Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 23.05.2022.

10:37

PSŽ spreman da se odrekne Nejmara

Čelnici Pari Sen Žermena odlucili su da prodaju jednog od najboljih fudbalera kluba Nejmara, prenosi list "Le Parizijen".

Izvor: SN

Autor: SN

PSŽ spreman da se odrekne Nejmara
Foto: Profimedia

Kako se navodi vlasnici PSŽ-a nakon što su odlucili da zadrže Kilijana Mbpeaa, žele da se odreknu Brazilca, a list ističe da je prvi cilj francuskog šampiona angažovanje Osmana Dembelea, koji će se uskoro rastati sa Barselonom.

"PSŽ je spreman da proda Nejmara. Jedino pitanje da li će se pojaviti klub koji je spreman da ponudi Brazilcu platu kakvu on želi", tvrdi izvor iz PSŽ za francuski klub.

Pojedini španski mediji tvrde da je Nejmar primećen u nedelju na aerodromu u Barseloni, što navodi na zaključak da bi karijeru mogao da nastavi u Španiji

Nejmar (30) je najskuplji igrač u istoriji fudbala.

On je pre pet godina stigao u PSŽ iz Barselone za 222 miliona evra. Ima ugovor sa "svecima" do juna 2025. godine, ali nije uspeo da Francuzima da donese trofej Lige šampiona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve