Džon Izner za B92: “Atmosfera je opuštena u Indijan Velsu”

Džon Izner ima 25 godina, trenutno je 33. teniser na ATP listi, a najviše voli da igra na betonu. Upravo na toj vrsti podloge igraju se turniri u Indijan Velsu i Majamiju, a Izner za B92 govori o atmosferi na njima, nešto lošijem startu sezone, ciljevima za tekuću godinu, uspomenama iz Beograda, ali i o Milošu Raoniću, najprijatnijem iznenađenju ove sezone.

Izvor: Saša Ozmo

Sreda, 09.03.2011.

19:14

Default images

Izner je na Australijan openu izgubio od Marina Čilića u trećem kolu sa 9:7 u petom setu, ali kaže da to nije uticalo na njegove loše partije u Memfisu i Delrej Biču kada je ispadao već na startu.

“Znate, uvek je teško kada izgubite neki tako težak meč, ali ne tugujem preterano posle poraza, već pokušavam da iz njih nešto naučim”.

Američki teniser kaže da se raduje turnirima u Indijan Velsu i Majamiju i dodaje:

“Na tim turnirima zaista ne vlada neka tenzija. Iako su to najveći događaji posle Grend slem turnira, čitav ambijent je opušteniji. Igrači se više druže, dolaze sa porodicama, tako da mi se Indijan Vels i Majami stvarno dopadaju”.
johnisner.net
Izner ima jasne ambicije za tekuću sezonu.

“Trenutno najviše radim na poboljšanju rada nogu. Ove godine mi je cilj da se probijem u Top 15 na ATP listi, a bilo bi lepo i da osvojim nekoliko titula”.

Prošle godine Izner je bio vicešampion na Srbija openu.

“Divno sam se proveo u Beogradu, a to što sam došao do finala na nekom turniru koji se igra na šljaci za mene je ogromni uspeh. To mi je draga uspomena i dugo će tako ostati”.

Za kraj, pitali smo Džona šta misli o Milošu Raoniću:

“Mali ima veliki potencijal. Ima jedan od najboljih i najprezicnijih servisa na ATP turu i siguran sam da će kanadski tenis postati bolji zahvaljujući njegovom usponu. Lepo je videti sveže lice na Turu”, zaključio je Izner za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: