Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.08.2022.

19:31

Zvezda: Ako oborimo rekord...

FK Crvena zvezda ima uslov, ali i nagradu za svoje navijače.

Izvor: LN

Autor: LN

Zvezda: Ako oborimo rekord...
Foto: FK Crvena zvezda

"Ukoliko do kraja utakmice sa Voždovcem oborimo rekord prodatih sezonskih ulaznica koji iznosi 7.021, u nedelju ćemo izvući srećnog putnika za Haifu, koji će sa sobom moći da povede osobu po izboru", navodi se na zvaničnom sajtu kluba.

Kao što je srećni sezonac Nikola Žiletić imao priliku da povede najboljeg druga na utakmicu sa Pjunikom u Jerevan i oseti kako je to biti deo crveno-bele ekspedicije, sada ćeš to možda da budeš baš ti.

Ipak, neophodna je mobilizacija i obaranje rekorda kada je reč o prodatim sezonskih ulaznicama u jednoj takmičarskoj godini.

"On će imati priliku da vidi kako je to biti deo Crvene zvede i to u potpunosti, a doživljaj će biti, sigurni smo, nezaboravan", dodaje klub.

Zvezda protiv Voždovca igra 13. avgusta od 20.45 u okviru šestog kola Superlige Srbije, dok se sa Makabijem u Haifi u prvom meču plej-ofa za Ligu šampiona sastaje 17. avgusta od 21 čas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d