Nova vest
Fudbal

Petak, 27.05.2022.

11:31

Partizanova "čistka" nakon derbija – ne odlazi samo Stanojević

Fudbaleri Partizana poraženi su u finalu Kupa Srbije od "večitog" rivala, ali se i pre tog meča znalo da se u Humskoj spremaju veliki rezovi.

Izvor:

Autor:

Partizanova
foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Nakon što je ostavku podneo Aleksandar Stanojević, klub se sada sprema da izlazna vrata pokaže čak sedmorici fudbalera tima koji tri godine ne zna za trofej.

U pitanju su Lazar Marković, Miloš Jojić, Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Lazar Pavlović, Milan Smiljanić i Bojan Ostojić, prenosi "Telegraf".

Obradović, Brežančić i Smiljanić nisu imali značajniju ulogu u timu ove sezone, dok Pavlović nije opravdavao očekivanja kada bi mu bila pružena šansa. Kada su u pitanju Marković i Jojić, njihove partije nisu opravdale očekivanja, a došlo je i do "zahlađenja" između njih i kluba, pa i navijača.

Kada je Ostojić u pitanju, on će ostati u Teleoptiku kojem će pomoći da se vrati u Prvu ligu Srbije i postane razvojna baza za prvi tim ponovo kao što je Grafičar u slučaju Crvene zvezde.

Klub neće trpeti finansijske posledice rastanka sa pomenutim igračima, s obzirom na to da im ugovori ističu ovog leta.

Pored njih sedmorice, ne bi trebalo da čudi da klub napuste Nemanja Miletić i Filip Holender, dok će u Humskoj zasigurno ostati iskusni golman Milan Lukač i Aleksandar Miljković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

202 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve