Nova vest
Fudbal

Subota, 27.02.2021.

19:30

Gaćinović se izvinio

Trener fudbalera Radničkog Vladimir Gaćinović izvinio se "sportskoj javnosti Niša" zbog poraza od Spartaka.

Izvor: SN

Autor: SN

Gaćinović se izvinio
Foto:Nenad Mihajlovic

"Pre svega želim da se izvinim sportskoj javnosti Niša zbog ovog poraza. Mom dugogodišnjem saradniku i prijatelju Vladimiru Buaču želim da čestitam na pobedi i želim mu sve najbolje u nastavku karijere. Dokazao je da je izrastao u ozbiljnog trenera. Želim i Spartaku da se plasira u Evropu", rekao je Gaćinović posle utakmice.

Fudbaleri Radničkog izgubili su danas na svom terenu od Spartaka sa 0:1, u utakmici 24. kola Super lige Srbije. Jedini gol na meču postigao je Noboru Šimura golom u 82. minutu.

"Današnja utakmica bila je teška, ali ni vetar, ni loš teren, ni problem sa 'bonusima' ne smeju da nam budu nikakav izgovor. Nismo bili dobri i izgubili smo", rekao je Gaćinović.

"U prvom poluvremenu smo imali inicijativu, nismo iskoristili neke situacije koje smo morali, a u finišu smo surovo kažnjeni nakon tog kornera. Za taj gol nije kriv mladi golman Milorad Kojić, koji je budućnost ovog kluba. Krivi su svi. Analiziraćemo uzroke ovog poraza i pokušaćemo da pokažemo brzu reakciju", istakao je on.

Radnički u narednom kolu Super lige Srbije gostuje Proleteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve