Nova vest
Olimpizam

Ponedeljak, 11.07.2016.

13:49

Arojo se penzionisao u Areni

Jedan od najupečatljivijih bekova ovog veka Karlos Arojo okončao je reprezentativnu karijeru.

Izvor: AK

Autor: AK

Arojo se penzionisao u Areni
Foto: StarSport

Plejmejker je odlučio da više ne igra za Portoriko nakon poraza od Srbije u finalu kvalifikacionog turnira za plasman na Olimpijske igre u Riju.

Na turniru u Beogradu prosečno je beležio 13,2 poena uz 4,5 asistencija, ali nije uspeo da spreči debakl selekcije protiv "Orlova" (108:77).

Arojo ima 36 godina, sa Portorikom je osvojio šest zlatnih medalja u FIBA takmičenjima, te je predstaljao zaštitni znak ove selekcije u poslednjih desetak godina.

Prvi trofej je osvojio 2003. godine, kada je Portoriko postao šampion Srednje Amerike, a na šampionatu Amerika je osvojio po dva srebra i dve bronze.

Arojo je trenutno slobodan igrač, a tokom karijere je između ostalih nastupao za Toronto Reptorse, Denver Nagetse, Lagboral Kuču, Jutu Džez, Detroit Pistonse, Orlando Medžik, Makabi Tel Aviv, Majami Hit, Boston Seltikse, Bešiktaš, Galatasaraj i Barselonu.

On je već nekoliko godina i u muzičkim vodama, izdao je nekoliko pesama u regeton žanru koji je popularan u Portoriku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve
Olimpizam

Evropska nedelja sporta

U Valjevu održana sednica Skupštine Olimpijskog komiteta Srbije pred Pariz 2024. Usvojeni izveštaj o radu, finansijski i izveštaj nadzornog odbora za 2023. i finansijski plan i program rada za 2024.

Savez za rekreaciju i fitnes Srbije

12:30

1 d

U fokusu

Vidi sve