Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 20.09.2021.

16:15

Benzema ispred Halanda i Levandovskog

Španska "Marka" nam donosi listu najboljih napadača Evrope u ovom momentu.

Izvor: SN

Autor: SN

Benzema ispred Halanda i Levandovskog
EPA-EFE/Emilio Naranjo

Fudbalska sezona samo što je počela u Evropi, a već se neki fudbaleri izdvajaju i tu se posebno misli na Karima Benzemu.

Španska Marka se osvrnula na "Lige petice" i donela najbolje napadače Evrope i evo ko je najbolje počeo u smislu postignutih golova i asistencija:

1. Karim Benzema – Iako ima 33 godine, francuski napadač je bio glavno oružje Real Madrida u dosadašnjem delu sezone u kom je postigao 6 golova i imao 5 asistencija, a podsećamo odigrao je pet mečeva.

2. Erling Haland – Mladi napadač Borusije Dortmund postiže gol na svakih 64 minuta, a ove sezone je već postigao 7 uz 3 asistencije na takođe pet odigranih utakmica u šampionatu Nemačke.

3. Robert Levandovski – Bajern Minhen je mašina ove sezone, a jedan od bitnih delova te mašine je poljski napadač Robert Levandovski. On je na pet mečeva postigao 7 golova, ali nije imao nijednu asistenciju i zato se rangira iza Halanda. Prošle sezone je imao 41 gol.

4. Majkl Antonio – Verovatno i najveće iznenađenje na ovoj listi je fudbaler Vest Hema. Antonio je na četiri odigrane utakmice postigao 4 gola i imao 3 asistencije u Premijer ligi i zbog toga je, kao što vidite, jedan od najboljih u Evropi.

5. Kilijan Mbape – Lista se završava mladim napadačem Pari Sen Žermena koji je na šest utakmica u Ligi 1 postigao 4 gola i zabeležio 3 asistencije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve