Nova vest
Fudbal

Subota, 25.09.2021.

22:30

Gvardiola: Možemo ponovo do titule

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola rekao je da je njegova ekipa bila fantastična u pobedi protiv Čelsija u Premijer ligi.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Gvardiola: Možemo ponovo do titule
EPA/ANDREW YATES

Siti je danas pobedio Čelsi na Stamford Bridžu sa 1:0, golom Gabrijela Žezusa u 53. minutu.

"Od prve do poslednje sekunde pokušavali smo da igramo našu igru i bilo je fantastično. Igrali smo veoma dobro. Osvojili smo još tri boda i to je zaista dobro. Ta tri boda daju nam svest da to možemo ponovo da uradimo (osvajanje titule)", rekao je Gvardiola, preneo je Skaj.

Gvardiola je postavio klupski rekord sa 221. pobedom, čime je preskočio Lesa Mekdavela, koji je predvodio ekipu u pedesetim i šezdesetim godina prošlog veka i osvojio FA kup 1956.

"Ponosan sam. U 221 utakmici nisam postigao gol. Rekord delim sa svim ljudima u klubu, igračima, svim saradnicima. Svi smo veoma ponosni što smo to ostvarili, biti blizu Lesu Mekdavela, prethodnog rekordera. Pokušaćemo da ostvarimo još", naveo je Gvardiola.

Posle šest kola u Premijer ligi, aktuelni šampion Premijer lige Siti je drugi na tabeli sa 13 bodova, bodom manje od vodećeg Liverpula.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve