Nova vest
Fudbal

Sreda, 31.05.2023.

10:51

Ostojić o dolasku Vranješa: Takvi ne bi smeli da imaju pristup klubu

Nekadašnji fudbaler Partizana Bojan Ostojić govorio je o dolasku Ognjena Vranješa u Humsku.

Izvor: B92

Autor:B92

Ostojić o dolasku Vranješa: Takvi ne bi smeli da imaju pristup klubu
Foto: FK Partizan

Transfer fudbalera BiH među crno-bele izazvao je veliku pažnju u javnosti, reagovali su i navijači Partizana na poslednjem meču Superlige protiv Voždovca, a svoje viđenje te situacije dao je bivši igrač tima iz Humske.

On je poručio da ne bi voleo da vidi Vranješa u crno-belom zbog nekih njegovih prethodnih izjava vezanih za igrače kluba iz Humske.

"Ne ulazeći u kvalitet igrača ili bilo koga, smatram da bi to bio loš potez za klub. To ne ide u prilog dešavanjima na prethodnoj utakmici, koja bi se sigurno preslikala i na celu narednu sezonu, donela negativan efekat na tribine i teren. To je samo jedan od primera, a imali smo ih u prošlosti. Da sam neko ko se pita i donosi tako teške odluke, takvi igrači ne bi smeli da imaju pristup klubu, jer jednostavno ko vređa Partizan, zaposlene u njemu, bilo da se radi o ljudima koji kose travu ili rade u administraciji, ne zaslužuje da nosi dres i grb kluba",
rekao je Ostojić za "Nogomaniju".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve