Nova vest
Fudbal

Utorak, 02.03.2021.

11:57

Marko Nikolić najavio derbi – pohvale za Lalatovića i Stanojevića

Ovog utorka, u vanrednom terminu Superlige, igra se derbi na stadionu u Humskoj između Partizana i Vojvodine (16h).

Izvor: SS

Autor: SS

Marko Nikolić najavio derbi – pohvale za Lalatovića i Stanojevića
Foto: Starsport/Peða Milosavljeviæ

Utakmicu će ljubitelji fudbala u Srbiji moći da prate u direktnom prenosu na TV B92 uz zvuke navijanja po uzoru na najbolje lige u Evropi.

Ovaj meč je najavio i Marko Nikolić, aktuelni trener Lokomotive iz Moskve, koji je bio trener oba kluba u svojoj karijeri.

Uglavnom je bio pohvalno orijantisan, a najpre je govorio o Nenadu Lalatoviću.

"O Lali moram da kažem nekoliko reči. Zaslužuje sav respekt zbog rezultata koje je pravio u svim klubovima u kojima je radio. Posebno u Vojvodini, ali i Čukaričkom i svim, takozvanim, manjim klubovima. Gde god da je radio uspevao je da dođe do rezultata. Trener koji je imao svoje metode rada, ali koji uvek daje rezultate i koji je uvek motivisan protiv Partizana. Svo poštovanje zaslužuje za te rezultate, jer rezultati su najvažniji", izjavio je Nikolić u poruci iz Moskve na TV ArenaSport.

Međutim, posebno je izrekao pohvale na račun stratega Partizana Aleksandra Stanojevića.

"Moram da pohvalim Partizan sa Stanojevićem, u to nisam imao sumnje ni kad je dolazio. Jedan od najozbiljnijih trenera, jedan od kolega koje najviše cenim. Znam koliko je posvećen, koliki je profesionalac. Kako radi, kakve ideje ima. Partizan, to moram da kažem, meni deluje izvanredno. Stabilno, organizovano. Ovo pričam kao kolega, ne kao navijač. Jasno se vidi sve što treba da se vidi. I to je sigurno posledica dobrog trenažnog procesa. Sve pohvale. Neka nastave samo. Jako su stabilni", rekao je Nikolić.

Iako Crvena zvezda ima ozbiljnu prednost na tabeli, Nikolić smatra da šampionska trka nije završena za Partizan.

"Nekakvu šansu, koju možda drugi ne primećuju, vidim u rasporedu. I svemu što može da se dogodi u nastavku sezone ako Partizan nastavi ovako kako je krenuo. A i ako ne nastavi ništa strašno, jer je dobar posao urađen i sve pohvale", zaključio je Nikolić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve