Nova vest
Fudbal

Subota, 13.08.2022.

22:54

Stanković: Ne mislim o tome

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković kaže da je pobeda uvek lepa, na koji god način došla.

Izvor: MT

Autor: MT

Stanković: Ne mislim o tome
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Šampion Srbije je u šestom kolu Mozzart Bet Superlige savladao Voždovac rezultatom 4:0.

Meč je obeležio Mirko Ivanić sa tri asistencije i jednim pogotkom.

"Pre svega čestitke momcima. Kad igraš nedelja-sreda i sada protiv protivnika koji je imao sedam dana da spremi utakmicu, videla se svežina kod njih... Odigrali smo čvrstu utakmicu, sa par neiznuđenih grešaka, mogli smo da rešimo u prvom poluvremenu. Drago mi je što smo kompaktni čak i kada ne ide pas i kada smo umorni i uspemo utakmicu da privedemo kraju. Zadovoljan sam. Pobeda je uvek lepa, nebitno kako ona dođe. Bitno je da nastavimo sa ovakvim utakmicama. Imamo puno poverenje u svoje kvalitete, imamo navijače", rekao je Stanković.

Bila je ovo još jedna ubedljiva pobeda, a prosek golova na svom terenu crveno-belih veći je od četiri. Stanković ne daje preveliki značaj tome.

"Ne mislim o tome. Nekad je dovoljno i 1:0 i da budeš pravi, direktan, konkretan. Kada se igra na svaka tri dana, ostavlja traga. Imali smo par odsutnih zbog stomačnog virusa. Momci koji su dobili šansu, opravdali su je. Imamo širok roster i svi su spremni u svakom momentu", istakao je Stanković.

Zvezda naredni meč igra u sredu protiv Makabija u Haifi, u plej-ofu za ulazak u Ligu šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve