Četvrtak, 18.06.2015.

21:45

Federer: Novak je favorit na Vimbldonu

Drugi teniser sveta Rodžer Federer smatra da je Novak Đoković favorit da osvoji predstojeći Vimbldon.

Izvor: ÐN

Federer: Novak je favorit na Vimbldonu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

Beobrad

pre 8 godina

"Pu", nesto si ti ovde pobrkao/la, najveci favorit je Djokovic naravno, malo bolje procitaj, pre nego repliciras!
Bas si nasao/la koga da nazivas Hrvatom, gadjas ko...
Objavite ovo, da vidi covek/zena sta pise i sta (ne)cita.

dominus

pre 8 godina

@ Joca 011

Statisticki podaci su ti tacni za postotak pobeda na turnirima i dominaciju Novaka ATPom.Medjutim tvoje objasnjenje za los skor Novaka na Gren slem turnirima,konkretno finalima istih,je oboriva pretpostavka.Meni je jedino sumnjiv Wimbledon 2013,odnosno finale.Ali verujem da je to bio dogovor Novakove porodice sa Marejevom porodicom,verovatno bez znanja samog Mareja i teniske javnosti(zasto se srdacno zagrlise porodice tenisera posle meca) a verovatno je Novak razgovarao pre meca i sa premijerom GBR.Sam Marej ima los procenat osvojenih najvecih turnira 8/2
Uostalom pretpostavljam da ce Novak po zavrsetku karijere izdati autobiografiju u kojoj ce,bar nasoj javnosti,imati sta da kaze.

komentar od danas mi niste objavili,nadam se da cete ovaj objaviti

Beobrad

pre 8 godina

Najednom ga oba Svajcarca udruzeno postavljaju za favorita!
Pa zna on to i sam, i bez vas dvojice mudraca!
Namera je jasna i providna, al bice bez efekta!

Nebojsa

pre 8 godina

@Joca011
Odlican procenat na mastersima je samo dokaz da se na mastersima obezbedjuje Novakovo prvo mesto, jer na GS gde su svi i najboljoj formi on ne moze da osvaja dosta titula.
Inace, ATP kontrolise masterse tako da im je lakse da "organizuju" i pitanje pobednika, sto na GS nije slucaj, jer iza GS stoje ITF i veoma ozbiljne drzave.

lovac na botove

pre 8 godina

Osim 2011 Novak nema dominaciju na GS, on igra finala ali i gubi.Osim AO gde ima 5/5...
(NS, 19. jun 2015 10:00)

Jel imaš još neko "osim" pa da konačno svi skapiramo da je Novak u stvari nikakav. Npr, osim 24 mastersa, nema on mnogo titula. Osim 2 Vimbldona, nema on ni jednu titulu na travi. Osim 151 nedelje na no1, nema on neki staž u prvih 10. Osim bekhenda, reterna, kretanja, pokrivanja terena i fizičke spreme, nema on neke vrhunske sposobnosti itd itd itd... Ahahaaa!

fica

pre 8 godina

Da je imao dan odmora uzeo bi eventualno jos neki gem. Ajde ne smarajte vise wawrinka igrao predobro ne bi ga dobio ovaj nas u tom trenutku pa sve i mesec dana da odmarao

Joca 011

pre 8 godina

@ (NS, 10:00)

Hvala ti na podatku 11/3. Ovaj tako loš % završnica GS,
upravo u poređenju sa odličnim % završnica mastersa
dokazuju da se preko Noleta potkusuravaju
razni ostali ''ljuti osvajači GS''
jer im mastersi nisu tako važni kao GS.
.

NS BOY

pre 8 godina

Da je imao dan odmora, osvojio bi i RG, ali nije. Zao mi je sto je tako. Na Wimbldonu je apsolutni favorit. To slobodno mogu da kazem, sudeci po igri.
Dodacu jos nesto samo: @Melenci, macketino portala.
Mozemo zajedno gledati Novaka Djokovica. ;)) Wimbldon inspirise sa svojom travnatom podlogom. Ovo je samo predlog. (pod uslovom da nisi musko, posto ima svakakvih iza nickova)

Momir

pre 8 godina

Inače, Novak stiže do polufinala, a za titulu će morati dobro da se mentalno pripremi. Za Windows Phone treba update, video sa Bodirogom stoji od kad imam telefon. E, zato od skoro, vesti čitam preko Večernjih novosti, koja ima vrhunsku aplikaciju za WP. Žao mi je, ali tako je.

Jumko

pre 8 godina

Tako tako kralju tenisa! Opusti ga, prebaci mu pritisak, favorit ovo ono... A ondaaaa... Pljuuussss! Nova samarcina od vas Svajcaraca za novu reku suza. Bravo!

NS

pre 8 godina

Osim 2011 Novak nema dominaciju na GS, on igra finala ali i gubi.Osim AO gde ima 5/5 Novak na ostala tri GS ima 11/3 dali je to neko ko je jedan od naj boljih u istoriji kako se prica............Novak je igrac od Oktobra do kraja Maja a kad je naj vaznije od RG i kraja maja pa zavrsno sa USopenom novak je psihicki katastrofa on igra polu i finala ali gubi 11/3 pogledajte statistiku i onda sudite ona sve kaze...... Novak svoje mesto br 1 ne koristi da uzima ova tri GS...........Novak ce zavisno od zreba igrati verovatno Poluf. i mozda finale ali ce sigurno izgubiti.

vladek

pre 8 godina

Marej ima najvece sanse.Iako je Novak za klasu bolji teniser,recept sa RG ce se preslikati na Wimbldonu.Novaku ce uvaljivati Duster Browna,Jonsnona,Socka,vec prva 3 kola,a potom Iznera ili Berdiha.Iscedice ga kao sundjer,dok ce Marej igrati protiv Gaskea,Nisikoria,Vavrinke,igraca koji nisu posebno dobri na travi

Nolobot no.251

pre 8 godina

Namerno ovaj prepotentni švajcarac prebacuje pritisak na našeg svetog oca Novaka.Ali neće mu to uspeti.Zapalio sam kandilo da otera sve zapadne štetne uticaje koji mogu destabilizovati Novaka.Nek mu je sa srećom.Samo se plašim da ne naleti na nekog Vavrinku.

Joca 011

pre 8 godina

Korektna i sportska izjava RF. Od 2007. (kada je u Montrealu pobedio obe Legende u njihovoj punoj snazi), Nole je izrastao u velikog majstora tenisa. To dokazuju tri činjenice. (1) najbolji je u % dobijenih finala mastersa. (2) drži prvo mesto na listi dugo i nadmoćno, sa do sada neviđenom razlikom, i (3) među najboljima je po % pobeda nad prvom 10-ricom na listi. Ove tri potvrđuje i (4) stvar: % izgubljenih završnica GS Nole verovatno ima najveći u istoriji tenisa. Zašto je ovo argument? Zato što upravo ovaj % odsustva ''završnog udarca'' dokazuje da je suviše često bio slučaj da ''neko drugi u tom trenutku treba da pobedi''. S Noletom teniserom imamo prava da se ponosimo, a još i više sa Noletom kao čovekom, humanistom, kosmopolitom i rodoljubom. Da nam je živ i zdrav i lepo raspoložen.
.

Grigorije silni

pre 8 godina

Nolobot no.376@
Druze podpuno te razumijem i imas plus od mene;ali,kako Borni i drugoj djeci znaci podrska i pohvala od Novaka tako je dobro dosla i Novaku ovakva rijec od ucitelja jer i Novak je rekao da je dosta postigao zahvaljujuci Fedexu i VamosTamosu. A Fedex ne prestaje da iznenadjuje,sokantne su ovo izjave za citav teniski svjet a vjerujem i za sponzore ;)

bice bice

pre 8 godina

Kakav Vavrinka, pa on je epizodista i to tezak, ispasce i pre cetvrt finala, jedno mogu da garantujem, Novak ce biti u finalu, i jedino ga svezina i oporavak od najtezeg momenta u karijeri moze odvesti do titule. Iskreno se nadam da ce Novak izdrzati ulogu favorita i da ce shvatiti da mora da pobedi samog sebe.

Nolobot no.376

pre 8 godina

Vidi al je prolupao matori.Ko je on uopšte da priča o našem Noli?Šta je on postigao u tenisu a šta naš Nola,možemo slobodno da uporedimo.Ovaj deda našem Noli nije ni do kolena.

Joca gomboca

pre 8 godina

Nole je na RF bio psihicki posle Rafe, fizicki nakon Endija iscprljen, i sa Stenom imao neverovatno mali % iskoriscenosti brejk lopti sto je posledica svega prethodnog! Ali i kako he % uspesnosti ba mrezi veci tako su brejk sanse pale u % iskoriscenosti! Kao da manje radi na tome, a Nole je bio na vrhu po iskoriscenosti brejkova! Zelim mu da pobedi na svim turnirima, i da ne obraca paznju na licemere koji ga mrze! Noleeeeee!!!

Ambalaza Rotira

pre 8 godina

Svi mogi da promene svoje misljenje ali srpski narod/masa najteze - Novak je promenio misljenje o Rodzeru, Rodzer o Novaku, ali srpskom gedzi Federer ce uvek izgledati kao neki naduveni gestapo oficir. Rekao je da je Nadal favorit na Rolan Garosu, nije valjalo; sad kaze da je Novak favorit na W., opet ne valja - pa zar vam se mozda ne cini da covek prostom logikom daje najvecu sansu proslogodisnjem sampionu? Svi oni su sampioni bas zato sto mogu da shvate nove okolnosti, i da im se prilgode i promene - e sad, da je to lako, ne bi masa bila masa...

Jumko

pre 8 godina

Ovaj kako god okrenes favorit na Gslemovima a osvaja 1 godisnje. Ili matematika neka ne stima ili se ovaj uplasi kao publika kada doticni izvodi smec!

RF. Fan

pre 8 godina

Roger samo realno rekao kako stoje stvari ,trenutno je Nole najbolji na svijetu i na svakom turniru na kojem se pojavi bit ce favorit,al ne pobijedjuju uvijek favoriti,mislim da niko na ovom forumu ne bi smio ni euro staviti prije pocetka Garosa na Wawrinku da ce osvojiti pored Noleta,Rafe, pa i Mareja i Rogera,a covjek je ostavio i Rogera i Novaka bez promila sanse,tako se uvijek nadju neki igraci primjer Us Open ,Cilic prvi put dobi Rogera ni manje ni vise 3-0,Nisikori Novaka 3-1.bit ce itekako zanimljiv Vimboldon ,po meni Nole,Roger,Marej tri glavna favorita, onda ide Wawrinka,Nadal pa ovi bombarderi koji svakoga mogu dobiti kad im servis krene.

Milos

pre 8 godina

Ma Rodzer je isto opasan na travi,on se na terenima Wimbledona oseca kao kod kuce,lik je sedam puta osvojio turnir,i uvek tu dobro odigra,videcemo sta ce biti ove godine.

RF

pre 8 godina

Ja msm da Rodzer i Novak treba da pocnu da igraju u dublu, bili bi nepobedivi sigurno, samo kada bi se malo uigrali. Sa odlicnim servisima obojice, Federerovom igrom na mrezi i smecevima, Novakovim riternom i igrom sa osnovne linije msm da ih niko ne bi pobedio.

mad man

pre 8 godina

@Maja

Ništa neobično. Rolex je glavni sponzor-partner ATP-a. I Federera naravno, opštepoznato. Posledica toga je da Federer ima poseban tretman na sajtu. Izbor i zastupljenost njegovih fotografija, vesti, itd. Suptilno oblikovanje javnog mnjenja je notorna pojava u marketingu. Ja sam profesionalac iz te oblasti, ponešto znam. Npr sve fotografije Federera su prilično neutralne, sve jedno da li su sa meča ili ne, on je na njima smirenog lica, uvek bez grča, opušten ili nasmejan ili ozbiljan. Novak je najčešće na fotkama namršten, besan, "strašnog" pogleda, negativno strastven itd, ta priča. Može urednik sajta da napravi obrnuti izbor, da bira fotografije na kojima je Novak kao Federer i obrnuto, ima slika za svakog tenisera u svakom raspoloženju i izrazu lica. Ali nije Seiko sponzor...

Maja

pre 8 godina

Ako Vam nije tešto, otiđite na sajt ATP i skrolujte na dole. Iznenadićete se kada vidite kako su podesili prikaz rang liste, odnosno čija fotka je prva.

robin hud

pre 8 godina

Slika RF je na ATP zbog sezone trave na kojoj je on najuspešniji od aktivnih igrača i što trenutno igra turnir. Nije favorizovanje u pitanju. Novak trenutno nije aktivan. Sa desne strane je i statistika na travi.

doci ce, mora da dodje

pre 8 godina

Da budem iskren, veliki sam fan Novaka i zelim mu da osvoji sveeeee, ali, meni je samo Roland Garos vazan, ostalo je nebitno. Tako da ja sad cekam godinu dana k'o siroce na 'leba.

anica

pre 8 godina

Mislim da ce Nole svakako morati da ogugla na sav pritisak koji mu se namece da ne bi opet bio u problemu, neka igra hladne glave, vrelog srca kao sto je pozeleo orlicima, i nece biti problema, ovo "prebacivanje lopte" vise stvarno pocinje da iritira, koliko god da je Novak svakako favorit.

sarajseher

pre 8 godina

Kako iskusno Roger prebacuje na Novaka.. Zna da Novak nije izdrzao ogroman pritisak u Parisu, kada su ga svi proglasili glavnim favoritom, sada koristi isti recept.. nadamo se da ovaj put nece uspjeti. Idemo Nole!

tenisssss

pre 8 godina

He, he, lija Federer! Drži se sigurice, Nole na AO favorit, Rafa na RG, Nole na W, a ja na USO, ha ha ha... Ma majke mi počinje da mi se đasvi Rođa! Čim mu godinama tepamo sa Rođa, mrzimo ga po površini ali ispod toga ga nekako ipak gotivimo. Tipično srpski he, he!

Mare,NS

pre 8 godina

Rodzer:

"Mislim da naša igra odlično funkcioniše na travi..."


Sta je hteo da kaze sa OVIM `nasa igra`?

Hteo je da kaze,igramo isti,agresivan,napadacki tenis za razliku od ostalih tenisera i tesko neko moze da NAS pobedi.

Jos malo,pa ce Novak i Rodzer postati RODJE,najrodjenije!

Izgleda da su stvarno izgladili sve nesporazume iz proslosti i mada nisu `najbolji prijatelji`,kako RF juce sam izjavi,uvek se(po njemu) raduju,kada se negde slucajno sretnu i lepo ispricaju.
Iskreno,bilo je i vreme da stvari `legnu` i sve dodje na svoje mesto.
Drago mi je zbog toga!

Slauter

pre 8 godina

Nole je favorit u slucaju da mu servis radi 100%. Na RG nije radio 100%, zbog toga je izgubio finale. Mnogo zavisi od zreba, Vavrinka je osvojio RG voljom zreba na svezinu.

Federer je gotov, ne moze da drzi kvalitet igre, servisa, koncentraciju.

Mari jedini pravi favorit pored Noleta, pre zreba naravno. Kome zapadnu Raonic i ostali vrhunski serveri od osmine finala, taj je u problemu.

Ranzo Henman

pre 8 godina

Sta god da kaze, nama ne valja. Je l' Novak prvi na svetu? Jeste. Je l' trenutno vlasnik titule? Jeste. Ko ima najvise pobeda i najmanje poraza od pocetka godine? Novak. Pa i ja mislim da je favorit, logika cista, da li to znaci da mrzim Novaka i gledam da mu otezam turnir? Svi su oni svesni ko je kad favorit, izjave za novine tu nista ne menjaju. Nekad je to bio Rodzer, danas je Novak, sutra ce biti neko treci.

Melenci

pre 8 godina

nemamo sta da raspalimo po Rodzeru,rekao je svoje misljenje.Jedno je samo sigurno da ce Nole dati sve od sebe da osvoji Vimbldon,a kako ce biti to tak predstoji da vidimo.Favorit je i Vavrinka,sta ako mu opet nesto klikne i krene da slaze protivnike?Samo polako bez velike euforije!

sarajseher

pre 8 godina

Kako iskusno Roger prebacuje na Novaka.. Zna da Novak nije izdrzao ogroman pritisak u Parisu, kada su ga svi proglasili glavnim favoritom, sada koristi isti recept.. nadamo se da ovaj put nece uspjeti. Idemo Nole!

Ranzo Henman

pre 8 godina

Sta god da kaze, nama ne valja. Je l' Novak prvi na svetu? Jeste. Je l' trenutno vlasnik titule? Jeste. Ko ima najvise pobeda i najmanje poraza od pocetka godine? Novak. Pa i ja mislim da je favorit, logika cista, da li to znaci da mrzim Novaka i gledam da mu otezam turnir? Svi su oni svesni ko je kad favorit, izjave za novine tu nista ne menjaju. Nekad je to bio Rodzer, danas je Novak, sutra ce biti neko treci.

Mare,NS

pre 8 godina

Rodzer:

"Mislim da naša igra odlično funkcioniše na travi..."


Sta je hteo da kaze sa OVIM `nasa igra`?

Hteo je da kaze,igramo isti,agresivan,napadacki tenis za razliku od ostalih tenisera i tesko neko moze da NAS pobedi.

Jos malo,pa ce Novak i Rodzer postati RODJE,najrodjenije!

Izgleda da su stvarno izgladili sve nesporazume iz proslosti i mada nisu `najbolji prijatelji`,kako RF juce sam izjavi,uvek se(po njemu) raduju,kada se negde slucajno sretnu i lepo ispricaju.
Iskreno,bilo je i vreme da stvari `legnu` i sve dodje na svoje mesto.
Drago mi je zbog toga!

Melenci

pre 8 godina

nemamo sta da raspalimo po Rodzeru,rekao je svoje misljenje.Jedno je samo sigurno da ce Nole dati sve od sebe da osvoji Vimbldon,a kako ce biti to tak predstoji da vidimo.Favorit je i Vavrinka,sta ako mu opet nesto klikne i krene da slaze protivnike?Samo polako bez velike euforije!

anica

pre 8 godina

Mislim da ce Nole svakako morati da ogugla na sav pritisak koji mu se namece da ne bi opet bio u problemu, neka igra hladne glave, vrelog srca kao sto je pozeleo orlicima, i nece biti problema, ovo "prebacivanje lopte" vise stvarno pocinje da iritira, koliko god da je Novak svakako favorit.

doci ce, mora da dodje

pre 8 godina

Da budem iskren, veliki sam fan Novaka i zelim mu da osvoji sveeeee, ali, meni je samo Roland Garos vazan, ostalo je nebitno. Tako da ja sad cekam godinu dana k'o siroce na 'leba.

tenisssss

pre 8 godina

He, he, lija Federer! Drži se sigurice, Nole na AO favorit, Rafa na RG, Nole na W, a ja na USO, ha ha ha... Ma majke mi počinje da mi se đasvi Rođa! Čim mu godinama tepamo sa Rođa, mrzimo ga po površini ali ispod toga ga nekako ipak gotivimo. Tipično srpski he, he!

Slauter

pre 8 godina

Nole je favorit u slucaju da mu servis radi 100%. Na RG nije radio 100%, zbog toga je izgubio finale. Mnogo zavisi od zreba, Vavrinka je osvojio RG voljom zreba na svezinu.

Federer je gotov, ne moze da drzi kvalitet igre, servisa, koncentraciju.

Mari jedini pravi favorit pored Noleta, pre zreba naravno. Kome zapadnu Raonic i ostali vrhunski serveri od osmine finala, taj je u problemu.

Maja

pre 8 godina

Ako Vam nije tešto, otiđite na sajt ATP i skrolujte na dole. Iznenadićete se kada vidite kako su podesili prikaz rang liste, odnosno čija fotka je prva.

mad man

pre 8 godina

@Maja

Ništa neobično. Rolex je glavni sponzor-partner ATP-a. I Federera naravno, opštepoznato. Posledica toga je da Federer ima poseban tretman na sajtu. Izbor i zastupljenost njegovih fotografija, vesti, itd. Suptilno oblikovanje javnog mnjenja je notorna pojava u marketingu. Ja sam profesionalac iz te oblasti, ponešto znam. Npr sve fotografije Federera su prilično neutralne, sve jedno da li su sa meča ili ne, on je na njima smirenog lica, uvek bez grča, opušten ili nasmejan ili ozbiljan. Novak je najčešće na fotkama namršten, besan, "strašnog" pogleda, negativno strastven itd, ta priča. Može urednik sajta da napravi obrnuti izbor, da bira fotografije na kojima je Novak kao Federer i obrnuto, ima slika za svakog tenisera u svakom raspoloženju i izrazu lica. Ali nije Seiko sponzor...

Ambalaza Rotira

pre 8 godina

Svi mogi da promene svoje misljenje ali srpski narod/masa najteze - Novak je promenio misljenje o Rodzeru, Rodzer o Novaku, ali srpskom gedzi Federer ce uvek izgledati kao neki naduveni gestapo oficir. Rekao je da je Nadal favorit na Rolan Garosu, nije valjalo; sad kaze da je Novak favorit na W., opet ne valja - pa zar vam se mozda ne cini da covek prostom logikom daje najvecu sansu proslogodisnjem sampionu? Svi oni su sampioni bas zato sto mogu da shvate nove okolnosti, i da im se prilgode i promene - e sad, da je to lako, ne bi masa bila masa...

RF

pre 8 godina

Ja msm da Rodzer i Novak treba da pocnu da igraju u dublu, bili bi nepobedivi sigurno, samo kada bi se malo uigrali. Sa odlicnim servisima obojice, Federerovom igrom na mrezi i smecevima, Novakovim riternom i igrom sa osnovne linije msm da ih niko ne bi pobedio.

Joca 011

pre 8 godina

Korektna i sportska izjava RF. Od 2007. (kada je u Montrealu pobedio obe Legende u njihovoj punoj snazi), Nole je izrastao u velikog majstora tenisa. To dokazuju tri činjenice. (1) najbolji je u % dobijenih finala mastersa. (2) drži prvo mesto na listi dugo i nadmoćno, sa do sada neviđenom razlikom, i (3) među najboljima je po % pobeda nad prvom 10-ricom na listi. Ove tri potvrđuje i (4) stvar: % izgubljenih završnica GS Nole verovatno ima najveći u istoriji tenisa. Zašto je ovo argument? Zato što upravo ovaj % odsustva ''završnog udarca'' dokazuje da je suviše često bio slučaj da ''neko drugi u tom trenutku treba da pobedi''. S Noletom teniserom imamo prava da se ponosimo, a još i više sa Noletom kao čovekom, humanistom, kosmopolitom i rodoljubom. Da nam je živ i zdrav i lepo raspoložen.
.

NS

pre 8 godina

Osim 2011 Novak nema dominaciju na GS, on igra finala ali i gubi.Osim AO gde ima 5/5 Novak na ostala tri GS ima 11/3 dali je to neko ko je jedan od naj boljih u istoriji kako se prica............Novak je igrac od Oktobra do kraja Maja a kad je naj vaznije od RG i kraja maja pa zavrsno sa USopenom novak je psihicki katastrofa on igra polu i finala ali gubi 11/3 pogledajte statistiku i onda sudite ona sve kaze...... Novak svoje mesto br 1 ne koristi da uzima ova tri GS...........Novak ce zavisno od zreba igrati verovatno Poluf. i mozda finale ali ce sigurno izgubiti.

lovac na botove

pre 8 godina

Osim 2011 Novak nema dominaciju na GS, on igra finala ali i gubi.Osim AO gde ima 5/5...
(NS, 19. jun 2015 10:00)

Jel imaš još neko "osim" pa da konačno svi skapiramo da je Novak u stvari nikakav. Npr, osim 24 mastersa, nema on mnogo titula. Osim 2 Vimbldona, nema on ni jednu titulu na travi. Osim 151 nedelje na no1, nema on neki staž u prvih 10. Osim bekhenda, reterna, kretanja, pokrivanja terena i fizičke spreme, nema on neke vrhunske sposobnosti itd itd itd... Ahahaaa!

Grigorije silni

pre 8 godina

Nolobot no.376@
Druze podpuno te razumijem i imas plus od mene;ali,kako Borni i drugoj djeci znaci podrska i pohvala od Novaka tako je dobro dosla i Novaku ovakva rijec od ucitelja jer i Novak je rekao da je dosta postigao zahvaljujuci Fedexu i VamosTamosu. A Fedex ne prestaje da iznenadjuje,sokantne su ovo izjave za citav teniski svjet a vjerujem i za sponzore ;)

RF. Fan

pre 8 godina

Roger samo realno rekao kako stoje stvari ,trenutno je Nole najbolji na svijetu i na svakom turniru na kojem se pojavi bit ce favorit,al ne pobijedjuju uvijek favoriti,mislim da niko na ovom forumu ne bi smio ni euro staviti prije pocetka Garosa na Wawrinku da ce osvojiti pored Noleta,Rafe, pa i Mareja i Rogera,a covjek je ostavio i Rogera i Novaka bez promila sanse,tako se uvijek nadju neki igraci primjer Us Open ,Cilic prvi put dobi Rogera ni manje ni vise 3-0,Nisikori Novaka 3-1.bit ce itekako zanimljiv Vimboldon ,po meni Nole,Roger,Marej tri glavna favorita, onda ide Wawrinka,Nadal pa ovi bombarderi koji svakoga mogu dobiti kad im servis krene.

Nolobot no.251

pre 8 godina

Namerno ovaj prepotentni švajcarac prebacuje pritisak na našeg svetog oca Novaka.Ali neće mu to uspeti.Zapalio sam kandilo da otera sve zapadne štetne uticaje koji mogu destabilizovati Novaka.Nek mu je sa srećom.Samo se plašim da ne naleti na nekog Vavrinku.

bice bice

pre 8 godina

Kakav Vavrinka, pa on je epizodista i to tezak, ispasce i pre cetvrt finala, jedno mogu da garantujem, Novak ce biti u finalu, i jedino ga svezina i oporavak od najtezeg momenta u karijeri moze odvesti do titule. Iskreno se nadam da ce Novak izdrzati ulogu favorita i da ce shvatiti da mora da pobedi samog sebe.

Jumko

pre 8 godina

Tako tako kralju tenisa! Opusti ga, prebaci mu pritisak, favorit ovo ono... A ondaaaa... Pljuuussss! Nova samarcina od vas Svajcaraca za novu reku suza. Bravo!

fica

pre 8 godina

Da je imao dan odmora uzeo bi eventualno jos neki gem. Ajde ne smarajte vise wawrinka igrao predobro ne bi ga dobio ovaj nas u tom trenutku pa sve i mesec dana da odmarao

vladek

pre 8 godina

Marej ima najvece sanse.Iako je Novak za klasu bolji teniser,recept sa RG ce se preslikati na Wimbldonu.Novaku ce uvaljivati Duster Browna,Jonsnona,Socka,vec prva 3 kola,a potom Iznera ili Berdiha.Iscedice ga kao sundjer,dok ce Marej igrati protiv Gaskea,Nisikoria,Vavrinke,igraca koji nisu posebno dobri na travi

robin hud

pre 8 godina

Slika RF je na ATP zbog sezone trave na kojoj je on najuspešniji od aktivnih igrača i što trenutno igra turnir. Nije favorizovanje u pitanju. Novak trenutno nije aktivan. Sa desne strane je i statistika na travi.

Joca gomboca

pre 8 godina

Nole je na RF bio psihicki posle Rafe, fizicki nakon Endija iscprljen, i sa Stenom imao neverovatno mali % iskoriscenosti brejk lopti sto je posledica svega prethodnog! Ali i kako he % uspesnosti ba mrezi veci tako su brejk sanse pale u % iskoriscenosti! Kao da manje radi na tome, a Nole je bio na vrhu po iskoriscenosti brejkova! Zelim mu da pobedi na svim turnirima, i da ne obraca paznju na licemere koji ga mrze! Noleeeeee!!!

Milos

pre 8 godina

Ma Rodzer je isto opasan na travi,on se na terenima Wimbledona oseca kao kod kuce,lik je sedam puta osvojio turnir,i uvek tu dobro odigra,videcemo sta ce biti ove godine.

Jumko

pre 8 godina

Ovaj kako god okrenes favorit na Gslemovima a osvaja 1 godisnje. Ili matematika neka ne stima ili se ovaj uplasi kao publika kada doticni izvodi smec!

Nolobot no.376

pre 8 godina

Vidi al je prolupao matori.Ko je on uopšte da priča o našem Noli?Šta je on postigao u tenisu a šta naš Nola,možemo slobodno da uporedimo.Ovaj deda našem Noli nije ni do kolena.

Beobrad

pre 8 godina

Najednom ga oba Svajcarca udruzeno postavljaju za favorita!
Pa zna on to i sam, i bez vas dvojice mudraca!
Namera je jasna i providna, al bice bez efekta!

Momir

pre 8 godina

Inače, Novak stiže do polufinala, a za titulu će morati dobro da se mentalno pripremi. Za Windows Phone treba update, video sa Bodirogom stoji od kad imam telefon. E, zato od skoro, vesti čitam preko Večernjih novosti, koja ima vrhunsku aplikaciju za WP. Žao mi je, ali tako je.

dominus

pre 8 godina

@ Joca 011

Statisticki podaci su ti tacni za postotak pobeda na turnirima i dominaciju Novaka ATPom.Medjutim tvoje objasnjenje za los skor Novaka na Gren slem turnirima,konkretno finalima istih,je oboriva pretpostavka.Meni je jedino sumnjiv Wimbledon 2013,odnosno finale.Ali verujem da je to bio dogovor Novakove porodice sa Marejevom porodicom,verovatno bez znanja samog Mareja i teniske javnosti(zasto se srdacno zagrlise porodice tenisera posle meca) a verovatno je Novak razgovarao pre meca i sa premijerom GBR.Sam Marej ima los procenat osvojenih najvecih turnira 8/2
Uostalom pretpostavljam da ce Novak po zavrsetku karijere izdati autobiografiju u kojoj ce,bar nasoj javnosti,imati sta da kaze.

komentar od danas mi niste objavili,nadam se da cete ovaj objaviti

Joca 011

pre 8 godina

@ (NS, 10:00)

Hvala ti na podatku 11/3. Ovaj tako loš % završnica GS,
upravo u poređenju sa odličnim % završnica mastersa
dokazuju da se preko Noleta potkusuravaju
razni ostali ''ljuti osvajači GS''
jer im mastersi nisu tako važni kao GS.
.

Nebojsa

pre 8 godina

@Joca011
Odlican procenat na mastersima je samo dokaz da se na mastersima obezbedjuje Novakovo prvo mesto, jer na GS gde su svi i najboljoj formi on ne moze da osvaja dosta titula.
Inace, ATP kontrolise masterse tako da im je lakse da "organizuju" i pitanje pobednika, sto na GS nije slucaj, jer iza GS stoje ITF i veoma ozbiljne drzave.

NS BOY

pre 8 godina

Da je imao dan odmora, osvojio bi i RG, ali nije. Zao mi je sto je tako. Na Wimbldonu je apsolutni favorit. To slobodno mogu da kazem, sudeci po igri.
Dodacu jos nesto samo: @Melenci, macketino portala.
Mozemo zajedno gledati Novaka Djokovica. ;)) Wimbldon inspirise sa svojom travnatom podlogom. Ovo je samo predlog. (pod uslovom da nisi musko, posto ima svakakvih iza nickova)

Beobrad

pre 8 godina

"Pu", nesto si ti ovde pobrkao/la, najveci favorit je Djokovic naravno, malo bolje procitaj, pre nego repliciras!
Bas si nasao/la koga da nazivas Hrvatom, gadjas ko...
Objavite ovo, da vidi covek/zena sta pise i sta (ne)cita.

doci ce, mora da dodje

pre 8 godina

Da budem iskren, veliki sam fan Novaka i zelim mu da osvoji sveeeee, ali, meni je samo Roland Garos vazan, ostalo je nebitno. Tako da ja sad cekam godinu dana k'o siroce na 'leba.

sarajseher

pre 8 godina

Kako iskusno Roger prebacuje na Novaka.. Zna da Novak nije izdrzao ogroman pritisak u Parisu, kada su ga svi proglasili glavnim favoritom, sada koristi isti recept.. nadamo se da ovaj put nece uspjeti. Idemo Nole!

Slauter

pre 8 godina

Nole je favorit u slucaju da mu servis radi 100%. Na RG nije radio 100%, zbog toga je izgubio finale. Mnogo zavisi od zreba, Vavrinka je osvojio RG voljom zreba na svezinu.

Federer je gotov, ne moze da drzi kvalitet igre, servisa, koncentraciju.

Mari jedini pravi favorit pored Noleta, pre zreba naravno. Kome zapadnu Raonic i ostali vrhunski serveri od osmine finala, taj je u problemu.

NS

pre 8 godina

Osim 2011 Novak nema dominaciju na GS, on igra finala ali i gubi.Osim AO gde ima 5/5 Novak na ostala tri GS ima 11/3 dali je to neko ko je jedan od naj boljih u istoriji kako se prica............Novak je igrac od Oktobra do kraja Maja a kad je naj vaznije od RG i kraja maja pa zavrsno sa USopenom novak je psihicki katastrofa on igra polu i finala ali gubi 11/3 pogledajte statistiku i onda sudite ona sve kaze...... Novak svoje mesto br 1 ne koristi da uzima ova tri GS...........Novak ce zavisno od zreba igrati verovatno Poluf. i mozda finale ali ce sigurno izgubiti.

Nolobot no.376

pre 8 godina

Vidi al je prolupao matori.Ko je on uopšte da priča o našem Noli?Šta je on postigao u tenisu a šta naš Nola,možemo slobodno da uporedimo.Ovaj deda našem Noli nije ni do kolena.

tenisssss

pre 8 godina

He, he, lija Federer! Drži se sigurice, Nole na AO favorit, Rafa na RG, Nole na W, a ja na USO, ha ha ha... Ma majke mi počinje da mi se đasvi Rođa! Čim mu godinama tepamo sa Rođa, mrzimo ga po površini ali ispod toga ga nekako ipak gotivimo. Tipično srpski he, he!

Jumko

pre 8 godina

Ovaj kako god okrenes favorit na Gslemovima a osvaja 1 godisnje. Ili matematika neka ne stima ili se ovaj uplasi kao publika kada doticni izvodi smec!

Maja

pre 8 godina

Ako Vam nije tešto, otiđite na sajt ATP i skrolujte na dole. Iznenadićete se kada vidite kako su podesili prikaz rang liste, odnosno čija fotka je prva.

anica

pre 8 godina

Mislim da ce Nole svakako morati da ogugla na sav pritisak koji mu se namece da ne bi opet bio u problemu, neka igra hladne glave, vrelog srca kao sto je pozeleo orlicima, i nece biti problema, ovo "prebacivanje lopte" vise stvarno pocinje da iritira, koliko god da je Novak svakako favorit.

Nolobot no.251

pre 8 godina

Namerno ovaj prepotentni švajcarac prebacuje pritisak na našeg svetog oca Novaka.Ali neće mu to uspeti.Zapalio sam kandilo da otera sve zapadne štetne uticaje koji mogu destabilizovati Novaka.Nek mu je sa srećom.Samo se plašim da ne naleti na nekog Vavrinku.

NS BOY

pre 8 godina

Da je imao dan odmora, osvojio bi i RG, ali nije. Zao mi je sto je tako. Na Wimbldonu je apsolutni favorit. To slobodno mogu da kazem, sudeci po igri.
Dodacu jos nesto samo: @Melenci, macketino portala.
Mozemo zajedno gledati Novaka Djokovica. ;)) Wimbldon inspirise sa svojom travnatom podlogom. Ovo je samo predlog. (pod uslovom da nisi musko, posto ima svakakvih iza nickova)

Mare,NS

pre 8 godina

Rodzer:

"Mislim da naša igra odlično funkcioniše na travi..."


Sta je hteo da kaze sa OVIM `nasa igra`?

Hteo je da kaze,igramo isti,agresivan,napadacki tenis za razliku od ostalih tenisera i tesko neko moze da NAS pobedi.

Jos malo,pa ce Novak i Rodzer postati RODJE,najrodjenije!

Izgleda da su stvarno izgladili sve nesporazume iz proslosti i mada nisu `najbolji prijatelji`,kako RF juce sam izjavi,uvek se(po njemu) raduju,kada se negde slucajno sretnu i lepo ispricaju.
Iskreno,bilo je i vreme da stvari `legnu` i sve dodje na svoje mesto.
Drago mi je zbog toga!

Nebojsa

pre 8 godina

@Joca011
Odlican procenat na mastersima je samo dokaz da se na mastersima obezbedjuje Novakovo prvo mesto, jer na GS gde su svi i najboljoj formi on ne moze da osvaja dosta titula.
Inace, ATP kontrolise masterse tako da im je lakse da "organizuju" i pitanje pobednika, sto na GS nije slucaj, jer iza GS stoje ITF i veoma ozbiljne drzave.

Jumko

pre 8 godina

Tako tako kralju tenisa! Opusti ga, prebaci mu pritisak, favorit ovo ono... A ondaaaa... Pljuuussss! Nova samarcina od vas Svajcaraca za novu reku suza. Bravo!

vladek

pre 8 godina

Marej ima najvece sanse.Iako je Novak za klasu bolji teniser,recept sa RG ce se preslikati na Wimbldonu.Novaku ce uvaljivati Duster Browna,Jonsnona,Socka,vec prva 3 kola,a potom Iznera ili Berdiha.Iscedice ga kao sundjer,dok ce Marej igrati protiv Gaskea,Nisikoria,Vavrinke,igraca koji nisu posebno dobri na travi

fica

pre 8 godina

Da je imao dan odmora uzeo bi eventualno jos neki gem. Ajde ne smarajte vise wawrinka igrao predobro ne bi ga dobio ovaj nas u tom trenutku pa sve i mesec dana da odmarao

Ranzo Henman

pre 8 godina

Sta god da kaze, nama ne valja. Je l' Novak prvi na svetu? Jeste. Je l' trenutno vlasnik titule? Jeste. Ko ima najvise pobeda i najmanje poraza od pocetka godine? Novak. Pa i ja mislim da je favorit, logika cista, da li to znaci da mrzim Novaka i gledam da mu otezam turnir? Svi su oni svesni ko je kad favorit, izjave za novine tu nista ne menjaju. Nekad je to bio Rodzer, danas je Novak, sutra ce biti neko treci.

dominus

pre 8 godina

@ Joca 011

Statisticki podaci su ti tacni za postotak pobeda na turnirima i dominaciju Novaka ATPom.Medjutim tvoje objasnjenje za los skor Novaka na Gren slem turnirima,konkretno finalima istih,je oboriva pretpostavka.Meni je jedino sumnjiv Wimbledon 2013,odnosno finale.Ali verujem da je to bio dogovor Novakove porodice sa Marejevom porodicom,verovatno bez znanja samog Mareja i teniske javnosti(zasto se srdacno zagrlise porodice tenisera posle meca) a verovatno je Novak razgovarao pre meca i sa premijerom GBR.Sam Marej ima los procenat osvojenih najvecih turnira 8/2
Uostalom pretpostavljam da ce Novak po zavrsetku karijere izdati autobiografiju u kojoj ce,bar nasoj javnosti,imati sta da kaze.

komentar od danas mi niste objavili,nadam se da cete ovaj objaviti

Joca 011

pre 8 godina

Korektna i sportska izjava RF. Od 2007. (kada je u Montrealu pobedio obe Legende u njihovoj punoj snazi), Nole je izrastao u velikog majstora tenisa. To dokazuju tri činjenice. (1) najbolji je u % dobijenih finala mastersa. (2) drži prvo mesto na listi dugo i nadmoćno, sa do sada neviđenom razlikom, i (3) među najboljima je po % pobeda nad prvom 10-ricom na listi. Ove tri potvrđuje i (4) stvar: % izgubljenih završnica GS Nole verovatno ima najveći u istoriji tenisa. Zašto je ovo argument? Zato što upravo ovaj % odsustva ''završnog udarca'' dokazuje da je suviše često bio slučaj da ''neko drugi u tom trenutku treba da pobedi''. S Noletom teniserom imamo prava da se ponosimo, a još i više sa Noletom kao čovekom, humanistom, kosmopolitom i rodoljubom. Da nam je živ i zdrav i lepo raspoložen.
.

Melenci

pre 8 godina

nemamo sta da raspalimo po Rodzeru,rekao je svoje misljenje.Jedno je samo sigurno da ce Nole dati sve od sebe da osvoji Vimbldon,a kako ce biti to tak predstoji da vidimo.Favorit je i Vavrinka,sta ako mu opet nesto klikne i krene da slaze protivnike?Samo polako bez velike euforije!

lovac na botove

pre 8 godina

Osim 2011 Novak nema dominaciju na GS, on igra finala ali i gubi.Osim AO gde ima 5/5...
(NS, 19. jun 2015 10:00)

Jel imaš još neko "osim" pa da konačno svi skapiramo da je Novak u stvari nikakav. Npr, osim 24 mastersa, nema on mnogo titula. Osim 2 Vimbldona, nema on ni jednu titulu na travi. Osim 151 nedelje na no1, nema on neki staž u prvih 10. Osim bekhenda, reterna, kretanja, pokrivanja terena i fizičke spreme, nema on neke vrhunske sposobnosti itd itd itd... Ahahaaa!

Joca gomboca

pre 8 godina

Nole je na RF bio psihicki posle Rafe, fizicki nakon Endija iscprljen, i sa Stenom imao neverovatno mali % iskoriscenosti brejk lopti sto je posledica svega prethodnog! Ali i kako he % uspesnosti ba mrezi veci tako su brejk sanse pale u % iskoriscenosti! Kao da manje radi na tome, a Nole je bio na vrhu po iskoriscenosti brejkova! Zelim mu da pobedi na svim turnirima, i da ne obraca paznju na licemere koji ga mrze! Noleeeeee!!!

Beobrad

pre 8 godina

Najednom ga oba Svajcarca udruzeno postavljaju za favorita!
Pa zna on to i sam, i bez vas dvojice mudraca!
Namera je jasna i providna, al bice bez efekta!

Joca 011

pre 8 godina

@ (NS, 10:00)

Hvala ti na podatku 11/3. Ovaj tako loš % završnica GS,
upravo u poređenju sa odličnim % završnica mastersa
dokazuju da se preko Noleta potkusuravaju
razni ostali ''ljuti osvajači GS''
jer im mastersi nisu tako važni kao GS.
.

mad man

pre 8 godina

@Maja

Ništa neobično. Rolex je glavni sponzor-partner ATP-a. I Federera naravno, opštepoznato. Posledica toga je da Federer ima poseban tretman na sajtu. Izbor i zastupljenost njegovih fotografija, vesti, itd. Suptilno oblikovanje javnog mnjenja je notorna pojava u marketingu. Ja sam profesionalac iz te oblasti, ponešto znam. Npr sve fotografije Federera su prilično neutralne, sve jedno da li su sa meča ili ne, on je na njima smirenog lica, uvek bez grča, opušten ili nasmejan ili ozbiljan. Novak je najčešće na fotkama namršten, besan, "strašnog" pogleda, negativno strastven itd, ta priča. Može urednik sajta da napravi obrnuti izbor, da bira fotografije na kojima je Novak kao Federer i obrnuto, ima slika za svakog tenisera u svakom raspoloženju i izrazu lica. Ali nije Seiko sponzor...

Ambalaza Rotira

pre 8 godina

Svi mogi da promene svoje misljenje ali srpski narod/masa najteze - Novak je promenio misljenje o Rodzeru, Rodzer o Novaku, ali srpskom gedzi Federer ce uvek izgledati kao neki naduveni gestapo oficir. Rekao je da je Nadal favorit na Rolan Garosu, nije valjalo; sad kaze da je Novak favorit na W., opet ne valja - pa zar vam se mozda ne cini da covek prostom logikom daje najvecu sansu proslogodisnjem sampionu? Svi oni su sampioni bas zato sto mogu da shvate nove okolnosti, i da im se prilgode i promene - e sad, da je to lako, ne bi masa bila masa...

bice bice

pre 8 godina

Kakav Vavrinka, pa on je epizodista i to tezak, ispasce i pre cetvrt finala, jedno mogu da garantujem, Novak ce biti u finalu, i jedino ga svezina i oporavak od najtezeg momenta u karijeri moze odvesti do titule. Iskreno se nadam da ce Novak izdrzati ulogu favorita i da ce shvatiti da mora da pobedi samog sebe.

RF. Fan

pre 8 godina

Roger samo realno rekao kako stoje stvari ,trenutno je Nole najbolji na svijetu i na svakom turniru na kojem se pojavi bit ce favorit,al ne pobijedjuju uvijek favoriti,mislim da niko na ovom forumu ne bi smio ni euro staviti prije pocetka Garosa na Wawrinku da ce osvojiti pored Noleta,Rafe, pa i Mareja i Rogera,a covjek je ostavio i Rogera i Novaka bez promila sanse,tako se uvijek nadju neki igraci primjer Us Open ,Cilic prvi put dobi Rogera ni manje ni vise 3-0,Nisikori Novaka 3-1.bit ce itekako zanimljiv Vimboldon ,po meni Nole,Roger,Marej tri glavna favorita, onda ide Wawrinka,Nadal pa ovi bombarderi koji svakoga mogu dobiti kad im servis krene.

Grigorije silni

pre 8 godina

Nolobot no.376@
Druze podpuno te razumijem i imas plus od mene;ali,kako Borni i drugoj djeci znaci podrska i pohvala od Novaka tako je dobro dosla i Novaku ovakva rijec od ucitelja jer i Novak je rekao da je dosta postigao zahvaljujuci Fedexu i VamosTamosu. A Fedex ne prestaje da iznenadjuje,sokantne su ovo izjave za citav teniski svjet a vjerujem i za sponzore ;)

robin hud

pre 8 godina

Slika RF je na ATP zbog sezone trave na kojoj je on najuspešniji od aktivnih igrača i što trenutno igra turnir. Nije favorizovanje u pitanju. Novak trenutno nije aktivan. Sa desne strane je i statistika na travi.

RF

pre 8 godina

Ja msm da Rodzer i Novak treba da pocnu da igraju u dublu, bili bi nepobedivi sigurno, samo kada bi se malo uigrali. Sa odlicnim servisima obojice, Federerovom igrom na mrezi i smecevima, Novakovim riternom i igrom sa osnovne linije msm da ih niko ne bi pobedio.

Milos

pre 8 godina

Ma Rodzer je isto opasan na travi,on se na terenima Wimbledona oseca kao kod kuce,lik je sedam puta osvojio turnir,i uvek tu dobro odigra,videcemo sta ce biti ove godine.

Momir

pre 8 godina

Inače, Novak stiže do polufinala, a za titulu će morati dobro da se mentalno pripremi. Za Windows Phone treba update, video sa Bodirogom stoji od kad imam telefon. E, zato od skoro, vesti čitam preko Večernjih novosti, koja ima vrhunsku aplikaciju za WP. Žao mi je, ali tako je.

Beobrad

pre 8 godina

"Pu", nesto si ti ovde pobrkao/la, najveci favorit je Djokovic naravno, malo bolje procitaj, pre nego repliciras!
Bas si nasao/la koga da nazivas Hrvatom, gadjas ko...
Objavite ovo, da vidi covek/zena sta pise i sta (ne)cita.