Pavlović za B92: Ići ćemo daleko...

Aleksandar Pavlović, bek Klivlend Kavalirsa, ove sezone ima dosta problema sa prilagodjavanjem na novu sredinu. Odlazak iz Juta Džeza, tima koji ga je draftovao, nije baš dopao ovom Baraninu. Klivlend i Solt lejk siti su potpuno različiti gradovi i Pavlović u početku sezone nije morao samo da se navikava na nove saigrače već i na novu sredinu. U poslednje vreme, trener Pol Sajlas mu daje sve veću priliku i kako sam kaže zbog njega uvodi rotaciju od 10 igrača. Naš dopisnik iz Kalifornije, Dejan Marković iskoristio je gostovanje Kavalirsa u Ouklendu da bi popričao sa Pavlovićem i dobio informacije iz prve ruke.

Izvor: Dejan Markoviæ, dopisnik B92

Nedelja, 23.01.2005.

20:45

Default images

Klivlend je odneo pobedu protiv Golden Stejta u Ouklendu, sve je išlo po planu?

Ušli smo u  utakmicu sa namerom da dobijemo. Krenuli smo jako. Na zapadnoj obali smo igrali 6 utakmica i imali smo nameru da završimo turneju sa 50-50, što smo I uspeli. Sada se vraćamo na istočnu obalu i nastavljamo sa uobičajenim aktivnostima.

Posle poraza Detroita opet ste na prvom mestu Centralne divizije. Tim Klivlenda igra odlično, da li ste se nadali uspehu u 2004/05?

Nije bilo za očekivati da ćemo biti tako dobro plasirani u ovoj sezoni, ali u svakom slučaju je očekivan bolji rezultat nego prošle sezone. Imamo mlad, dobar tim, na čelu sa Lebronom Džejmsom koji je fenomenalan. Mislim da imamo kvalitet da se održimo na prvom mestu.

Kakva je tvoja trenutna forma, da li si zadovoljan statusom u ekipi?

Trenutno sam zadovoljan, u dobroj sam formi, počeo sam da igram sve više i više. Na samom početku sezone nisam baš bio toliko zadovoljan minutažom. Sada je sve bolje i bolje i mislim da mi se otvara sve više i više prostora.

Da li pratiš igre momaka iz SCG, koga bi do sada izdvojio?

Krstić igra fenomenalno, samo da nastavi tako...i Radmanović je ove godine sjajan.

Kakva su očekivanja Klivlenda za ostatak sezone?

Sigurno ćemo ući u plej-of, a i mnogo dalje od toga....

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: