Nova vest
Fudbal

Nedelja, 03.07.2022.

10:55

Srpski protiv ruskog prvaka – Zvezda u Sočiju

Fudbaleri Crvene zvezde igraju poslednji pripremni meč uoči početka nove sezone protiv ekipe Zenita iz Sankt Peterburga.

Izvor: B92

Autor:B92

Srpski protiv ruskog prvaka – Zvezda u Sočiju
Foto: FK Crvena zvezda

Utakmica se igra od 19 časova na Olimpijskom stadionu u Sočiju.

Ovo je duel prijateljskih klubova za nastavak dobre saradnje Zenita i Zvezde koja je započeta još 2015. godine kada su omladinci dva kluba odigrali prijateljski susret u Beogradu.

Crvena zvezda je u dosadašnjem delu priprema odigrala tri meča u Sloveniji. Savladana je ekipa Bravo sa 2:1, remi u duelu sa Domžalom (1:1). U susretu sa Koperom Zvezda je pretrpela minimalni poraz (1:0).

Pred nama je duel šampiona svojih zemalja.

Crvena zvezda novu sezonu započinje 9. jula utakmicom prvog kola Superlige Srbije protiv Radničkog iz Niša na svom stadionu.

Već početkom avgusta, šampion Srbije započeće kvalifikacije za Ligu šampiona u trećem kolu u kojem će, baš kao i u potencijalnom plej-ofu za ulazak u društvo najboljih, Zvezda biti povlašćena.

Crveno-beli čekaju rivala u trećem kolu kvalifikacija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Evrokupovi

UEFA kaznila Barselonu

Evropska fudbalska unija (UEFA) kaznila je Barselonu zbog rasističkih ispada njenih navijača u Parizu tokom meča četvrtfinala Lige šampiona protiv PSŽ-a, objavila je Uefa na svom sajtu.

Beta

23:37

11 h

U fokusu

Vidi sve