Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 23.09.2021.

10:45

"Ranjeni" Partizan u Lučanima

Fudbaleri Partizana gostuju ekipi Mladosti u Lučanima od 17.50, u meču desetog kola Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Crno-beli u meč ulaze iscrpljeni nakon napetog "večitog" derbija u kojem su četvrti put u poslednjih pet duela sa Crvenom zvezdom na svom terenu ispustili pobedu.

Partizan je vodio do 83. minuta, ali nije uspeo da slavi protiv najvećeg rivala, što mu je prvi meč u šampionatu u kojem nije pobedio ove sezone.

Iako je Mladost poslednji tim na tabeli, Partizan ne očekuje lak posao. Pre svega zbog tradicije jer crno-beli nisu slavili u Lučanima od 2018. godine.

A tu je još nekoliko faktora zbog kojih se ne očekuje sigurna pobeda Partizana. Pre svega umor zbog derbija, a tu su i drugi "potresi" koji su sigurno uticali.

Između ostalih, frustracija trenera Stanojevića zbog odlaganja utakmice Voždovac – Zvezda, te javna ispovest Sejdube Sume.

Partizan će u Lučanima biti desetkovan. Što povrede, što umor ostavili su Stanojevića bez Aleksandra Šćekića, Lazara Markovića, Danila Pantića, a nema ni pomenutog "pobunjenika" Sume, zvanično takođe zbog povrede.

"Utakmica posle derbija su vrlo teške, svi to dobro znamo. Imamo dosta i povređenih i umornih igrača. Ali nećemo tražiti nikakav alibi, niti način da izbegnemo utakmicu",
rekao je Stanojević pred meč.

Nova imena na terenu bi mogli da budu mladi Nikola Terzić i poslednje pojačanje Kvinsi Menig, kao i pomalo zaboravljeni veteran iz zadnje linije Bojan Ostojić.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve