Nova vest
Fudbal

Sreda, 25.05.2022.

16:14

Nejmar je na prodaju

Čelnici Pari Sen Žermena su spremni da narednog leta okončaju saradnju sa Nejmarom.

Izvor:

Autor:

Nejmar je na prodaju
EPA/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Uslov je da ponuda koja stigne za usluge Brazilca bude zadovoljavajuća, a ovakva odluka tima iz francuske prestonice dolazi kao posledica produžetka ugovora Kilijana Mbapea, prenosi "Gol".

Navodno u klubu osećaju da je Nejmar u konstantnom padu još od dolaska 2017. godine iz Barselone za rekordna 222 miliona evra. Od tada je postigao 100 golova za klub sa kojim je osvojio četiri prvenstva, ali to nije dovoljno.

Kada je Nejmar u pitanju, uprkos sve većoj udaljenosti u odnosu na saigrača Mbapea koji se ustalio kao prva zvezda tima, on ne planira da napusti Pariz gde je ugovorom vezan do leta 2025. godine,

Tako ne misli i novi sportski direktor tog kluba Lukas Kampos koji bi rado da mu vidi leđa. Kao nova destinacija se najviše pominje Barselona čiji je predsednik Đoan Laporta izjavio da bi Nejmara mogao da vrati u Kataloniju samo ukoliko je reč o transferu bez obeštećenja. Navodno se njegovo ime pojavljivalo zimus tokom razgovora o prelasku Usmana Dembelea u PSŽ, ali sada francuski reprezentativac napušta redove vicešampiona Španije kao slobodan igrač.

Jedini tim koji može da plati obeštećenje i obezbedi Nejmaru identičnu platu kao u Francuskoj je Njukasl.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve