Nova vest
Fudbal

Sreda, 10.08.2022.

09:05

Na pomolu pobuna u Junajtedu, igrači traže da Ronaldo ode

Atmosfera u taboru Mančester junajteda na startu sezone nije idealna.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Na pomolu pobuna u Junajtedu, igrači traže da Ronaldo ode
Foto: Profimedia

Naročito posle povratka Kristijana Ronalda u tim i poraza na startu sezone u Premijer ligi, kod kuće od Brajtona (1:2).

Kako prenose ostrvski mediji, čini se da je velika grupa igrača nezadovoljna zbog situacije i toga što je u glavnom fokusu Kristijano Ronaldo.

Portugalac ima želju da napusti klub ovog leta, propustio je orgoman deo priprema i njegovim povratkom u Karington poremetila se dobra atmosfera, koja je bila primetna posle prvih nedelja rada novog menadžera Erika ten Haga.

Iako Ronaldo ima svoje saveznike među saigračima, preovladava mišljenje u svlačionici da bi za sve bilo najbolje da on napusti klub

"Sve to postaje vrlo uznemirujuće za mnoge igrače. On ima svoje saveznike u kampu, ali mnogima je dosta svega i toga kako se on ponaša u svemu ovom", poručio je izvor "Sana".

Ronaldo je stigao na Old Traford po drugi put pre 12 meseci i bio je najbolji strelac ekipe u protekloj sezoni sa 24 pogotka.

Kako se ekipa nije plasirala u Ligu šampiona, on veruje da će mu uprava dozvoliti da ode, iako oni, za sada, insistiraju na tome da nije na prodaju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve