Nova vest
Fudbal

Utorak, 28.03.2023.

20:00

Gruzija izbegla poraz protiv Norveške

Fudbaleri Gruzije i Norveške odigrali su 1:1 u drugom kolu grupe A, kvalifikacija za prvenstvo Evrope koje se 2024. godine održava u Nemačkoj.

Izvor: B92

Autor:B92

Gruzija izbegla poraz protiv Norveške
Foto: Profimedia

Gruziji je ovo bila prva utakmica u ovom kvalifikacionom ciklusu, a Norvežani su posle poraza od Španije sada upisali prve bodove.

Norvežani, koji su i na ovom meču bili bez pomoći Erlinga Halanda, poveli u 15. minutu posle gola Aleksandera Serlota, posle asistencije Aursnesa.

Poravnanje Gruzinima je doneo Mikautadze, koji je uspeo da pobegne svojim čuvarima i savlada golmana Norveške.

Posle gola domaćih gledali smo sjajan fudbal i šanse na obe strane terena, ali golova do kraja meča ipak više nije bilo.

U sledećim mečevima kvalifikacija koje se igraju u junu mesecu, Gruzija će igrati protiv Kipra, dok Norvežane očekuje duel protiv Škotske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve