JJ: "US Open glavni cilj"

Ljubitelji tenisa su saglasni – Jelena Janković se vratila na velika vrata. Posle prvog mesta na kraju prošle sezone, Srpkinja je imala mnogo problema sa formom u prvoj polovini godine, ali se sve promenilo posle trijumfa u Sinsinatiju i finala u Torontu.

“Baterije su mi ponovo napunjene. Znam da mogu da igram dobro i US Open je moj glavni cilj”, rekla je dvadesetčetvorogodišnja teniserka, koja je pobedila Dinaru Safinu u finalu Sinsinatija i osvojila svoju drugu titulu ove sezone.

Izvor: B92

Subota, 29.08.2009.

21:38

Default images

Jankovićeva žali propuštene šanse sa početka sezone.

“Svake godine sam igrala sve bolje i prošle godine je sve bilo kako treba, pobeđivala sam sve najbolje igračice i počinjala sam dominaciju u ženskom tenisu. Potom sam izgubila eksplozivnost, što je najbitnije u tenisu.”

Na tri Gren slema u 2009, JJ nije uspela da ostvari dobre rezultate. Na Vimbldonu je u 3. kolu poražena od kvalifikantkinje Melani Udin.

“Igrala sam bez užitka i strasti, a ako vam to fali, onda ništa nije isto.”

Prošle godine, Jankovićeva je došla do finala US Opena, gde je poražena od Serene Vilijams, ali je potom osvojila titule u Pekingu, Štutgartu i Moskvi i uspela da završi godinu sa fantastičnim učinkom. Sada je situacija nešto drugačija, ali pobeda nad Safinom Jankovićevoj uliva samopouzdanje

“Prošlo je neko vreme otkako sam odigrala ovakvo finale. Uzbuđena sam što sam imala priliku da odigram ovakav meč i pobedim prvu teniserku sveta”, rekla je JJ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: