Nova vest
Fudbal

Nedelja, 19.09.2021.

14:10

Poseban gost na "večitom" derbiju VIDEO

Raste uzbuđenje pred početak 165. "večitog" derbija od 18.00, a Partizan je objavio da će na stadionu u Humskoj biti prisutan i specijalan gost.

Izvor: SS

Autor: SS

Poseban gost na
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Aleksej Gurkin nije preterano poznato lice, odnosno, ime i prezime, ali njegova Instagram stranica "433" definitivno jeste.

Gurkin je bio gost u Partizanovim prostorijama uoči derbija i prenosiće sliku iz Humske preko profila koji ima 40.000.000 pratilaca.

Dakle, ogroman broj ljudi videće dešavanja sa najveće svetkovine srpskog fudbala čime se Partizan pohvalio putem zvaničnog kanala.

"Prvi put sam u Beogradu i mislim da će ova utakmica biti nešto potpuno drugačije od mojih prethodnih iskustava po pitanju fudbala i navijača. Mislim da će ova atmosfera doprineti da igrači daju ne 100, nego 200 posto. Mislim da je to neverovatno", rekao je Gurkin.

Posebno je pohvalio navijače Partizana.

"Odlučili smo se za ovu utakmicu, jer nema mnogo timova sa takvim navijačima kao što ih Partizan ima. Ovde nije bitno koliko će biti golova, mislim da će navijači sve vreme navijati. Jedva čekam da vidim kakvi su navijači ovde", poručio je Gurkin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve