Vidić za B92: Jedini penal koji sam promašio...

Emotivno, tekst o njemu bio je zasigurno najteži koji sam u svojoj novinarskoj karijeri napisao, a tako je i danas.

Izvor: B92

Sreda, 27.09.2017.

09:30

Vidić za B92: Jedini penal koji sam promašio...
Tanjug/AP(edited)

Zajedno sa Dejanom Stankovićem, prvi je igrač čiju sam karijeru pratio od početka do kraja.

Tog 29. januara, kada je Nemanja Vidić saopštio da je sa igranjem fudbala gotovo, veći deo dana proveo sam ispred monitora, dok mi je situacija sa čuvenog novosadskog festivala praktično 'napisala' uvod u celu priču.

Ipak, kako se to najčešće i kaže, iako je sâm tekst kod vas, poštovani čitaoci, prošao sjajno, ni u najluđim snovima nisam ni pomišljao da je jedan od čitalaca bio upravo on.

Istog dana dobio sam spomenutu informaciju, a nedugo zatim i obećanje od tek drugog kapitena u istoriji Mančester junajteda da će, kada odluči da to učini, prekinuti sedmogodišnji post i prvi put govoriti za srpske medije upravo sa mnom.

Sada, godinu i po kasnije – sportska redakcija B92.net predstavlja vam ekskluzivan razgovor i video-intervju sa jednim od najboljih fudbalera koje je naša zemlja imala i legendarnim kapitenom Crvene zvezde.

U ovom razgovoru dotakli smo se svih tema koje su obeležile njegov život i veoma bogatu karijeru, putu do trake među 'Crvenim đavolima', odnosu sa serom Aleksom Fergusonom, Kristijanom Ronaldom, duelima sa Lionelom Mesijem, o tome šta mu je rekla majka…

Ali govorili smo i o famoznom jedanaestercu u dresu nacionalnog tima naše zemlje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: