Nova vest
Fudbal

Petak, 26.02.2021.

16:05

Stanojević već misli na Vojvodinu: Dobra uvertira

Trener Partizana Aleksandar Stanojević prokomentarisao je drugu ubedljivu pobedu svog tima nad Inđijom ove sezone.

Izvor: B92, TV Arena

Autor:B92, TV Arena

Stanojević već misli na Vojvodinu: Dobra uvertira
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Nakon pobede 5:0 u prvom delu sezone u Beogradu, crno-beli su u Inđiji slavili 6:0!

Strelci su bila šestorica različitih igrača – Natho, Lazar Marković, Jojić, Asano, Jović i Vujačić, a posle meča, trener Aleksandar Stanojević je već bio okrenut narednom izazovu.

"Teško je uvek pobediti ovde na malom terenu, oni se bore za opstanak. Dobro smo otvorili meč, postigli golove i posle je bilo lakše. Olakšavajuće je da sada neko vreme ne idemo iz Beograda, ali spremamo se samo za Vojvodinu, idemo utakmicu po utakmicu", rekao je Stanojević za TV Arenasport posle meča.

Trener Inđije Dejan Čelar istakao je probleme koje je njegova ekipa imala pred ovaj meč.

"Nismo ni ovaj put uspeli da pobedimo Partizan kao ni u 80 godina dugoj istoriji kluba. Čestitam sjajnom timu na pobedi. Kako da vam kažem... Izostanak dva standardna igrača iz zadnje linije nas je dosta koštao u ovom meču, u prvom poluvremenu smo posle dosta grešaka "završili" utakmicu. U nastavku smo hteli da samo izbegnemo ovako ubedljiv poraz. Ako treba da se desi ovakav scenario, onda bolje da se to desi protiv jedne od naše dve najbolje ekipe ",
rekao je Čelar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve