Nova vest
Fudbal

Sreda, 23.11.2022.

15:15

"Jedva čekam da osetim Marakanu"

Novi fudbaler Crvene zvezde Lazar Nikolić izjavio je da je presrećan debijem za "crveno-bele" na prijateljskom meču protiv Zenita.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: FK Crvena zvezda

Nikolić je stigao u Crvenu zvezdu iz Javora, a igrao je za šampiona Srbije na jučerašnjem prijateljskom duelu protiv Zenita (1:3).

"Presrećan sam što sam debitovao za Zvezdu i generalno što sam došao u najveći klub na ovim prostorima. Saigrači su me prihvatili odlično za ovih nekoliko dana koliko sam tu i učinili da se osećam kao da sam mnogo duže u klubu. Uzbuđen sam, ova utakmica sa Zenitom će mi dati dodatnu motivaciju da budem što bolje spreman za početak zimskih priprema. Mislim da nikada ovoliko nisam čekao pripreme", rekao je Nikolić, prenosi zvanični sajt kluba.

On je istakao da mu je žao što su "crveno-beli" poraženi u Rusiji.

"Bila je prijateljska utakmica, prilika da se uigramo, ali smo svi svesni da je u Zvezdi svaki meč za pobeđivanje. Bili smo odlični i onda su nam na brzinu dali tri gola i pokazali klasu. Mislim da nismo imali ni sreće u pojedinim trenucima, ali sve to je škola za utakmice, koje ćemo na proleće imati u prvenstvu, a onda, nadam se, i u Ligi šampiona sledeće sezone",
rekao je Nikolić.

On je dodao da mu je najveća želja da istrči na stadion Crvene zvezde u crveno-belom dresu.

"Jedva čekam da istrčim na 'Marakanu' u Zvezdinom dresu, to mi je oduvek bila želja, kao i da zaigram pred navijačima, koji prave neverovatnu atmosferu. Svi smo se skupili oko cilja koji se odnosi na osvajanje titule i igranje Lige šampiona naredne sezone. Sada nam preostaje da dobro odmorimo i da na proleće još jednom dokažemo da smo najbolji tim u Srbiji",
zaključio je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve