Lazić za B92: Igrači stalno odlaze, a tim uvek dobar

Izvor: SARA MILIÆEVIÆ

Subota, 15.07.2017.

15:10

Lazić za B92: Igrači stalno odlaze, a tim uvek dobar
Starsport

Veliki broj igrača napustilo je klub, a mnogi postavljaju pitanje kako će tim Zvezde izgledati ove sezone. Lazić podseća da je klub ranije uspevao da na najbolji način reši problem igrača.

“Tim je protekle tri godine napustio veliki broj igrača a klub je opet uspeo da napravi dobru ekipu koja je mogla da odgovori na očekivanja uprave i navijača. Ja sam siguran da će klub da nastavi da radi dobar posao kao i uvek".

Lazić je u četvrtak obradovao navijače kluba s Malog Kalemegdana potpisavši novi ugovor.

“Mnogo stvari je presudilo da ostanem ovde. Ovo je moj klub, moj grad, ovde su moji navijači. Između ostalog, mislio sam i na porodicu. Još uvek imam malo dete i pre nego što odem negde želim da ona odraste ovde o da bude spremna".
Starsport
Lazić će ubuduće biti kapiten ekipe, posle odlaska Luke Mitrovića u Bamberg.

“Srećan sam zbog toga, čast mi je i zadovoljstvo da u novu sezonu uđem kao kapiten. Kapitenska traka znači još veće i odgovornije zalaganje kako na treninzima, tako i na utakmicama. Takođe, predstavljanje kluba na najbolji mogući način, a biti kapiten znači biti primer i ostalima“.

Ljubimac navijača je za Crvenu zvezdu igrao 391 utakmicu, postavši u međuvremenu jedan od najboljih defanzivaca Evrope, zbog čega je zaslužio i poziv selektora Aleksandra Đorđevića.

“Biti na spisku za reprezentaciju i dobiti mogućnost da se nađeš među 12 igrača za Evropsko prvenstvo za mene predstavlja veliku nagradu, kao i motiv za sve što sam do sada uradio i postigao, a takođe prestavlja dodatni motiv da nastavim sa još većim radom“.
Starsport
Ovo je prvi ostanak, uz dolazak Džone Boldena, na Malom Kalemegdanu posle serije odlazaka.

Osim spomenutog kapitena Mitrovića, najbolji igrač ekipe Stefan Jović pojačao je minhenski Bajern, Marko Simonović otišao je u Zenit iz Sankt Peterburga, Marko Gudurić je novi igrač Fenerbahčea, Čarls Dženkins postao je prešao u Himki, Dionu Tompsonu i Nejtu Voltersu istekli su ugovori,dok je Ognjen Kuzmić (Real Madrid) takođe u završnim pregovorima oko inostranog angažmana.

Crveno-beli će i naredne sezone biti jedini predstavnici Srbije u Evroligi.

@SaraMilievi1

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: