Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.08.2022.

23:04

Petrić: Partizan mora da pobeđuje

Gordan Petrić, trener Partizana govorio je posle pobede svog tima.

Izvor: SN

Autor: SN

Petrić: Partizan mora da pobeđuje
Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Fudbaleri Partizana savladali su Hamrun rezultatom 4:1 u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Nije bilo problema za crno-bele maltene ni u jednom momentu i malobrojna publika na stadionu Partizana mogla je da uživa u lepim potezima.

"Znam šta treba momcima, Partizan treba da igra takmičarski i uzima bodove i pobeđuje. Ne znam da li je ovo zadovoljavajuća igra, ali znam da Partizan mora da pobeđuje", rekao je Petrić

3-4-3 formacija je malo iznenadila Maltežane, a i Petrić je već naopmenuo da kuvar ne odaje tajne...

"To u šali dosta kažem, ali je istina. Momci su uradili ono što smo tražili od njih, a voleo bih da vidim mirnoću u pojedinim trenucima, a to će doći postepeno, pojačanja koja dolaze će to i doneti. Momcima sve čestitke, igraju za sebe, svoje porodice i sve nas"


Primljen gol je možda malo poremetio crno-bele.

"Bilo je tu stvari koje smo slabije radili i mogli da budemo kažnjeni, a nekako morate da primite gol. Igrači moraju da se spreme za četvrtak i ovo mora da bude rutina za Partizan i da se okrenemo novoj utakmici"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

4 h

U fokusu

Vidi sve