Nova vest
Fudbal

Nedelja, 22.05.2022.

09:00

Dan D – Zvezdi potreban bod, Stanojević ne gubi nadu

U poslednjem kolu ligaškog dela Superlige dobićemo šampiona Srbije. Crvenoj zvezdi potreban je bod protiv Voždovca, međutim, iz Partizana ne gube nadu.

Izvor: B92

Autor:B92

Dan D – Zvezdi potreban bod, Stanojević ne gubi nadu
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

"Rekao sam da ne verujem u osvajanje titule iz hiljadu onih razloga, da se ne ponavljam sad, a nadu ne gubim. Nikad nismo odmarali igrače za sledeću utakmicu, uvek nam je naredna bila najvažnija tako da ćemo i sad izvesti najbolji sastav koji je potreban da bi se pobedio Radnički", rekao je Stanojević na konferenciji za novinare u Sportskom centru Teleoptik.

Oba utakmice, Crvena zvezda - Voždovac i Partizan - Radnički Niš, igraju se u 18.30.

"Poslednja utakmice u našem prvenstvu gde još imamo matematički šansu za titulu. Tako se i spremamo, tako smo i motivisani i nadamo se najboljem", rekao je Stanojević.

Crno-belima nije ostalo ništa osim da se nadaju, ali Zvezda ima sve u svojim rukama i teško je zamisliti kako ispušta pobedu protiv Voždovca, a kamoli bod.

"Mnogo smo pričali o sastavima, ali ne bih detaljnije ulazio u to. Znamo naš cilj, još u januaru smo rekli da imamo 16 utakmica - 16 finala, izvešćemo najjači tim, kako fizički, tako i mentalno. Nema razloga da bude drugačije sutra i da odstupimo od toga", rekao je Stanković.

Zvezda sa nova potencijalna tri boda doći će do 100 i time bi mogla drugu godinu zaredom da ima sto ili više osvojenih bodova.

"Dva puta smo se susreli sa njima, znamo im vrline i mane, ali isto tako smo svesni da ćemo igrati kod kuće pred 40.000 ljudi. Spremni smo u potpunosti za meč. Da li bih doveo nekog iz Voždovca u Zvezdu? Radije bih zadržao ove igrače koje treniram", dodao je trener Zvezde.

Ulaz na stadione Crvene zvezde i Partizana biće besplatan.

Budite uz B92.net koji će uživo pratiti ključni dan za srpski klupski fudbal u sezoni 2021-22.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve