Nova vest
Fudbal

Utorak, 31.01.2023.

12:46

Sanogo otišao iz Zvezde i pojačao Pariz

Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde Seku Sanogo posle tri sezone rastao se sa crveno-belima i prešao u redove fudbalskog kluba Pariz.

Izvor: B92

Autor:B92

Sanogo otišao iz Zvezde i pojačao Pariz
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Fudbaler iz Obale Slonovače će u ekipi koja se takmiči u drugoj ligi francuske igrati kao pozajmljeni igrač u narednih šest meseci.

Sanogo sa Zvezdom ima ugovor do kraja ove sezone, pa još nije poznato hoće li Pariz posle šest meseci otkupiti njegov ugovor ili će biti poslat u neki drugi klub, dok je opcija za povratak na "Marakanu" isključena.

Ove sezone Sanogo kod Miloša Milojevića ima sve manju minutažu, dok je dolaskom Srđana Milivojevića potpuno pao u drugi plan.

Sa crveno-belima je osvojio tri titule i dva kupa.

Crvena zvezda se u ovom prelaznom roku oprostio od El Fardu Bena koji je pojačao kiparski APOEL, dok je klub iz Ljutice Bogdana napustio i Kalifa Kulibali koji je pojačao francuski Amijen. Dok je na Marakanu stigao Argentinac Aleks Vigo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve