Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.08.2022.

17:46

Barsa neće registrovati dva pojačanja – ekspresno napuštaju klub?

Ogromni finansijski problemi Barselone prete da postanu još veći.

Izvor: LN

Autor: LN

Barsa neće registrovati dva pojačanja – ekspresno napuštaju klub?
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Barselona je ovog leta imala izuzetan prelazni rok, ali je to istog došla tako što je na nekoliko polja založila svoju budućnost.

Čelnici katalonskog kluba prodali su prava na razne vanterenske stvari kako bi mogli da dovedu igrače kao što su Levandovski, Kunde, Rafinja...

Pored njih, u tim su došli i Frenk Kesi iz Milana i Andreas Kristensen iz Čelsija pošto su im istekli ugovori, a možda neće mogu da igraju za novi klub.

Barselona mora da poprilično manevriše ovog leta kako bi ne samo isplatila dugovanja Frenkiju de Jongu i još nekima, već kako bi zbog striktnih pravila LaLige mogla da registruje nove igrače.

Upravo zbog toga, pišu evropski mediji, bi štoper i vezista mogli da ekspresno napuste klub, ukoliko ne budu registrovani za prvenstvo.

Oni trenutno nisu prijavljeni, a spas Barseloni bi mogao da bude Čelsi, pošto "plavci" žele da otmu De Jonga od Junajteda, ali i da angažuju bivšeg napadača Arsenala Pjer-Emerika Obamejanga.

Barsin prelazni rok bio je veoma zanimljiv dosad, a mogao bi da postane još interesantniji...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve