Nova vest
Olimpizam

Nedelja, 10.07.2016.

09:16

Bogdan: Da se iskupim za EP; Raduljica: Volim ove momke

Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović rekao je da je na kvalifiikacionom turniru za OI hteo da se iskupi za prošlogodišnji promašaj na Eurobasketu.

Izvor: Beta

Autor:Beta

Bogdan: Da se iskupim za EP; Raduljica: Volim ove momke
Starsport

Srbija je pobedila Portoriko sa 108:77 u finalu kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre, a jedan od najboljih je bio Bogdan Bogdanović, koji je meč završio sa 26 poena i osam asistencija.

"Posle promašenog zicera prošle godine (u polufinalu Evropskog prvenstva), nisam spavao noćima. Mnogo sam razmišljao o tome i to je ostavilo traga na početku moje sezone u klubu. Hteo sam da to vratim na neki način i mislim da sam iskoristio šansu da se iskupim za prošlu godinu", rekao je Bogdanović novinarima.

Srbija je porazom od Litvanije u polufinalu EP propustila šansu da se plasira na Olimpijske igre.

"Ovakav put do Rija je malo skuplji, ali smo bar dobili kartu za prvu klasu. Znamo šta smo propustili u Francuskoj. Bili smo na korak od cilja i nismo hteli da uopšte ove godine da dođemo u situaciju da to ispustimo. Pokazali smo još jednom kakav smo tim i kakvu atmosferu imamo u svlačionici. Imamo izuzetno prijateljske odnose u timu, to nas je i odvelo na Olimpijske igre", rekao je Bogdanović.

Miroslav Raduljica bio je kratak i sažet.

"Ima li šta da se kaže posle ovakveutakmice i svega što ste videli na terenu? Sve što imam da kažem je da volim ove momke, od prvog do poslednjeg", rekao je Raduljica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve