Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.08.2022.

13:15

Fejsa: Da se opustimo i igramo fudbal, jedva čekam meč

Fudbaler Partizana Ljubomir Fejsa izjavio je da on i njegovi saigrači moraju da se opuste i igraju fudbal kako umeju i da je to recept za eliminaciju AEK-a.

Izvor: B92

Autor:B92

Fejsa: Da se opustimo i igramo fudbal, jedva čekam meč
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Reč je o revanš susretu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, crno-beli su u Larnaki poraženi sa 2:1 i u četvrtak 11. avgusta od 21.00 će u Humskoj juriti plasman u plej-of gde ih čeka ukrajinski Dnjepar.

"Treba opušteno ući u utakmicu. Pod pritiskom je najlakše igrati. Savet mlađima je da se opustimo i igramo fudbal", izjavio je Fejsa na konferenciji za medije u Humskoj.

On je dodao da očekuje tešku utakmicu, ali da jedva čeka da meč počne

"Utakmica će biti teška, ali ako mi to dozvolimo, ali nadam se da mi to nećemo dozvoliti. Bolja smo ekipa od njih, jedva čekamo da počne utakmica i da je završimo kako mi želimo. Atmosfera je dobra, svi smo svesni šsta nas očekuje. Znamo da je pritisak, da je bitna utakmica. Svi smo spremni i iščekujemo taj bitan meč", rekao je iskusni vezista.

Bivši reprezentativac Srbije najavljuje da će pružati bolje partije u narednom periodu jer je povreda za njega prošlost.

"Što se tiče povrede, nisam mogao tu ništa da uradim. Prošao sam pripreme, naravno da može da se očekuje da budem što bolji. Tu sam da pružim maksimum i da pomognem ekipi", zaključio je Fejsa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve