Nova vest
Fudbal

Petak, 01.07.2022.

20:40

Svetozar Marković se vratio u Partizan

Partizan ima novog štopera, pošto je Svetozar Marković potpisao ugovor na četiri godine.

Izvor: SS

Autor: SS

Svetozar Marković se vratio u Partizan
Foto: StarSport

Njegov povratak u Humsku se nedeljama unazad najavljivao, ali je sve kočio sudski spor koji se vodio sa njegovim dosadašnjim klubom Olimpijakosom.

Srpski defanzivac je optužio crveno-bele iz Pireja za mobing jer su ga terali da trenira u ranim jutarnjim satima van ekipe i time bi iznuđivali da ode u drugi klub koji mu je Olimpijakos nametao.

U pitanju je bio Anortozis Famagusta gde Marković nije želeo da ide, pa je usledila agonija za sve strane i prinuda od strane grčkog kluba.

To je ubrzalo proces rastanka, a na kraju su dva kluba našla rešenje i Partizan će platiti određeno obeštećenje za 21-godišnjeg fudbalera.

Marković je pre tačno tri godine, 2019. godine, napustio Partizan i otišao u Grčku i tada dobio 1.500.000 evra plus 10 odsto od dalje prodaje.

Kasnije je išao na pozajmicu u Larisu, pa u Partizan u prvoj sezoni Aleksandra Stanojevića, ali nijednom nije u potpunosti da se nametne i zaigra u Olimpijakosu.

U Partizanu bi trebalo da dobije ključeve odbrane u ruke i da se oko njega oformi defanzivna linija za predstojeću sezonu koja počinje 9. jula utakmicom protiv Javora u Ivanjici.

Partizan u subotu, 2. jula, igra generalnu probu u Gracu protiv Fenerbahčea i taj meč će ljubitelji fudbala u Srbije moći da gledaju na TV Prva od 18.00.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve