Nova vest
Fudbal

Sreda, 22.03.2023.

09:05

"Nema razloga za hapšenje predsednika FS tzv. Kosova"

Mediji na tzv. Kosovu bave se slučajem privođenja predsednika tamošnjeg Fudbalskog saveza.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Profimedia

Regionalni mediji su i prethodnih godina izveštavali da je FS tzv. Kosova pod istragom tužilaštva, policije za privredni kriminal i carinske službe zbog zloupotrebe sredstava i utaje poreza.

U utorak se pojavila informacija da je uhapšen, ali je u pitanju bilo saslušanje od čak četiri sata.

"U medijima se šuškalo o mogućem hapšenju, ali je policija saopštenjem za javnost sve demantovala. FFK je već 3 godine pod istragom tužilaštva, policije za privredni kriminal i carinske obaveštajne službe zbog zloupotrebe sredstava i utaje poreza", prenosi "Syri TV" i dodaje:

"Policija Kosova je u popodnevnim časovima u policijskoj stanici održala saslušanje lica/službenog lica FS Kosova, koje je po nalogu tužioca pušteno na slobodu nakon saslušanja. Medijski navodi o hapšenju šefa FFK nisu tačni i nema naloga za hapšenje, ali ostavljen je poziv da se sutra pojavi u policiji na razgovoru".

Ademi je prošle nedelje proglašen nevinim po optužnici podignutoj protiv njega 2012. godine, za koju je prvobitno osuđen na 9 meseci zatvora, da bi potom Vrhovni sud ponovo sudio protiv njega. Na kraju ga je Osnovni sud u Prištini proglasio nevinim.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve