Nova vest
Fudbal

Subota, 06.03.2021.

16:22

Stanojević o Piksijevom spisku: Nema problema VIDEO

Trener Partizana Aleksandar Stanojević konferencijom za medije najavio je utakmicu protiv Rada (nedelja, 17:05h).

Izvor: SS

Autor: SS

Stanojević o Piksijevom spisku: Nema problema VIDEO
Foto: StarSport/Srðan Stevanoviæ

Interesantan je podatak da će Stanojević na tom meču zaokružiti ciklus, jer je drugi mandat u klubu započeo upravo utakmicom protiv Rada.

"Biće ovo drugačija utakmica, promenili su i trenera, Milanović je dosta podigao ekipu Rada. Vidi se da Rad igra durgačije neko jesenas, mi smo takođe bolji, mislim da će biti kvalitetna utakmica. Njima je važna utakmica za opstanak, nama za titulu i to garantuje težak meč. Svaka utakmica je drugačija, novo dokazivanje i nema dve slične utakmice, da ne kažem iste, maksimalno smo motivisani da se dokazujemo iz utakmice u utakmicu. Pamtim Andriju Kaluđerovića, vrlo je opasan, može da postigne gol iz svake situacije", rekao je Stanojević.

Prokomentarisao je to što mladi igrači Denis Stojković i Nikola Čolić nisu želeli da odu na pozajmicu, a pritom i prokomentarisao status Lazara Pavlovića.

"Oni su pogrešili, to je evidentno, ali baš utakmice koje organizujemo su zbog njih, da pokažu da u datom trenutku možemo da računamo na njih. Od njih zavisi, ja nemam problem sa tim, ako pokažu da mogu i ako zasluže sigurno će igrati. Lazaru neće biti predložena pozajmica, on je pojačao rad u svim segmentima igre, sve zavisi od njega, ali on je veoma blizu prvog tima. Podiže se, zadovoljan sam i nema govora oko pozajmice kada je on u pitanju".

Stanojević je rekao da nije nikakav problem što na spisku nema nijednog igrača iz crno-belog tima.

"Da komentarišem imena na spisku - nema potrebe. Moj prvi utisak je da je selektor pozvao dosta ofanzivnih igrača, pokazao je koje je opredeljenje. To što nije pozvao nikog iz Partizana, nemamo nikakav problem, na našim igračima je da dokažu da zaslužuju nacionalni dres", rekao je Stanojević i dodao:

- Mi želimo da pošaljemo pozitivnu energiju i vibraciju, da smo uz selektora i nacionalni tim. Svima nam je u interesu da im bude dobro. Nije ni bitno ko igra, ni odakle, mogu samo da im poželim mnogo sreće",
poruka je trenera Partizana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve