Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 18.08.2022.

21:37

Rikardo načeo, Urošević dodao, Dijabate dokrajčio protivnika VIDEO

Fudbaleri Partizana na pravi su način počeli prvi meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Hamruna sa Malte.

Izvor:

Autor:

Rikardo načeo, Urošević dodao, Dijabate dokrajčio protivnika VIDEO
foto: Starsport.rs

Izabranicima Gordana Petrića su samo 33 minuta bila neophodna da postignu tri gola i na taj način praktično reše pitanje učesnika grupne faze trećeg po redu kontinentalnog takmičena.

Mrežu Spartansa je načeo, ko drugi, Rikardo Gomeš u 15. minutu susreta nakon što je zaobišao protivničkog čuvara mreže i zatresao mrežu. Time je prestigao legendarnog Vladicu Kovačevića, pošto mu je to bio 14. gol u crno-belom dresu u Evropi

Samo 10 minuta kasnije je Slobodan Urošević bio najviši u skoku nakon kornera i duplirao prednost, da bi u 33. minutu izbila kontra Partizana posle kornera Hamruna. Menig ju je povukao i pronašao Andradea koji je nesebično ostavio loptu Dijabateu, a ovaj 1 na 1 sa golmanom lako rešio sa 5,6 metara i loptu poslao u mrežu.

Meč možete pratiti putem našeg bloga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve