Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 13.05.2021.

17:10

Zidan odlazi na kraju sezone?

Zinedin Zidan će, kako stvari stoje, napustiti kormilo Reala na krtaju sezone bez obzira na to kako će klub završiti sezonu.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Zidan odlazi na kraju sezone?
Foto: Profimedia

Tako barem tvrde izvori "Dejli mejla" koji idu toliko daleko da već znaju i koje su njegove opcije kao i to ko će ga naslediti na kormilu kraljevskog kluba.

Prema tim izvorima, Zidan je već doneo odluku da napusti kormilo Madriđana i to posle 23. maja i poslednjeg meča u sezoni, kod kuće protiv Viljareala.

On se pominje kao moguća meta Juventusa, u slučaju da raskinu saradnju sa Andreom Pirlom.

Takođe, pominje se i mogućnost da, u slučaju neuspeha na Evro 2020, Zidan postane selektor reprezentacije Francuske, umesto Didijea Dešana.

S druge strane, Real bi u slučaju odlaska Francuza, sa kojim je proteklih godina imao mnogo uspeha, morao brzo da pronađe naslednika.

Mnogi veruju da je predsednik Florentino Peres voljan da kormilo prepusti legendi kluba, Raulu Gonzalesu, koji sada vodi mladi tim kraljevskog kluba.

Ipak, ne treba odbaciti ni mogućnost dolaska nekadašnjeg trenera Juventusa, Masimilijana Alegrija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

2 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

3 h

U fokusu

Vidi sve