Nova vest
Fudbal

Utorak, 07.02.2023.

09:04

"Partizan dao slučajan gol, rezultat sportska nepravda"

Defanzivac Napretka Nikola Vukajlović nije bio zadovoljan nakon poraza protiv Partizana (0:1) u Kruševcu u meču domaćeg šampionata.

Izvor:

Autor:

Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Kako je rekao, njegova ekipa je zaslužila sva tri boda.

"Poraz boli, mnogo. I da je ostalo 0:0 bio bi prisutan osećaj nezadovoljstva. Bolji smo bili od Partizana tokom cele utakmice, posebno u prvom poluvremenu. Nažalost, nismo iskoristili naše prilike. A, imali smo nekoliko izuzetnih i kako to obično biva, kad je na suprotnoj strani terena takav protivnik, stigne kazna. Iz polušanse, maltene jedinog udarca, primili smo gol", rekao je Vukajlović za "Sportski žurnal".

"Pod Bagdalom" su najblaže rečeno bili loši uslovi, a hladno vreme je dovelo i do slabe posete.

"Jeste teren bio otežavajuća okolnost za sve aktere, nismo znali da li će se uopšte igrati. Kad je bila doneta odluka, izašli smo i dali 100 odsto. Dobro smo se pripremili, znali šta nam je činiti. Dominirali smo, u prvom poluvremenu se igralo najviše na njihovom delu terena. Imali smo po nekoliko kornera uzastopno, gosti nijedan u prvih 45 minuta, ali su zato imali sreće. Po kompletnoj statistici, svim parametrima izuzimajući slučajan gol, bili smo bliži pobedi i krajnji rezultat je velika sportska nepravda", zaključio je Vukajlović.

Podsetimo, jedini gol na meču postigao je Fuseni Dijabate i tako približio svoj tim vodećoj Zvezdi na osam bodova zaostatka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve