Lazetić: “Ostajem zbog trofeja”

Kapiten Crvene zvezde Nikola Lazetić negirao je da će napustiti ‘crveno-bele’ i preći u rumunusku Steauu, kako su mediji pisali prethodnih dana.

Izvor: zvanièni sajt

Sreda, 27.01.2010.

14:26

Default images

Lazetić je rekao da je istina da su ga predstavnici Steaue kontaktirali, ali da ne želi da napušta Crvenu zvezdu. Kapiten ‘crveno-belih’ je dodao da je prošla sezona bila neuspešna i da ove želi da sa saigračima osvoji trofeje. Istovremeno, sportski direktor Ivan Adžić ponudio je Lazetiću novi ugovor, pošto trenutni ističe u junu.

Istina je. Javljali su se predstavnici rumunskog kluba, kontaktirali me. Ali, ljubazno smo im se zahvalili. Nema šanse da napustim Crvenu zvezde i ove sjajne momke koje predvodim. Vratio sam se na Marakanu da bih osvajao trofeje. Prošla sezona nije bila uspešna. Trenutno smo u trci za oba trofeja i ne dolazi u obzir da odem kad su pehari na pola puta od Crvene zvezde. Ostajem sigurno”, rekao je Lazetić.

Sportski direktor ‘crveno-belih’ Ivan Adžić ponudio je Lazetiću novi ugovor.

Mnogo mi znači ponuda da produžim ugovor. Trenutni ugovor mi ističe za šest meseci. Najmanji je problem, da sednemo, da se dogovorimo. Verujem da će nam biti potrebno dva minuta da potpišemo ugovor o nastavku saradnje”, rekao je kapiten Crvene zvezde.

Lazetić je istakao da su trenutno u prvom planu pripreme za nastavak sezone.

Velika je hladnoća, „debeo“ minus, ali jači smo od svega. Imamo odlične uslove, teren sa veštačkom travom. Polako se uigravaju sve linije tima, ipak najvažnije je da nema upala, da se niko nije povredio. Preguraćemo ovaj period do odlaska u Tursku, gde će sve biti mnogo lakše”, smatra Lazetić.

Crvenu zvezdu u Antaliji čekaju prijateljske utakmice, što će biti prava prilika da se proveri snaga tima pred nastavak šampionata.

Udarili smo temelje u Beogradu, pred nastavak priprema u Antaliji. Moramo da pružimo punu podršku novajlijama, da se što bolje uklope u kolektiv. Svi znamo kako nam je bilo kad smo prvi put stigli na „Marakanu“. Potrebno je da budemo maksimalno spremni, jer će u drugom delu sezone biti mnogo teži. Lideri smo na tabeli, svi će kidisati na Crvenu zvezdu. Ukoliko u ovom periodu uradimo sve kako treba, neće biti problema. Nastavićemo sa pobedama i osvojiti trofeje”, poručio je Lazetić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: