Nedelja, 28.06.2015.

19:55

Vaterpolisti odbranili Svetsku ligu!

Vaterpolo reprezentacija Srbije odbranila je titulu u Svetskoj ligi i time obezbedila plasman na Olimpijske igre naredne godine u Rio de Žaneiru!

Izvor: B92

Vaterpolisti odbranili Svetsku ligu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

310 Komentari

Sortiraj po:

Chakotay

pre 8 godina

Lako vam je kada vam je pola reprezentacije iz Crne Gore.Al nema veze i dalje smo jaki a lijepo je komsije pomagat.
(iskren, 29. jun 2015 14:02)

Srbi iz C.Gore,kao i ti. ;)

drago

pre 8 godina

(dalibor79, 29. jun 2015 11:49) 

Imamo olimpijsko, svjetsko, europsko, mediteransko zlato. I zlato u SL. Znaci ta generacija ima sve.
Vidica su tad vec nacele ozlijede a United je zavrsio sedmi. Vi ste tad imali Ivanovica, Kolarova, Subotica (te sezone igrao finale LP), Nastasica (tada zdrav i odlican u City-iju). Imali ste sjajnu obranu tako da vam Vidic nije falio. A realno je on od tada u tako slaboj formi (zbog ozlijeda) da su ovi bili puno bolji. Ljajic je proigrao tek taj vikend a Natic se posvadjao sa Mihajlovicem pred put u Zagreb jer je rezeva a vasi mediji uopce nisu zalili jer tad nije bio tako dobar. Tek su iduci mjesec poceli pisati kako je odlican jer je tad usao u formu.
Uostalom sad ste kompletni pa opet nemate nikakve rezultate. Jednostavno, ne moze se nogomet igrati bez plemenitih igraca (pravi ofenzivni veznjaci i napadaci).

jovan

pre 8 godina

svaka cast vaterpolistima,kosarkasicama,kosarkasima,odbojkasima,odbojkasicama,teniserima,mladim fudbalerima.nadamse da nisam nekoga zaborio:) a drago, lepo je da ti pratis redovno srpski sport.samo imam jedno pitam ako vec falis bornu kao mlad tenisera koji ima izglede po tebi da bude najbolji teniser sveta,kakve izglede po tebi imaju srpski mladi fudbaleri koji su skoro postali prvaci sveta?:)

smile

pre 8 godina

@
(Žderač živaca,nerava i duše komšijama...za DŽ!, 29. jun 2015 01:09)

To je to, nema dalje.
Dodao bih-prokletstvo prodaje vere za večericu.

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

(Kralj Tomislav)

Bravo!!! To je pravo razmišljenje kome pripada budućnost. A što se tiče sportova sa loptom izgleda da je lopta "doma" u Zagrebu i Beogradu.

dalibor79

pre 8 godina

drago za tebe, pa koliko zlatnih medalja vi imate u vaterpolu sa tim igracima koje ti spominjes da su vama falili juce?:) kako ja znam srbija ima daleko vise medalje od hrvatska u vaterpolu i to kada sam i igrali i boskovic i muslim itd.a to sto spominjes kako je srbiji samo falio markovic, a tvrdis da je vidic bio los tada. ma da bio je toliko los da je igrao u man.unitedu,matic je u toj sezoni proglasen za najboljeg igraca solidnog portugalskog prvenstva,a ljajic je vikend pred utakmicom na maksimiru postigao 2 gola protiv intera i u toj sezoni je bio jedan od najboljih igraca u italijanskoj ligi.

Maja, Zadar

pre 8 godina

Problem je u tome što vi mislite da mi noćima ne spavamo kad vi osvojite zlato u bilo čemu. Samo mi nije drago kad ih osvojite protiv nas jer normalno da više volim da Hrvatska pobjedi, al opet kad izgubimo u finalu onda mi je draže da izgubimo i od Srbije nego od nekih drugih. A vi mislite da je nama krivo.

ZG TOM-šrauba

pre 8 godina

Vidio se umor na našim igračima u drugom poluvremenu, jer nije isto igrati četvrtfinale i polufinala sa ITA i SAD ili sa Kinom i Brazilom. Nas je koštao poraz od BRA i ili smo težim putem do finala i to je bilo presudno, ali u svakom slučaju čestitke na pobjedi, sastat će se te dvije trenutno najbolje repke i na SP i na OI.

Zahvaljujem

pre 8 godina

Vaterpolo, kosarka, odbojka, atletika, tek-van-do, tenis... ulaganja mala, rezultati ogromni. Svaka cast momci i djevojke. Bas ste mi uljepsali nedelju.

Jesmo sportska nacija, bas jesmo.

Hvala vam

NS BOY

pre 8 godina

@Mario, smiri se. Zdravlje se tesko moze povratiti. Sa talentom se radja, dok se standard gradi. ;) Ne verujem da zucne kese igraju valcer trenutno u Hrvatskoj....
Pozdrav za boraniju....

NS BOY

pre 8 godina

Ne zaboravimo nase odbojkasice, koje su osvojile bronzu, takodje nase odbojkase koji su sinoc pobedili Italiju u Beogradu. Pre istog meca u Novom Sadu su ih otresli kao sljive.

torcida_trebinje

pre 8 godina

susjedi svaka cast, zasluzeno i na ovom turniru ste bili bolji, al se vidimo na sljedecem velikom takmicenju nadam se tad cemo bit kompletni sa dva najbolja igraca koji ovde nisu igrali, Miho Boskovic i Niksa Dobud, a to je upravo teg na vagi koji ce utakmicu izmedju Hr i Srb uciniti do posljednje sek neizvjesnom.... pozz iz vrele 'Ercegovine

učenik

pre 8 godina

zaista ne mogu da verujem da ima komentara koji zele da mi izgubimo... Svaka cast momci, a ti sto imas 220
kanala uzmi cvike jer je bilo prenosa.. To sto se vama ne svidja sport ne morate da ga omalovazavate

ludinovinar

pre 8 godina

Bravo momci! Konstantnost koji vi pokazujete je stvarno impresivna, svaka cast Mandicu na sjajnom turniru.. Idemo po zlato u Riju.. ;-)

Boston

pre 8 godina

Najjaci su mi hrvati koji vise ne znaju sta da kazu i kako da odgovore tolikim uspesima naseg sporta pa pominju Ekonomiju, plate itd. Kao da je kod njih nesto bolje. Hahaha da nemaju more niko ne bi cuo za Hr.

Haramo

pre 8 godina

"Engleska i SAD u strahu nakon najave vlasti u Beogradu o eventualno mogućoj izgradnji kriket i bejzbol terena u Srbiji" - javljaju dobro obavešteni izvori. Iako još nije ni maketa predstavljena javnosti, osim simulacije objekata u 5D, britanska kruna preti novom rezolucijom o srpskom genocidu u sportu, dok američki steltovi opet nadleću uža područja Balkana.

Jačanjem zlatnih rezervi Narodne banke, dinar u ovoj godini rekordno ojačao u odnosu na evro i svet.

Vreme sutra: sličnom danas- pobednički.

Mirko

pre 8 godina

Ima li neko ko će da kaže da vaterolo nije naš najtrofejniji sport?

Mislim da niko.

Volim košarku i stvarno smo zemlja košarke, ali možda smo i više zemlja Vaterpola!

Momci, naklon do poda! Toliko ste dobri, da smo se već navikli na medalje, ali nemojte da se uzbuđujete zbog toga, uvek ćemo da budemo uz vas i navijamo svim srcem!

drago

pre 8 godina

sada spominjes ko je vama sve falio a kada ste vi pobedilu srbiju u fudbalu tada srbiji nisu falili vidic,matic,ljajic,markovic,tadic(tek usao u 2 poluvremenu).


Da, naravno da su nam falili Boskovic, Muslim, Dobud i Buljubasic. Plus pravi trener. Boskovic je 2-3 puta proglasen za najboljeg vaterpolistu svijeta. Dobud je bio u Londonu najbolji centar. Nema to nikakve veze sa izvlacenjem niti porazom od Srbije. To sa m rekao i kad smo izgubili od Brazila. Recimo onaj Loncar je toliko los da nista nije napravio. Trener ne zna pozvati time-out kad kola krenu nizbrdo.
Dok smo bili kompletni osvojili smo sva natjecanja u 5 godina.
Kakve veze imaju drugi sportovi sa ovim? Ali jad smo ve kod toga. Pobjedjujete nas u vaterpolu, kosarci, gubite u nogometu i rukometu. I u tenisu Djokovic pobjedjuje. Coric je lani tukao Lajovica (obojica treci reketi) i Bozoljca, trebao je i Troickog ali se ozlijedio. Troicki je u dobroj formi i tukao je povratnika Cilica.
Ne znam da li ti je poznat podatak da je OK Mladost uvjerljivo vladala u jugo ligi?
Coric je inace boljempladiran od svih aktivnih igraca u njegovim godinama. Jedino je Nsdal ranije stigao do tog rankinga ali ga nije prestigao.
U Maksimiru, tada Vidic vise nije bio dobar, Matic i Ljajic jos nisu poceli ovako dobro igrati, samo vam je Markovic falio.

Žderač živaca,nerava i duše komšijama...za DŽ!

pre 8 godina

(Mario, 28. jun 2015 22:59)
Lepo vas je Papa naučio šta su vrednosti i šta dolazi od Boga kao dar.

He he he moj mario sa malim m,pa punoću života i radost ne donosi standard nego duša sposbna da ceni i ono što ima i da ne želi ono što nema.

Sad imaš 1000e...za vreme Tita bio je i veći standard...gde ti piše da već sutra nećeš imati ništa!

A,ovo što mi srbi sa -1000e na računima postižemo,niti sve te tvoje hiljade evra mogu kupiti,niti nam svi MMF-ovi ovog i onog sveta ovu slavu kojom nas je Bog darovao mogu oduzeti!

Ali znaš ti to dobro...ovaj dan vas boli mnogostruko jače nego što nas raduje!

Mi nismo umobolni da se radujemo na konto nekog zlata do veka i time zadovoljimo,mi već sutra zaboravljamo sve i krećemo u nove pobede.Ali vas znam,i sami sebe znate,vaša umobolnost je takva da svaka ovakva pobeda Srbije i svaki ovakav dan vas boli do veka i ne zaborvljate žuč koju ste ispili zbog njega nikada!Samo razmišljate o osveti krijući se iza bednih floskula i lažnih ravnodušnosti!

I naša sreća je još začinjena dodatno jer svaki naš uspeh vama dodatno jede živce!A za to izvesti obično treba puno para,a mi vam to radimo za sitnu lovu.Toliko vi vredite.

Za naše živce mora da se pokrene ceo NATO,a za vaše dovoljno je da Srbi uzmu sportsko zlato :D!...pa makar to bilo i boćanje,vaši živci bivaju skraćeni!

Kralj Tomislav

pre 8 godina

Dajte ljudi molim vas... Do kad cemo se prepirati medjusobno i biti jedni na druge ljubomorni, zeljeti jedni drugima neuspjeh i zlo? I Srbija i Hrvatska imaju vrhunske sportase i ekipe na koje moramo biti ponosni. Srbi imaju bolje rezultate u kosarci, vaterpolu, odbojci i tenisu od kad je Nole aktualan, Hrvatska je s druge strane osvojila sve u rukometu, jači smo u nogometu, a o individualnim sportovima (sva zlata u skijanju, sva atletska zlata, Cro Copovi uspjesi) da ne pricam... Dolazi mali Coric koji ima 18 godina i potencijal da jednog dana postane svjetski broj 1 u tenisu, i tako dalje... Nece nas kompleksi i takav nacin razmisljanja nikuda dovesti. Cestitke srpskim vaterpolistima na obrani Svjetske lige i pobjedi protiv olimpijskih prvaka!

antiDebil

pre 8 godina

Omaž Dragu i ostalim "susjedima" koji se ubiše da objasne kako su oni veća sportska nacija! I kako sada, posle današnjeg dana i sebe da ubede u to a kamoli nekog manje naivnog!?
(PeraQ, 28. jun 2015 21:56)

Oni su samo filijala Srpskog sporta i apsolutno nista vise od toga !

Milos

pre 8 godina

@ Mario, 28. jun 2015 22:54
Mario Mario. A vasa ekonomija je japanska. Zato se pakujete ovih dana pa pravac Njemacka. Mnogo vam je dobro u Hrvatskoj da svi bezite kud koji mili moji.

Zlatko

pre 8 godina

Sta reci za nesto sto se godinama ponavlja u kontinuetu ? Za vaterpolo uvek najveca ocekivanja i nikad razocarenje. Samo napred. 
BRAVO!!!
(Tie_brake, 28. jun 2015 22:04)

Bilo je jedno razocarenje. Pre neku godinu na EP smo bili sedmi. Ja pamtim i Sevilju devedeset i neke, kad smo takodje bili peti, sesti. Ali dobro, kad 100 godina osvajas medalje, mozes jednom u 15 godina da dozvolis luksuz. Neko bi pojeo g...o da se makar plasira na takmicenje i tamo stalno bude medju 7, dok neko bude sedmi svake cetvrte prestupne godine.

keskese

pre 8 godina

ma bice bolje vec sutra,krece Wimbledon tu polazete isto velike nade. (Dejan, 28. jun 2015 22:01) Mi se više brinemo kako da nam prosječna plaća bude 1000 eura, ali da vama je neugodno koliko vam dobro ide jel da?
(Mario, 28. jun 2015 22:59)

Juce ti smetaju delfini, a danas pricas o platama, pricaj to Hrvatima sto pune autobuse i idu za Nemacku.

branimir

pre 8 godina

Ponosan sam što sam srbin, u sportu pobeđuje samo čist karakter, i duh, sa jasnim ciljem, uz nesebičnu podršku. Eh da smo takvi u drugim "disciplinama"

Cika Milance

pre 8 godina

A najjaci su mi hrvati...pre meca prete,pricaju da su bolji,dok vode likuju,a sad kada su dobili po tamburi kao i uvek krenu da omalovazavaju sport,da se pozivaju na plate na standard itd... vidim vi se ubiste od lagodnog zivota. Postali ste robovi zapada,vidim policija vasa vas izbacuje iz kuca na ulicu zbog kredita i dugova,pred bankrotom ste stalno i vi ste nsli nekome o standrdu da pricate licemeri jedni... mi bar i kad je najteze nekako prezivljavamo,ne uvlacimo se nikome i nismo niciji robovi,a usput imamo cemu i da se poradujemo u ovim teskim vremenima... a vas sto to boli sta da se radi kad nemate to srce i dusu koju mi Srbi imamo. A o ovima koji govore kako je ovo nebitan sport,suvisno je trositi reci... Gomila kinac kojima je samo fudbal bitan,a i o njemu pojma nemaju dalje od mesija i ronalda ne vide. Ne shvataju kolikosu oni nebitni i nistavni,budite vi prvi u necemu na svetu osim u pisanju glupih komentara. Meni kad je nesto nebitno ja ni ne obracam paznju na to uopste,a vi komentarisete iako vam je kako kazete nebitno. Ispunjeni ste nezadovoljstvom i mrznjom pa nemozete da gledate da se narod raduje nekom uspehu... To sto vi ni u cemu ne vidite radost i vrednost osim u dzabalebarenju vas je problem ostavite ljude na miru da slave uspeh svoje zemlje u bilo cemu. Svaki uspeh svetskih razmera je bitan! Svaka cast momcima i devojkama na zlatu i odbojkasima i svim nasim sportistima vi ste ponos ove zemlje i najbolji ambasadori ove zemlje u svetu! ZIVELA SRBIJA!!!

Nemanja Zivanovic BG

pre 8 godina

Ajde oladite malo sa komentarima protiv Hrvata. Nije bitno KOGA smo pobedili, vazno je da smo dobili utakmicu. Radujte se uspehu, ne sirite mrznju. Svaka cast momcima, u prvoj cetvrtini je bilo strasno, hrvatski golman je odlican bio. Ali razbili smo ih na kraju zasluzeno. Kakav dan za Srbiju, bas na Vidovdan...

Шта год да је први смо!!!

pre 8 godina

Tesko je naci nesto nevaznije od vaterpola.
(ja, 28. jun 2015 21:14)
Можда женска кошарка или можда мушка или вероватно фудбал за млађе од 20 или можда ТЕНИС

komsija

pre 8 godina

Dajte izmislite jos neki sport
(Dog, 28. jun 2015 22:03)

Hokej
Gimnastika
Skijanje
Fudbal A reprezentacija
Klupski fudbal...Liga Sampiona bar nekad?
Atletika
Ragbi
Rukomet
Formula 1
Golf

... hoces da nabrajam i dalje? Jedna nacija se racuna sportskom kada je u vrhu po broju osvojenih medalja na letnjim i zimskim OI, a Srbija je tu uvek pri dnu (na zimskim nikada u istoriji nije nista ni osvojila). Cestitam na pobedi ali spustite se malo na zemlju! :)))

nemacka

pre 8 godina

bravo mi! (p.s. otvorim malopre moj omiljeni spigl da vidim sta su napisali. a ono ima svega fudbala, jedrenja, golfa, samo ni rec o kosarci. takvi su nemci, kad nemaju uspeha oni i ne napisu da se nesto desilo! ali ovo nije nesto vec veliko prvenstvo! )

iza suda

pre 8 godina

maestralno drugo poluvreme...tempo za olimpijadu...cestitam!

sad kad ste se plasirali mozete da radite na tome da tempirate formu tacno za rio...srecno!!!

Maja, Zadar

pre 8 godina

@nex
upravo ono što piše
@Mile JNA
neznam
Dalibore neznam tu pjesmu, viruj mi. Svejedno mi je tko će pobijediti. To je samo sport. Uživajte u euforiji.

Шта год да је први смо!!!

pre 8 godina

Tesko je naci nesto nevaznije od vaterpola.
(ja, 28. jun 2015 21:14)
Mozda tenis, ženska kosarka, muška kosarka ili mozda fudbal za mladje od 20.....

igorinjo

pre 8 godina

e,majo majo kao i uvek iza nas. Gledam one brazilce,primer kako se ponasa pa makar i sa bronzom. Secam se i nekog pripremnog turnira u kosarci igrao se mislim u sloveniji. Ko je pobednik bio tu nema dileme,znas ti. Ali je ostalo u secanju to kako niste hteli da primite odlicje namenjeno drugom mestu. Pa ona tuca u kranju,da mi smo je poceli od radosti posto smo vas dobili u finalu. Ne budi KALIMERO prihvati poraz kako valja.

Homer Simpson

pre 8 godina

Znaci nevjerovatno, pet Novljana u zadnjih desetak dana na svjetskom i evropskom tronu. Mladjani fudbaler Mandic, strijelac gola u finalu protiv Brazila. Sestre Dabovic prvakinje Evrope u kosarci. Prlainovic i Mandic osvojiše svjetsku vaterpolo ligu. Braco Srbi ništa bez Crnogorske fine ruke.
(Srbin iz Crne Gore, 28. jun 2015 22:02

Sta cemo,braca ste nam!Mi ludaci vi fini i eto dobitne kombinacije!Pogledaj i sam,zezamo ceo svet na svim frontovima!

Cestitke vaterpolistima na prvom mestu!!!

Predrag

pre 8 godina

@Dace Bog da i vaterpolisti pobede, pa onda ceo svet nek nas mrzi...

Zasto mislite da bi bilo ko trebao da nas mrzi? Valjda se zlato osvaja da bi se mi radovali a ne da bi nas neko mrzeo.

Maja, Zadar

pre 8 godina

Uuuu blago vama, toliko šampiona... Neznam što ću od tuge što je srebro, a nije zlato. Neka, drago mi je da se bar nečemu možete veseliti. :b Čestitala bi samo onima što su zaslužni za to zlato, a to su oni što su bili u bazenu, a ne vi koji pišete i svojatate pobjedu kao da ste u najmanju ruku dali 5 golova.

bata miško

pre 8 godina

Mi se više brinemo kako da nam prosječna plaća bude 1000 eura, ali da vama je neugodno koliko vam dobro ide jel da?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mario, 28. jun 2015 22:59)

# Link komentara

Kako tebi nije dobro. Pazi samo na žuč. Od toliko jeda može da pukne.

nele i da

pre 8 godina

Vidim ovog Marija muci naša ekonomija i plate! Mario počni da učiš sirtaki da igraš! Pogledaj koliki javni dug ima Hrvatska po glavi stanovnika! A neka naši kite zlato oko vrata!

Milan Pirot

pre 8 godina

Sutra na balkon i vaterpolisti i sportisti koji su osvojili medalje na Evropskim igrama neka ih narod sve pozdravi i menjajte voditelja dočeka obavezno !

једини наш тим који никад, али баш никад, ниј

pre 8 godina

Легенде!!! Свака част, наклон до земље.

zarko

pre 8 godina

Jel ima negde prenos? :-)
(Plavušica, 28. jun 2015 21:07)

Imam 220 tv kanala iz celog sveta, sve moguce svetske sportske kanale koji ponekad prenose i badminton, pikado, stoni tenis... ali nijedan ne prenosi vaterpolo. Eto, to najbolje govori koliko je to mali i beznacajan sport u svetu

Mile JNA

pre 8 godina

Uuuu blago vama, toliko šampiona... Neznam što ću od tuge što je srebro, a nije zlato. Neka, drago mi je da se bar nečemu možete veseliti. :b Čestitala bi samo onima što su zaslužni za to zlato, a to su oni što su bili u bazenu, a ne vi koji pišete i svojatate pobjedu kao da ste u najmanju ruku dali 5 golova.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Maja, Zadar, 28. jun 2015 23:20)

Majo...

Znas ti dobro sta je...

Marko

pre 8 godina

Jel ima negde prenos? :-)
(Plavušica, 28. jun 2015 21:07)

Imam 220 tv kanala iz celog sveta, sve moguce svetske sportske kanale koji ponekad prenose i badminton, pikado, stoni tenis... ali nijedan ne prenosi vaterpolo. Eto, to najbolje govori koliko je to mali i beznacajan sport u svetu
(zarko, 28. jun 2015 23:25)
Toliko beznacajan da je vec decenijama olimpijski sport...svaka cast!

dalibor79

pre 8 godina

maja za tebe, hvala ti za cestitke upucene nasim vaterpolistima koji redovno pobedjuju vase.:) ne brini se ti, mi imamo dovoljno razgloga da se veselimo. samo se pitam da li vi imate razlog da se veselite?:) ili se jedino veselite kada cujete pesmu danke deutschland:)

Milovan

pre 8 godina

Srpski sokolovi: Svaka vam čast. Čestitamo vam na velikoj pobedi! Pobedili ste najgore Srbe tzv. Hrvate. Gospod Bog vam je podario pobedu jer vi svetom pronosite Njegovu slavu i istinu. Čestitamo!

Ivana

pre 8 godina

NAJUSPESNIJA REPREZENTACIJE SRBIJE SVIH VREMENA U SVIM SPORTOVIMA!
Ne postoji ni jedno Prvenstvo na nivou Evrope ili Sveta da nasi nisu osvojili zlato!
Pocev od daleke 1968-e kada su osvojili zlato na Olimpijadi u Meksiku,dominacija nije prestala!
Plus imamo VK Partizan koji je 7 puta bio Prvak Evrope!
CESTITAM MAJSTORI!
(banjica, 28. jun 2015 21:45)

sve receno nista ja tu ne bih menjala;)

devlinjo

pre 8 godina

Svaka cast momci, mnogo smo nepravedni prema vama, jer svaku vasu medalju dozivljavamo kao normalnu stvar pa se i manje radujemo uspehu.

Duxx

pre 8 godina

Koliko sportista imamo na OI, zna li ko, i gde moze da se nadje taj podatak (na sajtu OKS ne mogu da nadjem).
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veliki strumf, 28. jun 2015 21:50)

Veliki štrumfe i svi ostali koji traže, na ovom linku na vikipediji se vidi trenutna situacija oko olimpijade i učesnika naših na njoj :
https://en.wikipedia.org/wiki/Serbia_at_the_2016_Summer_Olympics

dalibor79

pre 8 godina

cestitke vaterpolistima ali zar to nije obicaj da uvek pobedjujemo hrvate?:) a za tebe drago, e ti kao po obicaju imas izgovor. sada su vam falili boskovic,muslim itd. a dok su vam oni igrali kao nikada vas nismo pobedilu vaterpolu? hahaha pa zar ti drago jos uvek nisi svatio da vas mi redovno pobedjujemo. kosarka i muska i zenska,tenis 10 teniser srbije pobedi vasu veliku nadu bornu,troicki redovno pobedjuje cilica a da ti ne spominjes sta vam sve radi djokovic:) pa vaterpolisti,a uz to odbojkasi redovno osvajaju medalje nazalost vas u tome sportu nema.sada spominjes ko je vama sve falio a kada ste vi pobedilu srbiju u fudbalu tada srbiji nisu falili vidic,matic,ljajic,markovic,tadic(tek usao u 2 poluvremenu).

enrike

pre 8 godina

Ono kad imas talenat ono kad si rodjen da pobedjujes ono kad imas karakter ono kad kad se boris do poslednje sekunde ono kad si SRBIN... GAZIIIIIIIII

libero

pre 8 godina

@veliki strumf
i za sve ostale koji pitaju po mojoj racunici za sada imamo 39 kvalifikovanih za OI u Riju, Vaterpolo 13, Kosarka 12, Atletika 3, Plivanje 3, Streljastvo 8

Sg

pre 8 godina

Какав Видовдан! Дако га овако славили на дуге године.Браво, наши златни момци и девојке.

Mario

pre 8 godina

Mladi fudbaleri- zlato
Kosarkasice na EP- zlato
Vaterpolisti u svetskoj ligi- zlato
Na Evropskim igrama smo osvojili osam zlatnih medalja, 4 srebra i tri bronze. Odbojkasi se plasirali na zavrsni turnir svetske lige, kosarkasice i vaterpolisti obezbedili Rio... i sve to u ovom mesecu.
(Ivan kg, 28. jun 2015 22:09)
Čestitam na pobjedi.
Znaci igara ne fali osim kruha

Mario

pre 8 godina

ma bice bolje vec sutra,krece Wimbledon tu polazete isto velike nade.
(Dejan, 28. jun 2015 22:01)
Mi se više brinemo kako da nam prosječna plaća bude 1000 eura, ali da vama je neugodno koliko vam dobro ide jel da?

Mario

pre 8 godina

Neverovatna nacija, neponovljiva nacija sa svim svojim vrlinama i manama. Dostojanstvo, karakter, cast
Sila !
(Nebo, 28. jun 2015 22:06)
Ali zato ekonomija skoro pa zadnja na svijetu

Srbin iz Crne Gore

pre 8 godina

Znaci nevjerovatno, pet Novljana u zadnjih desetak dana na svjetskom i evropskom tronu. Mladjani fudbaler Mandic, strijelac gola u finalu protiv Brazila. Sestre Dabovic prvakinje Evrope u kosarci. Prlainovic i Mandic osvojiše svjetsku vaterpolo ligu. Braco Srbi ništa bez Crnogorske fine ruke.

Aladdin Sane

pre 8 godina

Nista novo,Srbija prvakkkkkkk ,pozdravite sampione
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (menadžer, 28. jun 2015 21:37)

Eeee Brate, nisi ti onaj pravi menadzer :))

Uzicanin '95

pre 8 godina

Srbi dominiraju evropom, kosarkasice zlato, vaterpolisti svetsku ligu, mladi kosarkasi osvojili turnir da ne pricam za brdo medalja iz azerbejdzana Ludilooooo., pozdrav od ponosnog SRBINA!!!!!!!!

Ivan kg

pre 8 godina

Mladi fudbaleri- zlato
Kosarkasice na EP- zlato
Vaterpolisti u svetskoj ligi- zlato
Na Evropskim igrama smo osvojili osam zlatnih medalja, 4 srebra i tri bronze. Odbojkasi se plasirali na zavrsni turnir svetske lige, kosarkasice i vaterpolisti obezbedili Rio... i sve to u ovom mesecu.

matko matković

pre 8 godina

Hm, dobro da je ovako. Da je ove dvije reprezentacije spojiti u jednu, pa još pojačati sa CG, natjecanja bi bila besmislena

Nebo

pre 8 godina

Ima li kraja ovim neverovatnim uspesima nasih sportista ? Borkovic danas prvi, kosarkasice prve, vaterpolisti prvi, odbojkasi pobedjuju...Ne znamo sta pre slaviti ?
Neverovatna nacija, neponovljiva nacija sa svim svojim vrlinama i manama. Dostojanstvo, karakter, cast
Sila !

Tie_brake

pre 8 godina

Sta reci za nesto sto se godinama ponavlja u kontinuetu ? Za vaterpolo uvek najveca ocekivanja i nikad razocarenje. Samo napred.
BRAVO!!!

supergrass

pre 8 godina

Bwz pola tima i sa ovim trenerom ni ne mozemo bolje. Fale Boskovic, Dobud, Buljubasic i Muslim.
(drago, 28. jun 2015 21:32)

Evo Srbija 20 godina igra u istom sastavu, vama uvek neko fali.

Nenad Strinić

pre 8 godina

A šta tek bilo da Srbija ima more?(SIN LOVCA NA MEDVEDE, 28. jun 2015 21:31)Care, ni Madjarska nema more pa je svejedno uz Srbiju najveca vaterpolo nacija na svetu.
(egil vangen, 28. jun 2015 21:47)
Има море, има море док је Боке!

afrogipsy

pre 8 godina

Svaka cast momci, po ko zna koji put. Mnogi sportisti su istinski ponos ove zemlje, ali vi ste po tom pitanju konstantni. Nevolja je sto ste nas toliko navikli na pobede da se i ne radujemo preterano kad osvojite zlato , jer je to nekako postalo normalno. A uspesi koje ostarujete su ogromni, kao i pozrtvovanje koje jenophodno da bi se do njih doslo. Sve najbolje u Riju i bas volim sto steim marnuli tih 100 soma :)

Pa sta je ovo ljudi

pre 8 godina

Gledam kosarku, devojke uzele zlato. Odbojka, nasi momci vode borbu sa italijanima, vaterpolisti mladi prvaci, fudbaleri u20 prvaci i jos drugi nasi takmicari haraju u evropi. A sad nasi seniori odbranili titulu i razbili hrvatsku. O mama mia, puknuce mi srce od radosti. Zivela Srbija. Napred nasi takmicari. Evropa je nasa. 2015 cemo zapamtiti u srcu.

Stella

pre 8 godina

Ja ovo zovem SRPSKA SPORTSKA DOMINACIJA! 15 medalja na EI (8 zlata, 4 srebra, 3 bronze), zlato na SP u U20 fudbalu, zlato vaterpolista u SL, zlato kosarkasica na EP, odbojkasi trenutno deru Italijane!!!

Ilija

pre 8 godina

Mogu da nas gaze koliko hoce, istina je da zivimo bedno u odnosu na vecinu evropskih drzava, ali smo svetska velesila u sportu. Cuva Bog Srbina svog! Na Vidovdan dva zlata, kosarka i vaterpolo!

mr.red

pre 8 godina

Kakvi fenomenalni naslovi na sportskim sajtovima danas :D

-Kosarkasice na krovu Evrope
-SP: Juniori Srbije pregazili Koreju
-Vaterpolisti odbranili Svetsku ligu

Alal vera!!!

nemanja

pre 8 godina

Mi ne zasluzujemo ove momke. Od 2005. do 2015. , svaki put su osvojili Svjetsku ligu, osim 2009, kada je uzela CG. 2012. nismo igrali, tad su uzeli Hrvati, inace nikad ne bi ni uzeli :) Bravo kraljevi, i vas na balkon sa svima! :))

banjica

pre 8 godina

Zaboravio sam...
Dvoje sportista iz Srbije su proglaseni najboljima na Svetu svih vremena u sportovima kojima su se bavili!
1.SVETLANA KITIC - rukomet
2.IGOR MILANOVC - VATERPOLO!!!!!!!!

JOS JEDNOM CESTITKE VATERPOLISTIMA!

alex

pre 8 godina

Prenos ArenaSport1. Svaka cast svim nasim reprezentativcima. 1. Zlatni mladi fudbaleri 2. Zlatni mladi vaterpolisti 3. Zlatne kosarkasice 4. Zlatni vaterpolisti. Nije ni cudo zasto toliki animozitet gaje prema nama! IDEMOOO SRBIJAA!!! :-)

Mihailo

pre 8 godina

Pobeda, niko nije ni sumnjao.
Nego nešto drugo fascinira, mi i ne baš drage nam komšije Hrvati imamo tolike uspehe u svim mogućim sportovima, a ukupno nas ima manje od stanovnika recimo Londona. Malo je ljudi uopšte svesno koliko je to van svake normale, ko zna šta bi bilo kada bi nas i jednih i drugih bilo po bar dvadesetak miliona...

tarabic

pre 8 godina

Hitno da se prosiri i ojaca balkon na skupstini. Arnautima vise slece sledeci put, mada oni ovo ne prate, pa se i ne jede mnogo.
Salu na stranu, da su imali Rudica, prica bi bila drugacija.

ludilo

pre 8 godina

Tovari sve redom, od fudbala, odbojke, vaterpola, basketa, kosarke.... jos i Djokovic da isprska one burzujcine u sred londona pa da znaju gde je Srbija a gde su svi ostali! IDEMOOOOOOOO BREEEEEE!!! Bravo momciiii!!!!!!

Aladdin Sane

pre 8 godina

Dace Bog da i vaterpolisti pobede, pa onda ceo svet nek nas mrzi...
Ziveli svi srpski reprezentativci u svim sportovima..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vladimir, 28. jun 2015 21:11)

Mrze za nas definitivno, al' neka... Samo da nasi dalje osvajaju zlata po celom svetu!
ZIVELA SRBIJA, ZEMLJA SPORTA!!!

P.S.: Dragi susjedi, cekajte samo Rio, tu ce te tek da dobijete batine!

Vumenizbananadrzave

pre 8 godina

Sramota koliko je nezapazen i koliko je neispracen ovaj sport i ovo finale. Ali navikli smo da nam vaterpolisti uvek donesu medalju pa se narod vise raduje onome sto retko vidja.

Milos

pre 8 godina

POBEDA!!!Svaka cast:)Velika radost! Samo je tuzno sto ovaj najtrofejniji sport vise nije dostojan ni tv prenosa na nasim nacionalnim kanalima, ali dobro je da ipak imamo kablovsku. Izgleda da je nas ministar sporta brzo zaboravio kojim se sportom bavio i koja je sve takmicenjema osvojio. Pozdrav svima.

Miki

pre 8 godina

Bravo momci :) toliko radosti nam donosite tokom svih ovih godina da je to neopisivo. Jos je draze sto pobediste nase drage komsije :D . BRAVO SRBIJO

Dragana

pre 8 godina

Mala smo zemlja ali smo divovi u sportu! Svaka cast svim zlatnim sportistima i sportistkinjama!! Jedino oni cine da se osecam ponosno sto sam iz Srbije i hvala im na tome!!!

egil vangen

pre 8 godina

A šta tek bilo da Srbija ima more?
(SIN LOVCA NA MEDVEDE, 28. jun 2015 21:31)
Care, ni Madjarska nema more pa je svejedno uz Srbiju najveca vaterpolo nacija na svetu.

Miroljub

pre 8 godina

Srbija zemlja kosarke i vaterpolaaaaa!!!!! Mnogo sam srecan nocas, hvala svim sportistima koji su mi bar malo ulepsali ovu groznu realnost

Može biti samo je*an....

pre 8 godina

Živela taksa za RTS...
Vaša obaveza da plaćate, a naše pravo da krckamo taksu i prenosimo uživo Žiku smorenicu...

PeraQ

pre 8 godina

Omaž Dragu i ostalim "susjedima" koji se ubiše da objasne kako su oni veća sportska nacija! I kako sada, posle današnjeg dana i sebe da ubede u to a kamoli nekog manje naivnog!?

banjica

pre 8 godina

NAJUSPESNIJA REPREZENTACIJE SRBIJE SVIH VREMENA U SVIM SPORTOVIMA!
Ne postoji ni jedno Prvenstvo na nivou Evrope ili Sveta da nasi nisu osvojili zlato!
Pocev od daleke 1968-e kada su osvojili zlato na Olimpijadi u Meksiku,dominacija nije prestala!
Plus imamo VK Partizan koji je 7 puta bio Prvak Evrope!
CESTITAM MAJSTORI!

veliki strumf

pre 8 godina

Osvajamo sveeee! Koji god sport da igramo - osvajamo! Na Vidovdan 2 ekipe se plasirale na OI - ima li vece srece?! Sto rece Ana Dabovic: SVAKA NAM CAST! Hocemo titule i u rukometu (e, sad bas preterujem, mada sa Srbima ludacima nikad se ne zna).

mali radojica

pre 8 godina

Veceras komsiluk na aparatima. Mozda ce morati i po koja pilula za smirenje da se uzme.Nije lako kad Srpkinje i Srbi gaze veceras. A jadni Madjaroni cak i pogresnu zastavu istakli. Hahsh kakvi bednici ne mogu ni ovo da otrpe a mogu da dizu ograde.

Hajlender

pre 8 godina

Kako to da smo u ekipnim sportovima neprekosnoveni a kao drustvo smo katastrofa
Gde je taj timski duh ?
Tri zlata za sedam dana a vec 30god kao drustvo tonemo jer nas vode luzeri i lopovi
STRASNO
Ali opet volim ovaj ludi i napaceni narod

Ivo iz Rijeke

pre 8 godina

Samo najbolji mogu u finalu preokrenuti rezultat sa 3:5 na 9:6. Stoga vam pošteno čestitam, jer ste zaslužili. Vidimo se u Brazilu!

pax

pre 8 godina

Hrvati su mi neomiljeni, alu u vaterpolu zaslužuju sve poštovanje. Ista smo škola, igra se konačno YU liga, a jake tekme znače i našim igračima.

zizy

pre 8 godina

Bravo pored košarkašica i vaterpolisti Srbijo jesi mala al si talentovana i imaš velikn srce samo napred nemože Srbiji niko ništa

goran

pre 8 godina

Ma ne govorim ja uzalud danas svima redom, da nema sanse da izgubimo na "vidovdan" evo odrasmo (nase redovne musterije) Hrvate u vaterpolu ,Kosarkasice evropske sampionke kud ces lepse !!!

GM

pre 8 godina

Bio bi red da naslovnu stranu podelite na dva dela. Levo devojke, desno momci, jer su to zasluzili pre svega svojim pristupom i borbi za ovu zemlju!

A ne lubenice i paradajiz da budu podjednako zastupljeni. Bezveze s vase strane.


Bravo carevi!

Sremac

pre 8 godina

Možda ne bi bilo loše da se naša reprezentacija zove Srbija i Boka!!!
U finalu svetskog prvenstva u fudbalu jedan gol za našu reprezentaciju dao je Staniša Mandić iz Herceg Novog.
U finalu svetske vaterpolo lige četiri gola su dali Andija Prlainović (Herceg Novi) i Dušan Mandić (Kotor).
U finalu ženskog evropskog prvenstva u košarci 25 koševa dala je Ana Dabović (Herceg Novi).
Živela Srbija, živeli Srbi širom sveta.

Racionalan

pre 8 godina

Valjda cemo da izgubimo ovu utakmicu, kao i kosarkasice u finalu, jer ova euforija sportom je postala preterana. Samo nam opet doceci trebaju..

ludilo

pre 8 godina

Tovari sve redom, od fudbala, odbojke, vaterpola, basketa, kosarke.... jos i Djokovic da isprska one burzujcine u sred londona pa da znaju gde je Srbija a gde su svi ostali! IDEMOOOOOOOO BREEEEEE!!! Bravo momciiii!!!!!!

supergrass

pre 8 godina

Bwz pola tima i sa ovim trenerom ni ne mozemo bolje. Fale Boskovic, Dobud, Buljubasic i Muslim.
(drago, 28. jun 2015 21:32)

Evo Srbija 20 godina igra u istom sastavu, vama uvek neko fali.

Ivan kg

pre 8 godina

Mladi fudbaleri- zlato
Kosarkasice na EP- zlato
Vaterpolisti u svetskoj ligi- zlato
Na Evropskim igrama smo osvojili osam zlatnih medalja, 4 srebra i tri bronze. Odbojkasi se plasirali na zavrsni turnir svetske lige, kosarkasice i vaterpolisti obezbedili Rio... i sve to u ovom mesecu.

Ivo iz Rijeke

pre 8 godina

Samo najbolji mogu u finalu preokrenuti rezultat sa 3:5 na 9:6. Stoga vam pošteno čestitam, jer ste zaslužili. Vidimo se u Brazilu!

veliki strumf

pre 8 godina

Osvajamo sveeee! Koji god sport da igramo - osvajamo! Na Vidovdan 2 ekipe se plasirale na OI - ima li vece srece?! Sto rece Ana Dabovic: SVAKA NAM CAST! Hocemo titule i u rukometu (e, sad bas preterujem, mada sa Srbima ludacima nikad se ne zna).

Marko

pre 8 godina

Jel ima negde prenos? :-)
(Plavušica, 28. jun 2015 21:07)

Imam 220 tv kanala iz celog sveta, sve moguce svetske sportske kanale koji ponekad prenose i badminton, pikado, stoni tenis... ali nijedan ne prenosi vaterpolo. Eto, to najbolje govori koliko je to mali i beznacajan sport u svetu
(zarko, 28. jun 2015 23:25)
Toliko beznacajan da je vec decenijama olimpijski sport...svaka cast!

dalibor79

pre 8 godina

maja za tebe, hvala ti za cestitke upucene nasim vaterpolistima koji redovno pobedjuju vase.:) ne brini se ti, mi imamo dovoljno razgloga da se veselimo. samo se pitam da li vi imate razlog da se veselite?:) ili se jedino veselite kada cujete pesmu danke deutschland:)

Mile JNA

pre 8 godina

Uuuu blago vama, toliko šampiona... Neznam što ću od tuge što je srebro, a nije zlato. Neka, drago mi je da se bar nečemu možete veseliti. :b Čestitala bi samo onima što su zaslužni za to zlato, a to su oni što su bili u bazenu, a ne vi koji pišete i svojatate pobjedu kao da ste u najmanju ruku dali 5 golova.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Maja, Zadar, 28. jun 2015 23:20)

Majo...

Znas ti dobro sta je...

Vumenizbananadrzave

pre 8 godina

Sramota koliko je nezapazen i koliko je neispracen ovaj sport i ovo finale. Ali navikli smo da nam vaterpolisti uvek donesu medalju pa se narod vise raduje onome sto retko vidja.

bata miško

pre 8 godina

Mi se više brinemo kako da nam prosječna plaća bude 1000 eura, ali da vama je neugodno koliko vam dobro ide jel da?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mario, 28. jun 2015 22:59)

# Link komentara

Kako tebi nije dobro. Pazi samo na žuč. Od toliko jeda može da pukne.

Miroljub

pre 8 godina

Srbija zemlja kosarke i vaterpolaaaaa!!!!! Mnogo sam srecan nocas, hvala svim sportistima koji su mi bar malo ulepsali ovu groznu realnost

Pa sta je ovo ljudi

pre 8 godina

Gledam kosarku, devojke uzele zlato. Odbojka, nasi momci vode borbu sa italijanima, vaterpolisti mladi prvaci, fudbaleri u20 prvaci i jos drugi nasi takmicari haraju u evropi. A sad nasi seniori odbranili titulu i razbili hrvatsku. O mama mia, puknuce mi srce od radosti. Zivela Srbija. Napred nasi takmicari. Evropa je nasa. 2015 cemo zapamtiti u srcu.

Stella

pre 8 godina

Ja ovo zovem SRPSKA SPORTSKA DOMINACIJA! 15 medalja na EI (8 zlata, 4 srebra, 3 bronze), zlato na SP u U20 fudbalu, zlato vaterpolista u SL, zlato kosarkasica na EP, odbojkasi trenutno deru Italijane!!!

nele i da

pre 8 godina

Vidim ovog Marija muci naša ekonomija i plate! Mario počni da učiš sirtaki da igraš! Pogledaj koliki javni dug ima Hrvatska po glavi stanovnika! A neka naši kite zlato oko vrata!

devlinjo

pre 8 godina

Svaka cast momci, mnogo smo nepravedni prema vama, jer svaku vasu medalju dozivljavamo kao normalnu stvar pa se i manje radujemo uspehu.

Milovan

pre 8 godina

Srpski sokolovi: Svaka vam čast. Čestitamo vam na velikoj pobedi! Pobedili ste najgore Srbe tzv. Hrvate. Gospod Bog vam je podario pobedu jer vi svetom pronosite Njegovu slavu i istinu. Čestitamo!

Nebo

pre 8 godina

Ima li kraja ovim neverovatnim uspesima nasih sportista ? Borkovic danas prvi, kosarkasice prve, vaterpolisti prvi, odbojkasi pobedjuju...Ne znamo sta pre slaviti ?
Neverovatna nacija, neponovljiva nacija sa svim svojim vrlinama i manama. Dostojanstvo, karakter, cast
Sila !

Homer Simpson

pre 8 godina

Znaci nevjerovatno, pet Novljana u zadnjih desetak dana na svjetskom i evropskom tronu. Mladjani fudbaler Mandic, strijelac gola u finalu protiv Brazila. Sestre Dabovic prvakinje Evrope u kosarci. Prlainovic i Mandic osvojiše svjetsku vaterpolo ligu. Braco Srbi ništa bez Crnogorske fine ruke.
(Srbin iz Crne Gore, 28. jun 2015 22:02

Sta cemo,braca ste nam!Mi ludaci vi fini i eto dobitne kombinacije!Pogledaj i sam,zezamo ceo svet na svim frontovima!

Cestitke vaterpolistima na prvom mestu!!!

mali radojica

pre 8 godina

Veceras komsiluk na aparatima. Mozda ce morati i po koja pilula za smirenje da se uzme.Nije lako kad Srpkinje i Srbi gaze veceras. A jadni Madjaroni cak i pogresnu zastavu istakli. Hahsh kakvi bednici ne mogu ni ovo da otrpe a mogu da dizu ograde.

alex

pre 8 godina

Prenos ArenaSport1. Svaka cast svim nasim reprezentativcima. 1. Zlatni mladi fudbaleri 2. Zlatni mladi vaterpolisti 3. Zlatne kosarkasice 4. Zlatni vaterpolisti. Nije ni cudo zasto toliki animozitet gaje prema nama! IDEMOOO SRBIJAA!!! :-)

PeraQ

pre 8 godina

Omaž Dragu i ostalim "susjedima" koji se ubiše da objasne kako su oni veća sportska nacija! I kako sada, posle današnjeg dana i sebe da ubede u to a kamoli nekog manje naivnog!?

Nenad Strinić

pre 8 godina

A šta tek bilo da Srbija ima more?(SIN LOVCA NA MEDVEDE, 28. jun 2015 21:31)Care, ni Madjarska nema more pa je svejedno uz Srbiju najveca vaterpolo nacija na svetu.
(egil vangen, 28. jun 2015 21:47)
Има море, има море док је Боке!

Hajlender

pre 8 godina

Kako to da smo u ekipnim sportovima neprekosnoveni a kao drustvo smo katastrofa
Gde je taj timski duh ?
Tri zlata za sedam dana a vec 30god kao drustvo tonemo jer nas vode luzeri i lopovi
STRASNO
Ali opet volim ovaj ludi i napaceni narod

Srbin iz Crne Gore

pre 8 godina

Znaci nevjerovatno, pet Novljana u zadnjih desetak dana na svjetskom i evropskom tronu. Mladjani fudbaler Mandic, strijelac gola u finalu protiv Brazila. Sestre Dabovic prvakinje Evrope u kosarci. Prlainovic i Mandic osvojiše svjetsku vaterpolo ligu. Braco Srbi ništa bez Crnogorske fine ruke.

Predrag

pre 8 godina

@Dace Bog da i vaterpolisti pobede, pa onda ceo svet nek nas mrzi...

Zasto mislite da bi bilo ko trebao da nas mrzi? Valjda se zlato osvaja da bi se mi radovali a ne da bi nas neko mrzeo.

banjica

pre 8 godina

Zaboravio sam...
Dvoje sportista iz Srbije su proglaseni najboljima na Svetu svih vremena u sportovima kojima su se bavili!
1.SVETLANA KITIC - rukomet
2.IGOR MILANOVC - VATERPOLO!!!!!!!!

JOS JEDNOM CESTITKE VATERPOLISTIMA!

dalibor79

pre 8 godina

cestitke vaterpolistima ali zar to nije obicaj da uvek pobedjujemo hrvate?:) a za tebe drago, e ti kao po obicaju imas izgovor. sada su vam falili boskovic,muslim itd. a dok su vam oni igrali kao nikada vas nismo pobedilu vaterpolu? hahaha pa zar ti drago jos uvek nisi svatio da vas mi redovno pobedjujemo. kosarka i muska i zenska,tenis 10 teniser srbije pobedi vasu veliku nadu bornu,troicki redovno pobedjuje cilica a da ti ne spominjes sta vam sve radi djokovic:) pa vaterpolisti,a uz to odbojkasi redovno osvajaju medalje nazalost vas u tome sportu nema.sada spominjes ko je vama sve falio a kada ste vi pobedilu srbiju u fudbalu tada srbiji nisu falili vidic,matic,ljajic,markovic,tadic(tek usao u 2 poluvremenu).

Sremac

pre 8 godina

Možda ne bi bilo loše da se naša reprezentacija zove Srbija i Boka!!!
U finalu svetskog prvenstva u fudbalu jedan gol za našu reprezentaciju dao je Staniša Mandić iz Herceg Novog.
U finalu svetske vaterpolo lige četiri gola su dali Andija Prlainović (Herceg Novi) i Dušan Mandić (Kotor).
U finalu ženskog evropskog prvenstva u košarci 25 koševa dala je Ana Dabović (Herceg Novi).
Živela Srbija, živeli Srbi širom sveta.

Sg

pre 8 godina

Какав Видовдан! Дако га овако славили на дуге године.Браво, наши златни момци и девојке.

Može biti samo je*an....

pre 8 godina

Živela taksa za RTS...
Vaša obaveza da plaćate, a naše pravo da krckamo taksu i prenosimo uživo Žiku smorenicu...

enrike

pre 8 godina

Ono kad imas talenat ono kad si rodjen da pobedjujes ono kad imas karakter ono kad kad se boris do poslednje sekunde ono kad si SRBIN... GAZIIIIIIIII

nemanja

pre 8 godina

Mi ne zasluzujemo ove momke. Od 2005. do 2015. , svaki put su osvojili Svjetsku ligu, osim 2009, kada je uzela CG. 2012. nismo igrali, tad su uzeli Hrvati, inace nikad ne bi ni uzeli :) Bravo kraljevi, i vas na balkon sa svima! :))

mr.red

pre 8 godina

Kakvi fenomenalni naslovi na sportskim sajtovima danas :D

-Kosarkasice na krovu Evrope
-SP: Juniori Srbije pregazili Koreju
-Vaterpolisti odbranili Svetsku ligu

Alal vera!!!

banjica

pre 8 godina

NAJUSPESNIJA REPREZENTACIJE SRBIJE SVIH VREMENA U SVIM SPORTOVIMA!
Ne postoji ni jedno Prvenstvo na nivou Evrope ili Sveta da nasi nisu osvojili zlato!
Pocev od daleke 1968-e kada su osvojili zlato na Olimpijadi u Meksiku,dominacija nije prestala!
Plus imamo VK Partizan koji je 7 puta bio Prvak Evrope!
CESTITAM MAJSTORI!

Dragana

pre 8 godina

Mala smo zemlja ali smo divovi u sportu! Svaka cast svim zlatnim sportistima i sportistkinjama!! Jedino oni cine da se osecam ponosno sto sam iz Srbije i hvala im na tome!!!

egil vangen

pre 8 godina

A šta tek bilo da Srbija ima more?
(SIN LOVCA NA MEDVEDE, 28. jun 2015 21:31)
Care, ni Madjarska nema more pa je svejedno uz Srbiju najveca vaterpolo nacija na svetu.

Milan Pirot

pre 8 godina

Sutra na balkon i vaterpolisti i sportisti koji su osvojili medalje na Evropskim igrama neka ih narod sve pozdravi i menjajte voditelja dočeka obavezno !

Tie_brake

pre 8 godina

Sta reci za nesto sto se godinama ponavlja u kontinuetu ? Za vaterpolo uvek najveca ocekivanja i nikad razocarenje. Samo napred.
BRAVO!!!

tarabic

pre 8 godina

Hitno da se prosiri i ojaca balkon na skupstini. Arnautima vise slece sledeci put, mada oni ovo ne prate, pa se i ne jede mnogo.
Salu na stranu, da su imali Rudica, prica bi bila drugacija.

Ivana

pre 8 godina

NAJUSPESNIJA REPREZENTACIJE SRBIJE SVIH VREMENA U SVIM SPORTOVIMA!
Ne postoji ni jedno Prvenstvo na nivou Evrope ili Sveta da nasi nisu osvojili zlato!
Pocev od daleke 1968-e kada su osvojili zlato na Olimpijadi u Meksiku,dominacija nije prestala!
Plus imamo VK Partizan koji je 7 puta bio Prvak Evrope!
CESTITAM MAJSTORI!
(banjica, 28. jun 2015 21:45)

sve receno nista ja tu ne bih menjala;)

једини наш тим који никад, али баш никад, ниј

pre 8 godina

Легенде!!! Свака част, наклон до земље.

afrogipsy

pre 8 godina

Svaka cast momci, po ko zna koji put. Mnogi sportisti su istinski ponos ove zemlje, ali vi ste po tom pitanju konstantni. Nevolja je sto ste nas toliko navikli na pobede da se i ne radujemo preterano kad osvojite zlato , jer je to nekako postalo normalno. A uspesi koje ostarujete su ogromni, kao i pozrtvovanje koje jenophodno da bi se do njih doslo. Sve najbolje u Riju i bas volim sto steim marnuli tih 100 soma :)

Milos

pre 8 godina

POBEDA!!!Svaka cast:)Velika radost! Samo je tuzno sto ovaj najtrofejniji sport vise nije dostojan ni tv prenosa na nasim nacionalnim kanalima, ali dobro je da ipak imamo kablovsku. Izgleda da je nas ministar sporta brzo zaboravio kojim se sportom bavio i koja je sve takmicenjema osvojio. Pozdrav svima.

Ilija

pre 8 godina

Mogu da nas gaze koliko hoce, istina je da zivimo bedno u odnosu na vecinu evropskih drzava, ali smo svetska velesila u sportu. Cuva Bog Srbina svog! Na Vidovdan dva zlata, kosarka i vaterpolo!

Mihailo

pre 8 godina

Pobeda, niko nije ni sumnjao.
Nego nešto drugo fascinira, mi i ne baš drage nam komšije Hrvati imamo tolike uspehe u svim mogućim sportovima, a ukupno nas ima manje od stanovnika recimo Londona. Malo je ljudi uopšte svesno koliko je to van svake normale, ko zna šta bi bilo kada bi nas i jednih i drugih bilo po bar dvadesetak miliona...

pax

pre 8 godina

Hrvati su mi neomiljeni, alu u vaterpolu zaslužuju sve poštovanje. Ista smo škola, igra se konačno YU liga, a jake tekme znače i našim igračima.

GM

pre 8 godina

Bio bi red da naslovnu stranu podelite na dva dela. Levo devojke, desno momci, jer su to zasluzili pre svega svojim pristupom i borbi za ovu zemlju!

A ne lubenice i paradajiz da budu podjednako zastupljeni. Bezveze s vase strane.


Bravo carevi!

Boston

pre 8 godina

Najjaci su mi hrvati koji vise ne znaju sta da kazu i kako da odgovore tolikim uspesima naseg sporta pa pominju Ekonomiju, plate itd. Kao da je kod njih nesto bolje. Hahaha da nemaju more niko ne bi cuo za Hr.

goran

pre 8 godina

Ma ne govorim ja uzalud danas svima redom, da nema sanse da izgubimo na "vidovdan" evo odrasmo (nase redovne musterije) Hrvate u vaterpolu ,Kosarkasice evropske sampionke kud ces lepse !!!

libero

pre 8 godina

@veliki strumf
i za sve ostale koji pitaju po mojoj racunici za sada imamo 39 kvalifikovanih za OI u Riju, Vaterpolo 13, Kosarka 12, Atletika 3, Plivanje 3, Streljastvo 8

zizy

pre 8 godina

Bravo pored košarkašica i vaterpolisti Srbijo jesi mala al si talentovana i imaš velikn srce samo napred nemože Srbiji niko ništa

Miki

pre 8 godina

Bravo momci :) toliko radosti nam donosite tokom svih ovih godina da je to neopisivo. Jos je draze sto pobediste nase drage komsije :D . BRAVO SRBIJO

Haramo

pre 8 godina

"Engleska i SAD u strahu nakon najave vlasti u Beogradu o eventualno mogućoj izgradnji kriket i bejzbol terena u Srbiji" - javljaju dobro obavešteni izvori. Iako još nije ni maketa predstavljena javnosti, osim simulacije objekata u 5D, britanska kruna preti novom rezolucijom o srpskom genocidu u sportu, dok američki steltovi opet nadleću uža područja Balkana.

Jačanjem zlatnih rezervi Narodne banke, dinar u ovoj godini rekordno ojačao u odnosu na evro i svet.

Vreme sutra: sličnom danas- pobednički.

Uzicanin '95

pre 8 godina

Srbi dominiraju evropom, kosarkasice zlato, vaterpolisti svetsku ligu, mladi kosarkasi osvojili turnir da ne pricam za brdo medalja iz azerbejdzana Ludilooooo., pozdrav od ponosnog SRBINA!!!!!!!!

Chakotay

pre 8 godina

Lako vam je kada vam je pola reprezentacije iz Crne Gore.Al nema veze i dalje smo jaki a lijepo je komsije pomagat.
(iskren, 29. jun 2015 14:02)

Srbi iz C.Gore,kao i ti. ;)

torcida_trebinje

pre 8 godina

susjedi svaka cast, zasluzeno i na ovom turniru ste bili bolji, al se vidimo na sljedecem velikom takmicenju nadam se tad cemo bit kompletni sa dva najbolja igraca koji ovde nisu igrali, Miho Boskovic i Niksa Dobud, a to je upravo teg na vagi koji ce utakmicu izmedju Hr i Srb uciniti do posljednje sek neizvjesnom.... pozz iz vrele 'Ercegovine

matko matković

pre 8 godina

Hm, dobro da je ovako. Da je ove dvije reprezentacije spojiti u jednu, pa još pojačati sa CG, natjecanja bi bila besmislena

Kralj Tomislav

pre 8 godina

Dajte ljudi molim vas... Do kad cemo se prepirati medjusobno i biti jedni na druge ljubomorni, zeljeti jedni drugima neuspjeh i zlo? I Srbija i Hrvatska imaju vrhunske sportase i ekipe na koje moramo biti ponosni. Srbi imaju bolje rezultate u kosarci, vaterpolu, odbojci i tenisu od kad je Nole aktualan, Hrvatska je s druge strane osvojila sve u rukometu, jači smo u nogometu, a o individualnim sportovima (sva zlata u skijanju, sva atletska zlata, Cro Copovi uspjesi) da ne pricam... Dolazi mali Coric koji ima 18 godina i potencijal da jednog dana postane svjetski broj 1 u tenisu, i tako dalje... Nece nas kompleksi i takav nacin razmisljanja nikuda dovesti. Cestitke srpskim vaterpolistima na obrani Svjetske lige i pobjedi protiv olimpijskih prvaka!

NS BOY

pre 8 godina

Ne zaboravimo nase odbojkasice, koje su osvojile bronzu, takodje nase odbojkase koji su sinoc pobedili Italiju u Beogradu. Pre istog meca u Novom Sadu su ih otresli kao sljive.

ZG TOM-šrauba

pre 8 godina

Vidio se umor na našim igračima u drugom poluvremenu, jer nije isto igrati četvrtfinale i polufinala sa ITA i SAD ili sa Kinom i Brazilom. Nas je koštao poraz od BRA i ili smo težim putem do finala i to je bilo presudno, ali u svakom slučaju čestitke na pobjedi, sastat će se te dvije trenutno najbolje repke i na SP i na OI.

Racionalan

pre 8 godina

Valjda cemo da izgubimo ovu utakmicu, kao i kosarkasice u finalu, jer ova euforija sportom je postala preterana. Samo nam opet doceci trebaju..

Mario

pre 8 godina

Mladi fudbaleri- zlato
Kosarkasice na EP- zlato
Vaterpolisti u svetskoj ligi- zlato
Na Evropskim igrama smo osvojili osam zlatnih medalja, 4 srebra i tri bronze. Odbojkasi se plasirali na zavrsni turnir svetske lige, kosarkasice i vaterpolisti obezbedili Rio... i sve to u ovom mesecu.
(Ivan kg, 28. jun 2015 22:09)
Čestitam na pobjedi.
Znaci igara ne fali osim kruha

Mario

pre 8 godina

Neverovatna nacija, neponovljiva nacija sa svim svojim vrlinama i manama. Dostojanstvo, karakter, cast
Sila !
(Nebo, 28. jun 2015 22:06)
Ali zato ekonomija skoro pa zadnja na svijetu

Zahvaljujem

pre 8 godina

Vaterpolo, kosarka, odbojka, atletika, tek-van-do, tenis... ulaganja mala, rezultati ogromni. Svaka cast momci i djevojke. Bas ste mi uljepsali nedelju.

Jesmo sportska nacija, bas jesmo.

Hvala vam

NS BOY

pre 8 godina

@Mario, smiri se. Zdravlje se tesko moze povratiti. Sa talentom se radja, dok se standard gradi. ;) Ne verujem da zucne kese igraju valcer trenutno u Hrvatskoj....
Pozdrav za boraniju....

ludinovinar

pre 8 godina

Bravo momci! Konstantnost koji vi pokazujete je stvarno impresivna, svaka cast Mandicu na sjajnom turniru.. Idemo po zlato u Riju.. ;-)

Aladdin Sane

pre 8 godina

Dace Bog da i vaterpolisti pobede, pa onda ceo svet nek nas mrzi...
Ziveli svi srpski reprezentativci u svim sportovima..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vladimir, 28. jun 2015 21:11)

Mrze za nas definitivno, al' neka... Samo da nasi dalje osvajaju zlata po celom svetu!
ZIVELA SRBIJA, ZEMLJA SPORTA!!!

P.S.: Dragi susjedi, cekajte samo Rio, tu ce te tek da dobijete batine!

Milos

pre 8 godina

@ Mario, 28. jun 2015 22:54
Mario Mario. A vasa ekonomija je japanska. Zato se pakujete ovih dana pa pravac Njemacka. Mnogo vam je dobro u Hrvatskoj da svi bezite kud koji mili moji.

Mirko

pre 8 godina

Ima li neko ko će da kaže da vaterolo nije naš najtrofejniji sport?

Mislim da niko.

Volim košarku i stvarno smo zemlja košarke, ali možda smo i više zemlja Vaterpola!

Momci, naklon do poda! Toliko ste dobri, da smo se već navikli na medalje, ali nemojte da se uzbuđujete zbog toga, uvek ćemo da budemo uz vas i navijamo svim srcem!

Zlatko

pre 8 godina

Sta reci za nesto sto se godinama ponavlja u kontinuetu ? Za vaterpolo uvek najveca ocekivanja i nikad razocarenje. Samo napred. 
BRAVO!!!
(Tie_brake, 28. jun 2015 22:04)

Bilo je jedno razocarenje. Pre neku godinu na EP smo bili sedmi. Ja pamtim i Sevilju devedeset i neke, kad smo takodje bili peti, sesti. Ali dobro, kad 100 godina osvajas medalje, mozes jednom u 15 godina da dozvolis luksuz. Neko bi pojeo g...o da se makar plasira na takmicenje i tamo stalno bude medju 7, dok neko bude sedmi svake cetvrte prestupne godine.

Maja, Zadar

pre 8 godina

Uuuu blago vama, toliko šampiona... Neznam što ću od tuge što je srebro, a nije zlato. Neka, drago mi je da se bar nečemu možete veseliti. :b Čestitala bi samo onima što su zaslužni za to zlato, a to su oni što su bili u bazenu, a ne vi koji pišete i svojatate pobjedu kao da ste u najmanju ruku dali 5 golova.

učenik

pre 8 godina

zaista ne mogu da verujem da ima komentara koji zele da mi izgubimo... Svaka cast momci, a ti sto imas 220
kanala uzmi cvike jer je bilo prenosa.. To sto se vama ne svidja sport ne morate da ga omalovazavate

Duxx

pre 8 godina

Koliko sportista imamo na OI, zna li ko, i gde moze da se nadje taj podatak (na sajtu OKS ne mogu da nadjem).
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veliki strumf, 28. jun 2015 21:50)

Veliki štrumfe i svi ostali koji traže, na ovom linku na vikipediji se vidi trenutna situacija oko olimpijade i učesnika naših na njoj :
https://en.wikipedia.org/wiki/Serbia_at_the_2016_Summer_Olympics

antiDebil

pre 8 godina

Omaž Dragu i ostalim "susjedima" koji se ubiše da objasne kako su oni veća sportska nacija! I kako sada, posle današnjeg dana i sebe da ubede u to a kamoli nekog manje naivnog!?
(PeraQ, 28. jun 2015 21:56)

Oni su samo filijala Srpskog sporta i apsolutno nista vise od toga !

Mario

pre 8 godina

ma bice bolje vec sutra,krece Wimbledon tu polazete isto velike nade.
(Dejan, 28. jun 2015 22:01)
Mi se više brinemo kako da nam prosječna plaća bude 1000 eura, ali da vama je neugodno koliko vam dobro ide jel da?

zarko

pre 8 godina

Jel ima negde prenos? :-)
(Plavušica, 28. jun 2015 21:07)

Imam 220 tv kanala iz celog sveta, sve moguce svetske sportske kanale koji ponekad prenose i badminton, pikado, stoni tenis... ali nijedan ne prenosi vaterpolo. Eto, to najbolje govori koliko je to mali i beznacajan sport u svetu

Žderač živaca,nerava i duše komšijama...za DŽ!

pre 8 godina

(Mario, 28. jun 2015 22:59)
Lepo vas je Papa naučio šta su vrednosti i šta dolazi od Boga kao dar.

He he he moj mario sa malim m,pa punoću života i radost ne donosi standard nego duša sposbna da ceni i ono što ima i da ne želi ono što nema.

Sad imaš 1000e...za vreme Tita bio je i veći standard...gde ti piše da već sutra nećeš imati ništa!

A,ovo što mi srbi sa -1000e na računima postižemo,niti sve te tvoje hiljade evra mogu kupiti,niti nam svi MMF-ovi ovog i onog sveta ovu slavu kojom nas je Bog darovao mogu oduzeti!

Ali znaš ti to dobro...ovaj dan vas boli mnogostruko jače nego što nas raduje!

Mi nismo umobolni da se radujemo na konto nekog zlata do veka i time zadovoljimo,mi već sutra zaboravljamo sve i krećemo u nove pobede.Ali vas znam,i sami sebe znate,vaša umobolnost je takva da svaka ovakva pobeda Srbije i svaki ovakav dan vas boli do veka i ne zaborvljate žuč koju ste ispili zbog njega nikada!Samo razmišljate o osveti krijući se iza bednih floskula i lažnih ravnodušnosti!

I naša sreća je još začinjena dodatno jer svaki naš uspeh vama dodatno jede živce!A za to izvesti obično treba puno para,a mi vam to radimo za sitnu lovu.Toliko vi vredite.

Za naše živce mora da se pokrene ceo NATO,a za vaše dovoljno je da Srbi uzmu sportsko zlato :D!...pa makar to bilo i boćanje,vaši živci bivaju skraćeni!

Aladdin Sane

pre 8 godina

Nista novo,Srbija prvakkkkkkk ,pozdravite sampione
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (menadžer, 28. jun 2015 21:37)

Eeee Brate, nisi ti onaj pravi menadzer :))

Nemanja Zivanovic BG

pre 8 godina

Ajde oladite malo sa komentarima protiv Hrvata. Nije bitno KOGA smo pobedili, vazno je da smo dobili utakmicu. Radujte se uspehu, ne sirite mrznju. Svaka cast momcima, u prvoj cetvrtini je bilo strasno, hrvatski golman je odlican bio. Ali razbili smo ih na kraju zasluzeno. Kakav dan za Srbiju, bas na Vidovdan...

keskese

pre 8 godina

ma bice bolje vec sutra,krece Wimbledon tu polazete isto velike nade. (Dejan, 28. jun 2015 22:01) Mi se više brinemo kako da nam prosječna plaća bude 1000 eura, ali da vama je neugodno koliko vam dobro ide jel da?
(Mario, 28. jun 2015 22:59)

Juce ti smetaju delfini, a danas pricas o platama, pricaj to Hrvatima sto pune autobuse i idu za Nemacku.

jovan

pre 8 godina

svaka cast vaterpolistima,kosarkasicama,kosarkasima,odbojkasima,odbojkasicama,teniserima,mladim fudbalerima.nadamse da nisam nekoga zaborio:) a drago, lepo je da ti pratis redovno srpski sport.samo imam jedno pitam ako vec falis bornu kao mlad tenisera koji ima izglede po tebi da bude najbolji teniser sveta,kakve izglede po tebi imaju srpski mladi fudbaleri koji su skoro postali prvaci sveta?:)

Maja, Zadar

pre 8 godina

Problem je u tome što vi mislite da mi noćima ne spavamo kad vi osvojite zlato u bilo čemu. Samo mi nije drago kad ih osvojite protiv nas jer normalno da više volim da Hrvatska pobjedi, al opet kad izgubimo u finalu onda mi je draže da izgubimo i od Srbije nego od nekih drugih. A vi mislite da je nama krivo.

Шта год да је први смо!!!

pre 8 godina

Tesko je naci nesto nevaznije od vaterpola.
(ja, 28. jun 2015 21:14)
Можда женска кошарка или можда мушка или вероватно фудбал за млађе од 20 или можда ТЕНИС

igorinjo

pre 8 godina

e,majo majo kao i uvek iza nas. Gledam one brazilce,primer kako se ponasa pa makar i sa bronzom. Secam se i nekog pripremnog turnira u kosarci igrao se mislim u sloveniji. Ko je pobednik bio tu nema dileme,znas ti. Ali je ostalo u secanju to kako niste hteli da primite odlicje namenjeno drugom mestu. Pa ona tuca u kranju,da mi smo je poceli od radosti posto smo vas dobili u finalu. Ne budi KALIMERO prihvati poraz kako valja.

smile

pre 8 godina

@
(Žderač živaca,nerava i duše komšijama...za DŽ!, 29. jun 2015 01:09)

To je to, nema dalje.
Dodao bih-prokletstvo prodaje vere za večericu.

Cika Milance

pre 8 godina

A najjaci su mi hrvati...pre meca prete,pricaju da su bolji,dok vode likuju,a sad kada su dobili po tamburi kao i uvek krenu da omalovazavaju sport,da se pozivaju na plate na standard itd... vidim vi se ubiste od lagodnog zivota. Postali ste robovi zapada,vidim policija vasa vas izbacuje iz kuca na ulicu zbog kredita i dugova,pred bankrotom ste stalno i vi ste nsli nekome o standrdu da pricate licemeri jedni... mi bar i kad je najteze nekako prezivljavamo,ne uvlacimo se nikome i nismo niciji robovi,a usput imamo cemu i da se poradujemo u ovim teskim vremenima... a vas sto to boli sta da se radi kad nemate to srce i dusu koju mi Srbi imamo. A o ovima koji govore kako je ovo nebitan sport,suvisno je trositi reci... Gomila kinac kojima je samo fudbal bitan,a i o njemu pojma nemaju dalje od mesija i ronalda ne vide. Ne shvataju kolikosu oni nebitni i nistavni,budite vi prvi u necemu na svetu osim u pisanju glupih komentara. Meni kad je nesto nebitno ja ni ne obracam paznju na to uopste,a vi komentarisete iako vam je kako kazete nebitno. Ispunjeni ste nezadovoljstvom i mrznjom pa nemozete da gledate da se narod raduje nekom uspehu... To sto vi ni u cemu ne vidite radost i vrednost osim u dzabalebarenju vas je problem ostavite ljude na miru da slave uspeh svoje zemlje u bilo cemu. Svaki uspeh svetskih razmera je bitan! Svaka cast momcima i devojkama na zlatu i odbojkasima i svim nasim sportistima vi ste ponos ove zemlje i najbolji ambasadori ove zemlje u svetu! ZIVELA SRBIJA!!!

nemacka

pre 8 godina

bravo mi! (p.s. otvorim malopre moj omiljeni spigl da vidim sta su napisali. a ono ima svega fudbala, jedrenja, golfa, samo ni rec o kosarci. takvi su nemci, kad nemaju uspeha oni i ne napisu da se nesto desilo! ali ovo nije nesto vec veliko prvenstvo! )

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

(Kralj Tomislav)

Bravo!!! To je pravo razmišljenje kome pripada budućnost. A što se tiče sportova sa loptom izgleda da je lopta "doma" u Zagrebu i Beogradu.

Шта год да је први смо!!!

pre 8 godina

Tesko je naci nesto nevaznije od vaterpola.
(ja, 28. jun 2015 21:14)
Mozda tenis, ženska kosarka, muška kosarka ili mozda fudbal za mladje od 20.....

branimir

pre 8 godina

Ponosan sam što sam srbin, u sportu pobeđuje samo čist karakter, i duh, sa jasnim ciljem, uz nesebičnu podršku. Eh da smo takvi u drugim "disciplinama"

drago

pre 8 godina

sada spominjes ko je vama sve falio a kada ste vi pobedilu srbiju u fudbalu tada srbiji nisu falili vidic,matic,ljajic,markovic,tadic(tek usao u 2 poluvremenu).


Da, naravno da su nam falili Boskovic, Muslim, Dobud i Buljubasic. Plus pravi trener. Boskovic je 2-3 puta proglasen za najboljeg vaterpolistu svijeta. Dobud je bio u Londonu najbolji centar. Nema to nikakve veze sa izvlacenjem niti porazom od Srbije. To sa m rekao i kad smo izgubili od Brazila. Recimo onaj Loncar je toliko los da nista nije napravio. Trener ne zna pozvati time-out kad kola krenu nizbrdo.
Dok smo bili kompletni osvojili smo sva natjecanja u 5 godina.
Kakve veze imaju drugi sportovi sa ovim? Ali jad smo ve kod toga. Pobjedjujete nas u vaterpolu, kosarci, gubite u nogometu i rukometu. I u tenisu Djokovic pobjedjuje. Coric je lani tukao Lajovica (obojica treci reketi) i Bozoljca, trebao je i Troickog ali se ozlijedio. Troicki je u dobroj formi i tukao je povratnika Cilica.
Ne znam da li ti je poznat podatak da je OK Mladost uvjerljivo vladala u jugo ligi?
Coric je inace boljempladiran od svih aktivnih igraca u njegovim godinama. Jedino je Nsdal ranije stigao do tog rankinga ali ga nije prestigao.
U Maksimiru, tada Vidic vise nije bio dobar, Matic i Ljajic jos nisu poceli ovako dobro igrati, samo vam je Markovic falio.

komsija

pre 8 godina

Dajte izmislite jos neki sport
(Dog, 28. jun 2015 22:03)

Hokej
Gimnastika
Skijanje
Fudbal A reprezentacija
Klupski fudbal...Liga Sampiona bar nekad?
Atletika
Ragbi
Rukomet
Formula 1
Golf

... hoces da nabrajam i dalje? Jedna nacija se racuna sportskom kada je u vrhu po broju osvojenih medalja na letnjim i zimskim OI, a Srbija je tu uvek pri dnu (na zimskim nikada u istoriji nije nista ni osvojila). Cestitam na pobedi ali spustite se malo na zemlju! :)))

drago

pre 8 godina

(dalibor79, 29. jun 2015 11:49) 

Imamo olimpijsko, svjetsko, europsko, mediteransko zlato. I zlato u SL. Znaci ta generacija ima sve.
Vidica su tad vec nacele ozlijede a United je zavrsio sedmi. Vi ste tad imali Ivanovica, Kolarova, Subotica (te sezone igrao finale LP), Nastasica (tada zdrav i odlican u City-iju). Imali ste sjajnu obranu tako da vam Vidic nije falio. A realno je on od tada u tako slaboj formi (zbog ozlijeda) da su ovi bili puno bolji. Ljajic je proigrao tek taj vikend a Natic se posvadjao sa Mihajlovicem pred put u Zagreb jer je rezeva a vasi mediji uopce nisu zalili jer tad nije bio tako dobar. Tek su iduci mjesec poceli pisati kako je odlican jer je tad usao u formu.
Uostalom sad ste kompletni pa opet nemate nikakve rezultate. Jednostavno, ne moze se nogomet igrati bez plemenitih igraca (pravi ofenzivni veznjaci i napadaci).

iza suda

pre 8 godina

maestralno drugo poluvreme...tempo za olimpijadu...cestitam!

sad kad ste se plasirali mozete da radite na tome da tempirate formu tacno za rio...srecno!!!

dalibor79

pre 8 godina

drago za tebe, pa koliko zlatnih medalja vi imate u vaterpolu sa tim igracima koje ti spominjes da su vama falili juce?:) kako ja znam srbija ima daleko vise medalje od hrvatska u vaterpolu i to kada sam i igrali i boskovic i muslim itd.a to sto spominjes kako je srbiji samo falio markovic, a tvrdis da je vidic bio los tada. ma da bio je toliko los da je igrao u man.unitedu,matic je u toj sezoni proglasen za najboljeg igraca solidnog portugalskog prvenstva,a ljajic je vikend pred utakmicom na maksimiru postigao 2 gola protiv intera i u toj sezoni je bio jedan od najboljih igraca u italijanskoj ligi.

Maja, Zadar

pre 8 godina

@nex
upravo ono što piše
@Mile JNA
neznam
Dalibore neznam tu pjesmu, viruj mi. Svejedno mi je tko će pobijediti. To je samo sport. Uživajte u euforiji.

Racionalan

pre 8 godina

Valjda cemo da izgubimo ovu utakmicu, kao i kosarkasice u finalu, jer ova euforija sportom je postala preterana. Samo nam opet doceci trebaju..

Maja, Zadar

pre 8 godina

Uuuu blago vama, toliko šampiona... Neznam što ću od tuge što je srebro, a nije zlato. Neka, drago mi je da se bar nečemu možete veseliti. :b Čestitala bi samo onima što su zaslužni za to zlato, a to su oni što su bili u bazenu, a ne vi koji pišete i svojatate pobjedu kao da ste u najmanju ruku dali 5 golova.

zarko

pre 8 godina

Jel ima negde prenos? :-)
(Plavušica, 28. jun 2015 21:07)

Imam 220 tv kanala iz celog sveta, sve moguce svetske sportske kanale koji ponekad prenose i badminton, pikado, stoni tenis... ali nijedan ne prenosi vaterpolo. Eto, to najbolje govori koliko je to mali i beznacajan sport u svetu

Mario

pre 8 godina

ma bice bolje vec sutra,krece Wimbledon tu polazete isto velike nade.
(Dejan, 28. jun 2015 22:01)
Mi se više brinemo kako da nam prosječna plaća bude 1000 eura, ali da vama je neugodno koliko vam dobro ide jel da?

Mario

pre 8 godina

Neverovatna nacija, neponovljiva nacija sa svim svojim vrlinama i manama. Dostojanstvo, karakter, cast
Sila !
(Nebo, 28. jun 2015 22:06)
Ali zato ekonomija skoro pa zadnja na svijetu

Mario

pre 8 godina

Mladi fudbaleri- zlato
Kosarkasice na EP- zlato
Vaterpolisti u svetskoj ligi- zlato
Na Evropskim igrama smo osvojili osam zlatnih medalja, 4 srebra i tri bronze. Odbojkasi se plasirali na zavrsni turnir svetske lige, kosarkasice i vaterpolisti obezbedili Rio... i sve to u ovom mesecu.
(Ivan kg, 28. jun 2015 22:09)
Čestitam na pobjedi.
Znaci igara ne fali osim kruha

Srbin iz Crne Gore

pre 8 godina

Znaci nevjerovatno, pet Novljana u zadnjih desetak dana na svjetskom i evropskom tronu. Mladjani fudbaler Mandic, strijelac gola u finalu protiv Brazila. Sestre Dabovic prvakinje Evrope u kosarci. Prlainovic i Mandic osvojiše svjetsku vaterpolo ligu. Braco Srbi ništa bez Crnogorske fine ruke.

Maja, Zadar

pre 8 godina

Problem je u tome što vi mislite da mi noćima ne spavamo kad vi osvojite zlato u bilo čemu. Samo mi nije drago kad ih osvojite protiv nas jer normalno da više volim da Hrvatska pobjedi, al opet kad izgubimo u finalu onda mi je draže da izgubimo i od Srbije nego od nekih drugih. A vi mislite da je nama krivo.

Milovan

pre 8 godina

Srpski sokolovi: Svaka vam čast. Čestitamo vam na velikoj pobedi! Pobedili ste najgore Srbe tzv. Hrvate. Gospod Bog vam je podario pobedu jer vi svetom pronosite Njegovu slavu i istinu. Čestitamo!

drago

pre 8 godina

sada spominjes ko je vama sve falio a kada ste vi pobedilu srbiju u fudbalu tada srbiji nisu falili vidic,matic,ljajic,markovic,tadic(tek usao u 2 poluvremenu).


Da, naravno da su nam falili Boskovic, Muslim, Dobud i Buljubasic. Plus pravi trener. Boskovic je 2-3 puta proglasen za najboljeg vaterpolistu svijeta. Dobud je bio u Londonu najbolji centar. Nema to nikakve veze sa izvlacenjem niti porazom od Srbije. To sa m rekao i kad smo izgubili od Brazila. Recimo onaj Loncar je toliko los da nista nije napravio. Trener ne zna pozvati time-out kad kola krenu nizbrdo.
Dok smo bili kompletni osvojili smo sva natjecanja u 5 godina.
Kakve veze imaju drugi sportovi sa ovim? Ali jad smo ve kod toga. Pobjedjujete nas u vaterpolu, kosarci, gubite u nogometu i rukometu. I u tenisu Djokovic pobjedjuje. Coric je lani tukao Lajovica (obojica treci reketi) i Bozoljca, trebao je i Troickog ali se ozlijedio. Troicki je u dobroj formi i tukao je povratnika Cilica.
Ne znam da li ti je poznat podatak da je OK Mladost uvjerljivo vladala u jugo ligi?
Coric je inace boljempladiran od svih aktivnih igraca u njegovim godinama. Jedino je Nsdal ranije stigao do tog rankinga ali ga nije prestigao.
U Maksimiru, tada Vidic vise nije bio dobar, Matic i Ljajic jos nisu poceli ovako dobro igrati, samo vam je Markovic falio.

komsija

pre 8 godina

Dajte izmislite jos neki sport
(Dog, 28. jun 2015 22:03)

Hokej
Gimnastika
Skijanje
Fudbal A reprezentacija
Klupski fudbal...Liga Sampiona bar nekad?
Atletika
Ragbi
Rukomet
Formula 1
Golf

... hoces da nabrajam i dalje? Jedna nacija se racuna sportskom kada je u vrhu po broju osvojenih medalja na letnjim i zimskim OI, a Srbija je tu uvek pri dnu (na zimskim nikada u istoriji nije nista ni osvojila). Cestitam na pobedi ali spustite se malo na zemlju! :)))

dalibor79

pre 8 godina

maja za tebe, hvala ti za cestitke upucene nasim vaterpolistima koji redovno pobedjuju vase.:) ne brini se ti, mi imamo dovoljno razgloga da se veselimo. samo se pitam da li vi imate razlog da se veselite?:) ili se jedino veselite kada cujete pesmu danke deutschland:)

drago

pre 8 godina

(dalibor79, 29. jun 2015 11:49) 

Imamo olimpijsko, svjetsko, europsko, mediteransko zlato. I zlato u SL. Znaci ta generacija ima sve.
Vidica su tad vec nacele ozlijede a United je zavrsio sedmi. Vi ste tad imali Ivanovica, Kolarova, Subotica (te sezone igrao finale LP), Nastasica (tada zdrav i odlican u City-iju). Imali ste sjajnu obranu tako da vam Vidic nije falio. A realno je on od tada u tako slaboj formi (zbog ozlijeda) da su ovi bili puno bolji. Ljajic je proigrao tek taj vikend a Natic se posvadjao sa Mihajlovicem pred put u Zagreb jer je rezeva a vasi mediji uopce nisu zalili jer tad nije bio tako dobar. Tek su iduci mjesec poceli pisati kako je odlican jer je tad usao u formu.
Uostalom sad ste kompletni pa opet nemate nikakve rezultate. Jednostavno, ne moze se nogomet igrati bez plemenitih igraca (pravi ofenzivni veznjaci i napadaci).

ludilo

pre 8 godina

Tovari sve redom, od fudbala, odbojke, vaterpola, basketa, kosarke.... jos i Djokovic da isprska one burzujcine u sred londona pa da znaju gde je Srbija a gde su svi ostali! IDEMOOOOOOOO BREEEEEE!!! Bravo momciiii!!!!!!

egil vangen

pre 8 godina

A šta tek bilo da Srbija ima more?
(SIN LOVCA NA MEDVEDE, 28. jun 2015 21:31)
Care, ni Madjarska nema more pa je svejedno uz Srbiju najveca vaterpolo nacija na svetu.

Ivana

pre 8 godina

NAJUSPESNIJA REPREZENTACIJE SRBIJE SVIH VREMENA U SVIM SPORTOVIMA!
Ne postoji ni jedno Prvenstvo na nivou Evrope ili Sveta da nasi nisu osvojili zlato!
Pocev od daleke 1968-e kada su osvojili zlato na Olimpijadi u Meksiku,dominacija nije prestala!
Plus imamo VK Partizan koji je 7 puta bio Prvak Evrope!
CESTITAM MAJSTORI!
(banjica, 28. jun 2015 21:45)

sve receno nista ja tu ne bih menjala;)

Mile JNA

pre 8 godina

Uuuu blago vama, toliko šampiona... Neznam što ću od tuge što je srebro, a nije zlato. Neka, drago mi je da se bar nečemu možete veseliti. :b Čestitala bi samo onima što su zaslužni za to zlato, a to su oni što su bili u bazenu, a ne vi koji pišete i svojatate pobjedu kao da ste u najmanju ruku dali 5 golova.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Maja, Zadar, 28. jun 2015 23:20)

Majo...

Znas ti dobro sta je...

Maja, Zadar

pre 8 godina

@nex
upravo ono što piše
@Mile JNA
neznam
Dalibore neznam tu pjesmu, viruj mi. Svejedno mi je tko će pobijediti. To je samo sport. Uživajte u euforiji.

ZG TOM-šrauba

pre 8 godina

Vidio se umor na našim igračima u drugom poluvremenu, jer nije isto igrati četvrtfinale i polufinala sa ITA i SAD ili sa Kinom i Brazilom. Nas je koštao poraz od BRA i ili smo težim putem do finala i to je bilo presudno, ali u svakom slučaju čestitke na pobjedi, sastat će se te dvije trenutno najbolje repke i na SP i na OI.

bata miško

pre 8 godina

Mi se više brinemo kako da nam prosječna plaća bude 1000 eura, ali da vama je neugodno koliko vam dobro ide jel da?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Mario, 28. jun 2015 22:59)

# Link komentara

Kako tebi nije dobro. Pazi samo na žuč. Od toliko jeda može da pukne.

Kralj Tomislav

pre 8 godina

Dajte ljudi molim vas... Do kad cemo se prepirati medjusobno i biti jedni na druge ljubomorni, zeljeti jedni drugima neuspjeh i zlo? I Srbija i Hrvatska imaju vrhunske sportase i ekipe na koje moramo biti ponosni. Srbi imaju bolje rezultate u kosarci, vaterpolu, odbojci i tenisu od kad je Nole aktualan, Hrvatska je s druge strane osvojila sve u rukometu, jači smo u nogometu, a o individualnim sportovima (sva zlata u skijanju, sva atletska zlata, Cro Copovi uspjesi) da ne pricam... Dolazi mali Coric koji ima 18 godina i potencijal da jednog dana postane svjetski broj 1 u tenisu, i tako dalje... Nece nas kompleksi i takav nacin razmisljanja nikuda dovesti. Cestitke srpskim vaterpolistima na obrani Svjetske lige i pobjedi protiv olimpijskih prvaka!

torcida_trebinje

pre 8 godina

susjedi svaka cast, zasluzeno i na ovom turniru ste bili bolji, al se vidimo na sljedecem velikom takmicenju nadam se tad cemo bit kompletni sa dva najbolja igraca koji ovde nisu igrali, Miho Boskovic i Niksa Dobud, a to je upravo teg na vagi koji ce utakmicu izmedju Hr i Srb uciniti do posljednje sek neizvjesnom.... pozz iz vrele 'Ercegovine

veliki strumf

pre 8 godina

Osvajamo sveeee! Koji god sport da igramo - osvajamo! Na Vidovdan 2 ekipe se plasirale na OI - ima li vece srece?! Sto rece Ana Dabovic: SVAKA NAM CAST! Hocemo titule i u rukometu (e, sad bas preterujem, mada sa Srbima ludacima nikad se ne zna).

Predrag

pre 8 godina

@Dace Bog da i vaterpolisti pobede, pa onda ceo svet nek nas mrzi...

Zasto mislite da bi bilo ko trebao da nas mrzi? Valjda se zlato osvaja da bi se mi radovali a ne da bi nas neko mrzeo.

Boston

pre 8 godina

Najjaci su mi hrvati koji vise ne znaju sta da kazu i kako da odgovore tolikim uspesima naseg sporta pa pominju Ekonomiju, plate itd. Kao da je kod njih nesto bolje. Hahaha da nemaju more niko ne bi cuo za Hr.

mali radojica

pre 8 godina

Veceras komsiluk na aparatima. Mozda ce morati i po koja pilula za smirenje da se uzme.Nije lako kad Srpkinje i Srbi gaze veceras. A jadni Madjaroni cak i pogresnu zastavu istakli. Hahsh kakvi bednici ne mogu ni ovo da otrpe a mogu da dizu ograde.

banjica

pre 8 godina

NAJUSPESNIJA REPREZENTACIJE SRBIJE SVIH VREMENA U SVIM SPORTOVIMA!
Ne postoji ni jedno Prvenstvo na nivou Evrope ili Sveta da nasi nisu osvojili zlato!
Pocev od daleke 1968-e kada su osvojili zlato na Olimpijadi u Meksiku,dominacija nije prestala!
Plus imamo VK Partizan koji je 7 puta bio Prvak Evrope!
CESTITAM MAJSTORI!

Ivan kg

pre 8 godina

Mladi fudbaleri- zlato
Kosarkasice na EP- zlato
Vaterpolisti u svetskoj ligi- zlato
Na Evropskim igrama smo osvojili osam zlatnih medalja, 4 srebra i tri bronze. Odbojkasi se plasirali na zavrsni turnir svetske lige, kosarkasice i vaterpolisti obezbedili Rio... i sve to u ovom mesecu.

nele i da

pre 8 godina

Vidim ovog Marija muci naša ekonomija i plate! Mario počni da učiš sirtaki da igraš! Pogledaj koliki javni dug ima Hrvatska po glavi stanovnika! A neka naši kite zlato oko vrata!

Žderač živaca,nerava i duše komšijama...za DŽ!

pre 8 godina

(Mario, 28. jun 2015 22:59)
Lepo vas je Papa naučio šta su vrednosti i šta dolazi od Boga kao dar.

He he he moj mario sa malim m,pa punoću života i radost ne donosi standard nego duša sposbna da ceni i ono što ima i da ne želi ono što nema.

Sad imaš 1000e...za vreme Tita bio je i veći standard...gde ti piše da već sutra nećeš imati ništa!

A,ovo što mi srbi sa -1000e na računima postižemo,niti sve te tvoje hiljade evra mogu kupiti,niti nam svi MMF-ovi ovog i onog sveta ovu slavu kojom nas je Bog darovao mogu oduzeti!

Ali znaš ti to dobro...ovaj dan vas boli mnogostruko jače nego što nas raduje!

Mi nismo umobolni da se radujemo na konto nekog zlata do veka i time zadovoljimo,mi već sutra zaboravljamo sve i krećemo u nove pobede.Ali vas znam,i sami sebe znate,vaša umobolnost je takva da svaka ovakva pobeda Srbije i svaki ovakav dan vas boli do veka i ne zaborvljate žuč koju ste ispili zbog njega nikada!Samo razmišljate o osveti krijući se iza bednih floskula i lažnih ravnodušnosti!

I naša sreća je još začinjena dodatno jer svaki naš uspeh vama dodatno jede živce!A za to izvesti obično treba puno para,a mi vam to radimo za sitnu lovu.Toliko vi vredite.

Za naše živce mora da se pokrene ceo NATO,a za vaše dovoljno je da Srbi uzmu sportsko zlato :D!...pa makar to bilo i boćanje,vaši živci bivaju skraćeni!

Chakotay

pre 8 godina

Lako vam je kada vam je pola reprezentacije iz Crne Gore.Al nema veze i dalje smo jaki a lijepo je komsije pomagat.
(iskren, 29. jun 2015 14:02)

Srbi iz C.Gore,kao i ti. ;)

pax

pre 8 godina

Hrvati su mi neomiljeni, alu u vaterpolu zaslužuju sve poštovanje. Ista smo škola, igra se konačno YU liga, a jake tekme znače i našim igračima.

supergrass

pre 8 godina

Bwz pola tima i sa ovim trenerom ni ne mozemo bolje. Fale Boskovic, Dobud, Buljubasic i Muslim.
(drago, 28. jun 2015 21:32)

Evo Srbija 20 godina igra u istom sastavu, vama uvek neko fali.

dalibor79

pre 8 godina

cestitke vaterpolistima ali zar to nije obicaj da uvek pobedjujemo hrvate?:) a za tebe drago, e ti kao po obicaju imas izgovor. sada su vam falili boskovic,muslim itd. a dok su vam oni igrali kao nikada vas nismo pobedilu vaterpolu? hahaha pa zar ti drago jos uvek nisi svatio da vas mi redovno pobedjujemo. kosarka i muska i zenska,tenis 10 teniser srbije pobedi vasu veliku nadu bornu,troicki redovno pobedjuje cilica a da ti ne spominjes sta vam sve radi djokovic:) pa vaterpolisti,a uz to odbojkasi redovno osvajaju medalje nazalost vas u tome sportu nema.sada spominjes ko je vama sve falio a kada ste vi pobedilu srbiju u fudbalu tada srbiji nisu falili vidic,matic,ljajic,markovic,tadic(tek usao u 2 poluvremenu).

Nenad Strinić

pre 8 godina

A šta tek bilo da Srbija ima more?(SIN LOVCA NA MEDVEDE, 28. jun 2015 21:31)Care, ni Madjarska nema more pa je svejedno uz Srbiju najveca vaterpolo nacija na svetu.
(egil vangen, 28. jun 2015 21:47)
Има море, има море док је Боке!

Marko

pre 8 godina

Jel ima negde prenos? :-)
(Plavušica, 28. jun 2015 21:07)

Imam 220 tv kanala iz celog sveta, sve moguce svetske sportske kanale koji ponekad prenose i badminton, pikado, stoni tenis... ali nijedan ne prenosi vaterpolo. Eto, to najbolje govori koliko je to mali i beznacajan sport u svetu
(zarko, 28. jun 2015 23:25)
Toliko beznacajan da je vec decenijama olimpijski sport...svaka cast!

Može biti samo je*an....

pre 8 godina

Živela taksa za RTS...
Vaša obaveza da plaćate, a naše pravo da krckamo taksu i prenosimo uživo Žiku smorenicu...

Sremac

pre 8 godina

Možda ne bi bilo loše da se naša reprezentacija zove Srbija i Boka!!!
U finalu svetskog prvenstva u fudbalu jedan gol za našu reprezentaciju dao je Staniša Mandić iz Herceg Novog.
U finalu svetske vaterpolo lige četiri gola su dali Andija Prlainović (Herceg Novi) i Dušan Mandić (Kotor).
U finalu ženskog evropskog prvenstva u košarci 25 koševa dala je Ana Dabović (Herceg Novi).
Živela Srbija, živeli Srbi širom sveta.

Ilija

pre 8 godina

Mogu da nas gaze koliko hoce, istina je da zivimo bedno u odnosu na vecinu evropskih drzava, ali smo svetska velesila u sportu. Cuva Bog Srbina svog! Na Vidovdan dva zlata, kosarka i vaterpolo!

enrike

pre 8 godina

Ono kad imas talenat ono kad si rodjen da pobedjujes ono kad imas karakter ono kad kad se boris do poslednje sekunde ono kad si SRBIN... GAZIIIIIIIII

matko matković

pre 8 godina

Hm, dobro da je ovako. Da je ove dvije reprezentacije spojiti u jednu, pa još pojačati sa CG, natjecanja bi bila besmislena

Homer Simpson

pre 8 godina

Znaci nevjerovatno, pet Novljana u zadnjih desetak dana na svjetskom i evropskom tronu. Mladjani fudbaler Mandic, strijelac gola u finalu protiv Brazila. Sestre Dabovic prvakinje Evrope u kosarci. Prlainovic i Mandic osvojiše svjetsku vaterpolo ligu. Braco Srbi ništa bez Crnogorske fine ruke.
(Srbin iz Crne Gore, 28. jun 2015 22:02

Sta cemo,braca ste nam!Mi ludaci vi fini i eto dobitne kombinacije!Pogledaj i sam,zezamo ceo svet na svim frontovima!

Cestitke vaterpolistima na prvom mestu!!!

Milos

pre 8 godina

@ Mario, 28. jun 2015 22:54
Mario Mario. A vasa ekonomija je japanska. Zato se pakujete ovih dana pa pravac Njemacka. Mnogo vam je dobro u Hrvatskoj da svi bezite kud koji mili moji.

NS BOY

pre 8 godina

@Mario, smiri se. Zdravlje se tesko moze povratiti. Sa talentom se radja, dok se standard gradi. ;) Ne verujem da zucne kese igraju valcer trenutno u Hrvatskoj....
Pozdrav za boraniju....

NS BOY

pre 8 godina

Ne zaboravimo nase odbojkasice, koje su osvojile bronzu, takodje nase odbojkase koji su sinoc pobedili Italiju u Beogradu. Pre istog meca u Novom Sadu su ih otresli kao sljive.

Vumenizbananadrzave

pre 8 godina

Sramota koliko je nezapazen i koliko je neispracen ovaj sport i ovo finale. Ali navikli smo da nam vaterpolisti uvek donesu medalju pa se narod vise raduje onome sto retko vidja.

Mihailo

pre 8 godina

Pobeda, niko nije ni sumnjao.
Nego nešto drugo fascinira, mi i ne baš drage nam komšije Hrvati imamo tolike uspehe u svim mogućim sportovima, a ukupno nas ima manje od stanovnika recimo Londona. Malo je ljudi uopšte svesno koliko je to van svake normale, ko zna šta bi bilo kada bi nas i jednih i drugih bilo po bar dvadesetak miliona...

Pa sta je ovo ljudi

pre 8 godina

Gledam kosarku, devojke uzele zlato. Odbojka, nasi momci vode borbu sa italijanima, vaterpolisti mladi prvaci, fudbaleri u20 prvaci i jos drugi nasi takmicari haraju u evropi. A sad nasi seniori odbranili titulu i razbili hrvatsku. O mama mia, puknuce mi srce od radosti. Zivela Srbija. Napred nasi takmicari. Evropa je nasa. 2015 cemo zapamtiti u srcu.

Nebo

pre 8 godina

Ima li kraja ovim neverovatnim uspesima nasih sportista ? Borkovic danas prvi, kosarkasice prve, vaterpolisti prvi, odbojkasi pobedjuju...Ne znamo sta pre slaviti ?
Neverovatna nacija, neponovljiva nacija sa svim svojim vrlinama i manama. Dostojanstvo, karakter, cast
Sila !

једини наш тим који никад, али баш никад, ниј

pre 8 godina

Легенде!!! Свака част, наклон до земље.

alex

pre 8 godina

Prenos ArenaSport1. Svaka cast svim nasim reprezentativcima. 1. Zlatni mladi fudbaleri 2. Zlatni mladi vaterpolisti 3. Zlatne kosarkasice 4. Zlatni vaterpolisti. Nije ni cudo zasto toliki animozitet gaje prema nama! IDEMOOO SRBIJAA!!! :-)

Hajlender

pre 8 godina

Kako to da smo u ekipnim sportovima neprekosnoveni a kao drustvo smo katastrofa
Gde je taj timski duh ?
Tri zlata za sedam dana a vec 30god kao drustvo tonemo jer nas vode luzeri i lopovi
STRASNO
Ali opet volim ovaj ludi i napaceni narod

Aladdin Sane

pre 8 godina

Dace Bog da i vaterpolisti pobede, pa onda ceo svet nek nas mrzi...
Ziveli svi srpski reprezentativci u svim sportovima..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (vladimir, 28. jun 2015 21:11)

Mrze za nas definitivno, al' neka... Samo da nasi dalje osvajaju zlata po celom svetu!
ZIVELA SRBIJA, ZEMLJA SPORTA!!!

P.S.: Dragi susjedi, cekajte samo Rio, tu ce te tek da dobijete batine!

Stella

pre 8 godina

Ja ovo zovem SRPSKA SPORTSKA DOMINACIJA! 15 medalja na EI (8 zlata, 4 srebra, 3 bronze), zlato na SP u U20 fudbalu, zlato vaterpolista u SL, zlato kosarkasica na EP, odbojkasi trenutno deru Italijane!!!

Miroljub

pre 8 godina

Srbija zemlja kosarke i vaterpolaaaaa!!!!! Mnogo sam srecan nocas, hvala svim sportistima koji su mi bar malo ulepsali ovu groznu realnost

GM

pre 8 godina

Bio bi red da naslovnu stranu podelite na dva dela. Levo devojke, desno momci, jer su to zasluzili pre svega svojim pristupom i borbi za ovu zemlju!

A ne lubenice i paradajiz da budu podjednako zastupljeni. Bezveze s vase strane.


Bravo carevi!

Sg

pre 8 godina

Какав Видовдан! Дако га овако славили на дуге године.Браво, наши златни момци и девојке.

Milan Pirot

pre 8 godina

Sutra na balkon i vaterpolisti i sportisti koji su osvojili medalje na Evropskim igrama neka ih narod sve pozdravi i menjajte voditelja dočeka obavezno !

antiDebil

pre 8 godina

Omaž Dragu i ostalim "susjedima" koji se ubiše da objasne kako su oni veća sportska nacija! I kako sada, posle današnjeg dana i sebe da ubede u to a kamoli nekog manje naivnog!?
(PeraQ, 28. jun 2015 21:56)

Oni su samo filijala Srpskog sporta i apsolutno nista vise od toga !

dalibor79

pre 8 godina

drago za tebe, pa koliko zlatnih medalja vi imate u vaterpolu sa tim igracima koje ti spominjes da su vama falili juce?:) kako ja znam srbija ima daleko vise medalje od hrvatska u vaterpolu i to kada sam i igrali i boskovic i muslim itd.a to sto spominjes kako je srbiji samo falio markovic, a tvrdis da je vidic bio los tada. ma da bio je toliko los da je igrao u man.unitedu,matic je u toj sezoni proglasen za najboljeg igraca solidnog portugalskog prvenstva,a ljajic je vikend pred utakmicom na maksimiru postigao 2 gola protiv intera i u toj sezoni je bio jedan od najboljih igraca u italijanskoj ligi.

nemanja

pre 8 godina

Mi ne zasluzujemo ove momke. Od 2005. do 2015. , svaki put su osvojili Svjetsku ligu, osim 2009, kada je uzela CG. 2012. nismo igrali, tad su uzeli Hrvati, inace nikad ne bi ni uzeli :) Bravo kraljevi, i vas na balkon sa svima! :))

Dragana

pre 8 godina

Mala smo zemlja ali smo divovi u sportu! Svaka cast svim zlatnim sportistima i sportistkinjama!! Jedino oni cine da se osecam ponosno sto sam iz Srbije i hvala im na tome!!!

banjica

pre 8 godina

Zaboravio sam...
Dvoje sportista iz Srbije su proglaseni najboljima na Svetu svih vremena u sportovima kojima su se bavili!
1.SVETLANA KITIC - rukomet
2.IGOR MILANOVC - VATERPOLO!!!!!!!!

JOS JEDNOM CESTITKE VATERPOLISTIMA!

afrogipsy

pre 8 godina

Svaka cast momci, po ko zna koji put. Mnogi sportisti su istinski ponos ove zemlje, ali vi ste po tom pitanju konstantni. Nevolja je sto ste nas toliko navikli na pobede da se i ne radujemo preterano kad osvojite zlato , jer je to nekako postalo normalno. A uspesi koje ostarujete su ogromni, kao i pozrtvovanje koje jenophodno da bi se do njih doslo. Sve najbolje u Riju i bas volim sto steim marnuli tih 100 soma :)

Ivo iz Rijeke

pre 8 godina

Samo najbolji mogu u finalu preokrenuti rezultat sa 3:5 na 9:6. Stoga vam pošteno čestitam, jer ste zaslužili. Vidimo se u Brazilu!

PeraQ

pre 8 godina

Omaž Dragu i ostalim "susjedima" koji se ubiše da objasne kako su oni veća sportska nacija! I kako sada, posle današnjeg dana i sebe da ubede u to a kamoli nekog manje naivnog!?

mr.red

pre 8 godina

Kakvi fenomenalni naslovi na sportskim sajtovima danas :D

-Kosarkasice na krovu Evrope
-SP: Juniori Srbije pregazili Koreju
-Vaterpolisti odbranili Svetsku ligu

Alal vera!!!

Tie_brake

pre 8 godina

Sta reci za nesto sto se godinama ponavlja u kontinuetu ? Za vaterpolo uvek najveca ocekivanja i nikad razocarenje. Samo napred.
BRAVO!!!

Aladdin Sane

pre 8 godina

Nista novo,Srbija prvakkkkkkk ,pozdravite sampione
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (menadžer, 28. jun 2015 21:37)

Eeee Brate, nisi ti onaj pravi menadzer :))

Uzicanin '95

pre 8 godina

Srbi dominiraju evropom, kosarkasice zlato, vaterpolisti svetsku ligu, mladi kosarkasi osvojili turnir da ne pricam za brdo medalja iz azerbejdzana Ludilooooo., pozdrav od ponosnog SRBINA!!!!!!!!

devlinjo

pre 8 godina

Svaka cast momci, mnogo smo nepravedni prema vama, jer svaku vasu medalju dozivljavamo kao normalnu stvar pa se i manje radujemo uspehu.

libero

pre 8 godina

@veliki strumf
i za sve ostale koji pitaju po mojoj racunici za sada imamo 39 kvalifikovanih za OI u Riju, Vaterpolo 13, Kosarka 12, Atletika 3, Plivanje 3, Streljastvo 8

Шта год да је први смо!!!

pre 8 godina

Tesko je naci nesto nevaznije od vaterpola.
(ja, 28. jun 2015 21:14)
Mozda tenis, ženska kosarka, muška kosarka ili mozda fudbal za mladje od 20.....

keskese

pre 8 godina

ma bice bolje vec sutra,krece Wimbledon tu polazete isto velike nade. (Dejan, 28. jun 2015 22:01) Mi se više brinemo kako da nam prosječna plaća bude 1000 eura, ali da vama je neugodno koliko vam dobro ide jel da?
(Mario, 28. jun 2015 22:59)

Juce ti smetaju delfini, a danas pricas o platama, pricaj to Hrvatima sto pune autobuse i idu za Nemacku.

Шта год да је први смо!!!

pre 8 godina

Tesko je naci nesto nevaznije od vaterpola.
(ja, 28. jun 2015 21:14)
Можда женска кошарка или можда мушка или вероватно фудбал за млађе од 20 или можда ТЕНИС

Nemanja Zivanovic BG

pre 8 godina

Ajde oladite malo sa komentarima protiv Hrvata. Nije bitno KOGA smo pobedili, vazno je da smo dobili utakmicu. Radujte se uspehu, ne sirite mrznju. Svaka cast momcima, u prvoj cetvrtini je bilo strasno, hrvatski golman je odlican bio. Ali razbili smo ih na kraju zasluzeno. Kakav dan za Srbiju, bas na Vidovdan...

Haramo

pre 8 godina

"Engleska i SAD u strahu nakon najave vlasti u Beogradu o eventualno mogućoj izgradnji kriket i bejzbol terena u Srbiji" - javljaju dobro obavešteni izvori. Iako još nije ni maketa predstavljena javnosti, osim simulacije objekata u 5D, britanska kruna preti novom rezolucijom o srpskom genocidu u sportu, dok američki steltovi opet nadleću uža područja Balkana.

Jačanjem zlatnih rezervi Narodne banke, dinar u ovoj godini rekordno ojačao u odnosu na evro i svet.

Vreme sutra: sličnom danas- pobednički.

učenik

pre 8 godina

zaista ne mogu da verujem da ima komentara koji zele da mi izgubimo... Svaka cast momci, a ti sto imas 220
kanala uzmi cvike jer je bilo prenosa.. To sto se vama ne svidja sport ne morate da ga omalovazavate

tarabic

pre 8 godina

Hitno da se prosiri i ojaca balkon na skupstini. Arnautima vise slece sledeci put, mada oni ovo ne prate, pa se i ne jede mnogo.
Salu na stranu, da su imali Rudica, prica bi bila drugacija.

Milos

pre 8 godina

POBEDA!!!Svaka cast:)Velika radost! Samo je tuzno sto ovaj najtrofejniji sport vise nije dostojan ni tv prenosa na nasim nacionalnim kanalima, ali dobro je da ipak imamo kablovsku. Izgleda da je nas ministar sporta brzo zaboravio kojim se sportom bavio i koja je sve takmicenjema osvojio. Pozdrav svima.

goran

pre 8 godina

Ma ne govorim ja uzalud danas svima redom, da nema sanse da izgubimo na "vidovdan" evo odrasmo (nase redovne musterije) Hrvate u vaterpolu ,Kosarkasice evropske sampionke kud ces lepse !!!

zizy

pre 8 godina

Bravo pored košarkašica i vaterpolisti Srbijo jesi mala al si talentovana i imaš velikn srce samo napred nemože Srbiji niko ništa

branimir

pre 8 godina

Ponosan sam što sam srbin, u sportu pobeđuje samo čist karakter, i duh, sa jasnim ciljem, uz nesebičnu podršku. Eh da smo takvi u drugim "disciplinama"

Cika Milance

pre 8 godina

A najjaci su mi hrvati...pre meca prete,pricaju da su bolji,dok vode likuju,a sad kada su dobili po tamburi kao i uvek krenu da omalovazavaju sport,da se pozivaju na plate na standard itd... vidim vi se ubiste od lagodnog zivota. Postali ste robovi zapada,vidim policija vasa vas izbacuje iz kuca na ulicu zbog kredita i dugova,pred bankrotom ste stalno i vi ste nsli nekome o standrdu da pricate licemeri jedni... mi bar i kad je najteze nekako prezivljavamo,ne uvlacimo se nikome i nismo niciji robovi,a usput imamo cemu i da se poradujemo u ovim teskim vremenima... a vas sto to boli sta da se radi kad nemate to srce i dusu koju mi Srbi imamo. A o ovima koji govore kako je ovo nebitan sport,suvisno je trositi reci... Gomila kinac kojima je samo fudbal bitan,a i o njemu pojma nemaju dalje od mesija i ronalda ne vide. Ne shvataju kolikosu oni nebitni i nistavni,budite vi prvi u necemu na svetu osim u pisanju glupih komentara. Meni kad je nesto nebitno ja ni ne obracam paznju na to uopste,a vi komentarisete iako vam je kako kazete nebitno. Ispunjeni ste nezadovoljstvom i mrznjom pa nemozete da gledate da se narod raduje nekom uspehu... To sto vi ni u cemu ne vidite radost i vrednost osim u dzabalebarenju vas je problem ostavite ljude na miru da slave uspeh svoje zemlje u bilo cemu. Svaki uspeh svetskih razmera je bitan! Svaka cast momcima i devojkama na zlatu i odbojkasima i svim nasim sportistima vi ste ponos ove zemlje i najbolji ambasadori ove zemlje u svetu! ZIVELA SRBIJA!!!

igorinjo

pre 8 godina

e,majo majo kao i uvek iza nas. Gledam one brazilce,primer kako se ponasa pa makar i sa bronzom. Secam se i nekog pripremnog turnira u kosarci igrao se mislim u sloveniji. Ko je pobednik bio tu nema dileme,znas ti. Ali je ostalo u secanju to kako niste hteli da primite odlicje namenjeno drugom mestu. Pa ona tuca u kranju,da mi smo je poceli od radosti posto smo vas dobili u finalu. Ne budi KALIMERO prihvati poraz kako valja.

nemacka

pre 8 godina

bravo mi! (p.s. otvorim malopre moj omiljeni spigl da vidim sta su napisali. a ono ima svega fudbala, jedrenja, golfa, samo ni rec o kosarci. takvi su nemci, kad nemaju uspeha oni i ne napisu da se nesto desilo! ali ovo nije nesto vec veliko prvenstvo! )

ludinovinar

pre 8 godina

Bravo momci! Konstantnost koji vi pokazujete je stvarno impresivna, svaka cast Mandicu na sjajnom turniru.. Idemo po zlato u Riju.. ;-)

Zahvaljujem

pre 8 godina

Vaterpolo, kosarka, odbojka, atletika, tek-van-do, tenis... ulaganja mala, rezultati ogromni. Svaka cast momci i djevojke. Bas ste mi uljepsali nedelju.

Jesmo sportska nacija, bas jesmo.

Hvala vam

SIN LOVCA NA MEDVEDE

pre 8 godina

(Kralj Tomislav)

Bravo!!! To je pravo razmišljenje kome pripada budućnost. A što se tiče sportova sa loptom izgleda da je lopta "doma" u Zagrebu i Beogradu.

Miki

pre 8 godina

Bravo momci :) toliko radosti nam donosite tokom svih ovih godina da je to neopisivo. Jos je draze sto pobediste nase drage komsije :D . BRAVO SRBIJO

Duxx

pre 8 godina

Koliko sportista imamo na OI, zna li ko, i gde moze da se nadje taj podatak (na sajtu OKS ne mogu da nadjem).
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (veliki strumf, 28. jun 2015 21:50)

Veliki štrumfe i svi ostali koji traže, na ovom linku na vikipediji se vidi trenutna situacija oko olimpijade i učesnika naših na njoj :
https://en.wikipedia.org/wiki/Serbia_at_the_2016_Summer_Olympics

iza suda

pre 8 godina

maestralno drugo poluvreme...tempo za olimpijadu...cestitam!

sad kad ste se plasirali mozete da radite na tome da tempirate formu tacno za rio...srecno!!!

Zlatko

pre 8 godina

Sta reci za nesto sto se godinama ponavlja u kontinuetu ? Za vaterpolo uvek najveca ocekivanja i nikad razocarenje. Samo napred. 
BRAVO!!!
(Tie_brake, 28. jun 2015 22:04)

Bilo je jedno razocarenje. Pre neku godinu na EP smo bili sedmi. Ja pamtim i Sevilju devedeset i neke, kad smo takodje bili peti, sesti. Ali dobro, kad 100 godina osvajas medalje, mozes jednom u 15 godina da dozvolis luksuz. Neko bi pojeo g...o da se makar plasira na takmicenje i tamo stalno bude medju 7, dok neko bude sedmi svake cetvrte prestupne godine.

Mirko

pre 8 godina

Ima li neko ko će da kaže da vaterolo nije naš najtrofejniji sport?

Mislim da niko.

Volim košarku i stvarno smo zemlja košarke, ali možda smo i više zemlja Vaterpola!

Momci, naklon do poda! Toliko ste dobri, da smo se već navikli na medalje, ali nemojte da se uzbuđujete zbog toga, uvek ćemo da budemo uz vas i navijamo svim srcem!

jovan

pre 8 godina

svaka cast vaterpolistima,kosarkasicama,kosarkasima,odbojkasima,odbojkasicama,teniserima,mladim fudbalerima.nadamse da nisam nekoga zaborio:) a drago, lepo je da ti pratis redovno srpski sport.samo imam jedno pitam ako vec falis bornu kao mlad tenisera koji ima izglede po tebi da bude najbolji teniser sveta,kakve izglede po tebi imaju srpski mladi fudbaleri koji su skoro postali prvaci sveta?:)

smile

pre 8 godina

@
(Žderač živaca,nerava i duše komšijama...za DŽ!, 29. jun 2015 01:09)

To je to, nema dalje.
Dodao bih-prokletstvo prodaje vere za večericu.