Nova vest
Fudbal

Utorak, 05.07.2022.

13:37

Iz Mančester sitija u Partizan?

Partizan bi uskoro trebalo da ozvaniči dolazak Fusenija Dijabatea iz Trabzona, a novi dolazak u ofanzivnom delu već je na pomolu.

Izvor: SS

Autor: SS

Iz Mančester sitija u Partizan?
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto

Crno-belima je neophodna zamena za Marka Milovanovića koji završava transfer u Almeriju i izbor je pao na bivšeg mladog reprezentativca Srbije Slobodana Tedića.

Fudbaler Mančester sitija, koji ga je pre tri godine Čukaričkom platio 2.000.000 evra, prošlu sezonu proveo je na pozajmici u holandskom Zvoleu.

Kako "Telegraf" prenosi, dogovor je postignut sa igračem, ali ostaje da se vidi kakav će biti aranžman sa Mančester sitijem, odnosno, hoće li biti pozajmica ili otkup ugovora koji je trenutno na snazi do 2024. godine.

Tedić je već sarađivao sa Ilijom Stolicom, koji ga je redovno pozivao u mladu selekciju Srbije dok je bio selektor.

Odlaskom Milovanovića, Partizan će ostati samo na Rikardu Gomešu u špicu, pa je ovakva odluka sportskog dela crno-belih logična, uz napomenu da su u samom špicu na pripremama igrali još i Kvinsi Menig i Filip Holender.

Sa Tedićem bi se dobilo na skok igri, ali i građenju lopte, jer važi za veoma robusnog napadača, koji se podjednako dobro služi obema nogama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

44 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve