Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 25.01.2021.

09:45

Raspucani "orlovi" VIDEO

Sjajan vikend za srpske fudbalere u najjačim svetskim ligama...

Izvor: SN

Autor: SN

Raspucani
Photo Ricardo Larreina / Spain DPPI / DPPI / LiveMedia/Profimedia

Koliko često možemo videti da golman postigne gol? Pa makar i s penala...

Velika je to odgovornost, a upravo je tako nešto povereno srpskom golmanu Marku Dmitroviću koji je za Eibar proitv Atletiko Madrida postigao gol.

"Ovo mi je prvenac, ali samo u seniorskoj konkurenciji", počinje Dmitrović intervju za naš portal.

Kada već pričamo o prvencima, valja spomenuti Uroša Račića u Valensiji koji je u porazu postigao prelep pogodak, iako je njegov tim zabeležio poraz.

Atletiko Madrid je sa 3:1 bio bolji od Valensije, a evo kakav pogodak je postigao Račić i to za vođstvo, ali je njegov tim kasnije primio tri gola...

Luka Jović u Real Madridu baš i nije imao minute, uglavnom je sedeo na klupi, a nekada čak ni to i nedavno je poslat na pozajmicu u svoj bivši klub – Ajntraht iz Frankfurta.

Ajntraht se momentalno zahvalio Realu na pozajmici, pošto srpski reprezentativac ne prestaje da "rešeta". U subotu je Ajntraht sa 5:1 pobedio Arminiju Bilefeld, a Jović je bio dvostruki strelac.

Najbolji pojedinac na tom susretu bio je Filip Kostić, koji je imao jedan gol i asistenciju.

Lacio je u nedelju savladao Sasuolo na svom stadionu sa 2:1, a da Sergej Milinković Savić je odigrao odličnu utakmicu i postigao izjednačujući gol za Lacio u 25. minutu utakmice.

Ostaćemo u Seriji A, samo idemo na ekipu Fiorentine, gde Vlahović igra u izvandrednoj formi. Ponovo je bio strelac za "Violu", u subotnjem meču u kom su takođe sa 2:1 bili bolji od Krotonea.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve