvaznije je da je osto trener i moze da se nastavi sa radom. Cirbes je sjajan centar i jako mi je drago da je osto. Sad nam treba jos jedan dobar centar ali ja ne vidim domaceg igraca koji moze dostojno da zameni Bobija. Mozda neki jak crnac ali onda neko od ostalih stranaca mora da napusti ekipu, mozda Jaka jer uopste nije napredovo cak naprotiv. Videcemo bice zanimljivo kakvu ekipu cemo selektovati za sledecu sezonu, ali ovo do sada obecava.

Kum

pre 8 godina

(Luka, 30. jun 2015 21:37)

Polako, korak po korak. Do pre par godina su nam odnosili koseve, i bice ogroman uspeh ako ponovimo ovu sezonu. Top16, prvi Triling u istoriji, malo? Ne budite alavi, nego uzivajte u lepoj kosarci, jakim mecevima i evroligaskim spektaklima.

Trener

pre 8 godina

Ljudi dolazi Kajl Hajns iz CSKA njima ne treba uzimaju svezeg Amera a Misko oce da ga utrapi CZ mada mislim da je Kajl vrh samo jos Will da ostane.

zexy

pre 8 godina

Milutinov dolazi u Zvezdu sigurno.Samo se ceka pravi trenutak da se to objavi.I ceka se da Bobi potpise ugovor i da se pripremi javnost na to.

Nolan

pre 8 godina

Blažića niko ne bi uzeo ni uz doplatu, Tejić i Danguba izgubili sezonu, kao i Jović.
Vilijams isti, Dženkins odličan protiv Partizana, ali prvi deo sezone užas, Mitrović obrnuto, Kalina standardan, ali ne bolji nego na SP.
Bobi jedini napredovao.
Iz Partizana koji ove godine kleca kao nikada, Milutinova je draftovao S.A. Gagi je već u Albi, ozbiljnoj evroligaškoj ekipi, a Murića vezuju za Italijane.
Ostalo su deca.
To je ta za neke nevidljiva razlika:
Kada radiš kod Duleta odlaziš negde kao bogat i igrač i čovek.
Kada radiš za Gazdu, onda si najamni radnik...
(danilo, 30. jun 2015 17:26)

Uplakani brate, ne znam da li su ti javili ali Alba ne igra Evroligu i krš je od ekipe jer su svi zbog toga otišli.
Deo komentara koji je vezan za ocenu Zvezdinih igrača nema potrebe komentarisati, to dovoljno govori o tvom poznavanju košarke i praćenju Zvezde.
Nadam se da si se pozdravio sa Evroligom, nećeš je gledati u skorije vreme...

Davle

pre 8 godina

Reci Miško iskreno da nijedan klub ga nije hteo tj.nisi mogao da ga zavaljaš pa makar i u Neptunas!?
(Novinar SoS kanala, 30. jun 2015 17:24)

Tegi,kazi cedevita...

Nolan

pre 8 godina

Reci Miško iskreno da nijedan klub ga nije hteo tj.nisi mogao da ga zavaljaš pa makar i u Neptunas!?
(Novinar SoS kanala, 30. jun 2015 17:24)

Imao je ponude Bajerna i Makabija a ti bi do sutra govorio "cedevite" pred svima koji ti se uključe da on dodje kod vas.
Naravno da nije lud, zna pravi klub.

Slobodan

pre 8 godina

Legendi,gotovo da nemaju ! Imaju dve,Moku i Ducija,a cak ih i oni ne vare.Do juce nisu imali koseve,a danas tripuju da su kosarkaska velesila ! Ako Crvena zvezda sledece godine ode u TOP16 Eurolige,ja cu da pojedem monitor sa sve naponskim kablom ! Lepo sam vam rekao da snimite DVD za proslu sezonu,jer od sledece ste ponovo sledeca !
(J.D.Aleksandar, 01. jul 2015 00:08)

A kakvu sezonu vidis za Partizan ? Gledas li u karte ili bacas pasulj ?

Kum

pre 8 godina

Podrzavam ali ne podrzavam ostanak Jake i Lazica, pogotovo Branka koji je stalno povredjen i zauzima mesto jednom Aranitovicu.
(ahvek, 01. jul 2015 02:01)

Lazic stalno povredjen?? :D Pomesao si ga sa Jovicem.

Kum

pre 8 godina

Kum@ koje duge dvojke,nisam rekao da je los.Odbrana mu je jaca strana to je ok,covek nema sut,videces bez Bobija kakav ce biti.
(nik sloter, 30. jun 2015 20:09)

Cuti, bre, i mene je iznenadio! :D

Covek odjednom zadnjih nekoliko utakmica poceo da trpa i sa strane i sa vrha kapice (penale puca tuzno, al doduse imao je i seriju od nekih 15 uzastopnih). Samo potvrda dobrog rada tokom sezone, i njegovog rasta samopouzdanja.

A moras da priznas da izgleda mocno kad se zaleti na kos. :)

SAŠA FRANKFURT

pre 8 godina

Danke Maik! Bravo za Cirbesa, nije neko zvučno ime, ali dečko je zver, a i kad je došao rekao sam da će da gine na terenu jer to mu je jednostavo u mentalitetu!!

Pedja

pre 8 godina

Cirbes je strahovito napredovao tokom sezone i od najlosijeg igraca postao neverovatno znacajan u finisu. Sada ostaje sa vecinom ekipe i moze se ocekivati jos bolje jer igra sa uigranom ekipom. Kada bi Dzenkins ostao bilo bi odlicno, jer je on bek koji uvek moze da se sjuri do kosa i da ga. Posto ce Bobi verovatno da ode najbolje bi bilo kada bi jos jedan tako okretan kao Cirbes dosao, time bi centarska linija neprekidno vrsila pritisak.

dragan

pre 8 godina

Na fudbal ste zaboravili i poceli ste da pratite kosarku. Ako neka. Bice tako dok vas ponovo ne oducimo pa cete da zaboravite na kosarku ko sto ste i na vatrpolo zaboravili brzo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Pudlica Coki, 30. jun 2015 21:45)

Mi i kada zaboravimo na fudbal,kako kazes,ima nas vise na utakmicama nego vas koji niste zaboravili

Nolan

pre 8 godina

Ako Crvena zvezda sledece godine ode u TOP16 Eurolige,ja cu da pojedem monitor sa sve naponskim kablom ! Lepo sam vam rekao da snimite DVD za proslu sezonu,jer od sledece ste ponovo sledeca !
(J.D.Aleksandar, 01. jul 2015 00:08)

JD Aleksandre, ovaj komentar ću sačuvati na kompjuteru i veruj mi da ću podsetiti sve posetioce ovog portala na jesen kad se bude kompletirao sastav Zvezde.
Drugu ćeš pesmu tada pevati zajedno sa @novinaromSOS i @danilom.
Molim te da kažeš ljudima samo mesto i vreme tvog "performansa", možda bih voleo da to posmatram uživo...

Borky

pre 8 godina

Covjek je sam izneo centarsku poziciju protiv Partizana u finalu.Drugi dio sezone razbio i samo pokazao koliko je napredovao a koliko ce tek kad bude vjerovatno prvi centar sledece sezone.Velika stvar je ovaj ostanak jer je jako tesko naci kvalitetnog centra ovih dana.

da da

pre 8 godina

centar za zvezdu je def Kuzmic! Sumnjam da ce mu dati sansu da igra u NBA, ali ko ga je gledao ove sezone moze da vidi o kakvom se potencijalu radi. Kao Marjanovic malo je kasnije sazreo, ali u evropskom klubu, pogptovo Zvezdi ciji je i navijavac, mogao bi da eksplodira u narednih par godina.

Gargamel

pre 8 godina

Odlicna stvar i za nas i za njega. Bilo bi steta da ode bas sad kad se aklimatizovao, oslobodio pritiska i poceo da igra sjajno. Ja bih bez problema probao sa njim kao prvim centrom, pratio sam ga jos dok igrao u Nemackoj. U Bambergu je bio prvi centar u Evroligaskoj sezoni.

Slobodan

pre 8 godina

Gde ide Bobi?
(efempezdaš, 01. jul 2015 13:14)

Pitaj Miska Raznjatovica ! Ugovor sa Zvezdom mu je istekao ... A zar te ne interesuje gde idu Macvan, Tepic, Muric ... Pavlovic ide na pecanje ... Ili Andric recimo ?