Nova vest
Fudbal

Utorak, 16.08.2022.

17:27

Ančeloti junior "uči" oca

Davide Ančeloti, pomoćnik trenera Reala i oca Karla, zaslužan je za preokret Madriđana na otvaranju španskog prvenstva protiv Almerije (2:1).

Izvor:

Autor:

Ančeloti junior
Foto: Profimedia

Mladi stručnjak je bio taj koji je odredio da David Alba izvede slobodan udarac u 75. minutu, a austrijski defanzivac je to uradio veoma precizno i postigao drugi gol svoje ekipe.

"Kod nas je hijerarhija takva da je Benzema prvi, a Kros drugi izvođač prekida. Alaba je sa klupe pošao ka terenu i preneo poruku mog sina. Poslušali su ga i sada možemo samo da se radujemo golu za pobedu i osvojenim bodovima", rekao je Karlo Ančeloti posle meča.

Nekadašnji igrač Bajerna je tek ušao u igru kada mu je ova uloga dodeljena ispred saigrača iz Francuske i Nemačke, ali ju je u potpunosti iskoristio.

Inače, na tom meču je kapiten domaće ekipe bio srpski štoper Srđan Babić, dok je Umar Sadik po 75. put odigrao više od jednog poluvremena u dresu Almerije i tako na ime bonusa doneo Partizanu 500.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve