Nova vest
Olimpizam

Nedelja, 10.07.2016.

08:06

Teo: Imamo mnogo motiva; Jokić: Demonstracija sile

Miloš Teodosić, Nemanja Nedović i Nikola Jokić izjavili su da su plasmanom na Olimpijske igre ispunili prvi cilj, ali da o njima još ne žele da razmišljaju.

Izvor: Tanjug

Autor:Tanjug

Teo: Imamo mnogo motiva; Jokić: Demonstracija sile
Starsport

Srbija je deklasirala Portoriko (108:77) u finalu kvalifikacionog turnira u Beogradu i obezbedila učešće na Olimpijskim igrama posle 12 godina.

"Pravda je zadovoljena, cilj je ispunjen trebali smo jos prosle godine da se plasirmo. Ozbiljno sam shvatili sve utakmice, nismo stali 40 minita, i to nam se vratilo. Publika je bila sjajana poslednje dve utakmice", rekao je Nedović novinarima u miks zoni.

Kapiten Miloš Teodosić nije skrivao zadovoljstvo zbog odlično obavljenog posla i plasmana u Rio.

"Svi su zadovoljni, odigrali smo sasvim dobro. Na poluvremenu smo rekli da moramo da budemo ozbiljni, a pored 30 razlike smo pokazali smo karakter. Hoćemo malo da uživamo u ovome, pa ćemo da pričamo o Riju. Imamo mnogo motiva", poručio je Teodosić.

Košarkaš Denvera Nikola Jokić prograšen je za najkorisnijeg igrača posle turnira u Kombank areni.

"Ne znaci mi ništa MVP priznanje, samo da smo otisli u Rio. Nisam očekivao ovakvo finale, mislio sam da ce biti teže. Demonstracja sile kao da smo igrali protiv najboljih na svetu. Postoji umor, ali nema reči da opišem sreću", zaključio je Jokić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Olimpizam

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve